Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Toparlarsın bebişim. Ben anne değilim ama anneler sana bu konuda daha güzel destek olur. Ama hepsi gücünü Allah veriyor derler. Herşey güzel olacak pozitif düşün

Çok teşekkür ederim canım benim inşaAllah yaa

Amiinn canımin içi inşallah,rabbim tüm isteyenlere içinde bizede tezz vakitte, hayırlı sağlıklı aklı fikri yerinde,eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah

Öyle canım çok haklısın. Çevrem içimi karartan insanlarla dolu. Konuşcak kimsem yok. Ya bekarlar ya çok yaşlılar. Ortası yok.

kız sen he heeee de geç onları.
biri 50 sene olmuş doğum yapali çocuğun nasil yapıldığını bile unutmuştur. oteki desen bekara kari bosamak kolay hesabi bosa doluya konusuyodur

cok kolay oooo süper değil evet. ama hayatımızda neyi zorlanmadan basariyoruz ki :) mesela sen evlenebilmek için esini polis yapmssin mesela ben evlenebilmek için çok kötü bı işte çalıştım ne rezillik cektim

ama gecmedi mi geçti gitti hepsi. benim evimde tertemiz değil:) mutfakta hep bi tabak bardak bisey olur mesela. kadrolu bulaşık
bebekten önce de öyleydim :)
sen duruma adapte oluyosun sadece. ben eskiye göre baya pratik hızlıyim mesela :)

bebisinle konus sen bol bol. yürüyüş yapmaya çık. bide regl olmuyosun ya. hamilelikte normalde regl olman gereken tarihlerde duygu durumun değişebilir :) bu da normal :) belki adet tarihine gelmissindir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…