- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.581
Senin bölümün ne canım alan sınavı demişsin
O da belli değil bu hafta demişlerdibugün kocama başka sınıfa mı versek ne zaman gelecek öğretmen hala ses yok dedim, adam
Yok kuzum yaptıkları çok yanlış. Bana rant sağlamaya çalışacaklar bir şekilde gibi geliyor.Sadece kendi çocuğumu düşünen biri olsam umursamam bu kadar cidden.
Benim de hiç anlamadığım şey bu. Neden yani?Altı üstü bir öğle arası ya şaka gibi, hayır deseler her sınıfta bir veli dursun o zaman, dururuz yani biz gocunmayız.
İki öğün kadar saçma bir sistem yok.
Sabah girsinler 9 da çıksınlar 1 de, sonra ek dersi etütü kim isterse yapsın, sırf öğleden sonra iki ders için şu çile reva mı
çalışmaya baslayayim da yardımcı alacağım canım mutlaka, su an ona ayıracak bütçemiz yok ama çalışınca 2 haftada bir de olsa ayiracagim mutlaka.
Ah sorma bu kiz beni yaşlandırdı 1 senede
Sadece kendi çocuğumu düşünen biri olsam umursamam bu kadar cidden.
bak bizimki pearson yayınlarının kitaplarıni cok seviyo :) ben de çok beğeniyorum. bizim yerli saçma sapan cocuk kitaplarimiz gibi degilonlardan al oturun okuyun. sonra yirtmaya başlıyolar eline bant alıp birlikte yapistiriyosun sürekli o da bi aktivite
sigara olmus 15 20 lira mutlaka işe dönünce al birini senin hakkin o kesinlikle
Çay yapıyorum çocuklarla uğraşıyorum bide sizi okumaya çalışıyorum tatlım sen nasılsın
Kocalara kalsa taş devrinde yaşayalım. Ay birde hep şu muhabbet her yerde ama, eskiden biz çocukları bırakırdık gider gelirlerdi. Hadi canı valla mı yav, ben yaşamadım o eskide sanki çocuk olmadımbir ay için ücretli öğretmen bulamamsilardir canim. senin şansına hep üst üste geliyo sanriimy. bi ros bi sen bütün işleriniz zor mu olur sizin
Allah kolaylık versin canım benim. tahmin ediyorum gerginlihiy siniri. benim herif de cok farklı değil
hatta evde çoğu zaman kolejde ne isi var devlet okuluna gitsin diye geziyoben tam zamanlı çalışıyorum senin gecen gündüzün yok o çocuk napacak diyorum yapar o diyo manyak işte n
çok kitabımız var canım, benim kardeşim sahaf, ben de düzeltme yapıyorum evden bir yayınevine bağlıyım, çok kitap geçiyor elimize ama dediğin gibi su ana kadar yırtmaktan öteye gidemedik
Oturup okuyayim diyorum dinlesin o da, bi tokat yapıştırıyor suratıma gidiyor
Zamanla ona da alışır inşallah
İse başlayınca da 1 sene kadar sadece borç ödeyeceğim tüm maaşımla ama yine de yardımcı alacağım çünkü yetişemiyorum, hele çalışınca nasıl olacak bilmem imkansız yani is yapmak :)
yani kuz sen enayi misin eve para getirip bide emegini sömürtcen evdetut tabiki. ben esime ufak tefek yaptiriyom ise dönünce yapmazsa ben de tutucam birini. azcik vakitte kaça boluncen ki. zaten haftada bir bile az yani gene çamaşır günlük is ütü bi dunya ivir zıvır var
İnşaallahonları anca ihbar paklar. haber kanalına biri atsin bence. sorumluların hepsi cezasini ceksin. yakındır negom zaten birisi yapar kesin velilerden
Kocalara kalsa taş devrinde yaşayalım. Ay birde hep şu muhabbet her yerde ama, eskiden biz çocukları bırakırdık gider gelirlerdi. Hadi canı valla mı yav, ben yaşamadım o eskide sanki çocuk olmadım
İşte bizim çocuklar ne kadar şanssız görün diyorum.
Ben gidip başka sınıfa aldırayım en iyisi ya, ay birde tutmuş ya boş ver gitmesin bu sene diyor eşim, ya hu çocuk sırtında çantası ile geziyor okula gidecem diye görmüyor musun hevesini
Benim nasipsizliğim kocam zaten canım, o olduğu sürece şans yüzüme gülmez
Her an gri olabilirim, yine çenemi tutamadım
Gidersem 1 hafta, özleyin beni
yapmaaa beee
kuzu cici demedi mi burdan ayrilmayin diyesenin ne isin var baska yerlerde
aynen öyle. Benim eşim güya yapıyor ama üstten üstten, pesinden bir de ben yapiyorum. Benim de elim agir zaten
Benim 3 günde yaptığımı bi kadın gelir bir günde yapar gider. Hic değilse kızım benden ayrı kalıp iyice cildirmaz :))
ayyy içim şişti kavun kokusu'nun konusunu okudum dayanamadım. Çok kötü kalpli bazı insanlar
Ataerkilgiller değil öküzgillerkesinlikle milletce vites ayarlarimiz yok
ya bir ya besara vitesler kayıp
kimi çocuğu kendine bağımlı yetistiriyo kimi saldim cayira yapmayana laf ediyo
bence de değiştir. zaten niye çocukları paylastirmamislar ki öteki siniflara
bu memur zihniyeti hala ayni sanırım. azıcık fazla sorumluluk kimse istemiyo. tosbaaaa yaaa çantayla mi geziyo evde yerim onu ben
geçer negom bu günlere geçer de işte esini kırıldığın yerlerden tamir etmek için çok ugrascak. Allah akıl fikir versin erkeklere valla. bu ataerkillikten mi boyleler acaba. hani eve para getirmek dışında bi sorumlulukları olduğunu kesinlikle reddediyolar
Ataerkilgiller değil öküzgiller
Cici beni vuracak okul muhabbetinden
Geçer kuzum aynen.
Ya küçüğün okul işini ben çoktan hallederdim de bu sefer dedim ki akışına bırak, ne olacaksa olsun yeter, her şeyi değiştirenezsin dur bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?