- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.341
Plastiktense metal diye arattım nette. Hep sefer tasları çıkıyorben ikeadan almıştım hamileyken is yerine evden götürmüştüm hep. alma imkanin varsa baya iyiydi :) tupper baya pahalı geliyo bana
Toşiya da olabilir belki o yanlış biliyo
Toşiya da olabilir belki o yanlış biliyo
Minimalim de çocuk aç kalcak okuldaKeklendin zaten tupper saçmalığı yaktı bütün ocakları.
Neyseki artık minimalsın
Plastiktense metal diye arattım nette. Hep sefer tasları çıkıyor
Minimalim de çocuk aç kalcak okulda
yaa böyle savaşlı, silahlı bir film ama tarihi kurgusu da çok güzel
Gerçek yaşanmış bir hikaye, karakterler de çoğunlukla tarihten uyarlama
Benim izlediğim en güzel holokost filmi, bütün 2. Dünya savasi filmlerini de izlemisimdir :)
bu film televizyon için çekilmiş o yuzden pek ses getirmemis.
Tarzına uyarsa mutlaka seversin
ben de çok severim 2. dünya savaşı filmlerini:) ama tabi senin kadar izlememisimdir. tam eşimin tarzi birlikte izleyebiliriz:) valla iyi oldu buteşekkür ederim kuzucum
Bakayım o şekilde debpa siz plastik arat beybi
ya da mini emaye saklama kabı yaz
o şekilde cikar sanırım
celikler çok pahali ya
Yemeklere koku siniyor mu belirli bir süre sonra?Bende şoktan almıştım onu kullanıyorum da yetmiyo alıcam ilk fırsatta yenisini.
Yemeklere koku siniyor mu belirli bir süre sonra?
Yemeklere koku siniyor mu belirli bir süre sonra?
Tavuk sote, mantı,köfte patates,pizza vs.Yemek derken ben sandviç börek falan koyuyorum 8 de koyuyorum 12:30 da yiyor.
Kapalı kapta kalması hoş değil tabi belki hafif bi koku olur ama başka alternatif zor yani cam kırılır tupper da plastik zaten farklı bişey değil.
Tupperın şişeleri en çok suyu kokutan şişeler.
Kuzen satıyodu destek olmak için aldık kullanınca koktu şikayet ettik öyle bir gözleri boyanıyorki sizin suyunuz bozuktur dedi bize.
birkaç gündür gelememiiştiim samdanıım.. Kardeşlerim okula gittii ikisi de yurtta kalıyorr da onların hazırlığı filan vardıı, sonra da ben biir hasta oldum kii sorma. Bugüün iyiyiim gözümü açar açmaz tüm sayfaları okudum
Nasılsın canım samdanıımm
Sürkülasyon olacak yani hergün. Makina da yıkanır diyenler var yok kanserojen diyenler var. Plastiklerin hayatımda hiçbir yeri yoktu bu güne kadar . Afalladımben saklama kaplarımı madame coco dan almıştım, bpa siz onlar da
Hiç koku filan sinmedi, kardeşime yapıp koyuyorum bazen yemek
Sorun olmuyor
Sürkilasyon olacak yani hergün. Makina da yıkanır diyenler var yok kanserojen diyenler var. Plastiklerin hayatımda hiçbir yeri yoktu bu güne kadar . Afalladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?