Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz plan yaparken Allah yukarıdan gülermiş derler ya o hesap
Ama plansız da olmuyor be kuzum. Ben gece yatarken bile çişimi sabaha kadar tutabilir miyim yoksa yapayım mı diye plan yapıyorum

kesinlikle kalkmam tutarim onda plan yapmam ben

Yaaa sen de aynı bensin bu kadar olur
Ama ben ayni zamanda kontrol hastası olduğum için her gece yatmadan mutlaka giderim yoksa bile, gitmeden asla uyuyamam
Peki sende benim gibi yatmadan önce kapıyı, ocağı, camları 50 kere kontrol ediyor musun
Kontrol manyaklığım beni anksiyete yaptı ben artık bir ruh hastasıyım

Neden kız şamdanım?
(Sana alıntım buydu )

işte ben onu alintilamisim cevap yazmak için sonra etikette negoyu görünce onun mesaja gitmiş aklım

ya hayalimdeki anne sensin de ondan
benim annem herşeyi bana sorar insiyatif almaz, ağırlığını koymaz, koruyup kollamaz, annelik melekeleri eksik biraz

sanki sen olsan annem dünyayı yerinden oynatirdim gibi hissettim beybi

Peki sende benim gibi yatmadan önce kapıyı, ocağı, camları 50 kere kontrol ediyor musun
Canim yaptikca yapasin geliyor bu tur seyler bir ara bende acayip oyleydim sonra internetten yazilar okudum bi kere gayet bilincli sekilde ocagi kapatip sesli ocagi kapattim diyecekmissin filan bidaha acaba kapattmmi diye aklina gelirse evet kapattim.diye emin olacakmissin baktikca baktikca onu alinamaz bi hale giriyor ..

Hoşgeldin aramıza beybicim Senin gibi okuyup yazmayan çok. Neden cesaret edemedin mesela bu zamana kadar öğrenmek isterim, şuan muhabbete okuduğu halde gelmeyenlere empati kurmak adına
Bende 26 yaşındayım, 5 yıllık evli, 0 çocuk 1 kedi, öğretmenim, koç burcuyum. Burcumun verdiği bir özellik olarak aniden sinirle parlamalarım meşhurdur ama hemen yumuşarım, perdelerimi kaldırdığımda kedi gibin bir insanım,
Youlost16 da akrep

evin giriş kapısının karşısında mutfak var. kapidan cikar kitlerim, tekrar acar kapali olduğunu bildiğim halde ya unuttuysam diye kapiyi acar ocaga bakar geri kapatirim

Hayırlı akşamlar canlar ♥

Bugün içime öküz oturmuş gibi hissediyorumm nasıl çıkarım bu depresif halden. Off off
Sana da hayirli aksamlar canim malesef benimde okuz boga esek ne ararsan oturuyor bogrumde...
Insallah yarin doktora gidince kalkip giderler gepsi de pamuklar oturur bogrume hafiflerim .
Senin neyin var sebepsizmi ic skntin

Yaaaa yoruma eridim
Bende senin aneyinim, aney kertenkele ben unuttun mu
İnşallah benim de senin gibi yüzü güzel huyu güzel, çalışkan, zeki çocuğum olur. Bende onunla dünyayı yerinden oynatırım

İçerde bir gürültü kopuyor analtamm sizlere sanki hayvanat bahçesinden aslanlar geldi evede parti yaoiolar kükreme partisi imdatttttttttt
Dilos yaaaa Allah tan esim cok uykucu ama sessiz uyur betern beteri var derler dogru dimi dostum ..

Galiba tanımadgm için saçma olur mesaj atmam dedim ama sürekli karşıma cıkınca ne var ne yok bölümünde artık bende yazayım dedim iyikide yazdım artık sklmakdan kurtuldum evde bir sürü kertenkelelerle tanıştım benımde kaynanamın kedisi var onu öpüyor onunla uyuyor deli seviyor gözümde o canlandı

Ben evlenip hemen hamile haberini alirsam o kisiye uzuluyorum resmen biliyomusun ... kesinlikle pisman degilim dedigin.gbi 4 yil bekledgm halde zor geldi cocktan once de esimle evde ne cockluklar yapardik cok guzeldi hersey vaktinde guzel ya

nasip ya ben onlara da sevince bisey bulurum

önemli olan stresi en aza indirmek
çocuğu olmadığına daha çok stres yapcaksa oturup çocuğum erken oldu stresi yapsın. hepimiz farkli farkliyiz. çok şükür benim gönlümden geçtiği gibi oldu :)

Allah herkesin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın:)

Aynen benimde canim amiin

Yaaaa yoruma eridim
Bende senin aneyinim, aney kertenkele ben unuttun mu
İnşallah benim de senin gibi yüzü güzel huyu güzel, çalışkan, zeki çocuğum olur. Bende onunla dünyayı yerinden oynatırım

seni yerim beeennn aneyim benim yaaa
sana cekerse hepsi oluyo bu özelliklerin zaten

güzel haberlerini beklicem artık :) :)

bakalım yerinden oynatin artık şu dünyayı beybi fazla yerinde kaldı koca şişko yaşlı dünya

Sana da hayirli aksamlar canim malesef benimde okuz boga esek ne ararsan oturuyor bogrumde...
Insallah yarin doktora gidince kalkip giderler gepsi de pamuklar oturur bogrume hafiflerim .
Senin neyin var sebepsizmi ic skntin

Yaa yarın mı randevun. İnşaAllah güzel haberler alırsın cnm.

Bilmiyorum bayadır var. Ne ev işi yapmak geliyor içinden ne müşterilerle uğraşmak. İşime aşığım normalde ama şimdi herkesi bekletiyorum. Hep savsaklıyorum. Sürekli yatıyorum. Sinüzit ağrısı var bel ağrısı bulantı iştahsızlık. Mahfoldum resmen. Ev desen heryer heryerde. Ama yerimden kalkıp hiçbi işe mecalim yok. Ben şuan bile hiç bişey yapmak istemezken bebekle nasıl yapıcam bilmiyorum. Ona yetebilcem mi. Önceleri hamile olduğumu anlamıyordum 2 gündür tekmeleri hissedince sanki doğum yaklaşıyor gibi kötü oldum bi.

cok uykusu olunca böyle günde eve 3 kere geliyor bazen 4 kere adam hep yorgun bazen kükrüyor
Valla benim esimde her daim yorgun bazn kizsamda uzuluyorum ... kizma noktam ben ve kiziminda ondan beklentilerimiz oluyor illaki insan snrleniyor bazen degisik ruh hali ... anliyorum ise giden insan eve gelip dinlenme hayali kuruyor ikimzde calisirken cok sknti yoktu ben isten ckalo aksam olsn o gelsn diye bekledgm icin o da yorgn oldgu icin pek bi paylasmimz olmuyo 3 gnluk dunya boyle gidiyor iste can sagligi olsnda en muhimi o.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…