- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.561
Kuzum arkadaşın amcası milli eğitimde, bakalım o ne diyecek bu duruma. Yasal olarak hakkımız varsa sonuna kadar söke söke alırız.
Ya ben kendimi geçtim ama servise veremeyecek olan arkadaşlar var. 180 lira az mı üstelik iki çocuğu olanlar da var
canım söylene soylene de olsa yapar aslında esim. En kötü babası ya da kendisi alir götürür dışarı ben yaparım o mesele değil de ay ne bileyim ben 24 saat evdeyken onun maca gitmesi sinirimi bozuyor galiba
Babam gelmeden islerimi yapayım da rahat vakit geçirelim istiyorum, 2 senedir görüşmedik, kızımı da ilk defa görecek :)
Bilmiyorm hicbirseuin farkndaymis gbi gelmiyor bana
Mesela annesini şikayet eder neymiş babasıyla çok büyük kavga etmişler ertesi gün hicbirsey olmamış gbi annesi babasını arıyormuş
Ee dedm sende aynı şekilde davranıyorsun neden kiziyosun ki diyor işte bizimkiler ufak tefek şeyler onların ki büyük falan
Amaaaan ben anlayamadım anlayamicam da zaten
Kafasında neler var nelerle uğraşıyor bilmiyirm çözmek de istemiyorm ilk zamanalr çok üstüne dustum baktm akrisligini almiyorm bütün ilgimi cektm smdi o bnm peşimde
Benim bildiğim hiç bir okulda yok zaten bu sistem, bunlar ne yapmaya çalışıyor anlamıyorumEşime sordum o ortaokulda ilkokulu bilmiyorum ama öyle şey olur mu hiç duymadım diyo
Aynen zor, servisler de zaten dandiküstünü ortemesinler bonus. zaten ilçe milli eğitim çanak tutmasa yapabilirler miben inanmıyorum yani ilçedeki müdürün haberi vardır kesin.
yesinler soruşturmayı. ben nasil işimi yaparken her kuruşu tek tek kontrol ediyorum hak gecmesin diye. onlar insan yetistiriyo bide bu ne aymazlik.
hani normalde velilere karşı çıkarım çoğu şeyde. ama bunların yaptığı o kadar sacma ve insafsizca ki. servise bin dagitima cik in geri bin gel. kac dk da yemek yiyebilir ki çocuklarcidden cok abuk bişey
Yok kuzum kafanızı şişirdim kaç gündür ondan, sıkmıyım sizi dehayırlısıyla çözülsün negom haklısın valla. konuşmak istemiyosan da kapatalim konuyu. ama konuşmak istersen yaz rahatliyosan.
diğer mesajını bulamadim onu da alintilicaktim
Yok canım ben kimseyi bunaltmak istemiyorum ondanNegom sen rahatsız oluyosan kapatırız konuyu
Noldu benim bebeme kim neler etti
Benim bildiğim hiç bir okulda yok zaten bu sistem, bunlar ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Aynen zor, servisler de zaten dandik
Yok kuzum kafanızı şişirdim kaç gündür ondan, sıkmıyım sizi de
amaaaannnnn iki senedir sinirim bozula bozula oturdum evdeboşver haklısın ama çözüm olmuyo maalesef.
sen babanla ilgilen gelince. dolap baban gidince de temizlenir
giden ömürden gidiyo kuzu boşver
ayyy canım yaaaaayakta durmaya çalışıyoruz kuzum işte :)
bu arada gk gy için maddiyatin musaitse online ders alsana. eksik olduğun yerlerde epey işine yarar:) hem programindan da kopmazsin bence :)
hadi bakalım seneye burda atanma partisi vericez kop kop kop
bence ekim gibi basla. bu ay biraz dinlen kafan bosalsin gez :) geyik yapalimevin bos olmasi bi beni hosuma gidiyo sanirim
haklisin canım kendimi kasmayayim en iyisi, sinirlendigimle kalıyorum
Senin bölümün ne canım alan sınavı demişsinGky için youtube da videolar epey iyi olmuştu benim için Samdanım ama geçen sene alan sınavı için video ders paketi almıştım, bu sene epey güncellenmiş farklı şeyler katılmış tekrar o paketten alsam diye düşünüyorum, alan sınavı çok etki ediyor.
Aynen canım Samdanım biraz dinlenmeye çok ihtiyacım varr
İnsallah o partiyi yapalım Ayyy heyecanlandım
Gky için youtube da videolar epey iyi olmuştu benim için Samdanım ama geçen sene alan sınavı için video ders paketi almıştım, bu sene epey güncellenmiş farklı şeyler katılmış tekrar o paketten alsam diye düşünüyorum, alan sınavı çok etki ediyor.
Aynen canım Samdanım biraz dinlenmeye çok ihtiyacım varr
İnsallah o partiyi yapalım Ayyy heyecanlandım
O da belli değil bu hafta demişlerdivalla negom ben dinlerim :) beni sisirebilirsin sen anlatıyorsun diye degil ben olayın saçmalığına sistim
inşallah düzene girer. ücretli öğretmen ne zaman gelcekmis küçüğün
sen bide kıyıdan dönmüşsün canim. biraz zaman geçsin :)
maddi olarak çok sıkıntı yoksa çağır yaptır birine. bazen çalışıp bosu boşuna kendimizi bide evde yoruyoruz. sinir oluyorum
ama sana şöyle deyim. bir yaştan iki yaşa kadar cocuk asiriy yoruyo insanı. seninkide benimki gibi aşırı ilgi bekleyen çok hareketli bi bi bebek sanırım.
sal gitsin kuzu valla çıldırmakla ömür mü geçer
otur kitap oku çocuğuna. çocuk kitapları da çok eğlenceli oluyo
Çay yapıyorum çocuklarla uğraşıyorum bide sizi okumaya çalışıyorum tatlım sen nasılsın
Sorma Samdanım 2 senede fakültede görmediğim dersler sınava eklendi, ama dur bakalım göstercem ben bu sene onlaraaynen o zaman o paketlerden al :)
pes etmek yok daha kop kop kop yapcaz.
sen iyice dinlenmeden başlama. sonra zor oluyo hepsi üst üste
su müfredatın güncellenmesi de beni benden aliyo yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?