Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahaa o çay bardağından bulup alıp koymam lazım dolabima tatilde neymiş hiç öyle çay bardağı görmemiştim aşık mı oldum ne ajahsh
Refikanın mutfağı var ya, onun ürünü bu o satıyormuş

Selammm bebeğim bugün biraz temizlik yapayım diyorum nasılsınız kızlar

Ben 3 hafta yaptım erkenden şimdi 2 ay ful sonra gene tatil ay insan evde yattı mı yattıkça yatası geliyo
Doğru söylüyorsun vallahi. Ben mesela sıkıntıdan patladım. Tatile de gidemiyoruz. Bütün gün evdeyim. Kitap oku, film izle, burada takıl anca.. Ne yapayım ben böyle yaz tatilini. Böyle olacağına bende çalışsaydım iyiydi

Ahahdhsjka benimkinin etrafı şubede manken gibi gacılarla, dışarıda da üniforma meraklıları ile kaplı olmasa belki bende seksü seksü fotolar atabilirdim ama anca sadakat hadisleri paklar beni malesef Beni şifam hadisi şeriflerde ahshs Kendin gördün geçen üniformalara hallenen üyenin açtığı konuyu. Ki ben onun muadili daha ne konular okudum burada Milletin gözü göz değil, ağız tadı ile seksü fantaziler bile yapamıyorum düşün halimi yav

yok be bedava para işte ne çalısması boşver valla senin yerinde olmak istemezdim adamla ne zaman görüştüğünüz bile belli değil adamın yüzünü göremiyon daha dur boşver sen tatili
Allah seninapmasın ay benim bi arkadaş var bi gün buluştuk yürüyoruz polis delisi anammm karşımıza çıkanların hepsine bakıyo dedim nbyon dedi dayanamıyom dedim saçmalama ya ayıp ayıp bakma

Cicim yeni gördüm topiğini ama o reyyan ben değilim ki başkası gitmiş.
Adı çok ilginçmiş böyle seyleri de sen bulursun anca B Brunello Cicinelli
Yaa ahahaha ben bunca zaman yanlış Reyannı mı etiketlemişim. Neden gelmiyor bu kızan diyorum bende Ya anam çok zor nickleriniz be, noktalısı virgüllüsü birsürü çeşidi var Neyseki doğru Reyyoşa ulaştım Hoşgeldin çiçeğim, topiğimi beğenmene sevindim. Neler yapıyorsun bakalım

Ahaha senin hadisi şeriflere devam o zmn canimm anca o paklar sizi ben bırak telefonda işte ki kocamla fantazi yapmayi,öyle bı durumda herif eve gelene kadar saçlarım tiftik tiftik olur,kriz geçirecek olurum o gacıların içinde kimlerle benim kocam diyesizin manken gibi hatunlar sakat dikkat et

Allah seninapmasın ay benim bi arkadaş var bi gün buluştuk yürüyoruz polis delisi anammm karşımıza çıkanların hepsine bakıyo dedim nbyon dedi dayanamıyom dedim saçmalama ya ayıp ayıp bakma
Yuh bide dayanamıyorum mu dedi yani ne kontak insanlar var yahu

B Brunello Cicinelli canım ben çarşamba günü histeroskopi oldum perde vardı rahimde temizlendi azcık sancım var yazmaya üşeniyorum. Şimdi etiketi gördüm bakayım dedim.
Aaaa çok geçmiş olsun kuzum, kendini iyi hissettiğinde gel Allah şifa versin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…