Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam kız topuğuna iki sıkarım oldu bitti

Ahaha bu aşkından berduş olmuş delikanlıya sahip çık kız bak böyle masumunu bulamazsın ayy,hikayeleriniz beni benden aldı gül gül gece gece ajshdjs
Çok seviyorum onu ya öyle böyle değil. Hemen hemen her hareketi, her tepkisi komiktir zaten bende onunla çok eğleniyorum Özledim bak şimdi böyle konuşunca

Tamam yine çaldın kalbimi hınzır Rüyanda da gör. Sadece uyanıkken değil uyuduğunda da beni gör. Tipimi biliyorsun ama bilmesen eminim beni de doğru görürdün. Ermişim benim
Ben cidden seni tanımadan önce de hafif senin hakkında bir bilgi sahibi olmuştum on gorulerm ve 6./hislermle

Akrep burcu erkeği
Eskiden eşiyle görüşmeden önce ergenliginde boyle bir hata yapmış ve akrosla sevguoli olmuş o da beyinsiz olduğu için bnm cicimi üzmüş onda sık topuğuna diyor kısaca
Bende akrep burcu kadınıyım Heeee ben olayı tamamen yanlış anlamışım

nasıllll son paragraf anlamadım
Kuzum o hikaye de şöyle. Eşimden önce çıktığım bir insanlık dramı bu adam , akrep burcuydu. 1.5 sene falan çıkmıştık ama aşırı kıskanç ve aşırı sadakatsiz biriydi. Çok üzmüştü beni. Hizuran da doğu Akdenizdeyim deyince aklıma o şahsı muhterem geldi. Hazır oradayken sık topuğuna dedim

Abovv ürktüm biraz şu an göreceğin halim pek iç açıcı olmaz yalnız saç baş dağılmış pijamaların dizi çıkmış
TEpede topuz gözlük bazen gözde bazen sacta üzerinde kısa kollu düşük kol bi pijama ustu
Karşı komşunun senin ordna biliyirm hahahahahahah

Wouwwwwww
Ben diyirm ama akrepler bni çekiyor diye
Ama erkeği çekilmez
Sen ne anladın kız
Top falan mo sandın
Biz herkesi çekeriz canım ruhumuzda var

Ben kadınıyım erkeği beni ilgilendirmez ay be cok kötü şeyler anladım boşver

Hem kıskanç hem sadakatsiz pislik herif sık kız topuguna haketmiş denyo

Ben cidden seni tanımadan önce de hafif senin hakkında bir bilgi sahibi olmuştum on gorulerm ve 6./hislermle
Yoksaaaaaaaa... Yoksa ondan mı profilime gelip yazıp yazıp baştan çıkardın beni, aşık ettin kendine sultanım Yoksa biri kulağına beni mi fısıldadıydı

Yoksaaaaaaaa... Yoksa ondan mı profilime gelip yazıp yazıp baştan çıkardın beni, aşık ettin kendine sultanım Yoksa biri kulağına beni mi fısıldadıydı
Beyaz bir ışık gördüm brunello ya yaz dediler bnde yazdm
Ama profiline bilerek geldim amacm seni tavlamakti ve tavladim artik benmsn hahahahahha

TEpede topuz gözlük bazen gözde bazen sacta üzerinde kısa kollu düşük kol bi pijama ustu
Karşı komşunun senin ordna biliyirm hahahahahahah
Hmm bak bunu bilemedin kolsuz tişört var üstümde saçım da çok kısa minicik toplayabildim önler bu yüzden darmadağın oğlan bana tötünü dönüp yatmış kanepede sızmış kaldırıp götüreceğim de bakalım bizde haller fena

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…