- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.661
İkinize de katılıyorum kertenkelelerim.
Ben sırf doğacak bebeğimin iyiliği için 5 yıldır bekliyorum. Biz çok büyük yoklukla evlendik burda anlatmıştım. Eşim asgari ücretliydi ben mesleğe başlamamıştım. Bizde bilirdik çocuk yapmayı sevelim diye..
Ben mesleğe başladım eşim de istediği mesleği kazandı. En iyi doktoru araştırıp buldum doğum poliçesi başlattık. Planlı programlı hesaplayarak gitmeye çalışıyorum. Ha tüm hesaplara rağmen Allah vermez de olmazsa yaradanın takdiridir ne diyebilirim. Ki tek yumurtalığım 5 cm Lik bir kist ile tıkalı ki doktorların olmama ihtimali var diyor bana.
Yapacak birşey yok.. Denerim herşeyi olmazsa da verirlerse evlat edinirim vermezlerse 1 kedi daha sahiplenirim napalım. Allah herşeyi kararlamıştır.
doğru diyosun cicim haklısın. bu açıdan bakmamistim ben hiç. sadece müdahale ederler diye düşünmüştüm ama işin diğer boyutları dehşet verici
Allah kolaylık versin sana da. ne kadar zor mesleğin
Evet kuzularım bu iki kız 11 yıl önce öğle arasında kaçırılıp hayattan koparıldılar. Katilleri geçen sene bulundu.O zaman kendileri duracak canım, diğer okullarda öğle arası kalıyorlar çocuklar, o okullarda nasıl oluyor peki?
Tabi ki bize kalsa biz hiç karışmayalım zaten, ne işimiz var başlarında. Bize uygun bir çözüm sunmuyorlar.
Bakalım nasıl sonuçlanacak.
O olayı bilmiyordum ben kanım dondu
Ne demislerr tedbir senden takdir Allah tanallah gönlüne göre versin kuzum ya :) o kadar güzel ve mantikli bakiyosun ki bebeğin çok şanslı senin gibi aklı başında bi annesi olacak. Allah'ım aratmadan versin hayırlı sağlıklı evlatlar sana
kim ne derse deyin takmayin zaten önemlisi bu. ha bazen ben gibi hesapli planli gidip şapa oturmak da varbunlar da hayata dahil ne yapalim:) demekki bunu yasamam gerekiyomus diyorum :)
Evet kuzularım bu iki kız 11 yıl önce öğle arasında kaçırılıp hayattan koparıldılar. Katilleri geçen sene bulundu.
Biz işimiz gereği herşeyi hesaplamak zorundayız ama veliler bazen bizi anlamıyor oysa ki biz onların çocuklarının iyiliği için çabalıyoruz. İşimiz bu, her ihtimali hesaplamak zorundayız. Ben şahsen bahçede veli görünce önce kibarca uyaran anlamıyorsa baya baya kovalayan bir tipim. Her veli benim için potansiyel suçludur. Çünkü oladabilir hiçbir çocuğumu tehlikeye atamam.
Bu sene sabahçı bir okuldayım ama geçen senelerde bulunduğum okul tam gündü ve sistem şöyleydi. İlk teneffüs kahvaltı arası yapıyordum. Öğle arasında yemeklerini yiyen çocukları mümkün mertebe okulda tutmuyorduk çünkü camları açıp okul havalandırıyorduk, biri sarkıp da düşmesin diye girmelerini istemiyorduk. Ama illa girmek isteyen olursa da karışmıyorduk. Sınıflarda nöbetçi öğrenci bırakıyordum camdan sarkmalara karşı. Biz öğle arası tam bir nöbet tutmasak da (öğle arası öğretmenlerin nöbet tutma yükümlülüğü yok) sürekli kolaçan halindeydik. Zil çalmasına 5 10 dk kala tam nöbet haline geçiyorduk.
Baktım habere az önceEvet kuzularım bu iki kız 11 yıl önce öğle arasında kaçırılıp hayattan koparıldılar. Katilleri geçen sene bulundu.
Biz işimiz gereği herşeyi hesaplamak zorundayız ama veliler bazen bizi anlamıyor oysa ki biz onların çocuklarının iyiliği için çabalıyoruz. İşimiz bu, her ihtimali hesaplamak zorundayız. Ben şahsen bahçede veli görünce önce kibarca uyaran anlamıyorsa baya baya kovalayan bir tipim. Her veli benim için potansiyel suçludur. Çünkü oladabilir hiçbir çocuğumu tehlikeye atamam.
Bu sene sabahçı bir okuldayım ama geçen senelerde bulunduğum okul tam gündü ve sistem şöyleydi. İlk teneffüs kahvaltı arası yapıyordum. Öğle arasında yemeklerini yiyen çocukları mümkün mertebe okulda tutmuyorduk çünkü camları açıp okul havalandırıyorduk, biri sarkıp da düşmesin diye girmelerini istemiyorduk. Ama illa girmek isteyen olursa da karışmıyorduk. Sınıflarda nöbetçi öğrenci bırakıyordum camdan sarkmalara karşı. Biz öğle arası tam bir nöbet tutmasak da (öğle arası öğretmenlerin nöbet tutma yükümlülüğü yok) sürekli kolaçan halindeydik. Zil çalmasına 5 10 dk kala tam nöbet haline geçiyorduk.
