Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hadi bakalım o zaman recelle olmaz kendini bal kaymakla beslemen lazim cici :)
şaka bi yana bebek düşünüyosun artik folik asit yetmez. yediğine içeriğine dikkay etmen lazım. adam gibi yemek ye kizarim sana hiiiiii
Bal kaymağı seksü geyşa yesin ihtiyacı olacak
Deniyorum şamdanım, normalde yemediğim şeyleri bile yemeye başladım. Hergün kefir içmeye falan başladım. Meyvelere çok yükledim. Daha ne yapayım bilmiyorum. Detoks mı yapsam kendime

Ediyorlar ama gerçekten

O yüzden bnde akillandm gicikligina diyirm ama hahahaahha

eskiden kenan imirzalioglunu sevdigimi biliyordu, adamın dizilerini izleyince kavga ediyordu benle. Sanki adam da beni bekliyor

ayyy canım yaaaa ayakta durmaya çalışıyoruz kuzum işte :)

bu arada gk gy için maddiyatin musaitse online ders alsana. eksik olduğun yerlerde epey işine yarar:) hem programindan da kopmazsin bence :)

hadi bakalım seneye burda atanma partisi vericez kop kop kop

bence ekim gibi basla. bu ay biraz dinlen kafan bosalsin gez :) geyik yapalim evin bos olmasi bi beni hosuma gidiyo sanirim

eskiden kenan imirzalioglunu sevdigimi biliyordu, adamın dizilerini izleyince kavga ediyordu benle. Sanki adam da beni bekliyor
Hahahahahaha
Beni de teomanla sevgili yapıp evlendirip sanki onu aldatiyormusm gbi bir atmosfer yaratıp bnmle kavga etmişti

Çok net hatırlıyorum hahahahah

Evet çocukların öğle beslenme menülerinde bulunanlar. Plastik plastik koku olur ya, ondan bahsediyorum
Olmuyor öyle bir koku canım, tupper da var normal plastik saklama kapları da bende, oğlumun beslenme için kullanıyorum

Hahahahahaha
Beni de teomanla sevgili yapıp evlendirip sanki onu aldatiyormusm gbi bir atmosfer yaratıp bnmle kavga etmişti

Çok net hatırlıyorum hahahahah
Bende hatırlıyorum gerçekten inanılmaz bir kavga sebebiydi
Gerçi seksü geyşa polis okulundayken bana defne samyelinin kızı hakkında bir haber söylemişti. Bende sen kızın fotolarına mı bakıyorsun diye cinnet geçirmiştim. Acaba bende de mi var bir akroşluk

dün negonun topiginde bi uye bana kür tarif etti sinir stres gidiyomus o kurle :) işe dönünce yapacam

iyi yapmışsın cici. bak başına gelebilir senin de. sen de alerjiksin çünkü. ben oğlumda alerji olduğu için üç dört aylıktan sekizinci aya kadar doğru düzgün hic bisey yiyemedim yasakti. hamilelikte o kadar güzel beslenmistim ki depolardan gitti sanırım. çok şükür kendi basima baktim çocuğa da eve de kendime de. o zaman esim yoktu nerdeyse evde. hep yalnızdim.

o yüzden hamilelik öncesi ve sonrası çok düzgün beslenmek lazım. sakin ihmal etme kuzu. alerjik ebeveyn olması bebegin alerjik olmasini cok etkiliyo :)

Olmuyor öyle bir koku canım, tupper da var normal plastik saklama kapları da bende, oğlumun beslenme için kullanıyorum
Bende dedim negom inanmürler bana. Tapırda koku olmuyo. Tapır candır gerisi heyecandır

Ahahahahahahahahha

Ama bnde cinent geçiriyorum bazı şeylerden

Hatta bana iyi erkek olmamissin bnm beş katım olurmussun sen bni kelepçeleri bağlarmissin diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…