- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.621
Bu arada yemek yememe sadece öğle arası için, beslenme saatleri var onda sıkıntı yok canım. Öğle aradı okulda çocuk yasak kısacaÖğle arasında güvenlik sağlamıyoruz muu? Bunu mu söylediler cidden? Öğle arasında bile nöbet tutardık biz tam gün okulda çalışırken vay be, bu nasıl vurdumduymazlık...
Öte yandan okul içinde yemek yememek diye bir kural nasıl konabilir ki? Ben sınıfta kokan yiyecek yasağı getirdim, sucuk, kıyma, yumurta gibi kokan yiyecekler dışında ve sağlıksız gıdalar dışında çocukların yemesine nasıl karışabilirim? Saçmalık. Hatta ilk teneffüs beslenme tenefüsüdür benim. Ben odama giderim çocuklar sınıfta yer içer.. Benim dinlenmemi engelleyecek durum da yok bunda.
Servis muhabbetinde de ayakta çocuk gitmesi yasak. Şikayet edin lütfen.
Birde buna uyuz olmam da şundan, okul kantininde yemek yedikten sonra güvenliği sağlayacaklar demek ki, öncesinde sağlayamayanlar.Öğle arasında güvenlik sağlamıyoruz muu?
Kutsalcim bu dönem ben de vahşi bir vaşak gibi oluyormuşum.benimde kociş yok bende kendime yeşil mercimek yaptım yedim :)
Ula ben napıyorum ki katletme isteği doguyo içine bre vicdansız bre gafilHayır canım regl oldum 4. Günüm :)
Aclikta sinir gerginlik yapiyor zateBen birde nasıl açım, diyetin gözü kör olsun
Bu arada yemek yememe sadece öğle arası için, beslenme saatleri var onda sıkıntı yok canım. Öğle aradı okulda çocuk yasak kısaca
Yok canım kocama genel bir sinirim var kolay kolay geçmezAh canim yaa ne kafar yiprandin kac gunlerdir ya Allah im yardimcin olsun ... sinirinden boyle konusuyon kocana da
Sakin ol kuzum seninde sinirin oynadı iyicebu kızgın ifade sana hos olmadi negom ama yani böyle de rezillik olmaz
insanı zivanadan cikariyolar
Ayyy öyle haklısın ki.. Şok oldum şuanda.canım ben başlarda söyledim aslında kendisine,
Yani bebek bakımı çok zor, isteyenler bile çok zorlanıyor, bebeği doğurması bebeğe iyilik mi kötülük mü bilemedim. Kürtaja da karşıymış, dolayısıyla inşallah alisirsin dedim. Çünkü bazen hamilelikte yaşanıyor öyle ikilemler. Kendisinin yazı tarzından dolayı biraz farklı algılandı bence, ben gayet iyi anladım yaşadığı duyguları, çünkü ben de hazır değildim gebeliğe hamile kaldığımda.
O kadar agir hakaretler, beddualar edildi ki.
Üstelik bebeği olmayan, uğraşan çoğu insan bile kendisine hayır duasi etti.
Ben herkese saygı duyulmasindan yana olan taraftayim açıkçası. Bebek istemek kadar istememek ve bu fikir karşısında zorlanmak da normal.
Hosbuldum kuzum evet bugun arkadaslarlaydik cay saati yaptik pek duramadim buralarda.hoşgeldin caaaayyy :)
boşver uykun kaçacaksa yarin taze icersin
sen naptın bakalım bugün. ben senin mesajini okudum ama sen yoktun cevap yazmadim.
