- 11 Nisan 2007
- 88.096
- 518.411
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.401
Çöp değil asla. Ben çok memnunum. Ne koku yapar ne içindekini bozar...
Tapırda saklanan sebze bile uzun süre yeşilliğini koruyor.
Birde ben elde yıkıyorum tapırları makineye atmam uzun ömürlü olması için ameceyim
Yaaaa nasilda etkiliyorsun kendine bagliyorsun beni hemen şipşakkız cok hızlı gidiyonuz ross yaaa yetisemiyomben arap atı gibi sonradan açıldığımdan vakit aliyo hizlanm ama bugün cok sacma sapan bi gündü hic biseye yetisemedim
mercimeğine kurban olduğumsensiz olabilir miyim ben beybilerin beybisi uyuyan güzelim benim
hayatımda uykunun yakıştığı en güzel kadınsin sen
Aylık 10binden aşağısını kabul etmemBnde istifa ediyorum ya bizi maaşa baglasinlar
Ya da bu iş böyle gitmz
Offfff nöbete mi
Naneyle kekikle soyasosuyla marine edicem seniDoğru dedin sultanım
Baharatla beni
Aylık 10binden aşağısını kabul etmem
Mesaj okuyorum
Offff sende mi akrepzedesininşallah yanıltmaz hiçbir zaman
O zamanlar burçları hiç takmazdım ben, şimdiki aklım olsa bir açar okurdum, arkama bakmadan kaçardım akrepten
Tosia ile konuştuk ABEMDD yi aciyoruz açılımına bir akrepzede olarak seni de davet ediyoruz hatta acilisimiz sen yapabilirsin hahahahahaOffff sende mi akrepzedesin
Benim diğer çıktığım tıpçı da akrepti. İnsan 3 kere boynuzlar mı ya be vicdansız.
Kendi arkadaşı, doktor arkadaşı en son benim arkadaşım kombinasyonları ile boynuzladı herif beni.
Gerçi ilk aldatıldığımda suç onundu, diğer ikisinde suç benimdi inatla ilişkiye devam ederek haketmiştim de cahildik be tosia'm, dünyanın rengine kandık
Enişte beyin böyle huyları yoktur inşallah,
Sen istiyuur dujj verejek 100 bin dulaarBen 100 bin dolar istiyorm
Yaaaa nasilda etkiliyorsun kendine bagliyorsun beni hemen şipşak
Tam o zamn dedim bilmeden kusustuk mu
Offff sende mi akrepzedesin
Benim diğer çıktığım tıpçı da akrepti. İnsan 3 kere boynuzlar mı ya be vicdansız.
Kendi arkadaşı, doktor arkadaşı en son benim arkadaşım kombinasyonları ile boynuzladı herif beni.
Gerçi ilk aldatıldığımda suç onundu, diğer ikisinde suç benimdi inatla ilişkiye devam ederek haketmiştim de cahildik be tosia'm, dünyanın rengine kandık
Enişte beyin böyle huyları yoktur inşallah,
Dedim.bizde duj yok duşakabinSen istiyuur dujj verejek 100 bin dulaar
Oyy Yaaa ayaklarını uzat bebeisi yatır takılalım beybisinasil deyim rossa sana küsersem kalbim kurusun beybi
yerim seni
işte mesajlarimdan foruma girip cikmamdan sen anla ne kadar mal bir gün ve ben ne kadae mala bağladım
Malak gibi yatıyorumYemek yapıyodum ara verdim.sen napıyon çiçim
Zalım diye boşuna demiyom işteMesaj okuyoruminstagram sabah açtım bir sonra unuttum bakmayı
Yorgunum yorgunZalım diye boşuna demiyom işte
Aynı verimi almamışız sebebi ne ola kiCici ya iyi bi saklama kabıda aynı işi görüyo yeşillik için direk o taze tutuyo diyemem.
Makineye sokmaman en iyisi ama öyle mucize bi ürün değil bence.
Kız o kadar para olsa cakkuzili ev alırık o fiyata duşakabin neymişDedim.bizde duj yok duşakabin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?