Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen ne anaç kadınsın şamdanım, anne gibi tavsiyeler veriyorsun vallahi, nasıl sevmiyim yazdıklarına bak alerjimi bile aklında tutmuş
Çok haklısın şamdanım. Bu ay kadın doğumcuya gidicem kontrollere. Bakalım vitaminime falan baksın neyim eksik, gebelik öncesi neler yapılmalı.. Kaldı 1.5 ay. Tabi olur olmaz Allah'tandır. Ben sadece olabilme ihtimali üstünde duruyorum.

yani o alerjiyi yaşayan bilir cicim ya. unutur muyum hic

sen dediğin gibi doktora gidersen süper olur zaten. hamilelik doğum herkesin çok farklı oluyo. temkinli olmak lazım.

ayrıca seni yerim tatlı sarışın

ByNkoaLa parayi nasil indiriyon kiz cebe beş yıllık evliligimde bes kurusum olmadi kenarda
öğret bana beybi
Benm eşim.unutkan

Mesela bugün 10 lira verdiyse yarn 20 verir ama.unutir verdiğini

Aradan beş gün geçer paran var mı der yooo derm çıkarır 20 veya 50 de öyle verir alsana bir haftada 80 tele

Hahahahahahahaahah

Benm eşim.unutkan

Mesela bugün 10 lira verdiyse yarn 20 verir ama.unutir verdiğini

Aradan beş gün geçer paran var mı der yooo derm çıkarır 20 veya 50 de öyle verir alsana bir haftada 80 tele

Hahahahahahahaahah

babam kesinlikle akrep burcu benim

ben de cok unuturum da esim pisi. sadece vermeyi unutuyo verdigi parayi unutmaz

hayırdır kuzu noldu
Sabahtan beri mutfaktayım kuzum. İnan 8 de uyandım. Pazara gittim geldim domates aldım sos yaptım, menemenlik yaptım, turşu yaptım, kurutmalık domates doğradım. Sonra bi arada direksiyon dersine gittim geldim. Yemek yaptım falan derken yeni oturdum

Hiç daha naptın nereye koydn daha yeni verdm demez bnde bu sayede bilezik bozdum biriktire biriktire hHHahahahhahahha

sana iyi bi haberim var yaslaninca cok kalender bi adam oluyolar. benim babam da cok zor bi insanmis simdi gel gör o kadar ileri görüşlü sakin cömert ki:) ama hala anneme elinden gelse yapışıp gezecek hiç yalnız birakmaz ekmek almaya bile annemle gider

Nego ne diyosun ben bu pacamdan ayrılmayan kızla şimdi buzdolabı temizlesem altından kalkabilir miyim

esin varken yıka kuzum bence :)
ben esime postalayip cikan bütün parcalari duşakabine sokup iyice yıkıyorum.kurulayip yerine takiyorum içini de silince.
o arada bolununce iyi olmuyo yarim saate bitirirsin dediğim gibi yaparsan

B Brunello Cicinelli Öğretmenim tişikkler,beni yanlışlıkla etiketleyip,bir daha düzeltip etiketlemene
Topiğin kurallarını şefkatle söyleyip,kimseyide incitmeden anlatman ancak sana yakışır canım
Youlost16 @Kendinisevenbirii ve @Dilos06 ve diğer ilk tanışılan kertenkeleler
@RosSsS Sağlıkla kucağına al bebişini,Allah bizlerde Nasip etsin
Herkese Kucak dolusu selam ve sevgiler iyiki varsınız

sevgili babası maç yapmaya gitti, büyüyünce futbolcu olacak herhalde. Off
Güya bugün evi supurecektim

sen naptin sero
hepsini niye bugün yaptın beybi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…