- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.441
Benimki akreplerin yüz karasıydı tosiam enişte öyle değildir eminim
BakByNkoaLa un da eşi akrep ama o da sadık bir akrep.
Benimki GDO'lu akrepti, mutasyona uğramış ondan öyle oldu
Bizim süpürge bozuk zaten bir tanesi çöpe gittihalıları kaldirip robot alacamben gelene kadar temizlensin ev ya.
valla bıktımevi süpürdüm ben bugün şimdi gel de gör koltuğu
bide eliyle yere ittiriyo ekmek kırıklarını pis pis diyodedim pis sensin oğlum niye yapiyosun bunlari
aannneee diye haykırıp kaçtı
doğum hediyesi iste akrostan mumkunse o robot süpürgeden olsun
Puhahaha güldürdün be malimİnsan zayıf olunca reçel de yalar nutellayla duş da alır tabi.biz koklasak kilo alıyoz
Ben daha spora başlicam güyyaBeni okul çarptıgünde en az 6 bin adım okul yolunda
Kutsal hariç diye basliycam her cumlemeO zaman cinsiyet belirtin
Yok ben seni görsem hey maşallah ohşşş yavrum anam derimPuhahaha güldürdün be malim
Kilo alsam bile napayım be malim halimi görseniz 3 kulhü 1 elham okursunuz, iyi bilirdik derdiniz
Sen biliyosun yaptıklarınıbenimde kociş yok bende kendime yeşil mercimek yaptım yedim :)
Ula ben napıyorum ki katletme isteği doguyo içine bre vicdansız bre gafilHayır canım regl oldum 4. Günüm :)
Sen cansınKutsal hariç diye basliycam her cumleme
Bu seni mutlu eder mi
Benmki de falso vermezbenimkinin bi aldatmadığı kaldı zaten, onu da yaparsa güzel olur artık affetmeye bahane kalmaz
Geçenlerde televizyonda gülse birseli görünce dedim ki bu kadına ne olmuş, yaşlanmış sanki çirkinleşmiş, zaten cirkindi o dedi.
Hadi ordan, sanki sana gelse reddedeceksin dedim, reddederim tabi dedi. Tamam dedim elbet vardır reddedemeyecegin birileri, kim mesela diyorum sen diyor, sallama diyorum sen diyor
Biliyor çünkü hele bi falso versin, kapının önüne koyacağım
İyi ki bi kere gtcem dedim artık yakamı kurtaramam senden hep rehin alıp durursunSen biliyosun yaptıklarını
Olsun kutsişim gelmesine sevindim, bitsin ki önümüzdeki maçlar başlasın di mi
İnşallaholur olur :) benimki de eksik personel çalıştığı için yoğundu zaten ama hala eksikler
bana kurtuluş anca tayinle doğu olur cicionu bekliyom
sizde artık belki bi beybi yaparsiniz
Sen üzülme Yeter kiSen cansın
Yok sen beni hiç üzmezsin ki zaten ben bilirimSen üzülme Yeter ki
Çok ponçik kalbim var benmYok sen beni hiç üzmezsin ki zaten ben bilirim❤❤
Benmki de falso vermez
Bir ara Oğuzhan Koç çıkmış iki kere farkında olmadan aaaa ne kdr yaslanmış tüh yaa ne kdr çökmüş dedm dışından demişim halbuki ben saniyorm ki içimden diyorm
Nasıl kapattı tvyi başladı kavgaya gorsen
Şoklar içinde kaldım ben
Sonra Dedm snin gbi burnu güzel varken ben ona mı bakarım akrosum dedm azcik yumusadiydi
Doğum gününde neden süpürge samdanım neden ama?
Yeme bunları, o getirse yok istemem deDaha kişisel hediyeler iste lütfen ama
Evet gitmeye kalkman nelere yol açtı görüyor musunİyi ki bi kere gtcem dedim artık yakamı kurtaramam senden hep rehin alıp durursun
Gelmesine cok sevindim belki inanmazsın ama
Hele Teoman sevdamı bahsedip girdiği hayal dünyasına girmiyorum bilebi kere boş bulunsa dişimi kiricam zaten
Sinsi bu akrep erkekleri sinsiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?