Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağ olasın. Uyut geri şimdi uyutabilirsen. Etrafta dört döndü en son fisildayarak tatam deldi dedi aha şimdi ayvayı yedik dedim. Uyumamakta direniyor dur bakalım
Benim kız da ayıcığını uyutmuş, üstünü de örtmüş görmedim. Örtüyü kaldırdım diye kızdı benimki.
Anne ne yaptın sen şimdi tekrar geri uyutmam gerekecek diye de trip attı
Hey yavrum hey ben seni 4 yıl uyutmak için uğraştım

Canim benimkisi kolay aslında rakamlı felan değil hanii, avatardan anlaşılıyor zaten!!
Hoşbuldum , topiğin sen gibi çok cici ve eğlenceli sana yakışır
Ne yapayım bildigin gibi uğraş dur cimcimeyle
Günaydın. Teşekkür ederim bidenem. Gel sık sık Nasıl cimcime iyi mi, büyüdü mü

Sen hazırla o kokuya uyanır zaten

Bak şimdi bende merak ettim
Sabah 09.30 da geldi eve, tüm gece görevdeydi. Çayı bilmem, çamaşır suyu koklatsam, sarımsak koklatsam bile uyanmaz bu adam limonsuzum ya O uyanmadan da ben yiyemem. Ponçik midem kazındı

Senin kız çok uyanık yalnız

Demi ya, bende farkettim maşallah Zamane çocukları bir değişik. Bana aney terlik gösterirdi uyumaya başlardım pek safmışız  günaydın hizuşum bu arada
Günaydın şekerim. Sorma bizimki de fena. Sabah oyuncağını bozmuş. Ben de takılmak için sordum. Kimin hatası dedim. Bu da benim hatam değil karıncanın hatası deyip yerdeki karıncayı gösterdi karınca oyuncağın üstünde yürüyüp bozmus

Anaaaaaa Kız bunlar fazla folik asitten mi böyle canavar gibi oluyor ya, akla bak ahaha

Pattis kızartması isterem, sigara böreği isterem üniversitede okurken memlekete gelmeden önce anneme yemek siparişleri veriyordum o geldi aklıma, hey gidi ya
Kız yeter ki sen istesucuklu yumurtayı buraya koymayı beceremedim de ondan duvarına koydum Ay yerim o pattisin aklını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…