Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne iş yapı
bebiş istiyorum beklemiyorum daha ugraşıyorız inşallh olur benımde yanlar kelime kullanmışım

Yukarda accık yazdım cnm ya. Ne bilim bi kötü hissediyorum. Hiçbi iş yapasım yok günlerdir. Biriken işler, baştan savılan müşteriler vs vs hiç halim yok yerimden kalkmaya :/

Bir de K KurkmantoluS ve @Yasnaz bacım içinde dua istiyorum cicim yerim senin o güzel dileklerini rabbim sana da senin güzelliğini en içten sevginden evlat nasip etsin

Oha ne kadar haklı söylediniz
Benim de sebeplerim var aslında. Çayın dediği gibi benimki de meslek hastalığı. Sürekli okulda birine birşey olacak korkusu çoğalttı. Onun dışında önceki evimde yaşadığım binada gece yarısı yangın çıktı ve çığlıklara uyandık. Bu çok büyük bir travmaydı benim için. Öte yandan duyduğum haberler de çok etkiliyor beni.
Bir psikoloğa gitsem iyi olacak sanırım

Yukarda accık yazdım cnm ya. Ne bilim bi kötü hissediyorum. Hiçbi iş yapasım yok günlerdir. Biriken işler, baştan savılan müşteriler vs vs hiç halim yok yerimden kalkmaya :/
Canim genelde b12 ve d vitamin eksiklignde de oluyor boyle isteksizlio hali yaknda tahlil yapildimi hamilesin yapilmistir ama bi doktoruna danis sen genede bu durumu

Yaa ne bilim internette arkadşaları falan görüyorum. Hep evleri çiçek gibi. Çocuk olsun olmasın. Kendilerine evlerine bakıyorlar. İşlerine gidiyorlar vs hemde gezip tozuyorlar. Herşeye vakit buluyorlar. Ben çocuksuzken bile yapamıyorum. İlerde iyice sarpa sararsam diye korkuyorum o çocuğun mesuliyeti vs.

İstedim mi yemek temizlik falan çok hızlı en güzelinden yapıorum ama içimden gelmiyor. Müşteriler bi taraftan sıkıştırıyor. Hep bahane uyduruyorum. Ofise geçmek içimden gelmiyor. Ne bilim çok sinir bozucu bi hal.

Hamile yogası ne cnm ?

Travma yasamissin cnm bu da az bisey degil aynen kendine dha iyi gelecegni dusunuyorsan git tabiki

Ne iş yapı

bebiş istiyorum beklemiyorum daha ugraşıyorız inşallh olur benımde yanlar kelime kullanmışım
He anladım kuzum o zaman seni de istekliler içine kaydedeyim beynimde. Hamile gördükçe dua istiyorum sizler için.
Ne iş yapıyor kısmı bozuk alıntı olmuş, bana mı sordun onu kuzum?

Amiiiinnn ecmain insallah

Evet bende akrebim ama ben güzel akreplerdenim

Ayıp ettin  ayyy şifreli konuşmalar falan çok sevdim

tabiki su an çok şifre veremiyorum ama topikte hamileler emzirenler var canları cekmesin limonsuzum ben sana sifreli listeyi atacam sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…