Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet gitmeye kalkman nelere yol açtı görüyor musun
Sen ne desen ben inanırım kutsişim o nasıl laf.. Neden sevindin?
Evet gördüm ondan bidaha kalkışamam

Çünkü olmadığını biliyodum ve gecikmesi beni daha da strese sokacaktı :)

Hele Teoman sevdamı bahsedip girdiği hayal dünyasına girmiyorum bile

Paranoyak etti beni

Her erkek peşimde gbi davraniyor

Çok berbatlar Cook
Kutsalik.haric

hahahaah ben kimseyi begendigimi söylemem ona, biliyorum çünkü hayati dar eder
Akrep kadınları candır zaten, ben seviyorum onları :)

Gülom benim 9 ay katlanamadığıma sen kaç yıldır katlanıyorsun bu tamamen senin üstün başarın
Tosiam sende kıskançsın sanki yem atmışsın resmen adama,

teşekkür ettiimm samdanım şimdii daha iyiyiim =))

erkek kardeşim üniversite canım, kız kardeşim lise. Annem de çalışıyorr evde 4 duvarr kaldım yapayalnııızz

henüz başlamadım, bugün biraz geri dönüşüme kitap ayırdım dolabımı temizledim ne var ne yok eksiklerime baktım. Biraz kaynak incelemesi yapıp sipariş verip bir de plan program hazırlayacağım. Biraz da dnleneyim diyorum hazır boşluk olmuşken şimdii. En geç ekimle başlayacağım inşallah canım

yahu sen benim gözümde nasıl canlanıyosun bliyo musunn =)) vaay bee ne hoş kadın deriz ya - ben diyorum yani - şöyle güçlü görünen kadınlardan, kim desem Nazlı Çelik gibi filan öyle canlanıyorsun =)))

Gülom benim 9 ay katlanamadığıma sen kaç yıldır katlanıyorsun bu tamamen senin üstün başarın
Tosiam sende kıskançsın sanki yem atmışsın resmen adama,

kıskancım normalde ama artık kiskanmiyorum, bahane arıyorum galiba biraz

Bizim süpürge bozuk zaten bir tanesi çöpe gitti
Bir tane de ihlasin var babam evlenirken almıştı o da maşallah öküz oluşu gbi agir
Diyorum su yuriyen supurgeden alsana senin kirli cikilari çıkar sen al diyo

amaaaannnnn bu erkekler de benimkide hep para birakmayi unutur. bana para verir sonra cekmeye usenir benden ister.
bugün gene cebimdeki son 10 tl yi aldi giderken acil bisey olsa ben nerden para bulcam sen ne biçim adamsin insan eve para birakmaz mi. bide verdiğin parayi aliyosin geri dedim. utandi ama sonuçta parasizim

sakla rosss verme lazım olunca isteyecek adam bulunmuyo evde

Bn vermem ki hemen indiregandi yapiorm

İnşallah
Adamı bulsam sadece bebe değil neler yapıcam da adam yok piyasada işte.
Kasımda çalışmalara başlıcaz bakalım caymazsam

hadi bakalım o zaman recelle olmaz kendini bal kaymakla beslemen lazim cici :)
şaka bi yana bebek düşünüyosun artik folik asit yetmez. yediğine içeriğine dikkay etmen lazım. adam gibi yemek ye kizarim sana hiiiiii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…