- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.681
Ay evet bende sok oldum lisedede öyleydi de dr isteyenim bile var polis yok olsa hiç düşünmicemYuh bide dayanamıyorum mu dediyani ne kontak insanlar var yahu
Temizlik dedin, artık iyi değilimSelammm bebeğim bugün biraz temizlik yapayım diyorumnasılsınız kızlar
Al işte. Al işte. Alın bakın. Ben böyle gacılarla kaplı bir dünyada nasıl rahat nefes alacağım. Kırıverseydin boynunu al sana polis deseydinyok be bedava para işte ne çalısması boşvervalla senin yerinde olmak istemezdim adamla ne zaman görüştüğünüz bile belli değil adamın yüzünü göremiyon daha dur boşver sen tatili
Allah seninapmasın ay benim bi arkadaş var bi gün buluştuk yürüyoruz polis delisi anammm karşımıza çıkanların hepsine bakıyo dedim nbyon dedi dayanamıyom dedim saçmalama ya ayıp ayıp bakma
Ahaha senin hadisi şeriflere devam o zmn canimm anca o paklar siziben bırak telefonda işte ki kocamla fantazi yapmayi,öyle bı durumda herif eve gelene kadar saçlarım tiftik tiftik olur,kriz geçirecek olurum o gacıların içinde kimlerle benim kocam diye sizin manken gibi hatunlar sakat dikkat et
Yuh bide dayanamıyorum mu dediyani ne kontak insanlar var yahu
Dün anlattı eşim. Yaşadığım şehirdeki kızların çoğu polis meraklısıymış. Şubede arkadaşları sosyal medyadan ekleyen kızları birbirine gösteriyormuş bir bakıyorlarmış ekleyen kız şubenin yarısının eski sevgilisi çıkıyormuş. Hiç korkuları da yok bu kızların ya. Aynı şubeden silahlı adamlarla düşüp kalkıyorlar iyi cesaret yemin ederim. Bu polis merakının temeli nedir cidden psikolojik olarak anlayamıyorum.Ay evet bende sok oldum lisedede öyleydi de dr isteyenim bile var polis yok olsa hiç düşünmicem
Adam napsın onun günahı yok bütün günah formadaAl işte. Al işte. Alın bakın. Ben böyle gacılarla kaplı bir dünyada nasıl rahat nefes alacağım. Kırıverseydin boynunu al sana polis deseydinHer akşam geldiğinde adama hastalıklı gibi sana bakan oldu mu diye soruyorum ne bileyim ben bıktım sorup durma diyor Şizofrene bağladım yeminle. Sivile geçse de huzura ersem.
Doğru diyorsun vallahi, ne ara görüşüyoruz belli değil, gece yarısı bile çağrıldığı oldu. Ama yazın futbol maçı olmadığı için rahatız daha izni hiç kitlenmedi yaz geldiğinden beri. Ben çalışmayınca yine daha iyiyiz, çalışınca hepten izin günlerinde de yarım gün görüşüyoruz. Kader mi bu be. Anlat bunları polis meraklısı arkadaşına
Evet bizim şehrimiz maalesef oyle cok polislere takılıyolarDün anlattı eşim. Yaşadığım şehirdeki kızların çoğu polis meraklısıymış. Şubede arkadaşları sosyal medyadan ekleyen kızları birbirine gösteriyormuş bir bakıyorlarmış ekleyen kız şubenin yarısının eski sevgilisi çıkıyormuş. Hiç korkuları da yok bu kızların ya. Aynı şubeden silahlı adamlarla düşüp kalkıyorlar iyi cesaret yemin ederim. Bu polis merakının temeli nedir cidden psikolojik olarak anlayamıyorum.
Adam napsın onun günahı yok bütün günah formadane zaman sivile geçecek? Ya cok sıkı fıkı değiliz hiç onun için mj atamam kendi bilir banane ah canım cicimmm. Yakında kafayı hepten sıyıracak
Zaten kıskancım bir de böyle şeyler üstüme üstüme geliyor ben sıyırmayım kim sıyırsın be zebramEvet bizim şehrimiz maalesef oyle cok polislere takılıyolar
Hava çok sıcak burada. Memlekete geldik. Minik kertenkelemle. Yuvarlanacak su arıyor garibimByNkoaLa hizuran Youlost16 @Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliii balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Chocolita @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan Bonus @canlianne @minikkalp0753 @Krmzblk @Eseriklinego
Günaydın kertenkelelerim. Bugün erkenciyim 10'da uyandımUyandınız mı, günlük planları alalım bakalım. Neler yapacaksınız bugün?
