- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.541
Sınıflara izin yok canım yok, kaç gündür anlatamadım heraldeNego kuzum ya yemekhane mi istiyosunuz siz?
Bizimkiler hep sınıfta beslenmelerini yiyolar.
Yemekhane her okulda yok.
Yanlarına koyduğumuz şeylerde soğuk şeyler zaten.
Ağzınız iyi laf yapiyur
Bilmiyorum kuzum, öğretmenler dinlenecekmiş öğle arası, tamam onlara biz zaten bir şey demiyoruz, tabi ki dinlenecekler, biz duralım başlarında diyoruz o da yok.hayir sınıflarda niye yemiyolar ben onu anlamiyorum. yani bu ne saçmalık. gerekirse her öğlen bi veli süpürür sınıfı. ya da nöbetçi öğrenciler temizler.
biz yapiyoduk. sana demistim ya. öğlen arası cok batiyo siniflar hademe yetmiyo diye bizde de yasakti okulun içine girmek. sonra nobetli süpürmeye geçmiştik. herkes yemeğini yerdi. iki kisi nöbetçi olur hergun temizlerdi.
servisle niye gelip gitmek zorunda çocuklar git gel git gel sanki bana yedide derse girip aksam altıda cikiyolar da öğlen eve gitmeleri lazim.
kantincinin koyduğu da yetmez ki yani. o çocuklar eninde sonunda öğrenecekler negom yedikleri yeri temiz tutmayi. bunu çocuklara öğretmek yerine resmen engelliyolar. japonyada hademe diye bisey yok bütün herşeyi öğrenciler kendi yapiyo nöbet usulü.
kesin bu öğrenci süpürsün isine de karşı cikar veliler. benim çocuğum niye süpürüyo diye
eşine de bisey diyemem kuzum. kimi insan böyle oluyo. benim esim de çok az seyi onemser. senin esinle ayni tepkiyi verirdi büyük ihtimalle. rahat adam anca karısını yaslandiriyoama yoogghhhh öyle şey negom. yaşlanmak yok bi sekilde cozulcek sen esine bakip aşırı stres yapma
Bu arada yaşlandım yaşlanacağım kadar, dur bakalım sonu pek iyi görünmüyor feci bir patlama yaşıyacam ben öyle böyle değil, yanardağ halt edecek.4 sene siyaset okudum bonusonun ekmaani yiyom tisikkir iderim ama
kız benim babam eve bile gelmezdi çoğu aksam. hep arkadaşlarıyla takılırdı. babaanemle falan tartisirdi ama anneciydi de acayip şekilde
annem baya üzüldü yıprandı. ama şimdi dolaptaki yemeği alıp tabaga koymayan adam anneme çay demliyo
belki seninki o kadar sürmez :) benim babam eski toprak kafa geriden geliyy
bide kız çocuğunu karısı kadar kısıtlamaz belki eşin :) benim babam beni kisitlamazdi hic :) cok özenerek gaz vererek yetistirdihep destek olurdu :) belki de kız bebek olmasi için bu kadar zaman gecmis olmasi gerekiyodu ondan simdi sürpriz oldu bu bebek :)
evet canım az kaldı :) pazar günü babam gelecek şehir dışından. Yarın obur gün yaparız artik beyefendiyle. Bundan sonra ben de kendime mac gibi organizasyonlar yapicam.
İşimiz vardı keşke gitmeseydin diyorum gezmeye mi gidiyorum diyor bi de.
Sanki doktor randevun var dedim.
Ay bu adam beni öldürecek
ben misafir varken daha cok is kitlerim esimebisey diyemiyo o zaman çünkü mecbur yapıyo
ama sizin durum farkliysa bisey deme. herkes ayni tepkiyi vermiyo çünkü.
bi şekilde olacak o işler. çocuk on planda kalsin. olmadi baban çocukla ilgilenen biriyse ona verip yaparsin. benim kp alır çocuğu parka gezmeye falan götürür hep. ben de isimi yaparim. ama kendi babam evde bile bakmaz
Sınıflara izin yok canım yok, kaç gündür anlatamadım heralde
Bilemiyorum anlasam, bakalım ne olacak ama veliler ayaklanır yani bu işin sonu iyi görünmüyorYaaa valla kaç gündür bende bunu anlamaya çalışıyorumne saçma şey ya bizim öğretmenlerde çıkıyor sınıftan biraz durup.
