- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.521
Ya kuzum biz hafta sonları evde olmuyoruz yarın anama gidecem tee Pazartesi gelcem. Pazarda bugün olduğu için mecbur bugün hallettimsen naptin sero
hepsini niye bugün yaptın beybi
sevgili babası maç yapmaya gitti, büyüyünce futbolcu olacak herhalde. Off
Güya bugün evi supurecektim
Ya kuzum biz hafta sonları evde olmuyoruz yarın anama gidecem tee Pazartesi gelcem. Pazarda bugün olduğu için mecbur bugün hallettim
Hee bu arafa ilk defa araba sürdüm. Eve geldim yarım saa bacak titremem geçmedi
aynı durumdayiz yanibenimkide beraber yaparız der sonra toz olur ortadan
o zaman yarın yap. ben stres oluyorum açıkçası çocuğuma sinirlenmemek için hep erteliyorum islerimi
tabi bebis akilliysa bisey diyemem. benimki koltuktan kalkinca aglardi seninki kadarken. ben hep oturcam onu izlicem öyle isterdi
Kız bacımm olayı ben pek anlayamadım küfür mü ettin sevdin mi dövdün müB Brunello Cicinelli Öğretmenim tişikkler,beni yanlışlıkla etiketleyip,bir daha düzeltip etiketlemene
Topiğin kurallarını şefkatle söyleyip,kimseyide incitmeden anlatman ancak sana yakışır canım
@Kutsal_zebra @Kendinisevenbirii ve @Dilos06 ve diğer ilk tanışılan kertenkeleler
@RosSsS Sağlıkla kucağına al bebişini,Allah bizlerde Nasip etsin
Herkese Kucak dolusu selam ve sevgiler iyiki varsınız
Kocamı kapıya koyunca büyük bir gelişme olacak bencegelişme yok demi negom durumdahaftaya belli olur mu acaba
Yok kuzum kimseyi acıtmadıKız bacımm olayı ben pek anlayamadım küfür mü ettin sevdin mi dövdün mü
Garanti veremiyorumNego ne diyosun ben bu pacamdan ayrılmayan kızla şimdi buzdolabı temizlesem altından kalkabilir miyim
Ehehh becerikliyimhayırlı olsun:) nasıldi sevdin mi araba kullanmayi :)
ellerine sağlık zor olmus ama kurtulmussun bi seferde:) ben yapamazdim bu kadar seyhelal olsun sana
benimki de öyle canım ya.
Mutfağa yanıma alıyorum dolaplara tutunup kalkıyor, az önce açtı erzakların olduğu dolabi yiyecek birşeyler çıkartmış
Buzdolabını açınca koşturacak zaten peşime yaptirmayacak belli ki.
Yarına kaldı dediğin gibi
Hadi yaaaasana iyi bi haberim varyaslaninca cok kalender bi adam oluyolar. benim babam da cok zor bi insanmis simdi gel gör o kadar ileri görüşlü sakin cömert ki:) ama hala anneme elinden gelse yapışıp gezecek hiç yalnız birakmaz ekmek almaya bile annemle gider
boşver ya sen de memursun diye biliyorum ben. ise dönene kadar idare et. sonra zaten düzene girer. bebeginle ilgilen :)
hergun biseyler öğrenip kesfediyolar o yüzden hep göstermek istiyolar. anne bak yürüyorum. anne bak anlıyorum. anne bak eşyaları cekebiliyorum diyolar resmen
I inessa armand kızın önüne plastik kap kaçak koy, tencere falan eline de tahta kaşık, epey oyalanır onlarla, çocuklar sever mutfak eşyalarını. Sende o arada temizlersin
Kocamı kapıya koyunca büyük bir gelişme olacak bencegamsız, gıcık, sinir bozucu, ömür törpüsü.
Pazartesi ya da yarın ben ayarlarım servisi canım bakalım.
Kafam bir milyon, bugün okulda öğle arası bizim sınıfta bir çocuk kayboldu, bu yıl yeni geldi çocuk, ailesini beklemeden çıkmış gitmiş. Bizim öğretmen geldi bize sordu okulun bahçesinde yemek yediriyordum ben çocuklara.
Bulundu şükür ama kötü oldu, öğretmene de kötü oldu kadının rengi atmıştı, onun bir suçu yok ama.
Yeni sisteme alışana kadar hem öğretmenler, hem veliler hem öğrenciler çok bocalayacak. Allah toptan yardımcımız olsun.
Okulun bahçesinde yedireyim dedim bugün, müdür gördü hanımlar bugünlük izin veriyorum ama bir daha burda yedirmeyin dedi, döndü arkasını gidiyor, bende NEDEN! dedim, işte bütün veliler bahçeye toplanır o zaman dedi, haklısınız evet dedim. Servise vericem zaten ama servisler tıklım tıklım ben çocuğumu güvenip o servislere vermem dedim. Siz vereceğiniz zaman söyleyin ayarlayalım dedi bakalım. Ya ayakta gidiyor çocuklar.
İmkanı olmayan nasıl verecek.
Okul içine şöyle bir çözüm bulmuşlar dün veli toplantısında müdür yardımcısı gelip söyledi, okulun girişe koridora öğle arası kantinci masalar koyacakmış, çocuklar ordan alıp yiyecekmiş, kantinci kazanacak yani.
Küçük de hala başlayamadı okuldan haber gelmedi.
Bir dokun bin ah işit samdan
hayir sınıflarda niye yemiyolar ben onu anlamiyorum. yani bu ne saçmalık. gerekirse her öğlen bi veli süpürür sınıfı. ya da nöbetçi öğrenciler temizler.
biz yapiyoduk. sana demistim ya. öğlen arası cok batiyo siniflar hademe yetmiyo diye bizde de yasakti okulun içine girmek. sonra nobetli süpürmeye geçmiştik. herkes yemeğini yerdi. iki kisi nöbetçi olur hergun temizlerdi.
servisle niye gelip gitmek zorunda çocuklar git gel git gel sanki bana yedide derse girip aksam altıda cikiyolar da öğlen eve gitmeleri lazim.
kantincinin koyduğu da yetmez ki yani. o çocuklar eninde sonunda öğrenecekler negom yedikleri yeri temiz tutmayi. bunu çocuklara öğretmek yerine resmen engelliyolar. japonyada hademe diye bisey yok bütün herşeyi öğrenciler kendi yapiyo nöbet usulü.
kesin bu öğrenci süpürsün isine de karşı cikar veliler. benim çocuğum niye süpürüyo diye
eşine de bisey diyemem kuzum. kimi insan böyle oluyo. benim esim de çok az seyi onemser. senin esinle ayni tepkiyi verirdi büyük ihtimalle. rahat adam anca karısını yaslandiriyoama yoogghhhh öyle şey negom. yaşlanmak yok bi sekilde cozulcek sen esine bakip aşırı stres yapma
Beni hatırlayan aklını seveyim madonnam
Hadi yaaaa
İns bakalım
Ne güzel aslında iclernden çok seviyorlar bunu hissediyorsun derin bakışları var da mesele gisteremekte
Yaşlanmayı beklicem.smdi bı de of of ölme essegim olme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?