- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.721
O zaman hoşgeldin aramıza beybisiGaliba tanımadgm için saçma olur mesaj atmam dedim ama sürekli karşıma cıkınca ne var ne yok bölümünde artık bende yazayım dedim iyikide yazdım artık sklmakdan kurtuldum evde bir sürü kertenkelelerle tanıştımbenımde kaynanamın kedisi var onu öpüyor onunla uyuyor deli seviyor gözümde o canlandı
Öyle tabi kuzum can sağlığı olsun yinede seviyorum herşeye rağmenValla benim esimde her daim yorgun bazn kizsamda uzuluyorum ... kizma noktam ben ve kiziminda ondan beklentilerimiz oluyor illaki insan snrleniyor bazen degisik ruh hali ... anliyorum ise giden insan eve gelip dinlenme hayali kuruyor ikimzde calisirken cok sknti yoktu ben isten ckalo aksam olsn o gelsn diye bekledgm icin o da yorgn oldgu icin pek bi paylasmimz olmuyo 3 gnluk dunya boyle gidiyor iste can sagligi olsnda en muhimi o.
Canim doktornla bu ruh halini paylasmayi ihmal etme oncelikle gecer insallah diyeym hepimize sebepsiz yere zaman zaman olur oyle seyler .Yaa yarın mı randevun. İnşaAllah güzel haberler alırsın cnm.
Bilmiyorum bayadır var. Ne ev işi yapmak geliyor içinden ne müşterilerle uğraşmak. İşime aşığım normalde ama şimdi herkesi bekletiyorum. Hep savsaklıyorum. Sürekli yatıyorum. Sinüzit ağrısı var bel ağrısı bulantı iştahsızlık. Mahfoldum resmen. Ev desen heryer heryerde. Ama yerimden kalkıp hiçbi işe mecalim yok. Ben şuan bile hiç bişey yapmak istemezken bebekle nasıl yapıcam bilmiyorum. Ona yetebilcem mi. Önceleri hamile olduğumu anlamıyordum 2 gündür tekmeleri hissedince sanki doğum yaklaşıyor gibi kötü oldum bi.
Evet canim yarin randevum dua et nolur cok korkuyorum iyi seyler duyarim insallahYaa yarın mı randevun. İnşaAllah güzel haberler alırsın cnm.
Bilmiyorum bayadır var. Ne ev işi yapmak geliyor içinden ne müşterilerle uğraşmak. İşime aşığım normalde ama şimdi herkesi bekletiyorum. Hep savsaklıyorum. Sürekli yatıyorum. Sinüzit ağrısı var bel ağrısı bulantı iştahsızlık. Mahfoldum resmen. Ev desen heryer heryerde. Ama yerimden kalkıp hiçbi işe mecalim yok. Ben şuan bile hiç bişey yapmak istemezken bebekle nasıl yapıcam bilmiyorum. Ona yetebilcem mi. Önceleri hamile olduğumu anlamıyordum 2 gündür tekmeleri hissedince sanki doğum yaklaşıyor gibi kötü oldum bi.
Tabiki cnm uyuyp diye sevmicezmi bende cok seviyorum Allah basimdan eksik etmesinnn ...Öyle tabi kuzum can sağlığı olsun yinede seviyorum herşeye rağmenöyle yada böyle bir imza attık hastalıkta sağlıkta dedik
Çok haklısın çayım. Bunu bende duydum ve uyguluyorum artık ama ona rağmen emin olamıyorum. Gece sürekli kalkıp kontrol halindeyim. Deliriyor muyum acabaCanim yaptikca yapasin geliyor bu tur seyler bir ara bende acayip oyleydim sonra internetten yazilar okudum bi kere gayet bilincli sekilde ocagi kapatip sesli ocagi kapattim diyecekmissin filan bidaha acaba kapattmmi diye aklina gelirse evet kapattim.diye emin olacakmissin baktikca baktikca onu alinamaz bi hale giriyor ..
