- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.421
Oyy Yaaa ayaklarını uzat bebeisi yatır takılalım beybisi
Ben de yorgunum bahar mı çarptı nedirYorgunum yorgun
saatin sekiz olmasini bekliyomzepra gibi pusidayim
sofradan kalkti az önce. simd koca ekmek posetini getirmis koltuğa ekmek dilimlerini koymus tek tek kemiriyo emmeekkk emmeekkk diye
kizcam kizamiyom daçok tatlı hergele
ben de gelcem dernege bi akrep oglani anasi olaraktan
Demaaayok kız benimki nöbet tutmuyo kigöreve gitti gece gelir bilmediğimiz bi saatte
bakarsin onda bakarsin birde
yani o kadar belirli keskin hatli bi hayatin varki herseyim planli anlatamam cici
Bütün akrep ve akrep mağdurlarını topluyormsaatin sekiz olmasini bekliyomzepra gibi pusidayim
sofradan kalkti az önce. simd koca ekmek posetini getirmis koltuğa ekmek dilimlerini koymus tek tek kemiriyo emmeekkk emmeekkk diye
kizcam kizamiyom daçok tatlı hergele
ben de gelcem dernege bi akrep oglani anasi olaraktan
İnsan zayıf olunca reçel de yalar nutellayla duş da alır tabi.biz koklasak kilo alıyozMalak gibi yatıyorum
Ev işlerinden tamamen feragat ettim. Artık iş gacısıyım
Sinirli, gergin ve asabiyim çocuklar sağolsun
Seksü geyşa işte, yemek bile yapmaya takatim yok. Yemek niyetine reçel yalıycam birazdan
Hayır brocum. Anam istifçi, kargolatırım sanırım.Almayı mı düşünüyorsun brocum
AhahahahKız o kadar para olsa cakkuzili ev alırık o fiyata duşakabin neymiş
Beni okul çarptıBen de yorgunum bahar mı çarptı nedir
benimde kociş yok bende kendime yeşil mercimek yaptım yedim :)Huuhu ben geldim
Yıkılmadım, ayaktayım ama bir oturdum açıkçası
@baby0101 kuzum senle tanışmadık kimsin kimlerdensin? Bu arada topiğin en küçüğü sen değilsin 21 yaş var. Hatta sanırım 20 de varAma en yenisi sensin diyebiliriz.
Amecey tupperware marka yani tapır dediğimiz markayı bende çok kullanıyorum. Çok memnunum. Özellikle sürahisi benim için çok kıymetli çünkü suyu buzdolabı kokusundan koruyor en ufak kokan bir suyu dahi tüketemiyorum. Tapırlarım kıymetlimdir
I inessa armand demek oğlak burcusun bensiz burç muhabbeti yapılır mı vicdansızlaroğlak burcu bir flörtüm olmuştu o da tıpçıydı bak, tıpçılardan yakayı kurtaramamışım Hayatımda gördüğüm en donuk insandı ama sen öyle değilsin babam da oğlak o da donuk biridir. Ben koç bu arada.
-----------
Eşim çalışıyor yemek yapmıcam buzdolabında ne varsa onu tıkınıyorum. Sizde ne var ne yok bakem
Ula ben napıyorum ki katletme isteği doguyo içine bre vicdansız bre gafilAferin benim kutsişim, bazen seni rehin almak suretiyle katletmek isteği gelse de içime, her zaman akıllılığın ve çalışkanlığın ile benim takdirimi kazanmışsındır
Napıyosun bakalım kutsişim reglin gecikmede mi hala?
Gülom estağfurullah o açılış hakkı sende tamamenTosia ile konuştuk ABEMDD yi aciyoruz açılımına bir akrepzede olarak seni de davet ediyoruz hatta acilisimiz sen yapabilirsin hahahahaha
Demaaa
Benimkinin de alt devrelerinin birim dolaşma oryantasyonları cmrt günü bitiyor. Cumartesiden itibaren hep çevik te olacak alt devreler ve bu benim için çok şey ifade ediyor biliyorsun,
Bakalım cidden herşey daha güzel olacak mı...
Ula ben akrep burcuyum benim yanımda böyle konuşmayın bariBütün akrep ve akrep mağdurlarını topluyorm
Oyy kıyamam Yaaa
Bana da artık uzak değil.o günler iyice suourgekolik olucam ucuncuden sonra
Eminm
Benimki akreplerin yüz karasıydı tosiam enişte öyle değildir eminimayyyy ben şok dedim resmen
çok korkuttuun beni
Şu ana kadar yok ama bilemeyiz, insan oğlu çiğ süt emmiş birşey diyemiyorum :)
Eriyip mum gibi olmanın hayaliyle rampa yardırıyorum.Beni okul çarptıgünde en az 6 bin adım okul yolunda
Beni bu onurlu vazifeye layık gördüğün için gözyaşlarını tutamiyirm şuanGülom estağfurullah o açılış hakkı sende tamamen
Ben 9 ay sadece akrep etkisinde kaldım üstelik sadece manevi ve duygusal zede oldum. Sen yıllardır hem fiziken hem duygusal akrepzedesin. Yaşadıklarını en iyi ben bilirim. Bu federasyonun başı sen olmasın
Bütün akrep ve akrep mağdurlarını topluyorm
Oyy kıyamam Yaaa
Bana da artık uzak değil.o günler iyice suourgekolik olucam ucuncuden sonra
Eminm
Kız sen muafsin biz erkeklerden bahsediyoruzUla ben akrep burcuyum benim yanımda böyle konuşmayın bari
O zaman cinsiyet belirtinKız sen muafsin biz erkeklerden bahsediyoruz
Seni her halinle seviyoruz
Doğum gününde neden süpürge samdanım neden ama?halıları kaldirip robot alacamben gelene kadar temizlensin ev ya.
valla bıktımevi süpürdüm ben bugün şimdi gel de gör koltuğu
bide eliyle yere ittiriyo ekmek kırıklarını pis pis diyodedim pis sensin oğlum niye yapiyosun bunlari
aannneee diye haykırıp kaçtı
doğum hediyesi iste akrostan mumkunse o robot süpürgeden olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?