800 kres yazmışsın. ama kiralar falan da etkiliyo fiyati biliyosun. gidip görmek lazım. zaten girerkenden başlıyosun iyi veya kötü hisey hissetmeye :)
beklentine göre de degisiyo. benim beklentim güzel vakit gecirsin oynasın :)
biraz daha bak bakalım burda kiralari biliyosun. ben 1750 kira veriyorum ev sahibi zam yapmadı çünkü. kres 1800 biraz da kira ortalamasina göre gidiyo sanırım. en ucuz 1275 lira burda kres
Sakin ol kuzum seninde sinirin oynadı iyice
Nöbet kuralına göre öğle arası öğretmenim tutma zorunluluğu yok doğru. Ama biz yine de tutuyorduk. Zaten nereye tutmayacaksın habire kavga çıkıyor ister istemez müdahale ediyorsun. Tutmazlar ona birşey diyemem ama onun dışındaki kısımlar saçmalık.Öğretmenler nöbet tutamazmış öğle arası, bizde biz dururuz başlarında dedik.
Bilmiyorum cicim sinir oldum kaç gündür.
Servisi zaten inceliycem, öyle bir şeyi kabul etmem ben. Arkadaşa dedim bugün şikayet et diye, onun çocuklar gidiyor servisle.
HayatSevinceGuzel kuzum çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine Salgın var zaten totoyu kollayın Evet malesef Yakuzanın laneti 2 yakında vizyonda
@Limonsuzzcay iyiyim kuzum okula git gel maraton başladı işte ne olsun... Allahtan görevlendirmem bu sene evime yakın bir okula çıktı evde öğle oluyorum, sabahçı sistem. Öyle işte. Yakuzanın üstüne okul açılınca bitkin hissediyorum kendimi. Sende ne var ne yok mirandam?
I inessa armand nettin kız bdv'de yine mi avlandın, sebebi neydi ki, değer miydi
Bende net yazmadım canım ondan. Kafam dolu olduğu için ifade edemiyorum kendimi.ay negom bizim vergimizle aliyolar ya bu maaşları zehir zıkkım olsun diyorum sadece
ben işimi yaparken saçlarım ağardı ya. kimlerin nelerin hakkı var üstümüzde. kimin üç kuruşluk gelirinin vergisi geçti kursagimdan diye. bide bunlar insan yetiştiriyo ya. inanamıyorum cidden. resmen bütün öğretmenler yan gelip yatmak istemiş. asıl onlarin olur mu öyle sey demesi lazımdı. cidden iyi bile sabretmissin.
ben teee ilk başta anlamamıştım konuyu. nego niye kendini yoruyo ki demistim. ama yani su durumda nasil olcak el kadar bebe servisle git gel helak olur yaz kış
Aynen canım yasal olarak zaten tutmak zorunda değiller, farkındayım ben bunun. Biz her gün bir veli kendi sınıfında dursun dedik, yani biz buna razıyken işi yokuşa sürmek bilmiyorumNöbet kuralına göre öğle arası öğretmenim tutma zorunluluğu yok doğru. Ama biz yine de tutuyorduk. Zaten nereye tutmayacaksın habire kavga çıkıyor ister istemez müdahale ediyorsun. Tutmazlar ona birşey diyemem ama onun dışındaki kısımlar saçmalık.
Hosbuldum kuzum evet bugun arkadaslarlaydik cay saati yaptik pek duramadim buralarda.
Bahcelievler ortalamaya gore biraz lukse kaciyor canim ondan da olabilr dedigin gbi
Cayim taze sayilir ya esimle ictik o bi fincan ben iki . Kaldi oyle icemedik biraz is guc var mutfagi toplamam lazim o arada isitirsam isim btnce icerm belki belkide bitki cayi icerim blmiyorum ruh halim berbat yarina randevu aldim kamu sagligina gelicem senin oraya gidiyimde dananin kuyrugu kopsn duramiyorum boyle kafam hep orda.
Ayyy öyle haklısın ki.. Şok oldum şuanda.
Bence biz milletçe kafayı yedik.
Bebek sahibi olamayan kadınların böyle konularda saldırgan tavır sergilemesi çok rahatsız edici geliyor bana. İsteyen istemeyene empati yapmayı denemiyor. İnan bende öyle çok çektim ki tosiam bu konuda.