Biz uçmak için dogmus içmeden de sarhoş olma potansiyeline kapilmisiz hahahahaByNkoaLa öte yandan balıklar uçmaz çünkü yüzerler. Gaga yok, tüy yok, kanatları da bedenlerini kaldıracak büyüklükte değil, palet işlevi görecek yapıya sahip. Zaten uçsalar da vatana, millete, insanlığa bir faydaları olmazdı değişiklerin. Yer gök balık kokardı, havada kuş kalmazdı lanet olsun. Sen balıkları bırak da bizim kafalar neden hep kıyak, uçağa binmeden, içmeden uçuyoruz onu napıcaz
Haklısın cicim vura kendini sen yerden yere en iyisiZaten kıskancım bir de böyle şeyler üstüme üstüme geliyor ben sıyırmayım kim sıyırsın be zebramVallahi doğuya atanana kadar çevikte kalacağı kesin. Çevik demek üniforma demek batı görevi bitince sivil çalışan asayiş, tem, kom gibi birimlere başvuru hakkı var ama birimini seviyor benimki de. Birde sivillerin de gecesi gündüzü belli değil daha karmaşık çalışma düzenleri. 2 sene sonra komiserlik hakkı başlıyor onun sınavlarına girecek. Bari sivil çalışan bir birimin komiseri olsa. Acık yüzüm gülsün be
Aaa ohaa ya valla anlamadığın kadar var kuzum tövbe yaDün anlattı eşim. Yaşadığım şehirdeki kızların çoğu polis meraklısıymış. Şubede arkadaşları sosyal medyadan ekleyen kızları birbirine gösteriyormuş bir bakıyorlarmış ekleyen kız şubenin yarısının eski sevgilisi çıkıyormuş. Hiç korkuları da yok bu kızların ya. Aynı şubeden silahlı adamlarla düşüp kalkıyorlar iyi cesaret yemin ederim. Bu polis merakının temeli nedir cidden psikolojik olarak anlayamıyorum.
Memleket hangi güzide bölgemizde yer alıyor kuzum? Doğu falan mı çok sıcak deyince aklım oralara gitti.Hava çok sıcak burada. Memlekete geldik. Minik kertenkelemle. Yuvarlanacak su arıyor garibim
cook ultra hiperaktif cocukta enerji tukenmiyoBir zor durumda olan anne dahaHareketli galiba seninki böcüğüm
Geçin bence yoksa sende başlarsın kendini benimle birlikte yerden yere vurmayaHaklısın cicim vura kendini sen yerden yere en iyisioyyyy benim koca bekçilik sınavına girecek girmeden vaz mı geçsek bizde de var öı böyle seyler ?
Ayyy hatırlamaz miyim kuzummmm nasıl sakinlestirecegimi bilememistim seniGeçin bence yoksa sende başlarsın kendini benimle birlikte yerden yere vurmayaNe çekmiş bu kız, meğer ne çilekeşmiş dersin. Bir kere birebir şahit oldum. K Kendinisevenbirii sende dinle iki gözüm bu anlatacağım hikayeyi Ablam hamileydi o zamanlar, bundan 6 ay falan öncesi. Bebek için terziye birşeyler diktirmişti. Eşimde eğitimdeydi o dönem erken çıkıyordu şubeden, ablama birlikte gidelim ben taşıyayım dedi. Şubeden çıktı, aldı ablamla bizi gittik. Üniformalı tabi. Terziye girdik. İçeride genç bir kız var terzinin birşeyi ama neyi anlamadım. Eşim sandalyeye oturdu. İkili koltuk vardı bende ablamla birlikte ikili koltuğa oturdum. Eşimle yan yana gelmedim, sanırım bu kız üçümüzü kardeş sandı. Üçümüz de sarışınız bu arada benziyoruz tip olarak birbirimize, kardeş sanılabilir kıvamda tiplerimiz. Bu terzinin nesi olduğunu anlamadığım kız eşimi süzdü süzdü çekti sandalyeyi yanına oturdu. Ben şaşırıp kaldım izliyorum ne yapmaya çalıştığını. Günahını da almak istemedim o an kuruntuya kapılmak istemedim. Telefonunu aldı eline birini aradı bir veli ile bağıra bağıra konuşur gibi yapıyor eşimin kulağının dibinde, ben öğretmenim havası atmaya çalışıyor. Eşimin de hafif sırtı dönük ona, hiç anlamadı saf olayı. Kız kalktı telefonla konuşur gibi yapa yapa çevresinde dönüyor eşimin. Ben işin içinde pislik olduğunu anladım eşime baktım kalkacak mı diye, böyle bir durumda nasıl hareket ediyor diye gözlemledim. Onun da dünya umurunda değil. Bu sefer sinirlendim ben kalktım ayağı bir hışım. Gittim eşimin yanına, samimi durdum. Kız anladı eşi olduğumu geri bastı. Sonra kalktık zaten elini tutarak çıktım terziden. Ama eve döner dönmez 3.dünya savaşını yaşadık. Nasıl yanına kız oturur da kalkmazsın, farketmedin mi kızın resmen çiftleşme dansı yaptığını falan dedim. Benim saf yanına kız oturduğunun farkında bile değil. Ne özürler diledi de günler sonra barıştım. Yetmezmiş gibi kız birde bir içim suydu, boyu belki 1.80e yakındı kızın. Nasıl sinirlendim, nasıl kıskandım anlatamam ya. Bu olaydan sonra başladı benim kafayı sıyırmaya başlamam   benim yanımda işler böyleyse ben yokken nasıldır diyorum bazen içimden.
