Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oğlak burcunun kalbi buzdandır derler, neden öylesiniz
O tıpçıyla flört ederken adam tanıştık aynı suratsız ifade, sevgilimsi birşey olduk aynı suratsız ifade, ayrıldım sonunda yine aynı suratsız ifade... Hayır sanki çocuğu silah zoruyla kendimle çıktırmışım, kendi teklif etti
Ayrıldım yine aynı ifadesizlik...
Çocuktan hiçbirşey anlamamıştım

Ben cok uslu duruyorum öööretmenim
Aferin benim kutsişim, bazen seni rehin almak suretiyle katletmek isteği gelse de içime, her zaman akıllılığın ve çalışkanlığın ile benim takdirimi kazanmışsındır
Napıyosun bakalım kutsişim reglin gecikmede mi hala?

Sürkilasyon olacak yani hergün. Makina da yıkanır diyenler var yok kanserojen diyenler var. Plastiklerin hayatımda hiçbir yeri yoktu bu güne kadar . Afalladım

olmadi yemeği koymadan önce yağlı kağıt serersin içine kesip
direk temas etmis olmaz

hahahah
Erkekleri ve kadınları çok fark ediyor oğlak burçlarının
Benim gördüğüm oğlak kadınları çok aşık olup, deli divane oluyorlar genelde
Gerekirse silmek atmak kolay oluyor sanırım ama sevince kendimizi paralıyoruz, herseyi önüne seriyoruz :)

Oğlak erkekleri neden öyle hiç bilmiyorum, ama bence uzak durulması gereken tipler. İyi ki kurtulmuşsun :)

Çok burç denedim baktım en çok hayır aslandan geliyor. Aslan burcu bulup onunla evlendim

Çok burç denedim baktım en çok hayır aslandan geliyor. Aslan burcu bulup onunla evlendim

inşallah yanıltmaz hiçbir zaman
O zamanlar burçları hiç takmazdım ben, şimdiki aklım olsa bir açar okurdum, arkama bakmadan kaçardım akrepten

Hiç pas vermiyorsun bu aralar ayran içtik ayrı mı düştük

kız cok hızlı gidiyonuz ross yaaa yetisemiyom ben arap atı gibi sonradan açıldığımdan vakit aliyo hizlanm ama bugün cok sacma sapan bi gündü hic biseye yetisemedim

mercimeğine kurban olduğum sensiz olabilir miyim ben beybilerin beybisi uyuyan güzelim benim

hayatımda uykunun yakıştığı en güzel kadınsin sen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…