- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.501
Sen ne anaç kadınsın şamdanım, anne gibi tavsiyeler veriyorsun vallahi, nasıl sevmiyim yazdıklarına bak alerjimi bile aklında tutmuşdün negonun topiginde bi uye bana kür tarif ettisinir stres gidiyomus o kurle :) işe dönünce yapacam
iyi yapmışsın cici. bak başına gelebilir senin de. sen de alerjiksin çünkü. ben oğlumda alerji olduğu için üç dört aylıktan sekizinci aya kadar doğru düzgün hic bisey yiyemedim yasakti. hamilelikte o kadar güzel beslenmistim ki depolardan gitti sanırım. çok şükür kendi basima baktim çocuğa da eve de kendime de. o zaman esim yoktu nerdeyse evde. hep yalnızdim.
o yüzden hamilelik öncesi ve sonrası çok düzgün beslenmek lazım. sakin ihmal etme kuzu. alerjik ebeveyn olması bebegin alerjik olmasini cok etkiliyo :)
Benim yolun yarısı da yokuşEriyip mum gibi olmanın hayaliyle rampa yardırıyorum.
Sen ne anaç kadınsın şamdanım, anne gibi tavsiyeler veriyorsun vallahi, nasıl sevmiyim yazdıklarına bak alerjimi bile aklında tutmuş
Çok haklısın şamdanım. Bu ay kadın doğumcuya gidicem kontrollere. Bakalım vitaminime falan baksın neyim eksik, gebelik öncesi neler yapılmalı.. Kaldı 1.5 ay. Tabi olur olmaz Allah'tandır. Ben sadece olabilme ihtimali üstünde duruyorum.
Benim yolun yarısı da yokuş
Benm eşim.unutkanByNkoaLa parayi nasil indiriyon kiz cebe beş yıllık evliligimde bes kurusum olmadi kenarda
öğret bana beybi
Ben geldim
Mesajları okumaya mecalim yok
Etiket eden alıntılayan varsa göremedim
Çok yorgunum çok bitkinim ☹☹
İnan yavrum drink bilem içerükSahi mi kız
Bak inanırım
Benm eşim.unutkan
Mesela bugün 10 lira verdiyse yarn 20 verir ama.unutir verdiğini
Aradan beş gün geçer paran var mı der yooo derm çıkarır 20 veya 50 de öyle verir alsana bir haftada 80 tele
Hahahahahahahaahah
Su şişesinde oluyor amaBende dedim negom inanmürler bana. Tapırda koku olmuyo. Tapır candır gerisi heyecandır
babam kesinlikle akrep burcu benim
ben de cok unuturum da esim pisi. sadece vermeyi unutuyoverdigi parayi unutmaz
Sabahtan beri mutfaktayım kuzum. İnan 8 de uyandım. Pazara gittim geldim domates aldım sos yaptım, menemenlik yaptım, turşu yaptım, kurutmalık domates doğradım. Sonra bi arada direksiyon dersine gittim geldim. Yemek yaptım falan derken yeni oturdumhayırdır kuzu noldu
Hiç daha naptın nereye koydn daha yeni verdm demez bnde bu sayede bilezik bozdum biriktire biriktire hHHahahahhahahha
Nego ne diyosun ben bu pacamdan ayrılmayan kızla şimdi buzdolabı temizlesem altından kalkabilir miyim
esin varken yıka kuzum bence :)
ben esime postalayip cikan bütün parcalari duşakabine sokup iyice yıkıyorum.kurulayip yerine takiyorum içini de silince.
o arada bolununce iyi olmuyoyarim saate bitirirsin dediğim gibi yaparsan
sen naptin seroSabahtan beri mutfaktayım kuzum. İnan 8 de uyandım. Pazara gittim geldim domates aldım sos yaptım, menemenlik yaptım, turşu yaptım, kurutmalık domates doğradım. Sonra bi arada direksiyon dersine gittim geldim. Yemek yaptım falan derken yeni oturdum☹☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?