- 12 Haziran 2019
- 19.769
- 121.945
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.801
Benim kız da ayıcığını uyutmuş, üstünü de örtmüş görmedim. Örtüyü kaldırdım diye kızdı benimki.Sağ olasın. Uyut geri şimdi uyutabilirsen. Etrafta dört döndü en son fisildayarak tatam deldi dedi aha şimdi ayvayı yedik dedim. Uyumamakta direniyor dur bakalım
Günaydın. Teşekkür ederim bidenem. Gel sık sıkCanim benimkisi kolay aslında rakamlı felan değil hanii, avatardan anlaşılıyor zaten!!
Hoşbuldum , topiğin sen gibi çok cici ve eğlenceli sana yakışır
Ne yapayım bildigin gibi uğraş dur cimcimeyle
Günaydın böcükbalim hic zamanim yok yaa is yapiyorum deliler gibi
Günaydın cigerimmm
Sen hazırla o kokuya uyanır zatenGünaydın cigerimmmBende çayı bergamotlu severim. Çok güzel kokuyor Bebim uyansa da biz de çay içsek, karnım kazındı
Bak şimdi bende merak ettimGünaydın böcük, ne işi yapıyordun gece 01.43 de sorabilir miyim
Sabah 09.30 da geldi eve, tüm gece görevdeydi. Çayı bilmem, çamaşır suyu koklatsam, sarımsak koklatsam bile uyanmaz bu adam limonsuzum yaSen hazırla o kokuya uyanır zaten
Bak şimdi bende merak ettim
Ayyy kıyamam ponçik göbüşüne. Çay koyuyorum hadi gel banaSabah 09.30 da geldi eve, tüm gece görevdeydi. Çayı bilmem, çamaşır suyu koklatsam, sarımsak koklatsam bile uyanmaz bu adam limonsuzum yaO uyanmadan da ben yiyemem. Ponçik midem kazındı
Senin kız çok uyanık yalnızBenim kız da ayıcığını uyutmuş, üstünü de örtmüş görmedim. Örtüyü kaldırdım diye kızdı benimki.
Anne ne yaptın sen şimdi tekrar geri uyutmam gerekecek diye de trip attı
Hey yavrum hey ben seni 4 yıl uyutmak için uğraştım
Ne yapacaksın bana çayın yanınaAyyy kıyamam ponçik göbüşüne. Çay koyuyorum hadi gel bana
Demi ya, bende farkettim maşallahSenin kız çok uyanık yalnız
Olmaz mı hem de nasılSenin kız çok uyanık yalnız
Pattis kızartması isterem, sigara böreği isteremSen ne istersen
Günaydın şekerim. Sorma bizimki de fena. Sabah oyuncağını bozmuş. Ben de takılmak için sordum. Kimin hatası dedim. Bu da benim hatam değil karıncanın hatası deyip yerdeki karıncayı gösterdiDemi ya, bende farkettim maşallahZamane çocukları bir değişik. Bana aney terlik gösterirdi uyumaya başlardım pek safmışız  günaydın hizuşum bu arada
Tabi canım suya götürüp susuz getirirlerOlmaz mı hem de nasıl
Çocuk yok artık Üniversite bitirip doğuyor bıdıklar
AnaaaaaaGünaydın şekerim. Sorma bizimki de fena. Sabah oyuncağını bozmuş. Ben de takılmak için sordum. Kimin hatası dedim. Bu da benim hatam değil karıncanın hatası deyip yerdeki karıncayı gösterdikarınca oyuncağın üstünde yürüyüp bozmus
Ulan zaten karnım aç, naptın be insafsızAlin kizlar çayın yanına dilimleyin de yiyinn size özel yaptımEki Görüntüle 2288582
Kız yeter ki sen istePattis kızartması isterem, sigara böreği isteremüniversitede okurken memlekete gelmeden önce anneme yemek siparişleri veriyordum o geldi aklıma, hey gidi ya
Ay yerim o pattisin aklınıGünaydın şekerim. Sorma bizimki de fena. Sabah oyuncağını bozmuş. Ben de takılmak için sordum. Kimin hatası dedim. Bu da benim hatam değil karıncanın hatası deyip yerdeki karıncayı gösterdikarınca oyuncağın üstünde yürüyüp bozmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?