Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çay içiyorum

12 ye yetişip spora gideceğim aksi gibi tekim kızlarıda götüreceğim çok eğlenecük içim içime sığmıyor

Ev işleri yemek falan filan...

Çay içiyorum

12 ye yetişip spora gideceğim aksi gibi tekim kızlarıda götüreceğim çok eğlenecük içim içime sığmıyor

Oo spor salonu mu Bonus'um. Pilates ya da zumba falan mı? Yoksa kardiyo tarzı mı?

Günü yarıladım bile bugün Oğlumun kursu var oraya götürürüm, küçükle gezeriz, evde iş çok da bu ara bende enerji yok, düzenle süpür o moddayım sadece ve de diyetteyim çok asabiyim

Günaydın fındığım ben regl oldum cok agrım var okuldayım ter döküyorum okulda gece de yolculuk var nasıl olacak bakalım..

Çay içiyorum

Çocuklarla spora mı gidilir yav hiç gitme daha iyi

Ay allahtan erkencisin hee ben sabah 5 ten beri ayaktayım uykum gaçıverdi daha da gelmedi bugün de denize giricez dün yağmur ve soğuk vardı giremedik Pazar günü dönüyoruz kısmetse girebildiğimiz kadar giricez denize Pazar’a kadar

kışın ufaklığı hep götürdüm oturdu orda matların üstünde. Bazen müzikle oynadı falan.
İkisini hiç denemedim.
Tek dururlar da ikisi bir arada = kudurmak anneyi çıldırtmak neyse içini karartmıyım, herkesin çocuğu benimkiler gibi kurtlu değil sonuçta

Son düzenleme:
Günü yarıladım bile bugün Oğlumun kursu var oraya götürürüm, küçükle gezeriz, evde iş çok da bu ara bende enerji yok, düzenle süpür o moddayım sadece ve de diyetteyim çok asabiyim
Bende çok enerjisiz, isteksiz ve bitkin hissediyorum. Hiçbirşey yapasım gelmiyor. Bahar modunu aşamadım nedense. Nasıl bir diyet uyguluyorsun kuzucuk?

Günaydın popicicim kız 10 diyor erken diyor ayuppp 3,4 saat uyku ileyim şuan gözlerim yanıyor. Dünden beri kız ateşli onla uğraşırdım. Valla bugün benim iş hepnkızım başka bişiy yok bide yemek lazım aksama

Ahaha baya erkenciymissin bebitom az daha uyuyaydin o saatte kalkılır mi kiz bende 6.30da kalkıp eşimi ise yolladım
Şaka bı yana sana dediğime bakma hahaha benim ki evdeyken sabah bizde 10a kadar yatıyoruz,sonra bı duşla anca gözümüzü açıyoruz normal yani bu saatler

Günaydın fındığım ben regl oldum cok agrım var okuldayım ter döküyorum okulda gece de yolculuk var nasıl olacak bakalım..
Ayy çok fena, Allah kolaylık versin Ne okulu bu kuzu? Tatile çıkmamış olamazsınız herhalde bu zamana kadar

Bende çok enerjisiz, isteksiz ve bitkin hissediyorum. Hiçbirşey yapasım gelmiyor. Bahar modunu aşamadım nedense. Nasıl bir diyet uyguluyorsun kuzucuk?
Aslında pek uygulayamıyorum, zorlanıyorum artık. İdeal kiloma ulaşmıştım binbir emekle ama yarısını geri aldım sonra.

Gece yatmaz, sabah kalkmaz biri olduğum için öğleden önce uyandığım pek görülmemiştir. Tüm senenin intikamını almak için yaz tatillerinde böyleyim Neyi var miniğin?

Ahahaha tüm sene 6 da uyanıp çift vesait okula yetiştiğim için yaz tatillerinde yataktan kazınacak kıvama gelene kadar uyurum. Hakkımdır Eşim hele hala uyuyor, gece nöbete gidecek. Akşama kadar uyur artık. Ne kadar uyunan bir evdeyim şuan farkettim

Gece yatmaz, sabah kalkmaz biri olduğum için öğleden önce uyandığım pek görülmemiştir. Tüm senenin intikamını almak için yaz tatillerinde böyleyim Neyi var miniğin?
Haaa ozaman senin için çok büyük bir şey buuuuuu ,Kuzum valla dün bianda çıktı ateşi anlamadım evde şurupları vardı onları veriyorum iyce devam edecek olursa bi götürcem.

Aslında pek uygulayamıyorum, zorlanıyorum artık. İdeal kiloma ulaşmıştım binbir emekle ama yarısını geri aldım sonra.
Benim eşim de öyle. Polis okuluna binbir emekle elde ettiği fit bir vücutla girip şuan göbek çıkardı Haftaya o da başlayacakmış spora. Azıcık salınca o kilolar illa geri alınıyor

Haaa ozaman senin için çok büyük bir şey buuuuuu ,Kuzum valla dün bianda çıktı ateşi anlamadım evde şurupları vardı onları veriyorum iyce devam edecek olursa bi götürcem.
Allah Allah.. Aslında hemen götürseydin daha mı iyiydi acaba kuzucuk, ben çocuklarda ateşten çok korkarım. Sınıfta da azıcık ateşi yükselen olsa direkt veli irtibatı ile okuldan aldırıyorum götürsünler hemen diye. Allah korusun havale riskleri çok yüksek... Enfeksiyon kaynaklı olmasın da, bugünlerde herkes enfeksiyonlu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…