Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam polis olduguna bin pişman olmustur bu kıskançlıklara ben olsam varya burnundan fitil fitil dökerim adam istifa ederdi kesin ama bekçiler polis gibi olmuyo ki oluyo mu yoksa YArınsınav var gitmesek mi???
Zaten cicim de getiriyor fitil fitil
Bekcilerde giyiyirsa dusunun bi :)

Ahajsj benimki bir ara yunusluğa geçeyim mi demişti de ben de senin görüp görebileceğin tek yunus cennet mahallesindeki yunus deyip konuyu kapatmıştım dshfh çevik başıma bela oldu bir de yunus çekemeyeceğim Nolcak gülom bizim bu kaderimiz. Allahtan seni benimki beni aldatıyor mu diye istihareye yatırdım da ondan beridir rahatım vallahi. Bir kuş gibi oldum ahahaha

Adam polis olduguna bin pişman olmustur bu kıskançlıklara ben olsam varya burnundan fitil fitil dökerim adam istifa ederdi kesin ama bekçiler polis gibi olmuyo ki oluyo mu yoksa YArınsınav var gitmesek mi???
Onların da üniforması var. Kahverengimsi birşey. Gece çalıştıkları için sokakta kız görme ihtimali biraz daha düşük. Tabi o saatlerde görülen kızlar gündüz görülenlerden daha az mı daha çok mu tehlikelidir tartışılır yavrum sen bana bakma ya benim kıskançlık dozajım biraz ayarsız adamı ekmeğinden etmeyelim şimdi demek sınav yarın. Vay canına, hazır mı enişte?

AMn aman tubim yunuslar daha fena yunus munus yok
Yoksa bnm.köpek balığına dönüşme olasiligim çok yuksek deseydin hahahahahahhaha
BN sana diyirm.ama inanmiyirsun ki illa ruyayla sabitlicen

Naptın gülüm sen şimdi içime kurdu düşürdün içimi kemirmeye şimdiden başlar yok be çalışmadı bile sürekli gece işi işine gelmedi sonradan

AMn aman tubim yunuslar daha fena yunus munus yok
Yoksa bnm.köpek balığına dönüşme olasiligim çok yuksek deseydin hahahahahahhaha
BN sana diyirm.ama inanmiyirsun ki illa ruyayla sabitlicen
Gülom senin gibi ermiş nurlu bir zat-ı muhteremi bulmuşum, iki rüyaya başvurmazsam ayub olurdu Canım gülom benim. İyilik meleğim

Naptın gülüm sen şimdi içime kurdu düşürdün içimi kemirmeye şimdiden başlar yok be çalışmadı bile sürekli gece işi işine gelmedi sonradan
Hoydaaa Olsun ya, olacağı varsa olur eminim. Çok çok başarılar dilerim. Kutsişim senin yaş kaçtı sormuş muydum?

Gülom senin gibi ermiş nurlu bir zat-ı muhteremi bulmuşum, iki rüyaya başvurmazsam ayub olurdu Canım gülom benim. İyilik meleğim
Ahahahahha
İkimiizde de eriklik var tubismmm
Zat-i aliyyene selam eder mendilimi düşürmüş gbi yapıp kirpiklerimi kirpiyirum hahahahaha
Konu nerden nereye geldi yahu

Ay gündüz de değil ki gidip takip edesin
Yavrum benimki gündüz de ne oluyor. Şubenin yanına yaklaştırmazlar. Kim bu bizi gözetliyor deyip canlı bomba sanarak topuğuma sıkarlar vallahi Topuğumu severim, ona birşey olsun istemem

Ahahahahha
İkimiizde de eriklik var tubismmm
Zat-i aliyyene selam eder mendilimi düşürmüş gbi yapıp kirpiklerimi kirpiyirum hahahahaha
Konu nerden nereye geldi yahu
Kıskançlık konuşurken yine birbirimize yükseldik apansız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…