- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.781
Çünkü kendi halimi tarif ettm.belki benziyoruzdur diyeHmm bak bunu bilemedinkolsuz tişört var üstümde saçım da çok kısa minicik toplayabildim önler bu yüzden darmadağın oğlan bana tötünü dönüp yatmış kanepede sızmış kaldırıp götüreceğim de bakalım bizde haller fena
vur emrini veriyorum silahlanın gidelim vurmayaÇok haketti çok, bildiğin gibi değil.Demek sende akrep burcusun ha. Kadını, erkeği gibi olmuyor allahtan
Demek beni kötü aletlerine emel ettinBeyaz bir ışık gördüm brunello ya yaz dediler bnde yazdm
Ama profiline bilerek geldim amacm seni tavlamakti ve tavladim artik benmsn hahahahahha
Benziyoruz o kesinÇünkü kendi halimi tarif ettm.belki benziyoruzdur diye
Haahhahaha
Ayy kiyamam yaaa götür yatağına bnde bizimkileri uyuttum az önce
Allah düşürmesini agimaDemek beni kötü aletlerine emel ettinNumaraların dün gibi aklımda. İşte yok gel senin rüyanı yorumlayayım, gel sana istihareye yatayım, gel senle geyik topiklerine girelim. Bende tabi yeni üye olmuşum, safım, temizim, gözüm açılmamış. Düştüm sana. O gün bugündür, 1 sene oldu hala sana düşüğüm bilirsin
Bizde dıdi var gel ismarlayayim sana bu kiyagimi da unutmaBenziyoruz o kesiniçim yanıyor ne içsem acaba diye dolanıyorum zalım kocam içecek bir şeyler almamış yarın eve geri dönüyor o ben burada kalacağım. Ayrılık acısı çöktü bir de. Ama çaktırmıyorum. Biz evleneli beri hiç ayrı kalmadık. Nasıl olacak bilmem.
Elinden bir uçan bir de kaçan kurtulur. Bende düştüm ağınaAllah düşürmesini agima
Bnde bir zamanlar senin gbiydim.abuk sabık bir insana düştüm Allahtan ki sana yineldim ışık seni gostwrmisti hepbnde sana yükseldi iyuki yukselmisim hahahahah
Bende 6 7 ay önce eşim eğitimdeyken 4. 5ay ayrı kalmıştım. 7 senedir birlikteyiz ilk defa ayrı kaldık. Halimi görecektin. Keşke o zaman tanışıyor olsaydık. Bambaşka bir cici olmuştumBenziyoruz o kesiniçim yanıyor ne içsem acaba diye dolanıyorum zalım kocam içecek bir şeyler almamış yarın eve geri dönüyor o ben burada kalacağım. Ayrılık acısı çöktü bir de. Ama çaktırmıyorum. Biz evleneli beri hiç ayrı kalmadık. Nasıl olacak bilmem.
Eridin eridinm bir deri bi kemik kaldinBende 6 7 ay önce eşim eğitimdeyken 4. 5ay ayrı kalmıştım. 7 senedir birlikteyiz ilk defa ayrı kaldık. Halimi görecektin. Keşke o zaman tanışıyor olsaydık. Bambaşka bir cici olmuştum
Yemeden içmeden kesildim, aşırı depresif, aşırı agresif mod. 45 kiloya düştüm 4.5 ayda. Her gece ağla ağla gözlerim şişik gezdim. Te bu gülom şahittir hepsineEridin eridinm bir deri bi kemik kaldin
Afiyet olsun size canım. Soğuk bir şey bulamayınca Türk kahvesi yaptımBizde dıdi var gel ismarlayayim sana bu kiyagimi da unutma
Bizde çok ayrı kaldık şimdi ayni evde kalınca tuhaf geliyor
Alisiyorsun ama biraz zir oluyor çocuk için yani
Canim benimkisi kolay aslında rakamlı felan değil hanii, avatardan anlaşılıyor zaten!!Yaa ahahaha ben bunca zaman yanlış Reyannı mı etiketlemişim.Neden gelmiyor bu kızan diyorum bende Ya anam çok zor nickleriniz be, noktalısı virgüllüsü birsürü çeşidi var Neyseki doğru Reyyoşa ulaştım Hoşgeldin çiçeğim, topiğimi beğenmene sevindim. Neler yapıyorsun bakalım
Afiyet olsun size canım. Soğuk bir şey bulamayınca Türk kahvesi yaptım onu da içmedimBizde dıdi var gel ismarlayayim sana bu kiyagimi da unutma
Bizde çok ayrı kaldık şimdi ayni evde kalınca tuhaf geliyor
Alisiyorsun ama biraz zir oluyor çocuk için yani
Aaaaa neden icemedn canmAfiyet olsun size canım. Soğuk bir şey bulamayınca Türk kahvesi yaptım onu da içmedim
Kıyamam zor tabi olmaz mıYemeden içmeden kesildim, aşırı depresif, aşırı agresif mod. 45 kiloya düştüm 4.5 ayda. Her gece ağla ağla gözlerim şişik gezdim. Te bu gülom şahittir hepsinehizuran
Ahahhahaha kolay gelsin balım :)Sıpa uyandı kakasi gelmiş
Sağ olasın. Uyut geri şimdi uyutabilirsen. Etrafta dört döndü en son fisildayarak tatam deldi dedi aha şimdi ayvayı yedik dedim. Uyumamakta direniyor dur bakalımAhahhahaha kolay gelsin balım :)
balim hic zamanim yok yaa is yapiyorum deliler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?