Evlilikte 5.yılıma gireceğim bebek sahibi olmaktan hep korktum, hiç hazır hissetmedim. Ki eşim bebek aşkı ile yanıp tutuşan biri. Çevremden neler duydum. Olmuyor diyenden tut hakaret edene kadar. Yok işte bizim bir tanıdık da istemezdi sonra olmadı onun dedekorkut hikayeleri.. Bir arkadaşım henüz evli değil ve şu hayattaki tek amacı evlenip çocuk yapmak, bana sen bebek istemediğin için aptalsın dedi. Bu lafı bile duydum.
Üremek bir zorunluluk değil, kural değil, çoğunluk istiyor diye herkes isteyecek diye bir durum yok.
Kürtaj meselesi de tamamen annenin kararıdır bana göre negatif ya da pozitif bir yaklaşımım yok. Ben istenmeyen çocuk olarak şu hayatta öyle çok çektim ki, o yüzden kimse hazır olmadan çocuk yapmasın.
Yuzde yuz haklisin ben en yakn.arkadasmla bu konudan 3 4 yildir kusum konusmuyorz artik.Ayyy öyle haklısın ki.. Şok oldum şuanda.
Bence biz milletçe kafayı yedik.
Bebek sahibi olamayan kadınların böyle konularda saldırgan tavır sergilemesi çok rahatsız edici geliyor bana. İsteyen istemeyene empati yapmayı denemiyor. İnan bende öyle çok çektim ki tosiam bu konuda.
Evlilikte 5.yılıma gireceğim bebek sahibi olmaktan hep korktum, hiç hazır hissetmedim. Ki eşim bebek aşkı ile yanıp tutuşan biri. Çevremden neler duydum. Olmuyor diyenden tut hakaret edene kadar. Yok işte bizim bir tanıdık da istemezdi sonra olmadı onun dedekorkut hikayeleri.. Bir arkadaşım henüz evli değil ve şu hayattaki tek amacı evlenip çocuk yapmak, bana sen bebek istemediğin için aptalsın dedi. Bu lafı bile duydum.
Üremek bir zorunluluk değil, kural değil, çoğunluk istiyor diye herkes isteyecek diye bir durum yok.
Kürtaj meselesi de tamamen annenin kararıdır bana göre negatif ya da pozitif bir yaklaşımım yok. Ben istenmeyen çocuk olarak şu hayatta öyle çok çektim ki, o yüzden kimse hazır olmadan çocuk yapmasın.
Yuzde yuz haklisin ben en yakn.arkadasmla bu konudan 3 4 yildir kusum konusmuyorz artik.
Bebek dusunmuyordum ilk zamanlar bekardi kendisi.bense ev kredi borcu oduyorum calisiyorum filan ozaman 1 dedi acikladim guzelce 2 3 4 acikladim dedm bak bu bebek.yap diye soylemlern beni uzuyor bebekleri cok seviyorum ama suan calismam lazm ilerde isten ckip cocga kendim bakmak istiyorum belli bi yasa kadar filan diye soyledim yok anlamadi neyms isteynce olmazmis cok uzun korununca . Hamile kalnca ilk istedgm aydan olunca arayip bi guzel konusma yaptm biraz kirici da oldm gerci ama benle konusmuyor artik.
Nöbet kuralına göre öğle arası öğretmenim tutma zorunluluğu yok doğru. Ama biz yine de tutuyorduk. Zaten nereye tutmayacaksın habire kavga çıkıyor ister istemez müdahale ediyorsun. Tutmazlar ona birşey diyemem ama onun dışındaki kısımlar saçmalık.
Bende net yazmadım canım ondan. Kafam dolu olduğu için ifade edemiyorum kendimi.
Güvenli bir servis bulup rahatlıycam başka çarem yok ki, okulun yanında ev demekten yaşlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?