- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.581
aynen oyle yaşasinThank you, fine, sit down pleaseBen ingilizcemi iyi zannederdim. Yabancı Dil sınavına girdim. Artık ingilizcemi iyi zannetmiyorum. Türkçe candır gerisi heyecan
Ne olsun yavrum, benim herifin uyanmasını bekliyorumaynen oyle yaşasin
naber beybii
dikat et kösede sıkısıkp kalırsın bebegim mazallahNe olsun yavrum, benim herifin uyanmasını bekliyorumSabah geldi eve. 9 gibi yattı. Artık akşama kadar kalkmaz. Bir koltuk köşesinde ban yememeye çalışarak vakit geçiriyorum işte Sende ne var ne yok böcüğüm
Kalkması zor zaten. Kalkabilince iş çözülüyordikat et kösede sıkısıkp kalırsın bebegim mazallah
ay bnde bebis uyudu bi kalkcm kalkcamda kalkamadim koltuya uzandim kaldim oyle..
evde is yapiyorum baslamam lazim ha gayret kalkabilsem
Amin canım ikimize de çifter çifter sagliklisindan,hayirlisindan inşallahDur bende ikiz duası edeyim o zaman, Allah ikiz ikiz evlatlar nasip etsinYaaa bir de ikizler çok tatlı oluyor, sanrım ben de isterdim ikiz olmasını
Hello böcügümmmm. How are you canomm
kalkabildim sonundaKalkması zor zaten. Kalkabilince iş çözülüyorBende hastayım diye saldım evi iyice. Misafir gelecek olmasa çöp eve dönüşecekti
Valla alev alev dona gerek yok ortalık alev alev zatenCicimm bugün alev aleviyeniden devreye sokup,zeytinlerle Margaritayi fln ikramlarla canlandırsak mi tatil bitmeden çok sıcak şu sıcaklarda havuz ne iyi olur alevli sortlarimizla,donlarimizla falan
tünaydin ballişkoooGünaydın miniklerm kertemeyenlerm
Gunaydin guzelliiik akşam olsada
Aynen öyle valla. Bende zaten fırsat buldukça girip kaçıyorum mecburenGunaydin guzelliiik akşam olsadakiz kadin inan ki telefonumda sıkıntı var. Yazabildiğim zaman laptoptan giriyorum ama onu da çocukla her zaman açamiyorum. Fırsat bulsam hepsine yetsemm kendi topigimede cok bakamiyorum sinek avliyo topik
Napiyosunuuuz :))
Son 2 fitil böcüğüm. Ne menem birşeymiş ya lanet olsun karnım ağrıyor fitillerdenkalkabildim sonunda
gecmedimi daha enfeksiyonun
Ahahaha süper fikir vallahi. Bugün ağdaya gidicem işlerim çok. Yarın benim adam evde. Sonraki gün bir alev alev günü düzenleyelim. Serinleteyim sizi, ateşinizi bir alayım teknemde bebeğimCicimm bugün alev aleviyeniden devreye sokup,zeytinlerle Margaritayi fln ikramlarla canlandırsak mi tatil bitmeden çok sıcak şu sıcaklarda havuz ne iyi olur alevli sortlarimizla,donlarimizla falan
Gunaydin guzelliiik akşam olsadakiz kadin inan ki telefonumda sıkıntı var. Yazabildiğim zaman laptoptan giriyorum ama onu da çocukla her zaman açamiyorum. Fırsat bulsam hepsine yetsemm kendi topigimede cok bakamiyorum sinek avliyo topik
Napiyosunuuuz :))
Günaydın miniklerm kertemeyenlerm
Sizin günaydın diyen ağzunuzu yiyek beybiler
Burası çok isssiz çok kopuksuz çok zeytinsiz kalmisSizin günaydın diyen ağzunuzu yiyek beybilerNasılsınız bakalım
Simdi uyuşan iyi olacak ama nasıl öküz gibi öğlene kadar uyuduysam hic uykum gelmiyor
Ben zeytinlerime sarılıp uyuyayim en iyisi
Yoksa daha fazla sacmalayacagim gbime geliyor
Yaaaa bir de balıklar neden ucmuyir fikri olan var mi
Çağırmadan gelen kertenkele sayısı çok az gülom ondan hep zeytinsiz kalıyor buralarBurası çok isssiz çok kopuksuz çok zeytinsiz kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?