Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada yemek yememe sadece öğle arası için, beslenme saatleri var onda sıkıntı yok canım. Öğle aradı okulda çocuk yasak kısaca

benimde kociş yok bende kendime yeşil mercimek yaptım yedim :)

Ula ben napıyorum ki katletme isteği doguyo içine bre vicdansız bre gafil Hayır canım regl oldum 4. Günüm :)
Kutsalcim bu dönem ben de vahşi bir vaşak gibi oluyormuşum. eşimin tabiri bu. Çalıyı dolaşıyor anlayacağın. Bütün suç hormonlarimizda. Reglimin dördüncü gunundeyim ben de. Seni katletme isteği cicinin mi... Ben hassas gününde senin duyguların karışık zannettim bir an. İki saatte 20-30 sayfa birikince mesajlar beynimde dans ediyor resmen

Bu arada yemek yememe sadece öğle arası için, beslenme saatleri var onda sıkıntı yok canım. Öğle aradı okulda çocuk yasak kısaca

bu kızgın ifade sana hos olmadi negom ama yani böyle de rezillik olmaz

insanı zivanadan cikariyolar

Ayyy öyle haklısın ki.. Şok oldum şuanda.
Bence biz milletçe kafayı yedik.
Bebek sahibi olamayan kadınların böyle konularda saldırgan tavır sergilemesi çok rahatsız edici geliyor bana. İsteyen istemeyene empati yapmayı denemiyor. İnan bende öyle çok çektim ki tosiam bu konuda.
Evlilikte 5.yılıma gireceğim bebek sahibi olmaktan hep korktum, hiç hazır hissetmedim. Ki eşim bebek aşkı ile yanıp tutuşan biri. Çevremden neler duydum. Olmuyor diyenden tut hakaret edene kadar. Yok işte bizim bir tanıdık da istemezdi sonra olmadı onun dedekorkut hikayeleri.. Bir arkadaşım henüz evli değil ve şu hayattaki tek amacı evlenip çocuk yapmak, bana sen bebek istemediğin için aptalsın dedi. Bu lafı bile duydum.
Üremek bir zorunluluk değil, kural değil, çoğunluk istiyor diye herkes isteyecek diye bir durum yok.
Kürtaj meselesi de tamamen annenin kararıdır bana göre negatif ya da pozitif bir yaklaşımım yok. Ben istenmeyen çocuk olarak şu hayatta öyle çok çektim ki, o yüzden kimse hazır olmadan çocuk yapmasın.

Hosbuldum kuzum evet bugun arkadaslarlaydik cay saati yaptik pek duramadim buralarda.
Bahcelievler ortalamaya gore biraz lukse kaciyor canim ondan da olabilr dedigin gbi
Cayim taze sayilir ya esimle ictik o bi fincan ben iki . Kaldi oyle icemedik biraz is guc var mutfagi toplamam lazim o arada isitirsam isim btnce icerm belki belkide bitki cayi icerim blmiyorum ruh halim berbat yarina randevu aldim kamu sagligina gelicem senin oraya gidiyimde dananin kuyrugu kopsn duramiyorum boyle kafam hep orda.

Sakin ol kuzum seninde sinirin oynadı iyice

ay negom bizim vergimizle aliyolar ya bu maaşları zehir zıkkım olsun diyorum sadece

ben işimi yaparken saçlarım ağardı ya. kimlerin nelerin hakkı var üstümüzde. kimin üç kuruşluk gelirinin vergisi geçti kursagimdan diye. bide bunlar insan yetiştiriyo ya. inanamıyorum cidden. resmen bütün öğretmenler yan gelip yatmak istemiş. asıl onlarin olur mu öyle sey demesi lazımdı. cidden iyi bile sabretmissin.

ben teee ilk başta anlamamıştım konuyu. nego niye kendini yoruyo ki demistim. ama yani su durumda nasil olcak el kadar bebe servisle git gel helak olur yaz kış

Nöbet kuralına göre öğle arası öğretmenim tutma zorunluluğu yok doğru. Ama biz yine de tutuyorduk. Zaten nereye tutmayacaksın habire kavga çıkıyor ister istemez müdahale ediyorsun. Tutmazlar ona birşey diyemem ama onun dışındaki kısımlar saçmalık.

