Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anaaaaaa Kız bunlar fazla folik asitten mi böyle canavar gibi oluyor ya, akla bak ahaha
Belki de ne bileyim daha 3.5 yaşında serseri laflara bak hep böyle parmağında oynatıyor bizi. Dedim ki yürü oyuncağı sen yap. Bu da anne sen yap sen güçlüsün diyor gaza getirmeyi de öğrenmiş

Belki de ne bileyim daha 3.5 yaşında serseri laflara bak hep böyle parmağında oynatıyor bizi. Dedim ki yürü oyuncağı sen yap. Bu da anne sen yap sen güçlüsün diyor gaza getirmeyi de öğrenmiş
Benimki de anne benim kollarım çok kısa bence sen yapabilirsin diyor

Ulan zaten karnım aç, naptın be insafsız ne güzel olmuş bee tarifini yazsana bi ara
Kiz iste yiyin diye yaptım hemen valla tarif düz kakaolu kek bildiğin dümdüz hemde,üstüne bı beyaz çikolata sosu sıkıp süsledim o kadar

Ahaha kızlar vazgeçtim, siz bence bana gelin,ben bi kaç çeşit daha yapim de hep birlikte yiyek
Ben ıslak kek çok seviyorum. Bir de ıslak kurabiye çok severim. Birkaç gün sonra yapicam atarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…