- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.481
Bal kaymağı seksü geyşa yesin ihtiyacı olacakhadi bakalım o zaman recelle olmaz kendini bal kaymakla beslemen lazim cici :)
şaka bi yana bebek düşünüyosun artik folik asit yetmez. yediğine içeriğine dikkay etmen lazım. adam gibi yemek ye kizarim sana hiiiiii
Ediyorlar ama gerçekten
O yüzden bnde akillandm gicikligina diyirm ama hahahaahha
teşekkür ettiimm samdanım şimdii daha iyiyiim =))
erkek kardeşim üniversite canım, kız kardeşim lise. Annem de çalışıyorr evde 4 duvarr kaldım yapayalnııızz
henüz başlamadım, bugün biraz geri dönüşüme kitap ayırdım dolabımı temizledim ne var ne yok eksiklerime baktım. Biraz kaynak incelemesi yapıp sipariş verip bir de plan program hazırlayacağım. Biraz da dnleneyim diyorum hazır boşluk olmuşken şimdii. En geç ekimle başlayacağım inşallah canım
yahu sen benim gözümde nasıl canlanıyosun bliyo musunn =)) vaay bee ne hoş kadın deriz ya - ben diyorum yani- şöyle güçlü görünen kadınlardan, kim desem Nazlı Çelik gibi filan öyle canlanıyorsun =)))
Evet bana çok aşıksın ve bensiz yapamıyorsun hepimiz biliyoruz tamam söylemene gerek yokSen varya sen
Sende bana karşı boş değilsin haniEvet bana çok aşıksın ve bensiz yapamıyorsun hepimiz biliyoruz tamam söylemene gerek yok
Çiçekleri reçel yapıp yedirmişliğin yok demek ki
Hahahahahahaeskiden kenan imirzalioglunu sevdigimi biliyordu, adamın dizilerini izleyince kavga ediyordu benle. Sanki adam da beni bekliyor
Sana aşık olmayan mi varEvet bana çok aşıksın ve bensiz yapamıyorsun hepimiz biliyoruz tamam söylemene gerek yok
Olmuyor öyle bir koku canım, tupper da var normal plastik saklama kapları da bende, oğlumun beslenme için kullanıyorumEvet çocukların öğle beslenme menülerinde bulunanlar. Plastik plastik koku olur ya, ondan bahsediyorum
Susma hakkımı kullanıyorum haküm beySende bana karşı boş değilsin hani
Olmuyor öyle bir koku canım, tupper da var normal plastik saklama kapları da bende, oğlumun beslenme için kullanıyorum
Kimsede anlamadı zatenSusma hakkımı kullanıyorum haküm bey
Bende hatırlıyorum gerçekten inanılmaz bir kavga sebebiydiHahahahahaha
Beni de teomanla sevgili yapıp evlendirip sanki onu aldatiyormusm gbi bir atmosfer yaratıp bnmle kavga etmişti
Çok net hatırlıyorum hahahahah
Bal kaymağı seksü geyşa yesin ihtiyacı olacak
Deniyorum şamdanım, normalde yemediğim şeyleri bile yemeye başladım. Hergün kefir içmeye falan başladım. Meyvelere çok yükledim. Daha ne yapayım bilmiyorum. Detoks mı yapsam kendime
Olmuyor öyle bir koku canım, tupper da var normal plastik saklama kapları da bende, oğlumun beslenme için kullanıyorum
Muhtemelen bende de olmayacak. Boş yere karın ağrısı işteBende de olmuyor.
Bende dedim negom inanmürler bana. Tapırda koku olmuyo. Tapır candır gerisi heyecandırOlmuyor öyle bir koku canım, tupper da var normal plastik saklama kapları da bende, oğlumun beslenme için kullanıyorum
Hahahahahaha
Beni de teomanla sevgili yapıp evlendirip sanki onu aldatiyormusm gbi bir atmosfer yaratıp bnmle kavga etmişti
Çok net hatırlıyorum hahahahah
AhahahahahahahahhaBende hatırlıyorum gerçekten inanılmaz bir kavga sebebiydi
Gerçi seksü geyşa polis okulundayken bana defne samyelinin kızı hakkında bir haber söylemişti. Bende sen kızın fotolarına mı bakıyorsun diye cinnet geçirmiştim. Acaba bende de mi var bir akroşluk
Ah ah bu ponçik koç yüreğim akrostan neler cketi neleryok artık yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?