- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.781
Yeaa olmazsın birtek sen mi sohbet yapıyorsun sankimYaaaa olmazZz olamazzz ifşa olurum
Toparlarsın bebişim. Ben anne değilim ama anneler sana bu konuda daha güzel destek olur. Ama hepsi gücünü Allah veriyor derler. Herşey güzel olacak pozitif düşün
Evet canım kuran sohbet hatim duası yeterli diye düşünüyorumBencede bi süre sonra dağılıyo cünku. Hadi bakalm iyi geçer insallah
Evet kuzum parkuru kazandı mülakata girecek eşi. Belki de girmiştir. Mevlüt okumaktan gelsin söyler bakalımVayyy vayy Allah kabul etsn.ne cevherler var sende de caktirmiyon... esin mulakata cagrildimi bu arada merak ettm
Mevlüt okumaya gitti
Amiinn canımin içi inşallah,rabbim tüm isteyenlere içinde bizede tezz vakitte, hayırlı sağlıklı aklı fikri yerinde,eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallahOyy Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHamilelerin duası kabul olurmuş. Bebek isteyen K Kendinisevenbirii @Dilos06 Youlost16 ve @hicmet16 için de dua eder misin?
Bu arada benimki de karışmaz beni pro yapan bile kendisi
Ama benim eşim işi gereği pek evde olamıyor izni çok yanıyor. O yüzden evdeyken birtek onunla ilgileniyorum hasret kalıyorum sürekli çünkü.. Ama eşim varken de arada uğruyorum okuyup çıkıyorum balım.
Aynen mubarek cuma aksami zaten ... buda guzel biseye vesile olmus olur ..Yeaa olmazsın birtek sen mi sohbet yapıyorsun sankim
Nasıl bir sohbet o. Bizimle de yapsana sohbet merak ettim
Yok ya var işte birazcık :)Vayyy vayy Allah kabul etsn.ne cevherler var sende de caktirmiyon... esin mulakata cagrildimi bu arada merak ettm
Ula gitmedin mi halaEvet canım kuran sohbet hatim duası yeterli diye düşünüyorum
Yeter yeter gayet güzel olurEvet canım kuran sohbet hatim duası yeterli diye düşünüyorum
Nerde kız
Biliyorum parkuru gectgni mulakati sordum bende cagrildimi gunu belli oldmu diye canmEvet kuzum parkuru kazandı mülakata girecek eşi. Belki de girmiştir. Mevlüt okumaktan gelsin söyler bakalım
Mevlüt okumaya gitti
Nereye beUla gitmedin mi hala
Sünnet sohbetiYeaa olmazsın birtek sen mi sohbet yapıyorsun sankim
Nasıl bir sohbet o. Bizimle de yapsana sohbet merak ettim
Sağol canımYeter yeter gayet güzel olur
Ula gitsene millete gitti dedim beni yalancı çıkarıyorsunNerde kız
Okumaya gidiyorum demedin mi ben şimdi sandımSünnet sohbetiMevlüt yapacam ahahaha
Ahahahha nereye gidiyorum deli nereye yolladın bu saatte okuyamadım mjları
Yarin gidecek kizOkumaya gidiyorum demedin mi ben şimdi sandım
Öyle canım çok haklısın. Çevrem içimi karartan insanlarla dolu. Konuşcak kimsem yok. Ya bekarlar ya çok yaşlılar. Ortası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?