Noldu sanaHayırlı akşamlar canlar ♥
Bugün içime öküz oturmuş gibi hissediyorummnasıl çıkarım bu depresif halden. Off off
Offf seni çok iyi anlıyorumevin giriş kapısının karşısında mutfak var. kapidan cikar kitlerim, tekrar acar kapali olduğunu bildiğim halde ya unuttuysam diye kapiyi acar ocaga bakar geri kapatirim
Kuzum bizi habersiz bırakma. Ama eminim kötü çıkmayacağınaEvet canim yarin randevum dua et nolur cok korkuyorum iyi seyler duyarim insallah
Yaa yarın mı randevun. İnşaAllah güzel haberler alırsın cnm.
Yaaa asıl sizi eksik etmesin deli kızGüzeller güzeli hatunlarım canlarım bana verilen sürenin sonuna gelinde sizi seviyorum öpüyorumAllah'a başımızdan B Brunello Cicinelli eksik etmesin geceniz güzel olsun yarın sabah görüşmek dileğiyle
Beb sürekli girerim eşim karışmaz hafta sonları onunla vakit geçirdgm için giremeyebilrm ama yinede arada girp okurum msjlarıO zaman hoşgeldin aramıza beybisi
Ben 1 gün girip 1 gün girmiyorum eşimin izinlerine göre. Ama burada hep muhabbet dönüyor sıkılmazsın
Eki Görüntüle 2306987
Bak buda benim kedi manyaklığı seviyem
seni bekleyecegimmmYaaa asıl sizi eksik etmesin deli kıziyi geceler balım benim..
Yarın ben yokum takılın topik size emanet
Yaa yarın mı randevun. İnşaAllah güzel haberler alırsın cnm.
[/QUOTE
Canim doktornla bu ruh halini paylasmayi ihmal etme oncelikle gecer insallah diyeym hepimize sebepsiz yere zaman zaman olur oyle seyler .
Anne olnca gercekten gucleniyosun buda bi gercek daha doguma da cok var canm hamilelgn yarisinda sayilirsin
Arayıp geliyorum derdin bende çay demlerdim hemennapiyim limonsuzum napiyimkocam yok çayın tadi yok... kahve iciyom ben de. ben en çok arkadaşlarımla çay icmeyi seviyorum.
sen olsaydin demlik demlik içerdim
Oyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBeb sürekli girerim eşim karışmaz hafta sonları onunla vakit geçirdgm için giremeyebilrm ama yinede arada girp okurum msjlarısklmam artık aynen bebiş bekliyorum olursa kocaman paylaşım yapcam inşallh
Yok canim.delirme ne demek estagfurullah bende bi ara asiriydim suan da da var ama okdr degil . Vesvese kapliyor icini oyle biseyki devam ettikce cosuyor bu olay kendini telkin et dedgmi uygylamaya calis .. benmko biraz da meslek hastalgi oldu aman yanls olmasn yaptigim sey kontrol edeym derken kontrol manyagi olmstum en son mudur dedi yillardir yaptigin sey bi kez yap bir de kontrol et yeter kendini yipratma.diyeÇok haklısın çayım. Bunu bende duydum ve uyguluyorum artık ama ona rağmen emin olamıyorum. Gece sürekli kalkıp kontrol halindeyim. Deliriyor muyum acaba
Noldu sana
Offf seni çok iyi anlıyorum
Gece kapattığıma emin olduğum halde 4 5 kere kontrol için uyanıp uyanıp tekrar kalkıyorum. Ve git gide artıyor bu hallerim. Deliriyorum kesin
Evet canim yarin randevum dua et nolur cok korkuyorum iyi seyler duyarim insallah
Çok haklısın çayım. Bunu bende duydum ve uyguluyorum artık ama ona rağmen emin olamıyorum. Gece sürekli kalkıp kontrol halindeyim. Deliriyor muyum acaba
Noldu sana
Offf seni çok iyi anlıyorum
Gece kapattığıma emin olduğum halde 4 5 kere kontrol için uyanıp uyanıp tekrar kalkıyorum. Ve git gide artıyor bu hallerim. Deliriyorum kesin
Haber etmezmiyim gulum ama cok korkuyrum sanki kotu diyecek gibi geliyor nedense ... insallahh iyi seyler der dua et sende olr muKuzum bizi habersiz bırakma. Ama eminim kötü çıkmayacağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?