- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.548
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.821
Belki de ne bileyim daha 3.5 yaşında serseri laflara bakAnaaaaaaKız bunlar fazla folik asitten mi böyle canavar gibi oluyor ya, akla bak ahaha
İnsafsız vicdansız merhametsiz gıcık hamarat hatun seniAlin kizlar çayın yanına dilimleyin de yiyinn size özel yaptımEki Görüntüle 2288582
Benimki de anne benim kollarım çok kısa bence sen yapabilirsin diyorBelki de ne bileyim daha 3.5 yaşında serseri laflara bakhep böyle parmağında oynatıyor bizi. Dedim ki yürü oyuncağı sen yap. Bu da anne sen yap sen güçlüsün diyor gaza getirmeyi de öğrenmiş
Kiz iste yiyin diye yaptım hemenUlan zaten karnım aç, naptın be insafsızne güzel olmuş bee tarifini yazsana bi ara
Uu beybi
Ahaha kızlar vazgeçtim, siz bence bana gelin,ben bi kaç çeşit daha yapim de hep birlikte yiyekİnsafsız vicdansız merhametsiz gıcık hamarat hatun seni
Ajshdjs kız cicii o halde bile hanım hanımcık tazecik duruyon ha ama sarı saçlar yakıyor hemdeBenimkinin uyanmasını beklerken ben... Açlıktan geleceğim nokta..
Eki Görüntüle 2288584
Ben ıslak kek çok seviyorum. Bir de ıslak kurabiye çok severim. Birkaç gün sonra yapicam atarımAhaha kızlar vazgeçtim, siz bence bana gelin,ben bi kaç çeşit daha yapim de hep birlikte yiyek
Sarı zülüflerim olmadan aslaAjshdjs kız cicii o halde bile hanım hanımcık tazecik duruyon ha ama sarı saçlar yakıyor hemde
Oo kesin at o zmn da bakim,merak ederimBen ıslak kek çok seviyorum. Bir de ıslak kurabiye çok severim. Birkaç gün sonra yapicam atarım
Yav bi kadının iskelet hali bile nasıl bu kadar seksü olurBenimkinin uyanmasını beklerken ben... Açlıktan geleceğim nokta..
Eki Görüntüle 2288584
Demiştim demi? Baaak atlar gelirizAhaha kızlar vazgeçtim, siz bence bana gelin,ben bi kaç çeşit daha yapim de hep birlikte yiyek
Ne yaptın acaba kaçta uyuttunSağ olasın. Uyut geri şimdi uyutabilirsen. Etrafta dört döndü en son fisildayarak tatam deldi dedi aha şimdi ayvayı yedik dedim. Uyumamakta direniyor dur bakalım
Kolay gelsin canmmm bnmde sönüm öyle olacak kesinbalim hic zamanim yok yaa is yapiyorum deliler gibi
Çok geçmeden uyudu geri kerata. Saat kaçtı hatırlamıyorum amaNe yaptın acaba kaçta uyuttun
senin gbi gezeemiyok napalimKolay gelsin canmmm bnmde sönüm öyle olacak kesin
Orta halli sınavın basından sonuna kadar kaldı sağolsunYoulost16 eniştenin sınavı nasıl geçti kuzu? Meraktayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?