- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.641
Anlafim tatlim demek istedigini . Aynen burasi daha dusuk seviyede bahcelievlere gore. Sen bilirsin orayi da isim aklimda kalmiyor demistinya tatlm o yuzden neresi ora blmiyorm diyor olabilebilerrrsennn . Gidiyimde nolcaksa olsn aynen tukendim regl oncesi sendromdaym zaten aglamakli olup duruyorum iyi degilim hic yarin 4 te randevum yazarm dua edin korktugum seyler olmasinkamu sağlığı neresi cayim ben bilmiyorum orayi. valla beklmektense başlamak en iyisi bi yerden. kaç gündür deli oldun düşünmekten. git en azından kafan sakinlesin
yani demek istediğim muhitin ortalamasinda seyrediyo kres fiyati. belki burdaki 1500 liralik yerden daha hinyenik güvenli ve guzeldir o 800 liralik kreş bilemiyosun hiç.
buralari sen daha iyi biliyosun kuzum. kiralr yüksek buranin en pahalı kresi de benim gönderdiğim yer. yani sizin orda ortalama kira 1200 falansa 800 normal kres için:)
benim de islerim var da oglan ayagimda uyuyo halayapamicam sanırım
Amin canım sağol, inşaallah güzel bir çözüm bulunurben bilmiyodum bunu tutmak zorunda degiller mi cicimbari veli sınıf annesi öğrenci nobeti yapsınlar ya. bu kadar zor durumda birakilir mi insan.
Allah yardımcın olsun kuzum ya valahi zor ne deyim. ben de senin gibiyim. önce benim yaptığımı yapamayanlar gelir aklima. onlara daha çok üzülürüm
Aslnda cok seyimi paylastgm liseden beri arkadasimdi gene de duramadim gecen sene bi adim attim.fakat orali olmadi bende biraktim artik.canım konuşmasın ya gerçekten daha faydalı olur senin için boşver. İnsanların yatak odasina hayatına bu kadar müdahil olanlardan tiksiniyorum.
Yuzde yuz haklisin ben en yakn.arkadasmla bu konudan 3 4 yildir kusum konusmuyorz artik.
Bebek dusunmuyordum ilk zamanlar bekardi kendisi.bense ev kredi borcu oduyorum calisiyorum filan ozaman 1 dedi acikladim guzelce 2 3 4 acikladim dedm bak bu bebek.yap diye soylemlern beni uzuyor bebekleri cok seviyorum ama suan calismam lazm ilerde isten ckip cocga kendim bakmak istiyorum belli bi yasa kadar filan diye soyledim yok anlamadi neyms isteynce olmazmis cok uzun korununca . Hamile kalnca ilk istedgm aydan olunca arayip bi guzel konusma yaptm biraz kirici da oldm gerci ama benle konusmuyor artik.
Anlafim tatlim demek istedigini . Aynen burasi daha dusuk seviyede bahcelievlere gore. Sen bilirsin orayi da isim aklimda kalmiyor demistinya tatlm o yuzden neresi ora blmiyorm diyor olabilebilerrrsennn . Gidiyimde nolcaksa olsn aynen tukendim regl oncesi sendromdaym zaten aglamakli olup duruyorum iyi degilim hic yarin 4 te randevum yazarm dua edin korktugum seyler olmasin
Bu doğru olmaz ama negom.Aynen canım yasal olarak zaten tutmak zorunda değiller, farkındayım ben bunun. Biz her gün bir veli kendi sınıfında dursun dedik, yani biz buna razıyken işi yokuşa sürmek bilmiyorum
Bu doğru olmaz ama negom.
Velileri okula sokmama konusunda okul yönetimine son derece hak veriyorum. Bahçeden içeri dahi girmemeli veliler. Neden dersen...
Sen kendini biliyorsun ama diğer velileri biliyor musun?
Sapık olan da var, şiddet meyillisi olan da var,çocuk kaçıran da var..
Öğle arası sınıfta duran veli çocuklardan birine zarar verse öğretmen, müdür, zarar gören çocuğun velisi işin içinden nasıl çıkacak?
