Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü kendi halimi tarif ettm.belki benziyoruzdur diye
Haahhahaha
Ayy kiyamam yaaa götür yatağına bnde bizimkileri uyuttum az önce

Beyaz bir ışık gördüm brunello ya yaz dediler bnde yazdm
Ama profiline bilerek geldim amacm seni tavlamakti ve tavladim artik benmsn hahahahahha
Demek beni kötü aletlerine emel ettin Numaraların dün gibi aklımda. İşte yok gel senin rüyanı yorumlayayım, gel sana istihareye yatayım, gel senle geyik topiklerine girelim. Bende tabi yeni üye olmuşum, safım, temizim, gözüm açılmamış. Düştüm sana. O gün bugündür, 1 sene oldu hala sana düşüğüm bilirsin

Çünkü kendi halimi tarif ettm.belki benziyoruzdur diye
Haahhahaha
Ayy kiyamam yaaa götür yatağına bnde bizimkileri uyuttum az önce
Benziyoruz o kesin içim yanıyor ne içsem acaba diye dolanıyorum zalım kocam içecek bir şeyler almamış yarın eve geri dönüyor o ben burada kalacağım. Ayrılık acısı çöktü bir de. Ama çaktırmıyorum. Biz evleneli beri hiç ayrı kalmadık. Nasıl olacak bilmem.

Allah düşürmesini agima
Bnde bir zamanlar senin gbiydim.abuk sabık bir insana düştüm Allahtan ki sana yineldim ışık seni gostwrmisti hep bnde sana yükseldi iyuki yukselmisim hahahahah

Bizde dıdi var gel ismarlayayim sana bu kiyagimi da unutma
Bizde çok ayrı kaldık şimdi ayni evde kalınca tuhaf geliyor
Alisiyorsun ama biraz zir oluyor çocuk için yani

Allah düşürmesini agima
Bnde bir zamanlar senin gbiydim.abuk sabık bir insana düştüm Allahtan ki sana yineldim ışık seni gostwrmisti hep bnde sana yükseldi iyuki yukselmisim hahahahah
Elinden bir uçan bir de kaçan kurtulur. Bende düştüm ağına İyiki de düşmüşüm. O gün bugündür her gün ağına düzenli olarak düşüyorum

Bende 6 7 ay önce eşim eğitimdeyken 4. 5ay ayrı kalmıştım. 7 senedir birlikteyiz ilk defa ayrı kaldık. Halimi görecektin. Keşke o zaman tanışıyor olsaydık. Bambaşka bir cici olmuştum

Canim benimkisi kolay aslında rakamlı felan değil hanii, avatardan anlaşılıyor zaten!!
Hoşbuldum , topiğin sen gibi çok cici ve eğlenceli sana yakışır
Ne yapayım bildigin gibi uğraş dur cimcimeyle

Bizde dıdi var gel ismarlayayim sana bu kiyagimi da unutma
Bizde çok ayrı kaldık şimdi ayni evde kalınca tuhaf geliyor
Alisiyorsun ama biraz zir oluyor çocuk için yani
Afiyet olsun size canım. Soğuk bir şey bulamayınca Türk kahvesi yaptım onu da içmedim

Yemeden içmeden kesildim, aşırı depresif, aşırı agresif mod. 45 kiloya düştüm 4.5 ayda. Her gece ağla ağla gözlerim şişik gezdim. Te bu gülom şahittir hepsine hizuran
Kıyamam zor tabi olmaz mıbizimki de uzak mesafe ilişkisiydi aslında ayrılığı bilirim. Ama tabi evleneli 7 yıl oldu bir iki gün haricinde ayrı kalmadık. Hele o bensiz evde bir gün kaldı sadece. O gün de karalar bağladı iki hafta ne yapacak bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…