- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.681
Öldürdü beni samdannim 40 dkk oldu geleli yemek yedi aşure yedi geldik içeri TV kumandasinin değiştirmiyor yaaa dedim aha bu gene gidiyor bak gitti bayıldıarkadslariyla olsun varya sabaha kadar oturur takılır uyku aklına gelmez son da iki gözünü açıyor çok uyudum dimi dio bayilmisim resmen dio
Niye kız şamdanım,
@Negohatun güzel sözlerin için teşekkür ederim ama tamam lafa tutmuyorum git hadi
KoptumSözlüyken jinekoloğa gitmiştim aşırı ağrılarım yüzünden, pko çikolata kisti ne ararsan saydı doktor. Orayla yetinmeyeyim dedim 3 doktor daha gezdim, en son üniversite hastanesinde "evlilik düşünüyorsan evlen, çalışmalara başla büyük ihtimalle hamile kalamazsın doğal yoldan, tüp bebek yaparsın" dedi doktor.
Ben de normalde hiç çocuk fikrine sıcak bakmıyorum ama annem filan üzülüyor bir taraftan, bana yansıtmıyor ama korkuyor belli.
Evlendim, ben yine çok istemiyorum çocuk ama biraz borçları kapatıp birikim yapmak istiyorum. Tüp bebek olacak ya güya, para lazım olacako yüzden korunuyorduk.
Korunmadığımız ilk ilişkide hamile kaldım ben. 15 gün gecikmiş regl, farkında değilim o ara dayım vefat etmişti. Hamilelik de beklemiyoruz ya, hiç hesaplamadık bile. Herkes sok oldu tabi, ben de o heyecanla istiyor muyum, istemiyor muyum, hazır miyim değil miyim sorgulamadım bile.
Sonuç; 1. Evlilik yıl dönümümüzde 1 haftalıktı kızım
Planın programın böylesi yani
Yaa kuzu şirket var bizim orda elemanlara laf anlatıyor özel müşterileri var işte havaalanina gidiyor ordan müşteri alıyor otele veya evine götüruyor yani yarı müdür yarı şoför tamm zor devamlı arabasının birinin uçağı bir anda iniyor bizimki gitmek zorunda kalıyor ama.bir adam da bu kadar uyku sevdası olmaz ki ben sinirlenince gözleri açık uyuyorBenimki de öyle
Mesleği ne kuzum
Koptum
2 adet doktor da bana kesin tüp bebek dedi. Bende ipragaz mı aygaz mı dedim, iğrenç espirilerim ile heryerde dehşet salarım ayırt etmeden, özellikle gıcık olduysam daha çok yaparım zehirlemek için
Mayısta gebelik poliçesi başlattık. Kasıma kadar gebe kalmam yasak. Yoksa ciddi bir maddi zararın altına giricez. Ödüm patlıyor 5 sene bekleyip kasıma 1.5 ay kala hamile kalırım diye
Bence okullar kapatılsınsizde öğretmenler hiç oturmuyomus cicionu anladim
okula nöbet tutmaya öğretmen yetmiyosa takviye isteyinhay maşallah yaaaa
bizi keklemislerhep biz tuttuk nöbetleri
keşke okullar islah edilse de herkes rahat etse yav
Ben bir yere gitmiyorumkinebence git dinlen sonra devam ederiz
hadi iyi geceler sana balım
Hep uyuyor bacım hepp yemek Vermesemde açlık grevine de soksam uyuyorsuç sendeben en son ne zaman tatlı yaptım bilmiyom mesela
hele akşam yemeği sonrası insan tatli verir mi ya laben akşam yemekten sonra bisey yemeyi sevmem. esime de yedirmem o benden gizli saklı gider tikinir mutfakta
yemeğin üzerine ağır geliyodur. yaptığın yemekleri de hafiflet bence biraz. iş yoğunluğu yemek tatli en güzel uyku getiren şeyler valla
Sözlüyken jinekoloğa gitmiştim aşırı ağrılarım yüzünden, pko çikolata kisti ne ararsan saydı doktor. Orayla yetinmeyeyim dedim 3 doktor daha gezdim, en son üniversite hastanesinde "evlilik düşünüyorsan evlen, çalışmalara başla büyük ihtimalle hamile kalamazsın doğal yoldan, tüp bebek yaparsın" dedi doktor.
Ben de normalde hiç çocuk fikrine sıcak bakmıyorum ama annem filan üzülüyor bir taraftan, bana yansıtmıyor ama korkuyor belli.
Evlendim, ben yine çok istemiyorum çocuk ama biraz borçları kapatıp birikim yapmak istiyorum. Tüp bebek olacak ya güya, para lazım olacako yüzden korunuyorduk.
Korunmadığımız ilk ilişkide hamile kaldım ben. 15 gün gecikmiş regl, farkında değilim o ara dayım vefat etmişti. Hamilelik de beklemiyoruz ya, hiç hesaplamadık bile. Herkes sok oldu tabi, ben de o heyecanla istiyor muyum, istemiyor muyum, hazır miyim değil miyim sorgulamadım bile.
