Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok demedim KuZum ayrıntılı tanışalım istersen ahahha aynen canım direk idam asarız kesin biz yok eşim yapmaz güvenirim konuştuklarım işin şakası tabi bende uzunum ama kilom var hafızlıktan kalma bide dış gebelikten kalma hastanede bolll bolll serum yiyince şiştim iyice

kızlar alemsiniz,gece gece güldüm :)) eşime de okudum o da güldü. benim eşim de sanıyor ki herkesin gece hayatı çok renkli bir bizimki arada renkleniyor... :) bu iyi oldu
Hahahahahah ay hiç güleceğim yoktu Rengi kaçmış gece hayatımız ile alemlere ibret olduk desene, ah benim yakuşuklu geyşam abuk sabuk buhranlarınla ne hallere soktun beni. Dillere düştük

Ahahahahaa kizzz ahahaha seninkine saf demeye dilim varmıyor yeminle cookk masum bu adamm bee ajajsjhd
Adam işiyle aşkı arasında kalmış bir berduş, bir virane, bir bıçkın delükanlı hem işini hem beni idare etsin diye psikolojiden oldu

Ayy deme ya çok üzüldüm geçmiş olsun Kilo dediğin nedir, verilir ya. Derdin o olsun.

Doğru canım tam bembeyaz değilim ama bu ara yüzüm çok bronzlasti Hatayliyim ama Antep yakın istersen gidip vurabilirim

Valla bncede biraz saçma oldu bu is bu ne kı baya erdim falan ben
Seni görmediğim gün yokki balım gözüm açık bile görüyorum seni ben uyumama gerek yok ballı lokmam benim

Bu güne bugün polis tanıdığımız FA yok demeyelim dimi ama

Adam işiyle aşkı arasında kalmış bir berduş, bir virane, bir bıçkın delükanlı hem işini hem beni idare etsin diye psikolojiden oldu
Ahaha bu aşkından berduş olmuş delikanlıya sahip çık kız bak böyle masumunu bulamazsın ayy,hikayeleriniz beni benden aldı gül gül gece gece ajshdjs

Yıkıldım suna yaaaaa hahahahahah

Doğru canım tam bembeyaz değilim ama bu ara yüzüm çok bronzlasti Hatayliyim ama Antep yakın istersen gidip vurabilirim
Ahahahsh vallahi şu güzelliği yap meslektaşına, dile benden ne dilersen. Aynı okulda olsak bundan sonraki tüm nöbetlerini ben tutardım, tüm çay servisin benden olurdu ama aynı okulda da değiliz Olsun. Yine de ne istersen yaparım Kendisi Antep'te ikamet eden bir doktor müsvettesi oluyor. Beni defalarca aldatmak sureti ile çok kalbimi kırmıştı. İki topuğuna sıksan içim soğur

nasıllll son paragraf anlamadım

Valla bncede biraz saçma oldu bu is bu ne kı baya erdim falan ben
Seni görmediğim gün yokki balım gözüm açık bile görüyorum seni ben uyumama gerek yok ballı lokmam benim
Tamam yine çaldın kalbimi hınzır Rüyanda da gör. Sadece uyanıkken değil uyuduğunda da beni gör. Tipimi biliyorsun ama bilmesen eminim beni de doğru görürdün. Ermişim benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…