Unutma 11 yıl önce öğle arası kaçırılan Tuğçe ve Büşranın tecavüzcüleri karı koca iki kişiydi. Öldürüp attılar çocukları sonra.. Adam yaptı kadın buna yardım etti. Diğer velilerden bu ruha sahip biri olmadığına emin olabilecek misin?
Ya da yere susam döktü diye şiddet göstermeyecek biri olduğuna?
O yüzden veli ne yemek ne de herhangi bir sebeple okul sınırlarına görüşme için gelmediği müddetçe girmemeli. Çocuğunun iyiliğini düşünen kimse de bunu istememeli.
Biz öğretmen olarak çocukların iyiliği için her ihtimali düşünmek zorundayız negom bu yönden bakın olaya.
O zaman kendileri duracak canım, diğer okullarda öğle arası kalıyorlar çocuklar, o okullarda nasıl oluyor peki?Bu doğru olmaz ama negom.
Velileri okula sokmama konusunda okul yönetimine son derece hak veriyorum. Bahçeden içeri dahi girmemeli veliler. Neden dersen...
Sen kendini biliyorsun ama diğer velileri biliyor musun?
Sapık olan da var, şiddet meyillisi olan da var,çocuk kaçıran da var..
Öğle arası sınıfta duran veli çocuklardan birine zarar verse öğretmen, müdür, zarar gören çocuğun velisi işin içinden nasıl çıkacak?
Unutma 11 yıl önce öğle arası kaçırılan Tuğçe ve Büşranın tecavüzcüleri karı koca iki kişiydi. Öldürüp attılar çocukları sonra.. Adam yaptı kadın buna yardım etti. Diğer velilerden bu ruha sahip biri olmadığına emin olabilecek misin?
Ya da yere susam döktü diye şiddet göstermeyecek biri olduğuna?
O yüzden veli ne yemek ne de herhangi bir sebeple okul sınırlarına görüşme için gelmediği müddetçe girmemeli. Çocuğunun iyiliğini düşünen kimse de bunu istememeli.
Biz öğretmen olarak çocukların iyiliği için her ihtimali düşünmek zorundayız negom bu yönden bakın olaya.
Helal olsun ne sanaOyy buranın geçmişi okuycam diye kaç saattir telefon elimde
Azimle okudum hepsini bu arada
Aynen katılıyorum.
Ben bu durumu terör olarak görüyorum açıkçası. Bu kadar saldirgan olmak bence ciddi ruhsal bozukluk işareti.
Bahsedilen kadın galiba öğretmen, tam mesleğini bilmiyorum.
Dengesiz değil, ruh hastası degil
Yorumlarından görüyorum, gayet aklı basinda, bebegin sorumlulugunu bilen, o yuzden şimdiye kadar çocuk sahibi olmayi tercih etmemiş bir kadın. Fikirleri degissin diye, belki alışsın diye ne bileyim belki kendisini daha iyi hisseder diye yazmış belliki. Kotu anne olacağına dair herhangi bir bulgu yok yani kadinda. Son sayfalarda bi tane dengesiz öyle beddualar etmiş ki çok merak ediyorum onun bundan sonraki yaşantısı nasıl olacak.
Bir tane de dengesiz yapışmış kadının başlığına yazıyor da yaziyor, debelenip duruyor kendi kendine onu takan yok.
Off gerçekten sinir oldum sana yaşattıkları şeylere de. Herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil. Sanki o deli gibi çocuk isteyenler çok mu iyi anne oluyor mutlaka? Nereden biliyoruz kapalı kapılar ardında ne yasandigini?
İnsanlara hakaret boyutunda eleştiriler yapınca çocuğu olmayanların çocuğu mu oluyor?
Ben böyle ruh hastalıkları varsa anne olmasınlar diyorum kimse kusura bakmasın.
İkinize de katılıyorum kertenkelelerim.Yuzde yuz haklisin ben en yakn.arkadasmla bu konudan 3 4 yildir kusum konusmuyorz artik.
Bebek dusunmuyordum ilk zamanlar bekardi kendisi.bense ev kredi borcu oduyorum calisiyorum filan ozaman 1 dedi acikladim guzelce 2 3 4 acikladim dedm bak bu bebek.yap diye soylemlern beni uzuyor bebekleri cok seviyorum ama suan calismam lazm ilerde isten ckip cocga kendim bakmak istiyorum belli bi yasa kadar filan diye soyledim yok anlamadi neyms isteynce olmazmis cok uzun korununca . Hamile kalnca ilk istedgm aydan olunca arayip bi guzel konusma yaptm biraz kirici da oldm gerci ama benle konusmuyor artik.
