Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nego kuzum ya yemekhane mi istiyosunuz siz?

Bizimkiler hep sınıfta beslenmelerini yiyolar.
Yemekhane her okulda yok.

Yanlarına koyduğumuz şeylerde soğuk şeyler zaten.
Sınıflara izin yok canım yok, kaç gündür anlatamadım heralde

Bilmiyorum kuzum, öğretmenler dinlenecekmiş öğle arası, tamam onlara biz zaten bir şey demiyoruz, tabi ki dinlenecekler, biz duralım başlarında diyoruz o da yok.
Uğraşmak istemiyorum cidden, uğraşırım da kocam köstek olur yoksa ben milli eğitime de giderim gerekirse bakanlığa da baş vururum, gözüm kara ama adam beni dizginliyor.

4 sene siyaset okudum bonus onun ekmaani yiyom tisikkir iderim ama
Bu arada yaşlandım yaşlanacağım kadar, dur bakalım sonu pek iyi görünmüyor feci bir patlama yaşıyacam ben öyle böyle değil, yanardağ halt edecek.

Aslnda annesini güya hiç sevmez ama görünce melek kesilir
Sorunca da sırf sana iyi davransn diye annemle iyiyim falan der

Beni de çok uzup yiprattilar samdanim

Ya şu hamisligimde adamın başka yüzünü gordum dün yemekler yapıyor falan bn şok içerisindeyim

Keşke hep böyle kalsan diyorum içimdenher sabah saçlarımı okşar oldu

Diyorum içine çocuk mu kaçtı noluyor

Ona erkek doguyormus içine öyle diyor

ben misafir varken daha cok is kitlerim esime bisey diyemiyo o zaman çünkü mecbur yapıyo

ama sizin durum farkliysa bisey deme. herkes ayni tepkiyi vermiyo çünkü.
bi şekilde olacak o işler. çocuk on planda kalsin. olmadi baban çocukla ilgilenen biriyse ona verip yaparsin. benim kp alır çocuğu parka gezmeye falan götürür hep. ben de isimi yaparim. ama kendi babam evde bile bakmaz

canım söylene soylene de olsa yapar aslında esim. En kötü babası ya da kendisi alir götürür dışarı ben yaparım o mesele değil de ay ne bileyim ben 24 saat evdeyken onun maca gitmesi sinirimi bozuyor galiba
Babam gelmeden islerimi yapayım da rahat vakit geçirelim istiyorum, 2 senedir görüşmedik, kızımı da ilk defa görecek :)

Sınıflara izin yok canım yok, kaç gündür anlatamadım heralde

Yaaa valla kaç gündür bende bunu anlamaya çalışıyorum ne saçma şey ya bizim öğretmenlerde çıkıyor sınıftan biraz durup.

İzin nasıl olmaz o çocuklar niye eve gitsin anne niye okula gelsin hasbinallah

Bilemiyorum anlasam, bakalım ne olacak ama veliler ayaklanır yani bu işin sonu iyi görünmüyor

Cok sevindim canim babanin gelecek olmasina ... guzel vakit gecirin bolca insallah

o zaman öğretmenler ciksin gitsin kafelerde dinlensin. cidden böyle saçmalık az duydum.

şu devirde çocuklar yem yapar gibi salınır mı dışarı valla haklısın negom ne deyim. benim burdan agridi başım
bi kanalın WhatsApp ihbar hattına ihbar et bence gizlice ve hızlıca cozersin

Kız iyi bişey mi dedin kötü bişey mi ben anlayamadım

Kuzum arkadaşın amcası milli eğitimde, bakalım o ne diyecek bu duruma. Yasal olarak hakkımız varsa sonuna kadar söke söke alırız.
Ya ben kendimi geçtim ama servise veremeyecek olan arkadaşlar var. 180 lira az mı üstelik iki çocuğu olanlar da var

İlçe milli eğitim ne iş yapıyo? Öyle daraldım ki okuyunca.

yavaş yavaş akillanmaya baslamistir
sen şüpheyle yaklaşma ama :) cidden çoğu erkek zamanla daha çok bağlanıyo karısına. olgunlasiyolar sanırım:)

tadını çıkar sadece senin yiprandigini o da biliyodur belki kabul etmiyodur ama kör degil ya. cidden insanı çok yipratiyo bazi evlilikler.
bu davranışı da sen haklısın ama ben bu şekilde anlatıyorum sana minnetimi mesajidir :)

Bilmiyorm hicbirseuin farkndaymis gbi gelmiyor bana

Mesela annesini şikayet eder neymiş babasıyla çok büyük kavga etmişler ertesi gün hicbirsey olmamış gbi annesi babasını arıyormuş

Ee dedm sende aynı şekilde davranıyorsun neden kiziyosun ki diyor işte bizimkiler ufak tefek şeyler onların ki büyük falan

Amaaaan ben anlayamadım anlayamicam da zaten

Kafasında neler var nelerle uğraşıyor bilmiyirm çözmek de istemiyorm ilk zamanalr çok üstüne dustum baktm akrisligini almiyorm bütün ilgimi cektm smdi o bnm peşimde

İlçe milli eğitim ne iş yapıyo? Öyle daraldım ki okuyunca.

üstünü ortemesinler bonus. zaten ilçe milli eğitim çanak tutmasa yapabilirler mi ben inanmıyorum yani ilçedeki müdürün haberi vardır kesin.
yesinler soruşturmayı. ben nasil işimi yaparken her kuruşu tek tek kontrol ediyorum hak gecmesin diye. onlar insan yetistiriyo bide bu ne aymazlik.

hani normalde velilere karşı çıkarım çoğu şeyde. ama bunların yaptığı o kadar sacma ve insafsizca ki. servise bin dagitima cik in geri bin gel. kac dk da yemek yiyebilir ki çocuklar cidden cok abuk bişey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…