Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nego pıtırcığım kim üzdü seni ya? Olayı tam anlayamayan bir benim sanırım Kantin yok, öğle arası sınıfta yemek yemek yasak bunları anladım. Servis muhabbeti bu işin neresinde? Anlat bakayım anlamadığım kısımı, belki faydası olacak bir tavsiyem olur

HayatSevinceGuzel kuzum çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine Salgın var zaten totoyu kollayın Evet malesef Yakuzanın laneti 2 yakında vizyonda
Limonsuzzcay iyiyim kuzum okula git gel maraton başladı işte ne olsun... Allahtan görevlendirmem bu sene evime yakın bir okula çıktı evde öğle oluyorum, sabahçı sistem. Öyle işte. Yakuzanın üstüne okul açılınca bitkin hissediyorum kendimi. Sende ne var ne yok mirandam?
I inessa armand nettin kız bdv'de yine mi avlandın, sebebi neydi ki, değer miydi

ayyy içim şişti kavun kokusu'nun konusunu okudum dayanamadım. Çok kötü kalpli bazı insanlar
Sadece ilk mesajına baktım, yorumlara bakmadım ama tahmin ediyorum yorumları, ne bekliyordu ki bu kadar bebek hasreti çeken insanların olduğu sitede böyle bir konu

Sadece ilk mesajına baktım, yorumlara bakmadım ama tahmin ediyorum yorumları, ne bekliyordu ki bu kadar bebek hasreti çeken insanların olduğu sitede böyle bir konu

canım bu sitede hele bdv de herkesin farklı bir derdi var. Herkes birbirine saygı duymak zorunda.
Ben de olumsuz anlamda yorum yaptım kendisine ama güya hamile bir kadının karnındaki bebeği düşünüp, hamile kadına hakaret etmek mantıksız oluyor.

Canım bu yıl okul iki öğün oldu, önceden ortaokulla birdi onlar sabahçı ilköğretim öğleciydi, bu yıl ayrıldı.
Sorun şu ki benim gibi evi okula uzak çocuklar var, günde 4 kere git gel rezillik. Öğlen arası çocukların okul içinde yemek yemesi yasakmış, duramazlarmış, öğtrrmenlerin de dinlenme zamanıymış, ona amenna tabi ki dinlenecekler.
Bizde diyoruz ki başlarında biz dururuz, şimdi yaz çocuklara parkta yediriyoruz gidip e hava soğuyunca karda yağmurda ne olacak.
Mecburen servise vericez, hadi benim imkanım var ama olmayan bir sürü kişi var, çocuğu eve de götüremez, götürse öğle arası biter dönene kadar.
Çözüm olarak da veliler isyan edince, kantinci okul girişinde koridora masalar kuracakmış, çocuklar da ordan alıp yemek yiyecek miş, ee bu çocukların okul içinde güvenliğini öğle arası biz sağlayamıyoruz diyordunuz, kantinden yedikten sonra kalan sürede nasıl sağlayacaksınız peki?
Beynim yandı kaç gündür baş ağrısı ile yatıp kalkıyorum.
Nego akışına bırakmak hiç aklına gelmişmiydi
Geldi ama uygulama sıfır

Okumadım yorumları o yüzden şimdi yorum yapamıyorum canım. Fırsat bulursam bakarım

Okumadım yorumları o yüzden şimdi yorum yapamıyorum canım. Fırsat bulursam bakarım

amaaan boşver edilen beddualari okuyup iyice canın sıkılacak, hic değmez. Zaten derdin başından aşkın :)

değmez valla anlayan mi var sanki. Belki de banlanmam dur bakalım polemik yok sonuçta
Tosiam şöyle bir bakayım dedim de yorumlarını pek bulamadım. Sen hangi taraftasın? Konu sahibinden yana mı diğerlerinden yana mı? Yorumlarını göremediğim için soruyorum. Konuyu okudum.

