Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen oyle yaşasin

naber beybii
Ne olsun yavrum, benim herifin uyanmasını bekliyorum Sabah geldi eve. 9 gibi yattı. Artık akşama kadar kalkmaz. Bir koltuk köşesinde ban yememeye çalışarak vakit geçiriyorum işte Sende ne var ne yok böcüğüm

dikat et kösede sıkısıkp kalırsın bebegim mazallah

ay bnde bebis uyudu bi kalkcm kalkcamda kalkamadim koltuya uzandim kaldim oyle..
evde is yapiyorum baslamam lazim ha gayret kalkabilsem

dikat et kösede sıkısıkp kalırsın bebegim mazallah

ay bnde bebis uyudu bi kalkcm kalkcamda kalkamadim koltuya uzandim kaldim oyle..
evde is yapiyorum baslamam lazim ha gayret kalkabilsem
Kalkması zor zaten. Kalkabilince iş çözülüyor Bende hastayım diye saldım evi iyice. Misafir gelecek olmasa çöp eve dönüşecekti

Dur bende ikiz duası edeyim o zaman, Allah ikiz ikiz evlatlar nasip etsin Yaaa bir de ikizler çok tatlı oluyor, sanrım ben de isterdim ikiz olmasını

Hello böcügümmmm. How are you canomm
Amin canım ikimize de çifter çifter sagliklisindan,hayirlisindan inşallah

Cicimm bugün alev aleviyeniden devreye sokup,zeytinlerle Margaritayi fln ikramlarla canlandırsak mi tatil bitmedençok sıcak şu sıcaklarda havuz ne iyi olur alevli sortlarimizla,donlarimizla falan
Valla alev alev dona gerek yok ortalık alev alev zaten

Güüüünaaaaayyyydıııııııınnnnnn kk nın güzel kertenkeleleri Chocolita topik açıp kaçmak yassah
Gunaydin guzelliiik akşam olsada kiz kadin inan ki telefonumda sıkıntı var. Yazabildiğim zaman laptoptan giriyorum ama onu da çocukla her zaman açamiyorum. Fırsat bulsam hepsine yetsemm kendi topigimede cok bakamiyorum sinek avliyo topik

Napiyosunuuuz :))

Aynen öyle valla. Bende zaten fırsat buldukça girip kaçıyorum mecburen yine de bizi ihmal etme.

kalkabildim sonunda

gecmedimi daha enfeksiyonun
Son 2 fitil böcüğüm. Ne menem birşeymiş ya lanet olsun karnım ağrıyor fitillerden Geçti ama eski semptomların hiçbiri kalmadı. Birkaç güne enfeksiyonsuz eskisinden daha sağlam bir Cici olacağım
Cicimm bugün alev aleviyeniden devreye sokup,zeytinlerle Margaritayi fln ikramlarla canlandırsak mi tatil bitmedençok sıcak şu sıcaklarda havuz ne iyi olur alevli sortlarimizla,donlarimizla falan
Ahahaha süper fikir vallahi. Bugün ağdaya gidicem işlerim çok. Yarın benim adam evde. Sonraki gün bir alev alev günü düzenleyelim. Serinleteyim sizi, ateşinizi bir alayım teknemde bebeğim

Chocolita senin torpikle benim topiği kardeş topikler yapalım

Simdi uyuşan iyi olacak ama nasıl öküz gibi öğlene kadar uyuduysam hic uykum gelmiyor
Ben zeytinlerime sarılıp uyuyayim en iyisi
Yoksa daha fazla sacmalayacagim gbime geliyor
Yaaaa bir de balıklar neden ucmuyir fikri olan var mi

Burası çok isssiz çok kopuksuz çok zeytinsiz kalmis
Çağırmadan gelen kertenkele sayısı çok az gülom ondan hep zeytinsiz kalıyor buralar Gece kaçlara kadar oturmuşsun maşallah bugün uyanmak bilmezsin artık. Bende uyansan da rüyamı anlatsam diye bekliyorum

ByNkoaLa öte yandan balıklar uçmaz çünkü yüzerler. Gaga yok, tüy yok, kanatları da bedenlerini kaldıracak büyüklükte değil, palet işlevi görecek yapıya sahip. Zaten uçsalar da vatana, millete, insanlığa bir faydaları olmazdı değişiklerin. Yer gök balık kokardı, havada kuş kalmazdı lanet olsun. Sen balıkları bırak da bizim kafalar neden hep kıyak, uçağa binmeden, içmeden uçuyoruz onu napıcaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…