- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.701
Zaten cicim de getiriyor fitil fitilAdam polis olduguna bin pişman olmustur bu kıskançlıklaraben olsam varya burnundan fitil fitil dökerim adam istifa ederdi kesin ama bekçiler polis gibi olmuyo ki oluyo mu yoksa YArınsınav var gitmesek mi???
Ayyy giyiyo ama renki rezalet b.k rengine benziyo cok iğrenc bence kimse bakmazZaten cicim de getiriyor fitil fitil
Bekcilerde giyiyirsa dusunun bi :)
Ahajsj benimki bir ara yunusluğa geçeyim mi demişti de ben de senin görüp görebileceğin tek yunus cennet mahallesindeki yunus deyip konuyu kapatmıştım dshfh çevik başıma bela oldu bir de yunus çekemeyeceğimYavrum dussun ben bile akrosu is kıyafetleriyle çekici buluyorsam millet neler neler düşünür
Diyor ic sesm ama bu yorum seni gazlayacagi için diyirm ki senin minik ruhun rahat olsun enişte senden başkasına bakmaz
O üniforma hastası kızlarda ayrı bi manyak ben kuzenmden biliyirm
Evli iki çocuğu var gözü yunuslarda
Dedm senin balina duymasın azına eder sus kızım beee diyordu bana zamanında
Hahahagahahaha
Bizi.kilerde mavi şirin baba gbiAyyy giyiyo ama renki rezalet b.k rengine benziyo cok iğrenc bence kimse bakmaz
Onların da üniforması var. Kahverengimsi birşey. Gece çalıştıkları için sokakta kız görme ihtimali biraz daha düşük. Tabi o saatlerde görülen kızlar gündüz görülenlerden daha az mı daha çok mu tehlikelidir tartışılırAdam polis olduguna bin pişman olmustur bu kıskançlıklaraben olsam varya burnundan fitil fitil dökerim adam istifa ederdi kesin ama bekçiler polis gibi olmuyo ki oluyo mu yoksa YArınsınav var gitmesek mi???
AMn aman tubim yunuslar daha fenaAhajsj benimki bir ara yunusluğa geçeyim mi demişti de ben de senin görüp görebileceğin tek yunus cennet mahallesindeki yunus deyip konuyu kapatmıştım dshfh çevik başıma bela oldu bir de yunus çekemeyeceğimNolcak gülom bizim bu kaderimiz. Allahtan seni benimki beni aldatıyor mu diye istihareye yatırdım da ondan beridir rahatım vallahi. Bir kuş gibi oldum ahahaha
Naptın gülüm sen şimdi içime kurdu düşürdün içimi kemirmeye şimdiden başlarOnların da üniforması var. Kahverengimsi birşey. Gece çalıştıkları için sokakta kız görme ihtimali biraz daha düşük. Tabi o saatlerde görülen kızlar gündüz görülenlerden daha az mı daha çok mu tehlikelidir tartışılıryavrum sen bana bakma ya benim kıskançlık dozajım biraz ayarsız adamı ekmeğinden etmeyelim şimdi demek sınav yarın. Vay canına, hazır mı enişte?
İyisini kotusunu bosverelim
Ben üniformayı boklayacak birşey bulamadım şuan, lanet olsun ki çok güzel yapmışlar
Gülom senin gibi ermiş nurlu bir zat-ı muhteremi bulmuşum, iki rüyaya başvurmazsam ayub olurduAMn aman tubim yunuslar daha fenayunus munus yok
Yoksa bnm.köpek balığına dönüşme olasiligim çok yuksek deseydin hahahahahahhaha
BN sana diyirm.ama inanmiyirsun ki illa ruyayla sabitlicen
HoydaaaNaptın gülüm sen şimdi içime kurdu düşürdün içimi kemirmeye şimdiden başlaryok be çalışmadı bile sürekli gece işi işine gelmedi sonradan
AhahahahhaGülom senin gibi ermiş nurlu bir zat-ı muhteremi bulmuşum, iki rüyaya başvurmazsam ayub olurduCanım gülom benim. İyilik meleğim
Ay gündüz de değil ki gidip takip edesinİyisini kotusunu bosverelim
İse giderken iki oku ufle
biseycik olmaz
Peşine B Brunello Cicinelli nij eşini ve bnm eşimi takariz üzülme sen biri polis biri gardiyan hallederler yanlış bir hareketinde hemen habermz olur sıkma sen canini biz varız buradaAy gündüz de değil ki gidip takip edesin
Yavrum benimki gündüz de ne oluyor. Şubenin yanına yaklaştırmazlar. Kim bu bizi gözetliyor deyip canlı bomba sanarak topuğuma sıkarlar vallahiAy gündüz de değil ki gidip takip edesin
Kıskançlık konuşurken yine birbirimize yükseldik apansızAhahahahha
İkimiizde de eriklik var tubismmm
Zat-i aliyyene selam eder mendilimi düşürmüş gbi yapıp kirpiklerimi kirpiyirumhahahahaha
Konu nerden nereye geldi yahu
Her turlu konudan yukselisimiz yok mu beni benden ediyor tubism hahahahahKıskançlık konuşurken yine birbirimize yükseldik apansızEki Görüntüle 2288384
Doğu AkdenizMemleket hangi güzide bölgemizde yer alıyor kuzum? Doğu falan mı çok sıcak deyince aklım oralara gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?