En doğrusu bu zaten canım maddi ve manevi hazır olmak, bizde üç yıl bekledik,eşim askerliğini yapsın ondan sonra diye.
Benim de 5 cm kistim vardı hamile kalınca
Aynen oyle canim Allah im sana da aratmasin insallah hayirli ve saglikli bi evlat versin istedgnz zaman. Bizim de size benzer yani zorlukla ve esimle el ele vererek hayatmizi kurduk dugun yaptik ikimizn birikmisiyle sonra krediyle ev aldik gene birlikte odedik smdiye kadar ... evlenip pat diye cocuk yapsaydik hem evliligmzi oturtana kadr brbrmzle vakit gecirwmeyecktik doya doya rahat rahat hemde kiradan da cikamazdik . Insanlar sorulmadigi halde akil veriyor ama bugun evde ac kalsak kimse bi tas corba vermiyor bi hafta uykusuz kalsan kimse gelip cocuguma bakiyim ben sana yap yap demistum demiyor.
Oo negom 5 cm lik kist ile hamile kalanlar derneği kuralım bana da nasip olursa o zamanallah gönlüne göre versin kuzum ya :) o kadar güzel ve mantikli bakiyosun ki bebeğin çok şanslı senin gibi aklı başında bi annesi olacak. Allah'ım aratmadan versin hayırlı sağlıklı evlatlar sana
kim ne derse deyin takmayin zaten önemlisi bu. ha bazen ben gibi hesapli planli gidip şapa oturmak da varbunlar da hayata dahil ne yapalim:) demekki bunu yasamam gerekiyomus diyorum :)
Bu adamın ümüğünü sıkıcam artıkbu ne uyku sevdası beeee bu neee
Güzel bir anne olursun sen eminim bunaOo negom 5 cm lik kist ile hamile kalanlar derneği kuralım bana da nasip olursa o zaman
Boşverin kuzularım biz en doğrusunu yaptık bekleyerek. İhtiyacını maddi manevi karşılayamayacağım çocuk bana sadece kahır olurdu. Yoksa evlat sevilmez mi.. Doğurup kaç para ulan bir flüt diye ağlamak istemedim suç mu şimdi bu
Şaka maka yapsaydık 5 yaşında çocuk sahibiydim şuan, ay inanamadım kendime evde 5 yaşında bir velet ve ben vov
Güzel bir anne olursun sen eminim buna ❤
allah gönlüne göre versin kuzum ya :) o kadar güzel ve mantikli bakiyosun ki bebeğin çok şanslı senin gibi aklı başında bi annesi olacak. Allah'ım aratmadan versin hayırlı sağlıklı evlatlar sana
Amin şamdanım ve ceza almadan serbest kaldılar o kısma girmek dahi istemiyorum ban yerim..ben okurken kat nobetcisi vardi mesela cici :)
birinci sınıflar zemin kattaydi atlayamiyolardi. bu şekilde büyüdükçe kat artiyodu. küçük öğrenci bı üst kata cikamiyodu. demekki cam tehlikesi yüzündenmis bak hiç böyle düşünmemiştim ben çocuk aklimla
Allah da belasını versin çocukların kanına giren kansizlarinne desem az kalır yani. Allah bildiği gibi yapsın hepsini
Oo negom 5 cm lik kist ile hamile kalanlar derneği kuralım bana da nasip olursa o zaman
Boşverin kuzularım biz en doğrusunu yaptık bekleyerek. İhtiyacını maddi manevi karşılayamayacağım çocuk bana sadece kahır olurdu. Yoksa evlat sevilmez mi.. Doğurup kaç para ulan bir flüt diye ağlamak istemedim suç mu şimdi bu
Şaka maka yapsaydık 5 yaşında çocuk sahibiydim şuan, ay inanamadım kendime evde 5 yaşında bir velet ve ben vov
Öldürdü beni samdannim 40 dkk oldu geleli yemek yedi aşure yedi geldik içeri TV kumandasinin değiştirmiyor yaaa dedim aha bu gene gidiyor bak gitti bayıldıve bir dilos cildirmisti :)
valla erkek türünün uyumayani çok nadir cikiyo dilosum sakin ol yalnız değilsin
Amin şamdanım ve ceza almadan serbest kaldılar o kısma girmek dahi istemiyorum ban yerim..
Bizim nöbet sistemimizde hala her katta 1 öğretmen, eğer koridor çok büyükse her katta 2 öğretmen, ön bahçede 1 öğretmen arka bahçede 1 öğretmen, eğer bahçe çok büyükse 1den fazla öğretmen nöbet tutar.
Dediğin sebepten 1 ler alt kattaydı ama ortaokullar ve ilkokullar ayrıldığından beri binalar tamamen küçüklere kaldı. İlkokul ortaokul birleşik okullarda hala küçükler alt katta. Ama 1.kattan düşen çocuğa bile birşry olmayacağını bilemeyiz. O yüzden tüm öğretmenler ve müdür paranoyak gibi sürekli ya şu olursa ya böyle olursa diye dolaşıp önlem alıyoruz okulda
Benimki de öyleÖldürdü beni samdannim 40 dkk oldu geleli yemek yedi aşure yedi geldik içeri TV kumandasinin değiştirmiyor yaaa dedim aha bu gene gidiyor bak gitti bayıldıarkadslariyla olsun varya sabaha kadar oturur takılır uyku aklına gelmez son da iki gözünü açıyor çok uyudum dimi dio bayilmisim resmen dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?