- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.741
Yok demedim KuZum ayrıntılı tanışalım istersenHahah sanki öyle demiştin gibi geldi bir anBir de ayrıntılı tanışmadık diye karıştırdım tabi Kız bir aldatsalar hadımla kurtulmamalı daha beter etmek lazım. ama dediğim gibi enişte yapmaz bence. Bende boy olarak uzun sayılırım ama yinede minyonum.
Hahahahahah ay hiç güleceğim yoktukızlar alemsiniz,gece gece güldüm :)) eşime de okudum o da güldü. benim eşim de sanıyor ki herkesin gece hayatı çok renkli bir bizimki arada renkleniyor... :) bu iyi oldu
Adam işiyle aşkı arasında kalmış bir berduş, bir virane, bir bıçkın delükanlıAhahahahaa kizzz ahahahaseninkine saf demeye dilim varmıyor yeminle cookk masum bu adamm bee ajajsjhd
Ayy deme ya çok üzüldüm geçmiş olsunYok demedim KuZum ayrıntılı tanışalım istersenahahha aynen canım direk idam asarız kesin biz yok eşim yapmaz güvenirim konuştuklarım işin şakası tabi bende uzunum ama kilom var hafızlıktan kalma bide dış gebelikten kalma hastanede bolll bolll serum yiyince şiştim iyice
Aman sağ Salim atlattım ya şükür bişey olmaZ ben böyle iyiyim yemeyi sevmesem veririm de yemek yemek hobilerim arasındaAyy deme ya çok üzüldüm geçmiş olsunKilo dediğin nedir, verilir ya. Derdin o olsun.
Doğru canım
Ahahahah cidden mi kızE beni doğru tarif etmişsinbenim bu
Valla bncede biraz saçma oldu bu is bu ne kı baya erdim falan ben
Bu güne bugün polis tanıdığımız FA yok demeyelim dimi amaSagol cicim24 e girdim canımsss ❤
ooo bak bu süper olur sıkarlar topuguna dicem ama biri polis biri bekçi biri gardiyan ilk sıkma hakkı polisin sonra bekçi sonra gardiyan benimki ortada kalıyo cicinin kocası halleder ohhh misss
Ben gece takip etsem düşünsene bu karı kim gece gece peşimize düşmüş tövbe tövbe yollu falan sanarlar sonra eşim beni tanırsa eve sokmaz yemin billah
Ahaha bu aşkından berduş olmuş delikanlıya sahip çık kız bak böyle masumunu bulamazsın ayy,hikayeleriniz beni benden aldı gül gül gece gece ajshdjsAdam işiyle aşkı arasında kalmış bir berduş, bir virane, bir bıçkın delükanlıhem işini hem beni idare etsin diye psikolojiden oldu
DEmeyük demeyükkkBu güne bugün polis tanıdığımız FA yok demeyelim dimi ama
Yıkıldım suna yaaaaaİşte neyimiz normal ki buhranımız normal olsun anacımGeçen gece 2 gibi eve geldi. Yüzüme baktı baktı çok güzelsin ama ben 6 da uyandım deyip küt diye bayılarak uyudu. Ne diyeyim ben şimdi bu adama Dün gece de sabaha kadar vurdular beni vurdular beni diye diye sayıkladı uykusunda. Sabah sordum, suriyeli vurmuş bunu rüyasında. Adamın psikoloji fecihat. Zavallı geyşam benim, gel gitler yaşıyor kendi iç dünyasında
Ahahahsh vallahi şu güzelliği yap meslektaşına, dile benden ne dilersen. Aynı okulda olsak bundan sonraki tüm nöbetlerini ben tutardım, tüm çay servisin benden olurdu ama aynı okulda da değilizDoğru canımtam bembeyaz değilim ama bu ara yüzüm çok bronzlasti Hatayliyim ama Antep yakın istersen gidip vurabilirim
nasıllll son paragraf anlamadımAhahahsh vallahi şu güzelliği yap meslektaşına, dile benden ne dilersen. Aynı okulda olsak bundan sonraki tüm nöbetlerini ben tutardım, tüm çay servisin benden olurdu ama aynı okulda da değilizOlsun. Yine de ne istersen yaparım Kendisi Antep'te ikamet eden bir doktor müsvettesi oluyor. Beni defalarca aldatmak sureti ile çok kalbimi kırmıştı. İki topuğuna sıksan içim soğur
O da bir akros mağdurunasıllll son paragraf anlamadım
Akros nedirO da bir akros mağduru
Tamam yine çaldın kalbimi hınzırValla bncede biraz saçma oldu bu is bu ne kı baya erdim falan ben
Seni görmediğim gün yokki balım gözüm açık bile görüyorum seni benuyumama gerek yok ballı lokmam benim
Akrep burcu erkeğiAkros nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?