- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.841
Parkur sınavı mıydı kuzum, geçti mi sınavı?Orta halli sınavın basından sonuna kadar kaldı sağolsun
Yazılı sınav KuZum parkur sonraParkur sınavı mıydı kuzum, geçti mi sınavı?
Anladım kutsişim. İnşallah güzel geçmiştir. Bizi de bilgilendirirsin sonuç açıklanınca. Hayırlısı olsun inşallahYazılı sınav KuZum parkur sonra
İyi geceler bidenem, uyuyacağım şimdi. Bir girip bakayım dedim uyumadan. Sen nasılsınİyi geceler tatlılarım nasılsınız
İyim tatlım. Gece gece birsürü ütü yaptım yatcam birazdan ufaklık izin verirseİyi geceler bidenem, uyuyacağım şimdi. Bir girip bakayım dedim uyumadan. Sen nasılsın
Günaydın. Teşekkür ederim bidenem. Gel sık sıkNasıl cimcime iyi mi, büyüdü mü
İyi bari yormamis sen fazla bakÇok geçmeden uyudu geri kerata. Saat kaçtı hatırlamıyorum ama
Okullar kapandı full evdeyim kız bensenin gbi gezeemiyok napalim
Anasına kıyamaz tospagamİyi bari yormamis sen fazla bak
Çok utandımmmm oraya yazamadım. Topikten atar matar neme lazım
Yerim o tatlı tosbişiAnasına kıyamaz tospagam
Ben şahidim vallahi sürekli evde.Okullar kapandı full evdeyim kız ben
İnanmıyorsan sor @brunello cicinelli ye
Bende karşındakı salak olayım bariKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kertenkelelerimmmmmmmm koşunnnnnnnnn televizyona çıkmışızzzzzzzzzzzzzzzzz, Yarabbimmmmm ne şanlı, ne kutlu bir gün sonunda bizde meşhur olduk ahahahahaBen son kısımda ortaya çıkan sarı peruklu cüce kertenkeleyimm herkes bulsun kendini
ByNkoaLa hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu P Psikolojikdeliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri Chocolita C Chivas Regal Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii @PalomA_SolitariA Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus @canlianne @minikkalp0753 Mcz09 Nego Reyyan__
Gucci tişörtlü olan mı chocolitam, süper seçim hahahahaBende karşındakı salak olayım barinapacaan mecbur
Akdjsjd kız bende şu beyaz, atlet alevli don, gözünde gözlük olan kertenkeleyim ne yakusuklu bir kertenkeledir o cazibesine bittim ajshdjsKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kertenkelelerimmmmmmmm koşunnnnnnnnn televizyona çıkmışızzzzzzzzzzzzzzzzz, Yarabbimmmmm ne şanlı, ne kutlu bir gün sonunda bizde meşhur olduk ahahahahaBen son kısımda ortaya çıkan sarı peruklu cüce kertenkeleyimm herkes bulsun kendini
ByNkoaLa hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu P Psikolojikdeliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri Chocolita C Chivas Regal Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii @PalomA_SolitariA Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus @canlianne @minikkalp0753 Mcz09 Nego Reyyan__
Akdjsjd kız bende şu beyaz, atlet alevli don, gözünde gözlük olan kertenkeleyim ne yakusuklu bir kertenkeledir o cazibesine bittim ajshdjs
AhahahaKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kertenkelelerimmmmmmmm koşunnnnnnnnn televizyona çıkmışızzzzzzzzzzzzzzzzz, Yarabbimmmmm ne şanlı, ne kutlu bir gün sonunda bizde meşhur olduk ahahahahaBen son kısımda ortaya çıkan sarı peruklu cüce kertenkeleyimm herkes bulsun kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?