- 24 Aralık 2018
- 1.399
- 10.565
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.661
Hosbuldum canimHoş geldiiiiin
Refikanın mutfağı var ya, onun ürünü bu o satıyormuşAhahaa o çay bardağından bulup alıp koymam lazım dolabima tatilde neymiş hiç öyle çay bardağı görmemiştim aşık mı oldum ne ajahsh
Sağol balım.şuan biraz iyi ateşi düştü uyudu kaldı , devam edecek olursa aksam falan bir cocuk acile götürüm hemen .Kuzum iyi değilse haftasonuna kalma öğleden sonra polikliniğe yetişirsin.
Geçmiş olsunSağol balım.şuan biraz iyi ateşi düştü uyudu kaldı , devam edecek olursa aksam falan bir cocuk acile götürüm hemen .
Çok sağol kuzumGeçmiş olsun
Bu fala göre sana kabaran birşey var
Selammm bebeğim bugün biraz temizlik yapayım diyorum@RosSsS @hizuranYoulost16 Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliii @balbocuuu @balbocegi35 Blue_Peri @Chocolita @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan Bonus @canlianne @minikkalp0753 Mcz09 Nego
Günaydın kertenkelelerim. Bugün erkenciyim 10'da uyandımUyandınız mı, günlük planları alalım bakalım. Neler yapacaksınız bugün?
Doğru söylüyorsun vallahi. Ben mesela sıkıntıdan patladım. Tatile de gidemiyoruz. Bütün gün evdeyim. Kitap oku, film izle, burada takıl anca.. Ne yapayım ben böyle yaz tatilini. Böyle olacağına bende çalışsaydım iyiydiBen 3 hafta yaptım erkenden şimdi 2 ay ful sonra gene tatilay insan evde yattı mı yattıkça yatası geliyo
Ahahdhsjka benimkinin etrafı şubede manken gibi gacılarla, dışarıda da üniforma meraklıları ile kaplı olmasa belki bende seksü seksü fotolar atabilirdim ama anca sadakat hadisleri paklar beni malesefAhaha kız bana sesli kahkahalar attirdin Allah emi seniyarebbim ben ne kadar sapik haşin bı kadınmışım sende var saflık,iyi niyet falan yine ben tüm şeytan sen hadisi şerifler gönder ben tövbe tövbe ajssjsjdh ama bizim ki erkek cezaevi, sadece görüş günü bayan memur ve ziyarete gelen bayanlar olur onun dışında dişi sinek yok orda şükür ehh bizimki de erkek memurlara hallenmeyecegine göre ahshsfk beni arzulasin accuk ateşi başına vursunda kıymet bilsin yanimdayken
Kuzum senin bu limonlarla alıp veremediğin nedir, anlat bakayımAdamı çaysız bırakma tabiaşkolsun bebişim limonsuz içerim
Mübareksiz cumartesi gelsin söylerim kertenkelemAcaba nedir nedirtövbe estağfurullah cuma cuma
yok be bedava para işte ne çalısması boşverDoğru söylüyorsun vallahi. Ben mesela sıkıntıdan patladım. Tatile de gidemiyoruz. Bütün gün evdeyim. Kitap oku, film izle, burada takıl anca.. Ne yapayım ben böyle yaz tatilini. Böyle olacağına bende çalışsaydım iyiydi
Allah seninapmasın ay benim bi arkadaş var bi gün buluştuk yürüyoruz polis delisi anammm karşımıza çıkanların hepsine bakıyo dedim nbyon dedi dayanamıyom dedim saçmalama ya ayıp ayıp bakmaAhahdhsjka benimkinin etrafı şubede manken gibi gacılarla, dışarıda da üniforma meraklıları ile kaplı olmasa belki bende seksü seksü fotolar atabilirdim ama anca sadakat hadisleri paklar beni malesefBeni şifam hadisi şeriflerde ahshs Kendin gördün geçen üniformalara hallenen üyenin açtığı konuyu. Ki ben onun muadili daha ne konular okudum burada Milletin gözü göz değil, ağız tadı ile seksü fantaziler bile yapamıyorum düşün halimi yav
Yaa ahahaha ben bunca zaman yanlış Reyannı mı etiketlemişim.Cicim yeni gördüm topiğini ama o reyyan ben değilim ki başkası gitmiş.
Adı çok ilginçmiş böyle seyleri de sen bulursun ancaB Brunello Cicinelli
Ahaha senin hadisi şeriflere devam o zmn canimm anca o paklar siziAhahdhsjka benimkinin etrafı şubede manken gibi gacılarla, dışarıda da üniforma meraklıları ile kaplı olmasa belki bende seksü seksü fotolar atabilirdim ama anca sadakat hadisleri paklar beni malesefBeni şifam hadisi şeriflerde ahshs Kendin gördün geçen üniformalara hallenen üyenin açtığı konuyu. Ki ben onun muadili daha ne konular okudum burada Milletin gözü göz değil, ağız tadı ile seksü fantaziler bile yapamıyorum düşün halimi yav
Bir zor durumda olan anne dahakeske uyuyabilsem kızım brakmıyoki az uzanam dedim tepemde zıpliiyo hanım
Yuh bide dayanamıyorum mu dediAllah seninapmasın ay benim bi arkadaş var bi gün buluştuk yürüyoruz polis delisi anammm karşımıza çıkanların hepsine bakıyo dedim nbyon dedi dayanamıyom dedim saçmalama ya ayıp ayıp bakma
Acayip ileri görürüm bonusum öyle böyle değilNe kadar da ileri görüşlüsün cici
Aaaa çok geçmiş olsun kuzum, kendini iyi hissettiğinde gelB Brunello Cicinelli canım ben çarşamba günü histeroskopi oldum perde vardı rahimde temizlendi azcık sancım var yazmaya üşeniyorum. Şimdi etiketi gördüm bakayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?