- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.548
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.761
Tamam kız topuğuna iki sıkarım oldu bittiAhahahsh vallahi şu güzelliği yap meslektaşına, dile benden ne dilersen. Aynı okulda olsak bundan sonraki tüm nöbetlerini ben tutardım, tüm çay servisin benden olurdu ama aynı okulda da değilizOlsun. Yine de ne istersen yaparım Kendisi Antep'te ikamet eden bir doktor müsvettesi oluyor. Beni defalarca aldatmak sureti ile çok kalbimi kırmıştı. İki topuğuna sıksan içim soğur
Çok seviyorum onu ya öyle böyle değil. Hemen hemen her hareketi, her tepkisi komiktir zaten bende onunla çok eğleniyorumAhaha bu aşkından berduş olmuş delikanlıya sahip çık kız bak böyle masumunu bulamazsın ayy,hikayeleriniz beni benden aldı gül gül gece gece ajshdjs
Kendimi tebrik ettm
Ben cidden seni tanımadan önce de hafif senin hakkında bir bilgi sahibi olmuştum on gorulerm ve 6./hislermleTamam yine çaldın kalbimi hınzırRüyanda da gör. Sadece uyanıkken değil uyuduğunda da beni gör. Tipimi biliyorsun ama bilmesen eminim beni de doğru görürdün. Ermişim benim
Bende akrep burcu kadınıyımAkrep burcu erkeği
Eskiden eşiyle görüşmeden önce ergenliginde boyle bir hata yapmış ve akrosla sevguoli olmuş o da beyinsiz olduğu için bnm cicimi üzmüş onda sık topuğuna diyor kısaca
Abovv ürktüm birazKendimi tebrik ettmvalla BN neymisim beeee abi dedm içimden
Bundan snra dikkatli ol her halin ruyama girebilirhahahahahahahah
WouwwwwwwBende akrep burcu kadınıyımHeeee ben olayı tamamen yanlış anlamışım
Kuzum o hikaye de şöyle. Eşimden önce çıktığım bir insanlık dramı bu adam , akrep burcuydu. 1.5 sene falan çıkmıştık ama aşırı kıskanç ve aşırı sadakatsiz biriydi. Çok üzmüştü beni. Hizuran da doğu Akdenizdeyim deyince aklıma o şahsı muhterem geldi. Hazır oradayken sık topuğuna dedimnasıllll son paragraf anlamadım
TEpede topuz gözlük bazen gözde bazen sactaAbovv ürktüm birazşu an göreceğin halim pek iç açıcı olmaz yalnız saç baş dağılmış pijamaların dizi çıkmış
Biz herkesi çekeriz canım ruhumuzda varWouwwwwww
Ben diyirm ama akrepler bni çekiyor diye
Ama erkeği çekilmez
Sen ne anladın kız
Top falan mo sandın
O zaman akros erkekler hakkında herşeyi diyebilirimBiz herkesi çekeriz canım ruhumuzda var
Ben kadınıyım erkeği beni ilgilendirmezay be cok kötü şeyler anladım boşver
Hem kıskanç hem sadakatsiz pislik herif sık kız topuguna haketmiş denyoKuzum o hikaye de şöyle. Eşimden önce çıktığım bir insanlık dramı bu adam , akrep burcuydu. 1.5 sene falan çıkmıştık ama aşırı kıskanç ve aşırı sadakatsiz biriydi. Çok üzmüştü beni. Hizuran da doğu Akdenizdeyim deyince aklıma o şahsı muhterem geldi. Hazır oradayken sık topuğuna dedim
De de nede olsa kocam akrep burcu değilO zaman akros erkekler hakkında herşeyi diyebilirim
Hahahahahah
Evet cekiciliginiz coook
Yoksaaaaaaaa... Yoksa ondan mı profilime gelip yazıp yazıp baştan çıkardın beni, aşık ettin kendine sultanımBen cidden seni tanımadan önce de hafif senin hakkında bir bilgi sahibi olmuştum on gorulerm ve 6./hislermle
De de nede olsa kocam akrep burcu değil
Öyleyizdir şimdi övünmek gibi olmasın
Beyaz bir ışık gördüm brunello ya yaz dediler bnde yazdmYoksaaaaaaaa... Yoksa ondan mı profilime gelip yazıp yazıp baştan çıkardın beni, aşık ettin kendine sultanımYoksa biri kulağına beni mi fısıldadıydı
Hmm bak bunu bilemedinTEpede topuz gözlük bazen gözde bazen sactaüzerinde kısa kollu düşük kol bi pijama ustu
Karşı komşunun senin ordna biliyirm hahahahahahah
EvetttOvun ovun hakkin
Ahahahahha Allah seni akrep olsaydı konustirmayacak miydin kız
Çok haketti çok, bildiğin gibi değil.Hem kıskanç hem sadakatsiz pislik herif sık kız topuguna haketmiş denyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?