Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben de çok severim 2. dünya savaşı filmlerini:) ama tabi senin kadar izlememisimdir. tam eşimin tarzi birlikte izleyebiliriz:) valla iyi oldu bu teşekkür ederim kuzucum

ben de çok severim 2. dünya savaşı filmlerini:) ama tabi senin kadar izlememisimdir. tam eşimin tarzi birlikte izleyebiliriz:) valla iyi oldu bu teşekkür ederim kuzucum

rica ederim çok merak ediyorum yorumlarını

HayatSevinceGuzel
kız sen nerelerdesin beğenip begenip kaciyo musun

niye denk gelemedik biz senle

birkaç gündür gelememiiştiim samdanıım.. Kardeşlerim okula gittii ikisi de yurtta kalıyorr da onların hazırlığı filan vardıı, sonra da ben biir hasta oldum kii sorma. Bugüün iyiyiim gözümü açar açmaz tüm sayfaları okudum

Nasılsın canım samdanıımm

Yemeklere koku siniyor mu belirli bir süre sonra?

Yemek derken ben sandviç börek falan koyuyorum 8 de koyuyorum 12:30 da yiyor.

Kapalı kapta kalması hoş değil tabi belki hafif bi koku olur ama başka alternatif zor yani cam kırılır tupper da plastik zaten farklı bişey değil.
Tupperın şişeleri en çok suyu kokutan şişeler.

Kuzen satıyodu destek olmak için aldık kullanınca koktu şikayet ettik öyle bir gözleri boyanıyorki sizin suyunuz bozuktur dedi bize.

Tavuk sote, mantı,köfte patates,pizza vs.
Hafif sulu yemekler olabiliyor.
Kendi mataram plastik ve güya kaliteli iken yosun tutyor ve ağır kokuyor belirli bir süre sonra temiz olsa bile suya tadını geçiriyor.
Yemekler için bu riski almak istemiyorum. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.
Tupperleri gerçekten,sağlıklı bir seçenek olarak görmüyorum ben de

geçmiş olsun canım ya iyisin inşallah simdi demi :)

basladin mi poncikim calismaya yoksa biraz dinlenip mi baslicaksin :)

kardeslerin üniversite öğrencisi mi :)

hepsini okumadan geleydin beybi

ben de bölük pörçük giriyom bi kaç gündür

ne yaptığım belli değil
esim ise gidiyo da erken yaptim yemeği. oğlan iş güc işe değişik bisey yok hic

ben saklama kaplarımı madame coco dan almıştım, bpa siz onlar da
Hiç koku filan sinmedi, kardeşime yapıp koyuyorum bazen yemek
Sorun olmuyor
Sürkülasyon olacak yani hergün. Makina da yıkanır diyenler var yok kanserojen diyenler var. Plastiklerin hayatımda hiçbir yeri yoktu bu güne kadar . Afalladım

Son düzenleme:
Sürkilasyon olacak yani hergün. Makina da yıkanır diyenler var yok kanserojen diyenler var. Plastiklerin hayatımda hiçbir yeri yoktu bu güne kadar . Afalladım

ben de normalde çok dikkat etmem ama çocuk için olunca iyi arastirmak lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…