@RosSsS hatırladın mı gülom bu olayı
Ayyy hatırlamaz miyim kuzummmm nasıl sakinlestirecegimi bilememistim seni
Ama cidden kızlar fena ve bazılarının ayku karı yerlerde
Aynen sultanım işte o kara günKonuyu saaapamadim ama sanırım.kıskançlık üzerine bir konu konusuluyir
Yavrum dussun ben bile akrosu is kıyafetleriyle çekici buluyorsam millet neler neler düşünürAynen sultanım işte o kara günKutsiş zebranın polislere meraklı bir arkadaşı varmış da onu anlattı. Oradan tabi benim yine kıskanç mahluk ruhum error verdi. Tüyler diken diken
Adam polis olduguna bin pişman olmustur bu kıskançlıklaraGeçin bence yoksa sende başlarsın kendini benimle birlikte yerden yere vurmayaNe çekmiş bu kız, meğer ne çilekeşmiş dersin. Bir kere birebir şahit oldum. K Kendinisevenbirii sende dinle iki gözüm bu anlatacağım hikayeyi Ablam hamileydi o zamanlar, bundan 6 ay falan öncesi. Bebek için terziye birşeyler diktirmişti. Eşimde eğitimdeydi o dönem erken çıkıyordu şubeden, ablama birlikte gidelim ben taşıyayım dedi. Şubeden çıktı, aldı ablamla bizi gittik. Üniformalı tabi. Terziye girdik. İçeride genç bir kız var terzinin birşeyi ama neyi anlamadım. Eşim sandalyeye oturdu. İkili koltuk vardı bende ablamla birlikte ikili koltuğa oturdum. Eşimle yan yana gelmedim, sanırım bu kız üçümüzü kardeş sandı. Üçümüz de sarışınız bu arada benziyoruz tip olarak birbirimize, kardeş sanılabilir kıvamda tiplerimiz. Bu terzinin nesi olduğunu anlamadığım kız eşimi süzdü süzdü çekti sandalyeyi yanına oturdu. Ben şaşırıp kaldım izliyorum ne yapmaya çalıştığını. Günahını da almak istemedim o an kuruntuya kapılmak istemedim. Telefonunu aldı eline birini aradı bir veli ile bağıra bağıra konuşur gibi yapıyor eşimin kulağının dibinde, ben öğretmenim havası atmaya çalışıyor. Eşimin de hafif sırtı dönük ona, hiç anlamadı saf olayı. Kız kalktı telefonla konuşur gibi yapa yapa çevresinde dönüyor eşimin. Ben işin içinde pislik olduğunu anladım eşime baktım kalkacak mı diye, böyle bir durumda nasıl hareket ediyor diye gözlemledim. Onun da dünya umurunda değil. Bu sefer sinirlendim ben kalktım ayağı bir hışım. Gittim eşimin yanına, samimi durdum. Kız anladı eşi olduğumu geri bastı. Sonra kalktık zaten elini tutarak çıktım terziden. Ama eve döner dönmez 3.dünya savaşını yaşadık. Nasıl yanına kız oturur da kalkmazsın, farketmedin mi kızın resmen çiftleşme dansı yaptığını falan dedim. Benim saf yanına kız oturduğunun farkında bile değil. Ne özürler diledi de günler sonra barıştım. Yetmezmiş gibi kız birde bir içim suydu, boyu belki 1.80e yakındı kızın. Nasıl sinirlendim, nasıl kıskandım anlatamam ya. Bu olaydan sonra başladı benim kafayı sıyırmaya başlamam   benim yanımda işler böyleyse ben yokken nasıldır diyorum bazen içimden.
@RosSsS hatırladın mı gülom bu olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?