Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlafim tatlim demek istedigini . Aynen burasi daha dusuk seviyede bahcelievlere gore. Sen bilirsin orayi da isim aklimda kalmiyor demistinya tatlm o yuzden neresi ora blmiyorm diyor olabilebilerrrsennn . Gidiyimde nolcaksa olsn aynen tukendim regl oncesi sendromdaym zaten aglamakli olup duruyorum iyi degilim hic yarin 4 te randevum yazarm dua edin korktugum seyler olmasin
 
Amin canım sağol, inşaallah güzel bir çözüm bulunur
 
canım konuşmasın ya gerçekten daha faydalı olur senin için boşver. İnsanların yatak odasina hayatına bu kadar müdahil olanlardan tiksiniyorum.
Aslnda cok seyimi paylastgm liseden beri arkadasimdi gene de duramadim gecen sene bi adim attim.fakat orali olmadi bende biraktim artik.
Birde ben cocuklari cok severim hani korunmak durumunda kalip icimde ya istedgmde olmazsa korkusunu zaten tasirken bide boyle cevre baskisi hadi cevreyi gec en yakn arkadaslarmdan ve de bekar birinin bu baskida israrci olmasi beni acayip uzmustu..
 


arkandan yalan söyledi kesin, deniydu olmadi tutunca aradi kim bilir ne kadar zamandır ugrasiyo demiştir kesin

bazı insanlar kendi algıladıkları dışında anlayacak kadar dinlemiyolar kendi beyinleri içinde yasayip gidiyolar
 


tamam canım mutlaka yaz Allah feraha erdirsin seni sıkma canını. bak temiz cikcak kendine guleceksin
 
Aynen canım yasal olarak zaten tutmak zorunda değiller, farkındayım ben bunun. Biz her gün bir veli kendi sınıfında dursun dedik, yani biz buna razıyken işi yokuşa sürmek bilmiyorum
Bu doğru olmaz ama negom.
Velileri okula sokmama konusunda okul yönetimine son derece hak veriyorum. Bahçeden içeri dahi girmemeli veliler. Neden dersen...
Sen kendini biliyorsun ama diğer velileri biliyor musun?
Sapık olan da var, şiddet meyillisi olan da var,çocuk kaçıran da var..
Öğle arası sınıfta duran veli çocuklardan birine zarar verse öğretmen, müdür, zarar gören çocuğun velisi işin içinden nasıl çıkacak?
Unutma 11 yıl önce öğle arası kaçırılan Tuğçe ve Büşranın tecavüzcüleri karı koca iki kişiydi. Öldürüp attılar çocukları sonra.. Adam yaptı kadın buna yardım etti. Diğer velilerden bu ruha sahip biri olmadığına emin olabilecek misin?
Ya da yere susam döktü diye şiddet göstermeyecek biri olduğuna?
O yüzden veli ne yemek ne de herhangi bir sebeple okul sınırlarına görüşme için gelmediği müddetçe girmemeli. Çocuğunun iyiliğini düşünen kimse de bunu istememeli.
Biz öğretmen olarak çocukların iyiliği için her ihtimali düşünmek zorundayız negom bu yönden bakın olaya.
 


doğru diyosun cicim haklısın. bu açıdan bakmamistim ben hiç. sadece müdahale ederler diye düşünmüştüm ama işin diğer boyutları dehşet verici

Allah kolaylık versin sana da. ne kadar zor mesleğin
 
O zaman kendileri duracak canım, diğer okullarda öğle arası kalıyorlar çocuklar, o okullarda nasıl oluyor peki?
Tabi ki bize kalsa biz hiç karışmayalım zaten, ne işimiz var başlarında. Bize uygun bir çözüm sunmuyorlar.
Bakalım nasıl sonuçlanacak.
O olayı bilmiyordum ben kanım dondu
 
İkinize de katılıyorum kertenkelelerim.
Ben sırf doğacak bebeğimin iyiliği için 5 yıldır bekliyorum. Biz çok büyük yoklukla evlendik burda anlatmıştım. Eşim asgari ücretliydi ben mesleğe başlamamıştım. Bizde bilirdik çocuk yapmayı sevelim diye..
Ben mesleğe başladım eşim de istediği mesleği kazandı. En iyi doktoru araştırıp buldum doğum poliçesi başlattık. Planlı programlı hesaplayarak gitmeye çalışıyorum. Ha tüm hesaplara rağmen Allah vermez de olmazsa yaradanın takdiridir ne diyebilirim. Ki tek yumurtalığım 5 cm Lik bir kist ile tıkalı ki doktorların olmama ihtimali var diyor bana.
Yapacak birşey yok.. Denerim herşeyi olmazsa da verirlerse evlat edinirim vermezlerse 1 kedi daha sahiplenirim napalım. Allah herşeyi kararlamıştır.
 
Cook kisi dedi herkesn derdi olduydu benm.ne zaman napicagim bi ara .. Bin sukur Rabbim de aratmadi onlarin inadina ..
 

inşallah senin, eşin ve bebeğin için en güzel zamanda olur canım. Sen böyle güzel baktıkça allah sana en iyisini verir inşallah ben inanıyorum. İyiler kalbinin ekmeğini yiyor mutlaka.
 
En doğrusu bu zaten canım maddi ve manevi hazır olmak, bizde üç yıl bekledik,eşim askerliğini yapsın ondan sonra diye.
Benim de 5 cm kistim vardı hamile kalınca
 
Aynen oyle canim Allah im sana da aratmasin insallah hayirli ve saglikli bi evlat versin istedgnz zaman. Bizim de size benzer yani zorlukla ve esimle el ele vererek hayatmizi kurduk dugun yaptik ikimizn birikmisiyle sonra krediyle ev aldik gene birlikte odedik smdiye kadar ... evlenip pat diye cocuk yapsaydik hem evliligmzi oturtana kadr brbrmzle vakit gecirwmeyecktik doya doya rahat rahat hemde kiradan da cikamazdik . Insanlar sorulmadigi halde akil veriyor ama bugun evde ac kalsak kimse bi tas corba vermiyor bi hafta uykusuz kalsan kimse gelip cocuguma bakiyim ben sana yap yap demistum demiyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…