Tosiam şöyle bir bakayım dedim de yorumlarını pek bulamadım. Sen hangi taraftasın? Konu sahibinden yana mı diğerlerinden yana mı? Yorumlarını göremediğim için soruyorum. Konuyu okudum.

canım ben başlarda söyledim aslında kendisine,
Yani bebek bakımı çok zor, isteyenler bile çok zorlanıyor, bebeği doğurması bebeğe iyilik mi kötülük mü bilemedim. Kürtaja da karşıymış, dolayısıyla inşallah alisirsin dedim. Çünkü bazen hamilelikte yaşanıyor öyle ikilemler. Kendisinin yazı tarzından dolayı biraz farklı algılandı bence, ben gayet iyi anladım yaşadığı duyguları, çünkü ben de hazır değildim gebeliğe hamile kaldığımda.

O kadar agir hakaretler, beddualar edildi ki.
Üstelik bebeği olmayan, uğraşan çoğu insan bile kendisine hayır duasi etti.
Ben herkese saygı duyulmasindan yana olan taraftayim açıkçası. Bebek istemek kadar istememek ve bu fikir karşısında zorlanmak da normal.

napiyim limonsuzum napiyim kocam yok çayın tadi yok... kahve iciyom ben de. ben en çok arkadaşlarımla çay icmeyi seviyorum.

sen olsaydin demlik demlik içerdim
Tek sarmiyo cay yaa bu aksam bizde cok iceemedik duruyor birazdan isitir icerim belki

Cicim konu üstünde konu takibi yazısı var ya, oraya tıklayınca kimler yazdı yazısı çıkıyor, ordan hangi üye ne mesaj yazmış görebilirsin

Öğle arasında güvenlik sağlamıyoruz muu? Bunu mu söylediler cidden? Öğle arasında bile nöbet tutardık biz tam gün okulda çalışırken vay be, bu nasıl vurdumduymazlık...
Öte yandan okul içinde yemek yememek diye bir kural nasıl konabilir ki? Ben sınıfta kokan yiyecek yasağı getirdim, sucuk, kıyma, yumurta gibi kokan yiyecekler dışında ve sağlıksız gıdalar dışında çocukların yemesine nasıl karışabilirim? Saçmalık. Hatta ilk teneffüs beslenme tenefüsüdür benim. Ben odama giderim çocuklar sınıfta yer içer.. Benim dinlenmemi engelleyecek durum da yok bunda.
Servis muhabbetinde de ayakta çocuk gitmesi yasak. Şikayet edin lütfen.

Öğretmenler nöbet tutamazmış öğle arası, bizde biz dururuz başlarında dedik.
Bilmiyorum cicim sinir oldum kaç gündür.
Servisi zaten inceliycem, öyle bir şeyi kabul etmem ben. Arkadaşa dedim bugün şikayet et diye, onun çocuklar gidiyor servisle.

Tek sarmiyo cay yaa bu aksam bizde cok iceemedik duruyor birazdan isitir icerim belki

hoşgeldin caaaayyy :)
boşver uykun kaçacaksa yarin taze icersin

sen naptın bakalım bugün. ben senin mesajini okudum ama sen yoktun cevap yazmadim.

800 kres yazmışsın. ama kiralar falan da etkiliyo fiyati biliyosun. gidip görmek lazım. zaten girerkenden başlıyosun iyi veya kötü hisey hissetmeye :)

beklentine göre de degisiyo. benim beklentim güzel vakit gecirsin oynasın :)

biraz daha bak bakalım burda kiralari biliyosun. ben 1750 kira veriyorum ev sahibi zam yapmadı çünkü. kres 1800 biraz da kira ortalamasina göre gidiyo sanırım. en ucuz 1275 lira burda kres

Ah canim yaa ne kafar yiprandin kac gunlerdir ya Allah im yardimcin olsun ... sinirinden boyle konusuyon kocana da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…