Cook kisi dedi herkesn derdi olduydu benm.ne zaman napicagim bi ara .. Bin sukur Rabbim de aratmadi onlarin inadina ..arkandan yalan söyledi kesin, deniydu olmadi tutunca aradi kim bilir ne kadar zamandır ugrasiyo demiştir kesin
bazı insanlar kendi algıladıkları dışında anlayacak kadar dinlemiyolarkendi beyinleri içinde yasayip gidiyolar
Amiiin amiin insallah oyle istiyorumki yarin guzel seyler duymayi doktordan ..tamam canım mutlaka yaz Allah feraha erdirsin senisıkma canını. bak temiz cikcak kendine guleceksin
İkinize de katılıyorum kertenkelelerim.
Ben sırf doğacak bebeğimin iyiliği için 5 yıldır bekliyorum. Biz çok büyük yoklukla evlendik burda anlatmıştım. Eşim asgari ücretliydi ben mesleğe başlamamıştım. Bizde bilirdik çocuk yapmayı sevelim diye..
Ben mesleğe başladım eşim de istediği mesleği kazandı. En iyi doktoru araştırıp buldum doğum poliçesi başlattık. Planlı programlı hesaplayarak gitmeye çalışıyorum. Ha tüm hesaplara rağmen Allah vermez de olmazsa yaradanın takdiridir ne diyebilirim. Ki tek yumurtalığım 5 cm Lik bir kist ile tıkalı ki doktorların olmama ihtimali var diyor bana.
Yapacak birşey yok.. Denerim herşeyi olmazsa da verirlerse evlat edinirim vermezlerse 1 kedi daha sahiplenirim napalım. Allah herşeyi kararlamıştır.
En doğrusu bu zaten canım maddi ve manevi hazır olmak, bizde üç yıl bekledik,eşim askerliğini yapsın ondan sonra diye.İkinize de katılıyorum kertenkelelerim.
Ben sırf doğacak bebeğimin iyiliği için 5 yıldır bekliyorum. Biz çok büyük yoklukla evlendik burda anlatmıştım. Eşim asgari ücretliydi ben mesleğe başlamamıştım. Bizde bilirdik çocuk yapmayı sevelim diye..
Ben mesleğe başladım eşim de istediği mesleği kazandı. En iyi doktoru araştırıp buldum doğum poliçesi başlattık. Planlı programlı hesaplayarak gitmeye çalışıyorum. Ha tüm hesaplara rağmen Allah vermez de olmazsa yaradanın takdiridir ne diyebilirim. Ki tek yumurtalığım 5 cm Lik bir kist ile tıkalı ki doktorların olmama ihtimali var diyor bana.
Yapacak birşey yok.. Denerim herşeyi olmazsa da verirlerse evlat edinirim vermezlerse 1 kedi daha sahiplenirim napalım. Allah herşeyi kararlamıştır.
Öperim, severim sizi iyi geceler ❤
Çok yazmayın nooolurr
Aynen oyle canim Allah im sana da aratmasin insallah hayirli ve saglikli bi evlat versin istedgnz zaman. Bizim de size benzer yani zorlukla ve esimle el ele vererek hayatmizi kurduk dugun yaptik ikimizn birikmisiyle sonra krediyle ev aldik gene birlikte odedik smdiye kadar ... evlenip pat diye cocuk yapsaydik hem evliligmzi oturtana kadr brbrmzle vakit gecirwmeyecktik doya doya rahat rahat hemde kiradan da cikamazdik . Insanlar sorulmadigi halde akil veriyor ama bugun evde ac kalsak kimse bi tas corba vermiyor bi hafta uykusuz kalsan kimse gelip cocuguma bakiyim ben sana yap yap demistum demiyor.İkinize de katılıyorum kertenkelelerim.
Vaktim olsa okuyacam bende ama yok bu günlerde, o yüzden kimse yazmasınbazen bı günde iki k yapcaklar diye korkudan sürekli girip okuyom negosen ne diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?