Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

allah gönlüne göre versin kuzum ya :) o kadar güzel ve mantikli bakiyosun ki bebeğin çok şanslı senin gibi aklı başında bi annesi olacak. Allah'ım aratmadan versin hayırlı sağlıklı evlatlar sana

kim ne derse deyin takmayin zaten önemlisi bu. ha bazen ben gibi hesapli planli gidip şapa oturmak da var bunlar da hayata dahil ne yapalim:) demekki bunu yasamam gerekiyomus diyorum :)

Evet kuzularım bu iki kız 11 yıl önce öğle arasında kaçırılıp hayattan koparıldılar. Katilleri geçen sene bulundu.
Biz işimiz gereği herşeyi hesaplamak zorundayız ama veliler bazen bizi anlamıyor oysa ki biz onların çocuklarının iyiliği için çabalıyoruz. İşimiz bu, her ihtimali hesaplamak zorundayız. Ben şahsen bahçede veli görünce önce kibarca uyaran anlamıyorsa baya baya kovalayan bir tipim. Her veli benim için potansiyel suçludur. Çünkü oladabilir hiçbir çocuğumu tehlikeye atamam.
Bu sene sabahçı bir okuldayım ama geçen senelerde bulunduğum okul tam gündü ve sistem şöyleydi. İlk teneffüs kahvaltı arası yapıyordum. Öğle arasında yemeklerini yiyen çocukları mümkün mertebe okulda tutmuyorduk çünkü camları açıp okul havalandırıyorduk, biri sarkıp da düşmesin diye girmelerini istemiyorduk. Ama illa girmek isteyen olursa da karışmıyorduk. Sınıflarda nöbetçi öğrenci bırakıyordum camdan sarkmalara karşı. Biz öğle arası tam bir nöbet tutmasak da (öğle arası öğretmenlerin nöbet tutma yükümlülüğü yok) sürekli kolaçan halindeydik. Zil çalmasına 5 10 dk kala tam nöbet haline geçiyorduk.

Ne demislerr tedbir senden takdir Allah tan

ben okurken kat nobetcisi vardi mesela cici :)
birinci sınıflar zemin kattaydi atlayamiyolardi. bu şekilde büyüdükçe kat artiyodu. küçük öğrenci bı üst kata cikamiyodu. demekki cam tehlikesi yüzündenmis bak hiç böyle düşünmemiştim ben çocuk aklimla

Allah da belasını versin çocukların kanına giren kansizlarin ne desem az kalır yani. Allah bildiği gibi yapsın hepsini

Baktım habere az önce dayanamıyorum böyle olaylara çok zor çok tarifi yok
Velilerin girmesi konusunda hak veriyorum canım, ben zaten genel olarak kurallara çok dikkat eden bir veliyim, çocuğuma da bu konuda çok telkinde bulunurum, bıkar hatta sürekli söylememden.
Kolay bir meslek değil kesinlikle, saygı duyduğum bir meslek ❤

En doğrusu bu zaten canım maddi ve manevi hazır olmak, bizde üç yıl bekledik,eşim askerliğini yapsın ondan sonra diye.
Benim de 5 cm kistim vardı hamile kalınca
Oo negom 5 cm lik kist ile hamile kalanlar derneği kuralım bana da nasip olursa o zaman
Boşverin kuzularım biz en doğrusunu yaptık bekleyerek. İhtiyacını maddi manevi karşılayamayacağım çocuk bana sadece kahır olurdu. Yoksa evlat sevilmez mi.. Doğurup kaç para ulan bir flüt diye ağlamak istemedim suç mu şimdi bu
Şaka maka yapsaydık 5 yaşında çocuk sahibiydim şuan, ay inanamadım kendime evde 5 yaşında bir velet ve ben vov

Güzel bir anne olursun sen eminim buna

Sözlüyken jinekoloğa gitmiştim aşırı ağrılarım yüzünden, pko çikolata kisti ne ararsan saydı doktor. Orayla yetinmeyeyim dedim 3 doktor daha gezdim, en son üniversite hastanesinde "evlilik düşünüyorsan evlen, çalışmalara başla büyük ihtimalle hamile kalamazsın doğal yoldan, tüp bebek yaparsın" dedi doktor.

Ben de normalde hiç çocuk fikrine sıcak bakmıyorum ama annem filan üzülüyor bir taraftan, bana yansıtmıyor ama korkuyor belli.

Evlendim, ben yine çok istemiyorum çocuk ama biraz borçları kapatıp birikim yapmak istiyorum. Tüp bebek olacak ya güya, para lazım olacak o yüzden korunuyorduk.
Korunmadığımız ilk ilişkide hamile kaldım ben. 15 gün gecikmiş regl, farkında değilim o ara dayım vefat etmişti. Hamilelik de beklemiyoruz ya, hiç hesaplamadık bile. Herkes sok oldu tabi, ben de o heyecanla istiyor muyum, istemiyor muyum, hazır miyim değil miyim sorgulamadım bile.
Sonuç; 1. Evlilik yıl dönümümüzde 1 haftalıktı kızım
Planın programın böylesi yani

Amin şamdanım ve ceza almadan serbest kaldılar o kısma girmek dahi istemiyorum ban yerim..
Bizim nöbet sistemimizde hala her katta 1 öğretmen, eğer koridor çok büyükse her katta 2 öğretmen, ön bahçede 1 öğretmen arka bahçede 1 öğretmen, eğer bahçe çok büyükse 1den fazla öğretmen nöbet tutar.
Dediğin sebepten 1 ler alt kattaydı ama ortaokullar ve ilkokullar ayrıldığından beri binalar tamamen küçüklere kaldı. İlkokul ortaokul birleşik okullarda hala küçükler alt katta. Ama 1.kattan düşen çocuğa bile birşry olmayacağını bilemeyiz. O yüzden tüm öğretmenler ve müdür paranoyak gibi sürekli ya şu olursa ya böyle olursa diye dolaşıp önlem alıyoruz okulda

benim eşim de hep aynı hesabi yapar şimdiye okula baslicakti falan diye
beklemek güzel cici :) en azından evliliğin ne olduğunu öğrenip yapiyosun. direk yapınca hem evlilik oturtma hem bebek çok ağır gelirdi bana. ben zorlanirdim yani sımdi bile zorlandim zaten

ve bir dilos cildirmisti :)

valla erkek türünün uyumayani çok nadir cikiyo dilosum sakin ol yalnız değilsin
Öldürdü beni samdannim 40 dkk oldu geleli yemek yedi aşure yedi geldik içeri TV kumandasinin değiştirmiyor yaaa dedim aha bu gene gidiyor bak gitti bayıldı arkadslariyla olsun varya sabaha kadar oturur takılır uyku aklına gelmez son da iki gözünü açıyor çok uyudum dimi dio bayilmisim resmen dio

sizde öğretmenler hiç oturmuyomus cici onu anladim

okula nöbet tutmaya öğretmen yetmiyosa takviye isteyin hay maşallah yaaaa

bizi keklemisler hep biz tuttuk nöbetleri

keşke okullar islah edilse de herkes rahat etse yav

Benimki de öyle
Mesleği ne kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…