Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

suç sende ben en son ne zaman tatlı yaptım bilmiyom mesela

hele akşam yemeği sonrası insan tatli verir mi ya la ben akşam yemekten sonra bisey yemeyi sevmem. esime de yedirmem o benden gizli saklı gider tikinir mutfakta

yemeğin üzerine ağır geliyodur. yaptığın yemekleri de hafiflet bence biraz. iş yoğunluğu yemek tatli en güzel uyku getiren şeyler valla

Koptum
2 adet doktor da bana kesin tüp bebek dedi. Bende ipragaz mı aygaz mı dedim, iğrenç espirilerim ile heryerde dehşet salarım ayırt etmeden, özellikle gıcık olduysam daha çok yaparım zehirlemek için
Mayısta gebelik poliçesi başlattık. Kasıma kadar gebe kalmam yasak. Yoksa ciddi bir maddi zararın altına giricez. Ödüm patlıyor 5 sene bekleyip kasıma 1.5 ay kala hamile kalırım diye

Benimki de öyle
Mesleği ne kuzum
Yaa kuzu şirket var bizim orda elemanlara laf anlatıyor özel müşterileri var işte havaalanina gidiyor ordan müşteri alıyor otele veya evine götüruyor yani yarı müdür yarı şoför tamm zor devamlı arabasının birinin uçağı bir anda iniyor bizimki gitmek zorunda kalıyor ama.bir adam da bu kadar uyku sevdası olmaz ki ben sinirlenince gözleri açık uyuyor kızılçam diye askimm bak TV ye bu adam ne yapıyor dioo askm orda adam yok diyorum kız ağlıyor sadece

Ahhh ben de neler diyordum, ben oyle körlemesine çocuk filan yapmam, önce doktora gidip diş tedavimi, midemi filan iyileştiririm, sağlık sigortası yaptırırım ne planlar ne planlar
Biz plan yapıyoruz ama belli olmuyor iste, o yüzden hayırlısı olsun senin için

Bence okullar kapatılsın
Öğretmen yetersiz geliyorsa ücretli öğretmenler de tutuyor zaten şamdanım. Bir öğretmen için okuldaki en kolay iş ders anlatmaktır. Yoran şeyler bu paranoyak haller, çocuk peşimde koşturma ve evrak işleri
bence git dinlen sonra devam ederiz

hadi iyi geceler sana balım
Ben bir yere gitmiyorumkine

Hep uyuyor bacım hepp yemek Vermesemde açlık grevine de soksam uyuyor

yani benim gibi laf ebesinin kelimelerinin kıyafetsiz kaldığı nadir anlardan biri

resmen planlarinda boğulmuşsun benim gibi
çocuğun da benimkine benziyo sende bende memuruz sana ekistra bi kanim kaynadi su an

Erkeklerin hayata karşı dirençleri cidden çok düşük
Meslek farketmeden hepsi böyle anladım

ben negoyu alintiladim saniyodum ki ondan karıştı hatlar

kusura bakma cici ya

yani benim gibi laf ebesinin kelimelerinin kıyafetsiz kaldığı nadir anlardan biri

resmen planlarinda boğulmuşsun benim gibi
çocuğun da benimkine benziyo sende bende memuruz sana ekistra bi kanim kaynadi su an

yaaa ben o kadar kontrol delisi bir insanım ki, nasıl böyle tufaya düştüm hala bilmiyorum. Gerçekten çok yakın hissediyorum ben de sana kendimi

Biz plan yaparken Allah yukarıdan gülermiş derler ya o hesap
Ama plansız da olmuyor be kuzum. Ben gece yatarken bile çişimi sabaha kadar tutabilir miyim yoksa yapayım mı diye plan yapıyorum

Ben evlenip hemen hamile haberini alirsam o kisiye uzuluyorum resmen biliyomusun ... kesinlikle pisman degilim dedigin.gbi 4 yil bekledgm halde zor geldi cocktan once de esimle evde ne cockluklar yapardik cok guzeldi hersey vaktinde guzel ya

Biz plan yaparken Allah yukarıdan gülermiş derler ya o hesap
Ama plansız da olmuyor be kuzum. Ben gece yatarken bile çişimi sabaha kadar tutabilir miyim yoksa yapayım mı diye plan yapıyorum

Yaaa sen de aynı bensin bu kadar olur
Ama ben ayni zamanda kontrol hastası olduğum için her gece yatmadan mutlaka giderim yoksa bile, gitmeden asla uyuyamam

Tanışalım güzel insanlarla tanışmak güzeldir 22 yaşındaym evliyım ev hanımıyım 1,5 yıllık evliyim bebiş istiyorum onun icin ugraşıyorum snracım burdaki sohbetleri onceden okurdm bende bi cesaretle katılım dedim iyi yaptım galiba burda oldgm için sanslıyımda bu arada akrep burcuyumm ama aşırı duygusalım galiba hiç iyi bişey değil durduk yere bile gözlerim sulanır

yaaa ben o kadar kontrol delisi bir insanım ki, nasıl böyle tufaya düştüm hala bilmiyorum. Gerçekten çok yakın hissediyorum ben de sana kendimi

ve ilahi mesaj gelir yukardan...
bir adet ilahi mesajini var: biiiiiippppp

"yooovvv dostum sen geliş amacını yanlış anlamışsın ben yönetiyorum olayları. anlamak istemezsen deneyelim bak bakalım çıkabiliyor musun işin içinden..." biiiippp
mesajı tekrar dinlemek için olayları yönetmeye devam ediniz..

işte böyle bisey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…