- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.621
Aboo kız kıyamaam yaaAhahaha tüm sene 6 da uyanıp çift vesait okula yetiştiğim için yaz tatillerinde yataktan kazınacak kıvama gelene kadar uyurum. HakkımdırEşim hele hala uyuyor, gece nöbete gidecek. Akşama kadar uyur artık. Ne kadar uyunan bir evdeyim şuan farkettim
Ayy çok fena, Allah kolaylık versinNe okulu bu kuzu? Tatile çıkmamış olamazsınız herhalde bu zamana kadar
Yaaa tatile gidenleri çok kıskanıyorum. Eşime yıllık izin yok bu yaz. Herkes bir yerlerde lanet olsun. Tek girebildiğim su, banyo suyu. Çok üzülüyorum imzoşAy allahtan erkencisin heeben sabah 5 ten beri ayaktayım uykum gaçıverdi daha da gelmedi bugün de denize giricez dün yağmur ve soğuk vardı giremedik Pazar günü dönüyoruz kısmetse girebildiğimiz kadar giricez denize Pazar’a kadar
Kuzum gecmis olsun ya,şifalar dilerim minigineHaaa ozaman senin için çok büyük bir şey buuuuuu,Kuzum valla dün bianda çıktı ateşi anlamadım evde şurupları vardı onları veriyorum iyce devam edecek olursa bi götürcem.
Ooo seviş meviş dedin şimdi kalbimi çaldın, nerede sevişgenlik orada ben bilirsinAboo kız kıyamaam yaahakkinmis valla cancağızım cılkını çıkart uyumanın oglenlere kadar uyu hatta eşine eşlik et akşama kadar beraberce sevisin ee şey yani ehem öhöm uyuşun yani uyuyun
Özelde mi çalışıyorsun kuzum sen?Ayyy fenalardayım
Yaz okulu bitanem benimki
Doğru diyosun kuzu Allah korusun ,şuruplarıda olunca bikaçgün vereyim diye düşünmüştüm ,şuan biraz iyi düştü ama tekrar edecek olursa götürcem.Allah Allah.. Aslında hemen götürseydin daha mı iyiydi acaba kuzucuk, ben çocuklarda ateşten çok korkarım. Sınıfta da azıcık ateşi yükselen olsa direkt veli irtibatı ile okuldan aldırıyorum götürsünler hemen diye. Allah korusun havale riskleri çok yüksek... Enfeksiyon kaynaklı olmasın da, bugünlerde herkes enfeksiyonlu
Sagol bitanem benim amin.Kuzum gecmis olsun ya,şifalar dilerim minigine
Çok zor çocuklu hayat ya. Allah kolaylık versin çiçeğim. Çok geçmiş olsun. Sevindim iyi olmasına.Doğru diyosun kuzu Allah korusun ,şuruplarıda olunca bikaçgün vereyim diye düşünmüştüm ,şuan biraz iyi düştü ama tekrar edecek olursa götürcem.
Bende kedi var. Ejderiya gibi maşallah. Bedava. Sokaktan buldum. Boşverin gevur icatlarını, kedi sahiplenin
Öyle kuzu valla zor onlar hasta olunca bütün mod düşüyor . çok sağol balım benimmÇok zor çocuklu hayat ya. Allah kolaylık versin çiçeğim. Çok geçmiş olsun. Sevindim iyi olmasına.
Ahaha vay sevişgen hatun senii,bende senin bir eşinim valla aynı kafadanizOoo seviş meviş dedin şimdi kalbimi çaldın, nerede sevişgenlik orada ben bilirsinŞuan gidip adama dokunsam gece nöbetim var defol diye beni camdan atar Nöbette bir kere uyuyup komisere yakalanıp üst üste nöbet cezası almış bir kişi olduğu için gece nöbete gideceği günlerde dokunulmazlık ilan ediyor. Bende nöbet günlerinde uyanınca yanından kaçıyorum o yüzden. Yanlışlıkla dokunurum, rahatsız ederim de vurur beni maazallah
Yok KuZum devlet ama ben diyanete bağlıyımÖzelde mi çalışıyorsun kuzum sen?
Çay içiyorum tabiki de@RosSsS @hizuranYoulost16 @Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliii balbocuuu @balbocegi35 Blue_Peri @Chocolita @Chivas regal Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan Bonus @canlianne @minikkalp0753 @Krmzblk Nego
Günaydın kertenkelelerim. Bugün erkenciyim 10'da uyandımUyandınız mı, günlük planları alalım bakalım. Neler yapacaksınız bugün?
Yaa maalesef öyle, vermesi çok zor alması çok kolay, neyse iki ay dişimi sıkıcam mecburenBenim eşim de öyle. Polis okuluna binbir emekle elde ettiği fit bir vücutla girip şuan göbek çıkardıHaftaya o da başlayacakmış spora. Azıcık salınca o kilolar illa geri alınıyor
gunaydin balim uyandim a8ma ayakta uyuyorum bi oraya bi uraya dusuyorum off cok uykum varrr@RosSsS @hizuranYoulost16 @Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliii balbocuuu @balbocegi35 Blue_Peri @Chocolita @Chivas regal Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan Bonus @canlianne @minikkalp0753 @Krmzblk Nego
Günaydın kertenkelelerim. Bugün erkenciyim 10'da uyandımUyandınız mı, günlük planları alalım bakalım. Neler yapacaksınız bugün?
AllahhhhhAhaha vay sevişgen hatun senii,bende senin bir eşinim valla aynı kafadanizsenin kocanın uykulari kaçmasın o zmn madem ayartma adami,şimdi silahıyla falan yatiyodur yok yere gitme Allah korusun du şimdi sen bize lazimsin herifi işe gönderdim abuk subuk hisler pesimi bırakmıyor benim de sabah sabah mesaj atiyom bende içi gıcıklansın beni düşünsün diye akşam nöbete kalmayıp izin alıp gelim mi diyo oda,dünden razi emelime ulasicam gibi sanki bugün
Anam sen tatilde misinAy allahtan erkencisin heeben sabah 5 ten beri ayaktayım uykum gaçıverdi daha da gelmedi bugün de denize giricez dün yağmur ve soğuk vardı giremedik Pazar günü dönüyoruz kısmetse girebildiğimiz kadar giricez denize Pazar’a kadar
Anladım kuzum. Allah yardımcın olsun ya. Tüm yaz açık mı, hiç tatil yapamayacak mısın?Yok KuZum devlet ama ben diyanete bağlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?