- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.601
Öfff yine mi kahveooooo çay var yani yine
ben napayim yalnızlığıma kahve yaptım yinebu ara çayda bi değişik tat var icemiyorum. acaba sudan mi ki anlamadim da
ne zaman yatacak afacanlar :)
Sadece ilk mesajına baktım, yorumlara bakmadım ama tahmin ediyorum yorumları, ne bekliyordu ki bu kadar bebek hasreti çeken insanların olduğu sitede böyle bir konuayyy içim şişti kavun kokusu'nun konusunu okudum dayanamadım. Çok kötü kalpli bazı insanlar
Öfff yine mi kahve
Sadece ilk mesajına baktım, yorumlara bakmadım ama tahmin ediyorum yorumları, ne bekliyordu ki bu kadar bebek hasreti çeken insanların olduğu sitede böyle bir konu
Canım bu yıl okul iki öğün oldu, önceden ortaokulla birdi onlar sabahçı ilköğretim öğleciydi, bu yıl ayrıldı.Nego pıtırcığım kim üzdü seni ya? Olayı tam anlayamayan bir benim sanırım Kantin yok, öğle arası sınıfta yemek yemek yasak bunları anladım. Servis muhabbeti bu işin neresinde? Anlat bakayım anlamadığım kısımı, belki faydası olacak bir tavsiyem olur
Geldi ama uygulama sıfırNego akışına bırakmak hiç aklına gelmişmiydi
Okumadım yorumları o yüzden şimdi yorum yapamıyorum canım. Fırsat bulursam bakarımcanım bu sitede hele bdv de herkesin farklı bir derdi var. Herkes birbirine saygı duymak zorunda.
Ben de olumsuz anlamda yorum yaptım kendisine ama güya hamile bir kadının karnındaki bebeği düşünüp, hamile kadına hakaret etmek mantıksız oluyor.
Okumadım yorumları o yüzden şimdi yorum yapamıyorum canım. Fırsat bulursam bakarım
Tosiam şöyle bir bakayım dedim de yorumlarını pek bulamadım. Sen hangi taraftasın? Konu sahibinden yana mı diğerlerinden yana mı? Yorumlarını göremediğim için soruyorum. Konuyu okudum.değmez valla anlayan mi var sanki. Belki de banlanmam dur bakalım polemik yok sonuçta
Tosiam şöyle bir bakayım dedim de yorumlarını pek bulamadım. Sen hangi taraftasın? Konu sahibinden yana mı diğerlerinden yana mı? Yorumlarını göremediğim için soruyorum. Konuyu okudum.
Tek sarmiyo cay yaa bu aksam bizde cok iceemedik duruyor birazdan isitir icerim belkinapiyim limonsuzum napiyimkocam yok çayın tadi yok... kahve iciyom ben de. ben en çok arkadaşlarımla çay icmeyi seviyorum.
sen olsaydin demlik demlik içerdim
Cicim konu üstünde konu takibi yazısı var ya, oraya tıklayınca kimler yazdı yazısı çıkıyor, ordan hangi üye ne mesaj yazmış görebilirsinTosiam şöyle bir bakayım dedim de yorumlarını pek bulamadım. Sen hangi taraftasın? Konu sahibinden yana mı diğerlerinden yana mı? Yorumlarını göremediğim için soruyorum. Konuyu okudum.
Öğle arasında güvenlik sağlamıyoruz muu? Bunu mu söylediler cidden? Öğle arasında bile nöbet tutardık biz tam gün okulda çalışırken vay be, bu nasıl vurdumduymazlık...Canım bu yıl okul iki öğün oldu, önceden ortaokulla birdi onlar sabahçı ilköğretim öğleciydi, bu yıl ayrıldı.
Sorun şu ki benim gibi evi okula uzak çocuklar var, günde 4 kere git gel rezillik. Öğlen arası çocukların okul içinde yemek yemesi yasakmış, duramazlarmış, öğtrrmenlerin de dinlenme zamanıymış, ona amenna tabi ki dinlenecekler.
Bizde diyoruz ki başlarında biz dururuz, şimdi yaz çocuklara parkta yediriyoruz gidip e hava soğuyunca karda yağmurda ne olacak.
Mecburen servise vericez, hadi benim imkanım var ama olmayan bir sürü kişi var, çocuğu eve de götüremez, götürse öğle arası biter dönene kadar.
Çözüm olarak da veliler isyan edince, kantinci okul girişinde koridora masalar kuracakmış, çocuklar da ordan alıp yemek yiyecek miş, ee bu çocukların okul içinde güvenliğini öğle arası biz sağlayamıyoruz diyordunuz, kantinden yedikten sonra kalan sürede nasıl sağlayacaksınız peki?
Beynim yandı kaç gündür baş ağrısı ile yatıp kalkıyorum.
Geldi ama uygulama sıfır
Öğretmenler nöbet tutamazmış öğle arası, bizde biz dururuz başlarında dedik.Öğle arasında güvenlik sağlamıyoruz muu? Bunu mu söylediler cidden? Öğle arasında bile nöbet tutardık biz tam gün okulda çalışırken vay be, bu nasıl vurdumduymazlık...
Öte yandan okul içinde yemek yememek diye bir kural nasıl konabilir ki? Ben sınıfta kokan yiyecek yasağı getirdim, sucuk, kıyma, yumurta gibi kokan yiyecekler dışında ve sağlıksız gıdalar dışında çocukların yemesine nasıl karışabilirim? Saçmalık. Hatta ilk teneffüs beslenme tenefüsüdür benim. Ben odama giderim çocuklar sınıfta yer içer.. Benim dinlenmemi engelleyecek durum da yok bunda.
Servis muhabbetinde de ayakta çocuk gitmesi yasak. Şikayet edin lütfen.
Tek sarmiyo cay yaa bu aksam bizde cok iceemedik duruyor birazdan isitir icerim belki
Ah canim yaa ne kafar yiprandin kac gunlerdir ya Allah im yardimcin olsun ... sinirinden boyle konusuyon kocana daKocalara kalsa taş devrinde yaşayalım. Ay birde hep şu muhabbet her yerde ama, eskiden biz çocukları bırakırdık gider gelirlerdi. Hadi canı valla mı yav, ben yaşamadım o eskide sanki çocuk olmadım
İşte bizim çocuklar ne kadar şanssız görün diyorum.
Ben gidip başka sınıfa aldırayım en iyisi ya, ay birde tutmuş ya boş ver gitmesin bu sene diyor eşim, ya hu çocuk sırtında çantası ile geziyor okula gidecem diye görmüyor musun hevesini
Benim nasipsizliğim kocam zaten canım, o olduğu sürece şans yüzüme gülmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?