Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çay içiyorum tabiki de
Aaaaaaaa limonsuzum dur iyi hatırlattın, çay koyayım da artık benim adamı uyandırayım . Nöbete gidicem beni elleme dedi ama yeter uyuduYoksa çayın limonsuz mu, söyle bakalım, gelip limon atmamı ister misin

Yaa maalesef öyle, vermesi çok zor alması çok kolay, neyse iki ay dişimi sıkıcam mecburen
Helal olsun sana, hırslı kadınsın vesselam, sen başarırsın. Buradan verdiğin kiloları bize de bildir. Zeytinli margarettalarımızı alıp kutlama yapalım

Anladım kuzum. Allah yardımcın olsun ya. Tüm yaz açık mı, hiç tatil yapamayacak mısın? Gerçi ben yapıyorum da ne oluyor, biraz o koltukta debeleniyorum, biraz bu koltukta
Ben 3 hafta yaptım erkenden şimdi 2 ay ful sonra gene tatil ay insan evde yattı mı yattıkça yatası geliyo

Ahaha kız bana sesli kahkahalar attirdin Allah emi seni yarebbim ben ne kadar sapik haşin bı kadınmışım sende var saflık,iyi niyet falan yine ben tüm şeytan sen hadisi şerifler gönder ben tövbe tövbe ajssjsjdh ama bizim ki erkek cezaevi, sadece görüş günü bayan memur ve ziyarete gelen bayanlar olur onun dışında dişi sinek yok orda şükür ehh bizimki de erkek memurlara hallenmeyecegine göre ahshsfk beni arzulasin accuk ateşi başına vursunda kıymet bilsin yanimdayken

Helal olsun sana, hırslı kadınsın vesselam, sen başarırsın. Buradan verdiğin kiloları bize de bildir. Zeytinli margarettalarımızı alıp kutlama yapalım
Büyük bir zevkle bildiririm ben zeytinli soda alıyım

Aaaaaaaa limonsuzum dur iyi hatırlattın, çay koyayım da artık benim adamı uyandırayım . Nöbete gidicem beni elleme dedi ama yeter uyuduYoksa çayın limonsuz mu, söyle bakalım, gelip limon atmamı ister misin
Adamı çaysız bırakma tabi aşkolsun bebişim limonsuz içerim

Cicim yeni gördüm topiğini ama o reyyan ben değilim ki başkası gitmiş.
Adı çok ilginçmiş böyle seyleri de sen bulursun anca B Brunello Cicinelli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…