teşekküür ederiim ciciiimm

çook haklısıın ne diyeyim

Bende net yazmadım canım ondan. Kafam dolu olduğu için ifade edemiyorum kendimi.
Güvenli bir servis bulup rahatlıycam başka çarem yok ki, okulun yanında ev demekten yaşlandım

Aynen canım yasal olarak zaten tutmak zorunda değiller, farkındayım ben bunun. Biz her gün bir veli kendi sınıfında dursun dedik, yani biz buna razıyken işi yokuşa sürmek bilmiyorum

kamu sağlığı neresi cayim ben bilmiyorum orayi. valla beklmektense başlamak en iyisi bi yerden. kaç gündür deli oldun düşünmekten. git en azından kafan sakinlesin

yani demek istediğim muhitin ortalamasinda seyrediyo kres fiyati. belki burdaki 1500 liralik yerden daha hinyenik güvenli ve guzeldir o 800 liralik kreş bilemiyosun hiç.

buralari sen daha iyi biliyosun kuzum. kiralr yüksek buranin en pahalı kresi de benim gönderdiğim yer. yani sizin orda ortalama kira 1200 falansa 800 normal kres için:)

benim de islerim var da oglan ayagimda uyuyo hala yapamicam sanırım

Aynen katılıyorum.
Ben bu durumu terör olarak görüyorum açıkçası. Bu kadar saldirgan olmak bence ciddi ruhsal bozukluk işareti.
Bahsedilen kadın galiba öğretmen, tam mesleğini bilmiyorum.
Dengesiz değil, ruh hastası degil
Yorumlarından görüyorum, gayet aklı basinda, bebegin sorumlulugunu bilen, o yuzden şimdiye kadar çocuk sahibi olmayi tercih etmemiş bir kadın. Fikirleri degissin diye, belki alışsın diye ne bileyim belki kendisini daha iyi hisseder diye yazmış belliki. Kotu anne olacağına dair herhangi bir bulgu yok yani kadinda. Son sayfalarda bi tane dengesiz öyle beddualar etmiş ki çok merak ediyorum onun bundan sonraki yaşantısı nasıl olacak.
Bir tane de dengesiz yapışmış kadının başlığına yazıyor da yaziyor, debelenip duruyor kendi kendine onu takan yok.
Off gerçekten sinir oldum sana yaşattıkları şeylere de. Herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil. Sanki o deli gibi çocuk isteyenler çok mu iyi anne oluyor mutlaka? Nereden biliyoruz kapalı kapılar ardında ne yasandigini?
İnsanlara hakaret boyutunda eleştiriler yapınca çocuğu olmayanların çocuğu mu oluyor?

Ben böyle ruh hastalıkları varsa anne olmasınlar diyorum kimse kusura bakmasın.

Yuzde yuz haklisin ben en yakn.arkadasmla bu konudan 3 4 yildir kusum konusmuyorz artik.
Bebek dusunmuyordum ilk zamanlar bekardi kendisi.bense ev kredi borcu oduyorum calisiyorum filan ozaman 1 dedi acikladim guzelce 2 3 4 acikladim dedm bak bu bebek.yap diye soylemlern beni uzuyor bebekleri cok seviyorum ama suan calismam lazm ilerde isten ckip cocga kendim bakmak istiyorum belli bi yasa kadar filan diye soyledim yok anlamadi neyms isteynce olmazmis cok uzun korununca . Hamile kalnca ilk istedgm aydan olunca arayip bi guzel konusma yaptm biraz kirici da oldm gerci ama benle konusmuyor artik.

canım konuşmasın ya gerçekten daha faydalı olur senin için boşver. İnsanların yatak odasina hayatına bu kadar müdahil olanlardan tiksiniyorum.

ben bilmiyodum bunu tutmak zorunda degiller mi cicim bari veli sınıf annesi öğrenci nobeti yapsınlar ya. bu kadar zor durumda birakilir mi insan.

Bende net yazmadım canım ondan. Kafam dolu olduğu için ifade edemiyorum kendimi.
Güvenli bir servis bulup rahatlıycam başka çarem yok ki, okulun yanında ev demekten yaşlandım

Allah yardımcın olsun kuzum ya valahi zor ne deyim. ben de senin gibiyim. önce benim yaptığımı yapamayanlar gelir aklima. onlara daha çok üzülürüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…