Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cici ya iyi bi saklama kabıda aynı işi görüyo yeşillik için direk o taze tutuyo diyemem.
Makineye sokmaman en iyisi ama öyle mucize bi ürün değil bence.

Yaaaa nasilda etkiliyorsun kendine bagliyorsun beni hemen şipşak
Tam o zamn dedim bilmeden kusustuk mu

Offfff nöbete mi

yok kız benimki nöbet tutmuyo ki göreve gitti gece gelir bilmediğimiz bi saatte
bakarsin onda bakarsin birde

yani o kadar belirli keskin hatli bi hayatin varki herseyim planli anlatamam cici

inşallah yanıltmaz hiçbir zaman
O zamanlar burçları hiç takmazdım ben, şimdiki aklım olsa bir açar okurdum, arkama bakmadan kaçardım akrepten
Offff sende mi akrepzedesin
Benim diğer çıktığım tıpçı da akrepti. İnsan 3 kere boynuzlar mı ya be vicdansız.
Kendi arkadaşı, doktor arkadaşı en son benim arkadaşım kombinasyonları ile boynuzladı herif beni.
Gerçi ilk aldatıldığımda suç onundu, diğer ikisinde suç benimdi inatla ilişkiye devam ederek haketmiştim de cahildik be tosia'm, dünyanın rengine kandık
Enişte beyin böyle huyları yoktur inşallah,

Tosia ile konuştuk ABEMDD yi aciyoruz açılımına bir akrepzede olarak seni de davet ediyoruz hatta acilisimiz sen yapabilirsin hahahahaha

Yaaaa nasilda etkiliyorsun kendine bagliyorsun beni hemen şipşak
Tam o zamn dedim bilmeden kusustuk mu

nasil deyim rossa sana küsersem kalbim kurusun beybi
yerim seni
işte mesajlarimdan foruma girip cikmamdan sen anla ne kadar mal bir gün ve ben ne kadae mala bağladım

ayyyy ben şok dedim resmen
çok korkuttuun beni
Şu ana kadar yok ama bilemeyiz, insan oğlu çiğ süt emmiş birşey diyemiyorum :)

Yemek yapıyodum ara verdim.sen napıyon çiçim
Malak gibi yatıyorum
Ev işlerinden tamamen feragat ettim. Artık iş gacısıyım
Sinirli, gergin ve asabiyim çocuklar sağolsun
Seksü geyşa işte, yemek bile yapmaya takatim yok. Yemek niyetine reçel yalıycam birazdan

Cici ya iyi bi saklama kabıda aynı işi görüyo yeşillik için direk o taze tutuyo diyemem.
Makineye sokmaman en iyisi ama öyle mucize bi ürün değil bence.
Aynı verimi almamışız sebebi ne ola ki kız korsan tapır mı sattılar sana üstünde tapır yazacağına tabır yazıyor olmasın bak bakem Nike ile Nixe gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…