- 11 Nisan 2007
- 88.102
- 518.458
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.361
Tavuk sote, mantı,köfte patates,pizza vs.
Hafif sulu yemekler olabiliyor.
Kendi mataram plastik ve güya kaliteli iken yosun tutyor ve ağır kokuyor belirli bir süre sonra temiz olsa bile suya tadını geçiriyor.
Yemekler için bu riski almak istemiyorum. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.
Tupperleri gerçekten,sağlıklı bir seçenek olarak görmüyorum ben de
Ay çocuklaramı bu yemekler
Sağlık açısından çok dikkat ediyorsan tabiki iyi bi seçenek değil.
Evet çocukların öğle beslenme menülerinde bulunanlar. Plastik plastik koku olur ya, ondan bahsediyorumKoku sinme derken bi önceki yemeğin kokusunumu diyosunuz?
Bu yüzden net fikre sahip olamıyorum. Seveni de var çöp diyeni de.Huuhu ben geldim
Yıkılmadım, ayaktayım ama bir oturdum açıkçası
B baby0101 kuzum senle tanışmadık kimsin kimlerdensin? Bu arada topiğin en küçüğü sen değilsin 21 yaş var. Hatta sanırım 20 de varAma en yenisi sensin diyebiliriz.
Amecey tupperware marka yani tapır dediğimiz markayı bende çok kullanıyorum. Çok memnunum. Özellikle sürahisi benim için çok kıymetli çünkü suyu buzdolabı kokusundan koruyor en ufak kokan bir suyu dahi tüketemiyorum. Tapırlarım kıymetlimdir
I inessa armand demek oğlak burcusun bensiz burç muhabbeti yapılır mı vicdansızlaroğlak burcu bir flörtüm olmuştu o da tıpçıydı bak, tıpçılardan yakayı kurtaramamışım Hayatımda gördüğüm en donuk insandı ama sen öyle değilsin babam da oğlak o da donuk biridir. Ben koç bu arada.
-----------
Eşim çalışıyor yemek yapmıcam buzdolabında ne varsa onu tıkınıyorum. Sizde ne var ne yok bakem
Kabarıyorum işte konu çocuk olunca.ben de normalde çok dikkat etmem ama çocuk için olunca iyi arastirmak lazım
Çöp değil asla. Ben çok memnunum. Ne koku yapar ne içindekini bozar...Bu yüzden net fikre sahip olamıyorum. Seveni de var çöp diyeni de.
Teşekkürler brom. Akıl akıldan üstündürÇöp değil asla. Ben çok memnunum. Ne koku yapar ne içindekini bozar...
Tapırda saklanan sebze bile uzun süre yeşilliğini koruyor.
Birde ben elde yıkıyorum tapırları makineye atmam uzun ömürlü olması için ameceyim
Hiç pas vermiyorsun bu aralar ayran içtik ayrı mı düştükgeçmiş olsun canım ya iyisin inşallah simdi demi :)
basladin mi poncikim calismaya yoksa biraz dinlenip mi baslicaksin :)
kardeslerin üniversite öğrencisi mi :)
hepsini okumadan geleydin beybi
ben de bölük pörçük giriyom bi kaç gündür
ne yaptığım belli değil
esim ise gidiyo da erken yaptim yemeği. oğlan iş güc işe değişik bisey yok hic
Hamilelik takvimini yerim ulanHiç pas vermiyorsun bu aralar ayran içtik ayrı mı düştük
HahahahahaHamilelik takvimini yerim ulan
I inessa armand I inessa armand demek oğlak burcusun bensiz burç muhabbeti yapılır mı vicdansızlaroğlak burcu bir flörtüm olmuştu o da tıpçıydı bak, tıpçılardan yakayı kurtaramamışım Hayatımda gördüğüm en donuk insandı ama sen öyle değilsin babam da oğlak o da donuk biridir. Ben koç bu arada.
Almayı mı düşünüyorsun brocumTeşekkürler brom. Akıl akıldan üstündür
Ben cok uslu duruyorum öööretmenimKertenkelelerim ben geldim ama çok yorgunum bir selam edip yemek yemeye gideceğim sonra dinleneyim akşam üstü falan gelirim
Kertenkelelerim aramızdaki samimiyete ve bana kırılmayacağınıza güvenerek izninizle 1-2 uyarı yapmak istiyorum.
Burada yeri geliyor hüzünleniyoruz yeri geliyor gülüyoruz yeri geliyor sapıtıyoruz ama sınırlara dikkat etmenizi rica ediyorum. Dün atılan görseller ciddi manada rahatsız edici geldi bana hatta incelemeden direkt geçtim.
Topikte biz bize değiliz. Yazan kadar yazmayan üye var sırf okuyup eğlenmek amaçlı giren üye sayısı yazanlardan çok. Kimisi msj atıyor topiğiniz çok komik yazmıyorum ama okuyup eğlenmek için giriyorum diye, msj atmayan kadarını da her girdiğimde görüyorum topikte çevirimiçi diye zaten. Dost var, daha az dost olan var. Topikle ilgili herhangi bir uyarı almak istemiyorum ya da herhangi bir üyemin rahatsız hissetmesini istemiyorum ya da herhangi bir üyenin burada yaptığı paylaşım nedeniyle şikayet edilmesini istemiyorum. O yüzden sınırlara dikkat ederek geyik yapalım. Sınırlara dikkat ettiğimiz müddetçe birbirimizden zaten gizlimiz, saklımız, çekincemiz yok. Biz bir aileyiz. Ama rahatsız edici tavır, görsel, üslup vb topikte istemediğimi belirtmek zorundayım. Kişisel değil tamamen bu güzel ortamın ve havanın bozulmaması ve tüm kertenkeleleri korumak adına. Şimdilik böyle ortaya uyarı yapıyorum devam ederse kişisel msj atarım daha da devam ederse onu o zaman konuşuruz, gergin bir topik sahibiyim ben
Umarım anlaşılmışımdır, topik kurucusu olarak yaptığım uyarılar hepimizin iyiliği içindir. Hepinizi çok seviyorum. Bu yorgunluk ile ölmez de sağ kalmayı başarırsam 1 2 saate gelirim. Gelmezsem selamıByNkoaLa okusun
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@6 ustu 1 anne
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@successful woman
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
B baby0101
I inessa armand
Nasıl gerilmişsem şuan görüyorum takvimini, ben gergin ve tatsız biriyim biliyorsun haşmetlimHahahahaha
Az önce atar gide yaparken görmeden sinirden
Seninkini de ben yicem dur hele
Bilmz miyim kiymetlim :MdNasıl gerilmişsem şuan görüyorum takvimini, ben gergin ve tatsız biriyim biliyorsun haşmetlim
Çok özeniyorum şu takvimlere yav ben gebe kalmasam ama takvimim olsa olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?