- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.741
Ne iş yapıNe iş yağıy
bebiş istiyorum beklemiyorum daha ugraşıyorız inşallh olur benımde yanlar kelime kullanmışımOyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHamilelerin duası kabul olurmuş. Bebek isteyen @Kendinisevenbirii D Dilos06 Youlost16 ve @hicmet16 için de dua eder misin?
Bu arada benimki de karışmaz beni pro yapan bile kendisi
Ama benim eşim işi gereği pek evde olamıyor izni çok yanıyor. O yüzden evdeyken birtek onunla ilgileniyorum hasret kalıyorum sürekli çünkü.. Ama eşim varken de arada uğruyorum okuyup çıkıyorum balım.
Çok haklısın çayım. Bunu bende duydum ve uyguluyorum artık ama ona rağmen emin olamıyorum. Gece sürekli kalkıp kontrol halindeyim. Deliriyor muyum acaba
Noldu sana
Offf seni çok iyi anlıyorum
Gece kapattığıma emin olduğum halde 4 5 kere kontrol için uyanıp uyanıp tekrar kalkıyorum. Ve git gide artıyor bu hallerim. Deliriyorum kesin
Bir de K KurkmantoluS ve @Yasnaz bacım içinde dua istiyorumOyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHamilelerin duası kabul olurmuş. Bebek isteyen @Kendinisevenbirii D Dilos06 Youlost16 ve @hicmet16 için de dua eder misin?
Ama benim eşim işi gereği pek evde olamıyor izni çok yanıyor. O yüzden evdeyken birtek onunla ilgileniyorum hasret kalıyorum sürekli çünkü.. Ama eşim varken de arada uğruyorum okuyup çıkıyorum balım.
Arayıp geliyorum derdin bende çay demlerdim hemen
Gerçi genelde hazırda vardır benim evde
Sagolun szlerin de etkisi cok yarina randevu almamda insallah dedgnz gbi kotu bisey cikmazda sevinjriz hep birlikteDua edicem bol bol sana. İnşaAllah temiz haber alcan ben inanıyorum sende içini ferah tut.♥
iyiyim kuzum okula git gel maraton başladı işte ne olsun... Allahtan görevlendirmem bu sene evime yakın bir okula çıktı evde öğle oluyorum, sabahçı sistem. Öyle işte. Yakuzanın üstüne okul açılınca bitkin hissediyorum kendimi. Sende ne var ne yok mirandam?
Allah kolaylık versin canım benim 😘 okulun yakın olması çok iyi olmuş en azından yol yormaz. Ben iyim oğlanı uyutuyorum 🙂 [IMG alt="tosia"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/676/676462.jpg?1567735133[/IMG]
Yok canim.delirme ne demek estagfurullah bende bi ara asiriydim suan da da var ama okdr degil . Vesvese kapliyor icini oyle biseyki devam ettikce cosuyor bu olay kendini telkin et dedgmi uygylamaya calis .. benmko biraz da meslek hastalgi oldu aman yanls olmasn yaptigim sey kontrol edeym derken kontrol manyagi olmstum en son mudur dedi yillardir yaptigin sey bi kez yap bir de kontrol et yeter kendini yipratma.diye
Oha ne kadar haklı söyledinizben kesin emin olduğumda çaydanlık yaktığım içinkendime emin olma konusunda güvenmiyorum cici
bazı insanlar güçlü durmaya çalışır ya hani. öyle insanlarda çeşitli durumlar var mesela gün yüzüne çıkan.
mesela emin olamamak. ben hatırlamıyorum çünkü ne yaptığımı. mesela biri bisey anlatirken hic bisey duymamak. sanki o hiç konusmamis gibi. mesela okuduğunu anlamamak. on sayfa okusam tek kelime kalmaz aklımda.
beyin kötü şeyleri unutup silmeye yatkin olurmus. bazı insanlarda gerekli şeyleri de siliyo beyin
yılların yorgunluğu o kadar kolay cikmaz ciciiiiii :)
hayatla mücadele ederken yaptıkların rahata erdim dediğinde kabusun olup cokuyo zaten üstüne :) kisaca sorun bu yani bence :)
Canim genelde b12 ve d vitamin eksiklignde de oluyor boyle isteksizlio hali yaknda tahlil yapildimi hamilesin yapilmistir ama bi doktoruna danis sen genede bu durumuYukarda accık yazdım cnm ya. Ne bilim bi kötü hissediyorum. Hiçbi iş yapasım yok günlerdir. Biriken işler, baştan savılan müşteriler vs vs hiç halim yok yerimden kalkmaya :/
Ayıp ettin aynen kek lazim mi diye arardim sen anlardin limonsuzum
bu geçici bi dönem kuzu ben de niye hamile kaldim ki erkendi nasil yapcam triplerine girmiştim.
bebek içinde büyüdükçe sorumluluk duygun da büyüyo :)
ama mesela ben doğuma yorgun girdim sonrasında bir hafta hiç uyumadim nerdeyse.
herşeyimi kendim yaptım ben bile inanamadim. Allah onun sabrini gücünü veriyo inan :) daha vaktin varken sen yat uyu dinlen. ben hamilelik yogasında çok rahatlamistim. onu al yap istersen :) cidden iyi geliyo agrilara iç sıkıntısına falan.
ki benim hamileliğim cok stresli yoğun geçmişti. kendini kötü hissetme hep geçici bu duygu durumlarin
Kardesim benim tesekkur ederimBir de K KurkmantoluS ve @Yasnaz bacım içinde dua istiyorumcicim yerim senin o güzel dileklerini rabbim sana da senin güzelliğini en içten sevginden evlat nasip etsin
Travma yasamissin cnm bu da az bisey degil aynen kendine dha iyi gelecegni dusunuyorsan git tabikiOha ne kadar haklı söylediniz
Benim de sebeplerim var aslında. Çayın dediği gibi benimki de meslek hastalığı. Sürekli okulda birine birşey olacak korkusu çoğalttı. Onun dışında önceki evimde yaşadığım binada gece yarısı yangın çıktı ve çığlıklara uyandık. Bu çok büyük bir travmaydı benim için. Öte yandan duyduğum haberler de çok etkiliyor beni.
Bir psikoloğa gitsem iyi olacak sanırım
He anladım kuzumNe iş yapı
bebiş istiyorum beklemiyorum daha ugraşıyorız inşallh olur benımde yanlar kelime kullanmışım
Amiiiinnn ecmain insallahOyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHamilelerin duası kabul olurmuş. Bebek isteyen @Kendinisevenbirii D Dilos06 Youlost16 ve @hicmet16 için de dua eder misin?
Kardesim benim tesekkur ederim
Evet bende akrebim ama ben güzel akreplerdenimHoşgeldin aramıza beybicimSenin gibi okuyup yazmayan çok. Neden cesaret edemedin mesela bu zamana kadar öğrenmek isterim, şuan muhabbete okuduğu halde gelmeyenlere empati kurmak adına
Bende 26 yaşındayım, 5 yıllık evli, 0 çocuk 1 kedi, öğretmenim, koç burcuyum. Burcumun verdiği bir özellik olarak aniden sinirle parlamalarım meşhurdur ama hemen yumuşarım, perdelerimi kaldırdığımda kedi gibin bir insanım,
Youlost16 da akrep
Ne iş yağıy
Ayıp ettin ayyy şifreli konuşmalar falan çok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?