Sonuç; 1. Evlilik yıl dönümümüzde 1 haftalıktı kızım
Planın programın böylesi yani
Erkeklerin hayata karşı dirençleri cidden çok düşükYaa kuzu şirket var bizim orda elemanlara laf anlatıyor özel müşterileri var işte havaalanina gidiyor ordan müşteri alıyor otele veya evine götüruyor yani yarı müdür yarı şoför tamm zor devamlı arabasının birinin uçağı bir anda iniyor bizimki gitmek zorunda kalıyor ama.bir adam da bu kadar uyku sevdası olmaz ki ben sinirlenince gözleri açık uyuyorkızılçam diye askimm bak TV ye bu adam ne yapıyor dioo askm orda adam yok diyorum kız ağlıyor sadece
Bence okullar kapatılsın
Öğretmen yetersiz geliyorsa ücretli öğretmenler de tutuyor zaten şamdanım. Bir öğretmen için okuldaki en kolay iş ders anlatmaktır. Yoran şeyler bu paranoyak haller, çocuk peşimde koşturma ve evrak işleri
Ben bir yere gitmiyorumkine
yani benim gibi laf ebesinin kelimelerinin kıyafetsiz kaldığı nadir anlardan biri
resmen planlarinda boğulmuşsun benim gibi
çocuğun da benimkine benziyosende bende memuruz sana ekistra bi kanim kaynadi su an
Biz plan yaparken Allah yukarıdan gülermiş derler ya o hesap
Ahhh ben de neler diyordum, ben oyle körlemesine çocuk filan yapmam, önce doktora gidip diş tedavimi, midemi filan iyileştiririm, sağlık sigortası yaptırırım ne planlar ne planlar
Biz plan yapıyoruz ama belli olmuyor iste, o yüzden hayırlısı olsun senin için
Hemmde hicc yanliz degilsin maalesefve bir dilos cildirmisti :)
valla erkek türünün uyumayani çok nadir cikiyo dilosum sakin ol yalnız değilsin
Hep uyuyor bacım hepp yemek Vermesemde açlık grevine de soksam uyuyor
Hahahaben negoyu alintiladim saniyodum kiondan karıştı hatlar
kusura bakma cici ya
Ben evlenip hemen hamile haberini alirsam o kisiye uzuluyorum resmen biliyomusun ... kesinlikle pisman degilim dedigin.gbi 4 yil bekledgm halde zor geldi cocktan once de esimle evde ne cockluklar yapardik cok guzeldi hersey vaktinde guzel yabenim eşim de hep aynı hesabi yaparşimdiye okula baslicakti falan diye
beklemek güzel cici :) en azından evliliğin ne olduğunu öğrenip yapiyosun. direk yapınca hem evlilik oturtma hem bebek çok ağır gelirdi bana. ben zorlanirdim yanisımdi bile zorlandim zaten
Biz plan yaparken Allah yukarıdan gülermiş derler ya o hesap
Ama plansız da olmuyor be kuzum. Ben gece yatarken bile çişimi sabaha kadar tutabilir miyim yoksa yapayım mı diye plan yapıyorum
Tanışalım güzel insanlarla tanışmak güzeldir 22 yaşındaym evliyım ev hanımıyım 1,5 yıllık evliyim bebiş istiyorum onun icin ugraşıyorum snracım burdaki sohbetleri onceden okurdm bende bi cesaretle katılım dedim iyi yaptım galiba burda oldgm için sanslıyımda bu arada akrep burcuyumm ama aşırı duygusalım galiba hiç iyi bişey değil durduk yere bile gözlerim sulanırHuuhu ben geldim
Yıkılmadım, ayaktayım ama bir oturdum açıkçası
B baby0101 kuzum senle tanışmadık kimsin kimlerdensin? Bu arada topiğin en küçüğü sen değilsin 21 yaş var. Hatta sanırım 20 de varAma en yenisi sensin diyebiliriz.
@Amecey tupperware marka yani tapır dediğimiz markayı bende çok kullanıyorum. Çok memnunum. Özellikle sürahisi benim için çok kıymetli çünkü suyu buzdolabı kokusundan koruyor en ufak kokan bir suyu dahi tüketemiyorum. Tapırlarım kıymetlimdir
I inessa armand demek oğlak burcusun bensiz burç muhabbeti yapılır mı vicdansızlaroğlak burcu bir flörtüm olmuştu o da tıpçıydı bak, tıpçılardan yakayı kurtaramamışım Hayatımda gördüğüm en donuk insandı ama sen öyle değilsin babam da oğlak o da donuk biridir. Ben koç bu arada.
-----------
Eşim çalışıyor yemek yapmıcam buzdolabında ne varsa onu tıkınıyorum. Sizde ne var ne yok bakem
Neden kız şamdanım?
yaaa ben o kadar kontrol delisi bir insanım ki, nasıl böyle tufaya düştüm hala bilmiyorum. Gerçekten çok yakın hissediyorum ben de sana kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?