Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seninle çok güzel sohbetler ediyorduk sakalasiyorduk gulusuyorduk rüyamda gözlüklü beyaz tenli minyon bir hanım hanmcik hanmefendiydin
E beni doğru tarif etmişsin benim bu
ByNkoaLa sen bu erme işini biraz abartmadın mı? Ne oluyor kızım sana korkutuyorsun beni HHahahah
Hem beni bir kere görmedin rüyanda püüü, yazıklar olsun, nasıl olur
hizuran bende seni minyon, beyaz tenli ve tesettürlü olarak hayal ediyordum. Tuttu mu tutmadı mı?

Ahaha kız Allah iyiliğinizi versin komik ifadesi birakmaktan elim ağrıdı,gulmekten de çenem ağzım falan eşim deli misin gece gece noliyy hatun diyo ha kendisi geldide bu akşam nöbete kalmak istememiş nedennsseesimdi yamacımda oturuyor

Kız su hikayeyi okuyunca istemsizce güldüm yeminle ajshdjs, en çokta eşinin haline ahaha saf valla saf bu adamdan bisiycik olmaz sen korkma bundan ahahaja

Hoydaaa Olsun ya, olacağı varsa olur eminim. Çok çok başarılar dilerim. Kutsişim senin yaş kaçtı sormuş muydum?
Sagol cicim 24 e girdim canımsss
Peşine B Brunello Cicinelli nij eşini ve bnm eşimi takariz üzülme sen biri polis biri gardiyan hallederler yanlış bir hareketinde hemen habermz olur sıkma sen canini biz varız burada
ooo bak bu süper olur sıkarlar topuguna dicem ama biri polis biri bekçi biri gardiyan ilk sıkma hakkı polisin sonra bekçi sonra gardiyan benimki ortada kalıyo cicinin kocası halleder ohhh misss
Yavrum benimki gündüz de ne oluyor. Şubenin yanına yaklaştırmazlar. Kim bu bizi gözetliyor deyip canlı bomba sanarak topuğuma sıkarlar vallahi Topuğumu severim, ona birşey olsun istemem
Ben gece takip etsem düşünsene bu karı kim gece gece peşimize düşmüş tövbe tövbe yollu falan sanarlar sonra eşim beni tanırsa eve sokmaz yemin billah

Kızzzzz seni şeytannnn, attın tabi seksü seksü fotoları boy boy, adamı nöbetinden ettin  hınzır benimki seksü fotoyu bırak doğursam bırakıp nöbeti gelemez öyle gelme hakları var mı sizinkilerin nöbeti bırakıp yav. Bu konunun sonunda yine bana yazık olacakmış gibi hissediyorum sanki yine kaderime bir isyan yaklaşıyor

Gece gece takibe çıksan seni eniştenin elinden anca bir polis alabilir zaten. İlk Kurşun atma hakkı da, seni eniştenin elinden alma hakkı da benimkinde. Yırtık dondan çıkar gibi heryerden çıkıyor benimki nasıl birşey anlamadım kız kutsişim sen minnakmışsın ya ben seni daha büyük sanıyordum

Ahaha napim kiz bir haftadır elini surememisti bana yazik, adetim bugün bitti adamda bugün biteceğini duyunca dün gece uykulari kaçmıştı,ben işte olacam tüh diyip duruyordu

Ayyy ben onu bulmak için GPS takmam lazım ben bulana polis beni bulup içeri atar neye göre minnak kız bide yakından görsen

Ahaha napim kiz bir haftadır elini surememisti bana yazik, adetim bugün bitti adamda bugün biteceğini duyunca dün gece uykulari kaçmıştı,ben işte olacam tüh diyip duruyordu
Ben ne yapayım çiçeğim 1 hafta regl girdi araya, 2 hafta enfeksiyon tedavisi gördüm, şu fitil muhabbeti biliyorsun. 3 hafta etti Ama bu süreç bir yandan iyi oldu, benim yakuşuklu geyşam psikolojik buhrandaydi biliyorsun. O kendini toparladı, buhrandan çıktı. Eski kıvamına geri döndü. Dün gece son fitili kullandım. Bugün bir baktım gözü dönmüş tövbeler tövbesi

Ayyy ben onu bulmak için GPS takmam lazım ben bulana polis beni bulup içeri atar neye göre minnak kız bide yakından görsen
Kocayı takip edeyim derken kodeste bulmayasın kendini aman kutsişim boşver enişte sana sadıktır ben eminin yaşını nedense 29 30 gibi tutmuşum hatırımda. İri misin yav, neden öyle dedin görsen diye

Ahaha kız benim ki bir hafta arada buhran yaşıyor senin ki 3 hafta arada buhrandan çıkıyor nasıl iş anlamadım kiii yine iyi üç hafta dayanıp daha yeni gözü dönmüş araya özlem girince daha bı heyecan oluyor gerçi ama

Kocayı takip edeyim derken kodeste bulmayasın kendini aman kutsişim boşver enişte sana sadıktır ben eminin yaşını nedense 29 30 gibi tutmuşum hatırımda. İri misin yav, neden öyle dedin görsen diye
Ayyyy aman aman boşver en iyisi ben rahat durayım bunu bekçi olursa düşünürüm sadık olmasın heleki adam hadım ederim tövbe tövbe yada banane kendi kaybeder çokta fifi 30 mu ayyyy demaaa gız nerden bu kanıya vardın iriyim maalesef

İşte neyimiz normal ki buhranımız normal olsun anacım Geçen gece 2 gibi eve geldi. Yüzüme baktı baktı çok güzelsin ama ben 6 da uyandım deyip küt diye bayılarak uyudu. Ne diyeyim ben şimdi bu adama Dün gece de sabaha kadar vurdular beni vurdular beni diye diye sayıkladı uykusunda. Sabah sordum, suriyeli vurmuş bunu rüyasında. Adamın psikoloji fecihat. Zavallı geyşam benim, gel gitler yaşıyor kendi iç dünyasında

Hahah sanki öyle demiştin gibi geldi bir an Bir de ayrıntılı tanışmadık diye karıştırdım tabi Kız bir aldatsalar hadımla kurtulmamalı daha beter etmek lazım. ama dediğim gibi enişte yapmaz bence. Bende boy olarak uzun sayılırım ama yinede minyonum.

kızlar alemsiniz,gece gece güldüm :)) eşime de okudum o da güldü. benim eşim de sanıyor ki herkesin gece hayatı çok renkli bir bizimki arada renkleniyor... :) bu iyi oldu

Ahahahahaa kizzz ahahaha seninkine saf demeye dilim varmıyor yeminle cookk masum bu adamm bee ajajsjhd

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…