- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.761
Sagolun szlerin de etkisi cok yarina randevu almamda insallah dedgnz gbi kotu bisey cikmazda sevinjriz hep birlikte
Okudum kuzum.. Doğumun yakın sanırım. Doğuma yakın böyle hisler olur derler. Ne zaman izne ayrılacaksın?Yukarda accık yazdım cnm ya. Ne bilim bi kötü hissediyorum. Hiçbi iş yapasım yok günlerdir. Biriken işler, baştan savılan müşteriler vs vs hiç halim yok yerimden kalkmaya :/
Canim genelde b12 ve d vitamin eksiklignde de oluyor boyle isteksizlio hali yaknda tahlil yapildimi hamilesin yapilmistir ama bi doktoruna danis sen genede bu durumu
Dualarımız seninle bitanemCanlar yarın Mevlüt okumaya gideceğim benim için dua ediniz❤❤
Nefesine kuvvetCanlar yarın Mevlüt okumaya gideceğim benim için dua ediniz
Evet melankolimİyi akşamlar. @Brunello Cicinelli Rabbim hayirlisi ni nasip etsin. Bebis istiyorsun. Ros da hamile cok sevindim. Sende var miydi cocuk.
Ben kuranı değil sohbeti vercem bakalımNefesine kuvvet
Okudum kuzum.. Doğumun yakın sanırım. Doğuma yakın böyle hisler olur derler. Ne zaman izne ayrılacaksın?
Oda kolay sayilmaz onada nefes lazımBen kuranı değil sohbeti vercem bakalım
Yaa ses kaydı alıp bize atsana çok merak ettim nasıl okuyorsunCanlar yarın Mevlüt okumaya gideceğim benim için dua ediniz❤❤
Ay evet heyecanlandım ama kısa sohbet istediler bende 5 dakikalık bişey yapcam fazla uzun tutmayayım diyorumOda kolay sayilmaz onada nefes lazım
Agzin bal yesin insallah canimİnşaAllah çıkmayacak sen güzel düşün. Parti yaparız burada.♥♥
Yaaaa olmazZz olamazzz ifşa olurumYaa ses kaydı alıp bize atsana çok merak ettim nasıl okuyorsun
Yaa ne bilim internette arkadşaları falan görüyorum. Hep evleri çiçek gibi. Çocuk olsun olmasın. Kendilerine evlerine bakıyorlar. İşlerine gidiyorlar vs hemde gezip tozuyorlar. Herşeye vakit buluyorlar. Ben çocuksuzken bile yapamıyorum. İlerde iyice sarpa sararsam diye korkuyorum o çocuğun mesuliyeti vs.
İstedim mi yemek temizlik falan çok hızlı en güzelinden yapıorum ama içimden gelmiyor. Müşteriler bi taraftan sıkıştırıyor. Hep bahane uyduruyorum. Ofise geçmek içimden gelmiyor. Ne bilim çok sinir bozucu bi hal.
Hamile yogası ne cnm ?
Toparlarsın bebişim. Ben anne değilim ama anneler sana bu konuda daha güzel destek olur. Ama hepsi gücünü Allah veriyor derler. Herşey güzel olacak pozitif düşünDoğuma var cnm şubatta. Ben serbest çalıştığım için kafama göre randevu veriyorum. Yeni randevu şuan almıyorum zaten. Elimdekileri bitirmeye çalışıyorum. Kasıma kadar var. Sonrası boş.
Ben daha şimdi yapamazken ilerde nasıl kendimi toparlıycam diye korkuyorum
Bencede bi süre sonra dağılıyo cünku. Hadi bakalm iyi geçer insallahAy evet heyecanlandım ama kısa sohbet istediler bende 5 dakikalık bişey yapcam fazla uzun tutmayayım diyorum
Vayyy vayy Allah kabul etsn.ne cevherler var sende de caktirmiyon... esin mulakata cagrildimi bu arada merak ettmAy evet heyecanlandım ama kısa sohbet istediler bende 5 dakikalık bişey yapcam fazla uzun tutmayayım diyorum
ben de sen gibiyim yaradılış meselesi kuzu biraz da :) yani insanın içinden geliyo bazı şeyler. sen herzaman kendini kontrol edemezsin robot değilsin ki
ben d&r dan almıştım İlk üç ay ikinci üç ay ve sonuncu üç ay için ayri dvd si vardi set :)
yaparsan rahatlarsin eminim :)
bide kendini baskilayip durma tamam mi. x çalışır sen calismazsin. y çok temizlik yapar sen yapmazsin. z sürekli gezer sen uyursun....
sadece mutlu degilsen bu sekilde olmaktan o zaman kendini dürt.
temizleyemiyosan birini tut kuzu zorlama kendini boşa. şimdi böyle yaparsan doğuma da karamsar girceksin.
zor veya kolay Allah veriyo sabrını gücünü. sen kimseye bakmamilletce bayiliyoruz bilmişlik taslayip can sıkmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?