Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman hoşgeldin aramıza beybisi
Ben 1 gün girip 1 gün girmiyorum eşimin izinlerine göre. Ama burada hep muhabbet dönüyor sıkılmazsın

Bak buda benim kedi manyaklığı seviyem

Öyle tabi kuzum can sağlığı olsun yinede seviyorum herşeye rağmen öyle yada böyle bir imza attık hastalıkta sağlıkta dedik

Canim doktornla bu ruh halini paylasmayi ihmal etme oncelikle gecer insallah diyeym hepimize sebepsiz yere zaman zaman olur oyle seyler .
Anne olnca gercekten gucleniyosun buda bi gercek daha doguma da cok var canm hamilelgn yarisinda sayilirsin

Evet canim yarin randevum dua et nolur cok korkuyorum iyi seyler duyarim insallah

Çok haklısın çayım. Bunu bende duydum ve uyguluyorum artık ama ona rağmen emin olamıyorum. Gece sürekli kalkıp kontrol halindeyim. Deliriyor muyum acaba
Hayırlı akşamlar canlar ♥

Bugün içime öküz oturmuş gibi hissediyorumm nasıl çıkarım bu depresif halden. Off off
Noldu sana
evin giriş kapısının karşısında mutfak var. kapidan cikar kitlerim, tekrar acar kapali olduğunu bildiğim halde ya unuttuysam diye kapiyi acar ocaga bakar geri kapatirim
Offf seni çok iyi anlıyorum
Gece kapattığıma emin olduğum halde 4 5 kere kontrol için uyanıp uyanıp tekrar kalkıyorum. Ve git gide artıyor bu hallerim. Deliriyorum kesin

bu geçici bi dönem kuzu ben de niye hamile kaldim ki erkendi nasil yapcam triplerine girmiştim.

bebek içinde büyüdükçe sorumluluk duygun da büyüyo :)

ama mesela ben doğuma yorgun girdim sonrasında bir hafta hiç uyumadim nerdeyse.

herşeyimi kendim yaptım ben bile inanamadim. Allah onun sabrini gücünü veriyo inan :) daha vaktin varken sen yat uyu dinlen. ben hamilelik yogasında çok rahatlamistim. onu al yap istersen :) cidden iyi geliyo agrilara iç sıkıntısına falan.

ki benim hamileliğim cok stresli yoğun geçmişti. kendini kötü hissetme hep geçici bu duygu durumlarin

Yaaa asıl sizi eksik etmesin deli kız iyi geceler balım benim..
Yarın ben yokum takılın topik size emanet

Beb sürekli girerim eşim karışmaz hafta sonları onunla vakit geçirdgm için giremeyebilrm ama yinede arada girp okurum msjları sklmam artık aynen bebiş istiyorum m olursa kocaman paylaşım yapcam inşallh

Galiba siz düşünmüyorsunuz bebiş çekınerek sordum amma gıcık bir soru olmamıştır

Ne iş yağıy

Canim doktornla bu ruh halini paylasmayi ihmal etme oncelikle gecer insallah diyeym hepimize sebepsiz yere zaman zaman olur oyle seyler .
Anne olnca gercekten gucleniyosun buda bi gercek daha doguma da cok var canm hamilelgn yarisinda sayilirsin

Bilmiyorum. Çok zor zamanlar atlatmıştım vajinismusken. Hiç arkadaşım akrabam dostumda yok gurbet eldeyim. Tüm arkadaşlarım memlekette kaldılar. Hep eşim koşturdu. Yeri geldi evi çekip çevirdi, yemek yaptı ev toparladı.. 2 senedir halen kendime gelemedim. Tam iyileşiyorum dedim şimdi yine kötüleştim. Kendime evime zor bakıyorum. Nasıl yaparım bilmiyorum. Daha var ama er geç gelecek diyorum o gün. 2-3 gündür çok korkutuyorlar çevrem. Şöyle zor böyle zor diye diye napcağıkı bilmiyorum.

napiyim limonsuzum napiyim kocam yok çayın tadi yok... kahve iciyom ben de. ben en çok arkadaşlarımla çay icmeyi seviyorum.

sen olsaydin demlik demlik içerdim
Arayıp geliyorum derdin bende çay demlerdim hemen
Gerçi genelde hazırda vardır benim evde

Beb sürekli girerim eşim karışmaz hafta sonları onunla vakit geçirdgm için giremeyebilrm ama yinede arada girp okurum msjları sklmam artık aynen bebiş bekliyorum olursa kocaman paylaşım yapcam inşallh
Oyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Hamilelerin duası kabul olurmuş. Bebek isteyen K Kendinisevenbirii D Dilos06 Youlost16 ve hicmet16 için de dua eder misin?
Bu arada benimki de karışmaz beni pro yapan bile kendisi
Ama benim eşim işi gereği pek evde olamıyor izni çok yanıyor. O yüzden evdeyken birtek onunla ilgileniyorum hasret kalıyorum sürekli çünkü.. Ama eşim varken de arada uğruyorum okuyup çıkıyorum balım.

Yok canim.delirme ne demek estagfurullah bende bi ara asiriydim suan da da var ama okdr degil . Vesvese kapliyor icini oyle biseyki devam ettikce cosuyor bu olay kendini telkin et dedgmi uygylamaya calis .. benmko biraz da meslek hastalgi oldu aman yanls olmasn yaptigim sey kontrol edeym derken kontrol manyagi olmstum en son mudur dedi yillardir yaptigin sey bi kez yap bir de kontrol et yeter kendini yipratma.diye

ben kesin emin olduğumda çaydanlık yaktığım için kendime emin olma konusunda güvenmiyorum cici

bazı insanlar güçlü durmaya çalışır ya hani. öyle insanlarda çeşitli durumlar var mesela gün yüzüne çıkan.
mesela emin olamamak. ben hatırlamıyorum çünkü ne yaptığımı. mesela biri bisey anlatirken hic bisey duymamak. sanki o hiç konusmamis gibi. mesela okuduğunu anlamamak. on sayfa okusam tek kelime kalmaz aklımda.

beyin kötü şeyleri unutup silmeye yatkin olurmus. bazı insanlarda gerekli şeyleri de siliyo beyin

yılların yorgunluğu o kadar kolay cikmaz ciciiiiii :)

hayatla mücadele ederken yaptıkların rahata erdim dediğinde kabusun olup cokuyo zaten üstüne :) kisaca sorun bu yani bence :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…