Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hayırlısıyla çözülsün negom haklısın valla. konuşmak istemiyosan da kapatalim konuyu. ama konuşmak istersen yaz rahatliyosan.
diğer mesajını bulamadim onu da alintilicaktim

amaaaannnnn iki senedir sinirim bozula bozula oturdum evde boşver haklısın ama çözüm olmuyo maalesef.
sen babanla ilgilen gelince. dolap baban gidince de temizlenir

giden ömürden gidiyo kuzu boşver

o şimdi hep haklı olduğu için
tabiki akros hakli annesi haksiz ikisi bir mi

aynen pesinde kossun dursun rosss erkeğe öylesi lazım yoksa bi tuhaf triplere giriyolar

Eşime sordum o ortaokulda ilkokulu bilmiyorum ama öyle şey olur mu hiç duymadım diyo
Benim bildiğim hiç bir okulda yok zaten bu sistem, bunlar ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Aynen zor, servisler de zaten dandik
hayırlısıyla çözülsün negom haklısın valla. konuşmak istemiyosan da kapatalim konuyu. ama konuşmak istersen yaz rahatliyosan.
diğer mesajını bulamadim onu da alintilicaktim
Yok kuzum kafanızı şişirdim kaç gündür ondan, sıkmıyım sizi de

Noldu benim bebeme kim neler etti

Kendim ettim kendim buldum gül gibii sararıp soldum her zaman kii gibi gücümün dışına çıkmaya çalışıp bitap düştüm en sonunda ciciimm ama daha iyiyim çok şükürr
yakuzayla savaşlar 2 yolda sanırım fragman bekliyoruz

Benim bildiğim hiç bir okulda yok zaten bu sistem, bunlar ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

Aynen zor, servisler de zaten dandik

Yok kuzum kafanızı şişirdim kaç gündür ondan, sıkmıyım sizi de

valla negom ben dinlerim :) beni sisirebilirsin sen anlatıyorsun diye degil ben olayın saçmalığına sistim
inşallah düzene girer. ücretli öğretmen ne zaman gelcekmis küçüğün

amaaaannnnn iki senedir sinirim bozula bozula oturdum evde boşver haklısın ama çözüm olmuyo maalesef.
sen babanla ilgilen gelince. dolap baban gidince de temizlenir

giden ömürden gidiyo kuzu boşver

haklisin canım kendimi kasmayayim en iyisi, sinirlendigimle kalıyorum

Gky için youtube da videolar epey iyi olmuştu benim için Samdanım ama geçen sene alan sınavı için video ders paketi almıştım, bu sene epey güncellenmiş farklı şeyler katılmış tekrar o paketten alsam diye düşünüyorum, alan sınavı çok etki ediyor.

Aynen canım Samdanım biraz dinlenmeye çok ihtiyacım varr

İnsallah o partiyi yapalım Ayyy heyecanlandım

haklisin canım kendimi kasmayayim en iyisi, sinirlendigimle kalıyorum

sen bide kıyıdan dönmüşsün canim. biraz zaman geçsin :)

maddi olarak çok sıkıntı yoksa çağır yaptır birine. bazen çalışıp bosu boşuna kendimizi bide evde yoruyoruz. sinir oluyorum
ama sana şöyle deyim. bir yaştan iki yaşa kadar cocuk asiriy yoruyo insanı. seninkide benimki gibi aşırı ilgi bekleyen çok hareketli bi bi bebek sanırım.

sal gitsin kuzu valla çıldırmakla ömür mü geçer

otur kitap oku çocuğuna. çocuk kitapları da çok eğlenceli oluyo

Senin bölümün ne canım alan sınavı demişsin

aynen o zaman o paketlerden al :)
pes etmek yok daha kop kop kop yapcaz.

sen iyice dinlenmeden başlama. sonra zor oluyo hepsi üst üste
su müfredatın güncellenmesi de beni benden aliyo yeminle

valla negom ben dinlerim :) beni sisirebilirsin sen anlatıyorsun diye degil ben olayın saçmalığına sistim
inşallah düzene girer. ücretli öğretmen ne zaman gelcekmis küçüğün
O da belli değil bu hafta demişlerdi bugün kocama başka sınıfa mı versek ne zaman gelecek öğretmen hala ses yok dedim, adam

Altı üstü bir öğle arası ya şaka gibi, hayır deseler her sınıfta bir veli dursun o zaman, dururuz yani biz gocunmayız.
İki öğün kadar saçma bir sistem yok.
Sabah girsinler 9 da çıksınlar 1 de, sonra ek dersi etütü kim isterse yapsın, sırf öğleden sonra iki ders için şu çile reva mı

çalışmaya baslayayim da yardımcı alacağım canım mutlaka, su an ona ayıracak bütçemiz yok ama çalışınca 2 haftada bir de olsa ayiracagim mutlaka.
Ah sorma bu kiz beni yaşlandırdı 1 senede

aynen o zaman o paketlerden al :)
pes etmek yok daha kop kop kop yapcaz.

sen iyice dinlenmeden başlama. sonra zor oluyo hepsi üst üste
su müfredatın güncellenmesi de beni benden aliyo yeminle
Sorma Samdanım 2 senede fakültede görmediğim dersler sınava eklendi, ama dur bakalım göstercem ben bu sene onlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…