Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aboo kız kıyamaam yaahakkinmis valla cancağızım cılkını çıkart uyumanın oglenlere kadar uyu hatta eşine eşlik et akşama kadar beraberce sevisin ee şey yani ehem öhöm uyuşun yani uyuyun

Yaaa tatile gidenleri çok kıskanıyorum. Eşime yıllık izin yok bu yaz. Herkes bir yerlerde lanet olsun. Tek girebildiğim su, banyo suyu. Çok üzülüyorum imzoş

Haaa ozaman senin için çok büyük bir şey buuuuuu ,Kuzum valla dün bianda çıktı ateşi anlamadım evde şurupları vardı onları veriyorum iyce devam edecek olursa bi götürcem.
Kuzum gecmis olsun ya,şifalar dilerim minigine

Aboo kız kıyamaam yaahakkinmis valla cancağızım cılkını çıkart uyumanın oglenlere kadar uyu hatta eşine eşlik et akşama kadar beraberce sevisin ee şey yani ehem öhöm uyuşun yani uyuyun
Ooo seviş meviş dedin şimdi kalbimi çaldın, nerede sevişgenlik orada ben bilirsin Şuan gidip adama dokunsam gece nöbetim var defol diye beni camdan atar Nöbette bir kere uyuyup komisere yakalanıp üst üste nöbet cezası almış bir kişi olduğu için gece nöbete gideceği günlerde dokunulmazlık ilan ediyor. Bende nöbet günlerinde uyanınca yanından kaçıyorum o yüzden. Yanlışlıkla dokunurum, rahatsız ederim de vurur beni maazallah

Doğru diyosun kuzu Allah korusun ,şuruplarıda olunca bikaçgün vereyim diye düşünmüştüm ,şuan biraz iyi düştü ama tekrar edecek olursa götürcem.

Doğru diyosun kuzu Allah korusun ,şuruplarıda olunca bikaçgün vereyim diye düşünmüştüm ,şuan biraz iyi düştü ama tekrar edecek olursa götürcem.
Çok zor çocuklu hayat ya. Allah kolaylık versin çiçeğim. Çok geçmiş olsun. Sevindim iyi olmasına.

Ahaha vay sevişgen hatun senii,bende senin bir eşinim valla aynı kafadaniz senin kocanın uykulari kaçmasın o zmn madem ayartma adami,şimdi silahıyla falan yatiyodur yok yere gitme Allah korusun du şimdi sen bize lazimsin herifi işe gönderdim abuk subuk hisler pesimi bırakmıyor benim de sabah sabahmesaj atiyom bende içi gıcıklansın beni düşünsün diyeakşam nöbete kalmayıp izin alıp gelim mi diyo oda,dünden razi emelime ulasicam gibi sanki bugün

Benim eşim de öyle. Polis okuluna binbir emekle elde ettiği fit bir vücutla girip şuan göbek çıkardı Haftaya o da başlayacakmış spora. Azıcık salınca o kilolar illa geri alınıyor
Yaa maalesef öyle, vermesi çok zor alması çok kolay, neyse iki ay dişimi sıkıcam mecburen

gunaydin balim uyandim a8ma ayakta uyuyorum bi oraya bi uraya dusuyorum off cok uykum varrr

Allahhhhh Adamın duygularını iş yerinde depreştirme yav maazallah etrafta tehlikeli bir kadın gardiyan falan vardır, Allah korusun katil olma sonra Hatta ben adam işteyken eşe sadık olmanın önemi ile ilgili hadisi şerifler gönderiyorum ki işimi sağlama alayım dshgf Gerçi seninkinin ortamını bilmiyorum ama çevik kuvvet manken gibi kız dolu, belli boy kilo indeksine göre alım yaptıkları için

Anam sen tatilde misin
Ohhhg sefan olsun

Yok KuZum devlet ama ben diyanete bağlıyım
Anladım kuzum. Allah yardımcın olsun ya. Tüm yaz açık mı, hiç tatil yapamayacak mısın? Gerçi ben yapıyorum da ne oluyor, biraz o koltukta debeleniyorum, biraz bu koltukta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…