- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.641
Aaaaaaaa limonsuzum dur iyi hatırlattın, çay koyayım da artık benim adamı uyandırayımÇay içiyorum tabiki de
Helal olsun sana, hırslı kadınsın vesselam, sen başarırsın. Buradan verdiğin kiloları bize de bildir. Zeytinli margarettalarımızı alıp kutlama yapalımYaa maalesef öyle, vermesi çok zor alması çok kolay, neyse iki ay dişimi sıkıcam mecburen
Ben 3 hafta yaptım erkenden şimdi 2 ay ful sonra gene tatilAnladım kuzum. Allah yardımcın olsun ya. Tüm yaz açık mı, hiç tatil yapamayacak mısın?Gerçi ben yapıyorum da ne oluyor, biraz o koltukta debeleniyorum, biraz bu koltukta
Uyusuna yavrum, neden uykusuz duruyorsun?gunaydin balim uyandim a8ma ayakta uyuyorum bi oraya bi uraya dusuyorum off cok uykum varrr
Ahaha kız bana sesli kahkahalar attirdin Allah emi seniAllahhhhhAdamın duygularını iş yerinde depreştirme yav maazallah etrafta tehlikeli bir kadın gardiyan falan vardır, Allah korusun katil olma sonra  Hatta ben adam işteyken eşe sadık olmanın önemi ile ilgili hadisi şerifler gönderiyorum ki işimi sağlama alayım dshgf Gerçi seninkinin ortamını bilmiyorum ama çevik kuvvet manken gibi kız dolu, belli boy kilo indeksine göre alım yaptıkları için
Geçmiş olsun kuzumHaaa ozaman senin için çok büyük bir şey buuuuuu,Kuzum valla dün bianda çıktı ateşi anlamadım evde şurupları vardı onları veriyorum iyce devam edecek olursa bi götürcem.
Büyük bir zevkle bildiririmHelal olsun sana, hırslı kadınsın vesselam, sen başarırsın. Buradan verdiğin kiloları bize de bildir. Zeytinli margarettalarımızı alıp kutlama yapalım
Bu fala göre sana kabaran birşey varEki Görüntüle 2288160
Çayımı içtim, kahvemi de. Kahvenin dibinde kalan telveyi parmaklayan kaç kişi var
Adamı çaysız bırakma tabiAaaaaaaa limonsuzum dur iyi hatırlattın, çay koyayım da artık benim adamı uyandırayım. Nöbete gidicem beni elleme dedi ama yeter uyudu Yoksa çayın limonsuz mu, söyle bakalım, gelip limon atmamı ister misin
Acaba nedir nedirBu fala göre sana kabaran birşey var
Kuzum iyi değilse haftasonuna kalma öğleden sonra polikliniğe yetişirsin.Doğru diyosun kuzu Allah korusun ,şuruplarıda olunca bikaçgün vereyim diye düşünmüştüm ,şuan biraz iyi düştü ama tekrar edecek olursa götürcem.
Ahahaa o çay bardağından bulup alıp koymam lazım dolabima tatilde neymiş hiç öyle çay bardağı görmemiştim aşık mı oldum ne ajahsh
O zaman tüm tatile gidemeyenlere gelsin
Her zaman bekleriz, hep beklerizKızlar benimki uyandı, size sonra döneceğim
Ahaha hadi kolay gelsinKızlar benimki uyandı, size sonra döneceğim
Cicim yeni gördüm topiğini ama o reyyan ben değilim ki başkası gitmiş.Etiketlerle tüm arizona kertenkelelerini bir araya toplayalım.
@RosSsS @imzaben @Pembeemzik @hizuran @canli anne @Tatlianne20 @valag @38his @adel8893 @Psikolojik Deliii @Tulparr @Boncukhanim @kukrim27 @Limonsuzcay @AnneAslan @reyyanbalbocuuu @Ayas19
Ve etiketlemeyi beceremediğim herkes, nasılsınız kuzular
Hoş geldiiiiinCicim yeni gördüm topiğini ama o reyyan ben değilim ki başkası gitmiş.
Adı çok ilginçmiş böyle seyleri de sen bulursun ancaB Brunello Cicinelli
keske uyuyabilsem kızım brakmıyoki az uzanam dedim tepemde zıpliiyo hanımUyusuna yavrum, neden uykusuz duruyorsun?Hadi beni hayal ederek uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?