İzin nasıl olmaz o çocuklar niye eve gitsin anne niye okula gelsin hasbinallah
Cok sevindim canim babanin gelecek olmasina ... guzel vakit gecirin bolca insallahcanım söylene soylene de olsa yapar aslında esim. En kötü babası ya da kendisi alir götürür dışarı ben yaparım o mesele değil de ay ne bileyim ben 24 saat evdeyken onun maca gitmesi sinirimi bozuyor galiba
Babam gelmeden islerimi yapayım da rahat vakit geçirelim istiyorum, 2 senedir görüşmedik, kızımı da ilk defa görecek :)
Bilmiyorum kuzum, öğretmenler dinlenecekmiş öğle arası, tamam onlara biz zaten bir şey demiyoruz, tabi ki dinlenecekler, biz duralım başlarında diyoruz o da yok.
Uğraşmak istemiyorum cidden, uğraşırım da kocam köstek olur yoksa ben milli eğitime de giderim gerekirse bakanlığa da baş vururum, gözüm kara ama adam beni dizginliyor.
Kız iyi bişey mi dedin kötü bişey mi ben anlayamadımB Brunello Cicinelli Öğretmenim tişikkler,beni yanlışlıkla etiketleyip,bir daha düzeltip etiketlemene
Topiğin kurallarını şefkatle söyleyip,kimseyide incitmeden anlatman ancak sana yakışır canım
Youlost16 @Kendinisevenbirii ve @Dilos06 ve diğer ilk tanışılan kertenkeleler
@RosSsS Sağlıkla kucağına al bebişini,Allah bizlerde Nasip etsin
Herkese Kucak dolusu selam ve sevgiler iyiki varsınız
Cok sevindim canim babanin gelecek olmasina ... guzel vakit gecirin bolca insallah
Kuzum arkadaşın amcası milli eğitimde, bakalım o ne diyecek bu duruma. Yasal olarak hakkımız varsa sonuna kadar söke söke alırız.o zaman öğretmenler ciksin gitsin kafelerde dinlensin. cidden böyle saçmalık az duydum.
şu devirde çocuklar yem yapar gibi salınır mı dışarıvalla haklısın negom ne deyim. benim burdan agridi başım
bi kanalın WhatsApp ihbar hattına ihbar et bencegizlice ve hızlıca cozersin
o zaman öğretmenler ciksin gitsin kafelerde dinlensin. cidden böyle saçmalık az duydum.
şu devirde çocuklar yem yapar gibi salınır mı dışarıvalla haklısın negom ne deyim. benim burdan agridi başım
bi kanalın WhatsApp ihbar hattına ihbar et bencegizlice ve hızlıca cozersin
Aslnda annesini güya hiç sevmez ama görünce melek kesilir
Sorunca da sırf sana iyi davransn diye annemle iyiyim falan der
Beni de çok uzup yiprattilar samdanim
Ya şu hamisligimde adamın başka yüzünü gordum dün yemekler yapıyor falan bn şok içerisindeyim
Keşke hep böyle kalsan diyorum içimdenher sabah saçlarımı okşar oldu
Diyorum içine çocuk mu kaçtı noluyor
Ona erkek doguyormus içine öyle diyor
Neyse kızlar boş verin bu konuyu kafam da sürekli bu kaç gündür. Hayırlısı olsun artık
Bilmiyorm hicbirseuin farkndaymis gbi gelmiyor banayavaş yavaş akillanmaya baslamistir
sen şüpheyle yaklaşma ama :) cidden çoğu erkek zamanla daha çok bağlanıyo karısına. olgunlasiyolar sanırım:)
tadını çıkar sadecesenin yiprandigini o da biliyodur belki kabul etmiyodur ama kör degil ya. cidden insanı çok yipratiyo bazi evlilikler.
bu davranışı da sen haklısın ama ben bu şekilde anlatıyorum sana minnetimi mesajidir :)
İlçe milli eğitim ne iş yapıyo? Öyle daraldım ki okuyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?