- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.861
Şöferrrrrrr şöfer yaktın kalbimi şöferrrrAhahahaben şu direksiyon başındaki kafasında gözlük olan
Ahahaha çok güzel ciklet çiğnerim hee cak cak bide şişirir patlatırım bigüzelŞöferrrrrrr şöfer yaktın kalbimi şöferrrrGözlüğün olayım kafana tak beni güzel kaş
Vuu apansız kocana yükseldin seksü şempazemKız ben 7 yıl önce bulmuşum asıl yakusuklu mu da iste aahh ahhbakma sen bu da beyaz atletle falan olunca cazibeli geldi bı an dedim ben onu seciyim
Yine buldun yakışıklıyı, hadi yine iyisin ahshs hepsinin cazibesi bir başka bakar mısın aynı biz
Kız ben şu yorumu yazarken üstteki msji niye alintilamamisim ayKız ben 7 yıl önce bulmuşum asıl yakusuklu mu da iste aahh ahhbakma sen bu da beyaz atletle falan olunca cazibeli geldi bı an dedim ben onu seciyim
Ahah bende çok severim de benim adamın gıcığı var sakıza. Ağzımda görsün azarlayıp attırır. Ne yaşamış sakızlada böyle olmuş bilmiyorumAhahaha çok güzel ciklet çiğnerim hee cak cak bide şişirir patlatırım bigüzel
Ben seni alıntılamasan da anlarımKız ben şu yorumu yazarken üstteki msji niye alintilamamisim ayunuttum heralde
Evet ya sorma kız valla bugün biraz kırdım bidenemin kalbini zatenVuu apansız kocana yükseldin seksü şempazemBeyaz atlet gibi seksi duranı var mı behhh bir de altına gaffur pijaması varsa yemeye kıyılmaz
Kiz tövbe de ne geldi başınaBen seni alıntılamasan da anlarımAyyy demin başıma ne geldi, kalp krizinden gidiyordum. Cici'ye elveda diyordunuz az kalsın
Ne oldu cicim hayır olsun inşallahBen seni alıntılamasan da anlarımAyyy demin başıma ne geldi, kalp krizinden gidiyordum. Cici'ye elveda diyordunuz az kalsın
Şuan yatak odasında yatıyorum. Eşim işte. Telefonum elimde. Eşimin telefonu da eşimde tabi haliyle. Hal böyleyken odanın içinde bir yerden telefon çalma sesi gelmesin mi.Kiz tövbe de ne geldi başına
Sakız sesinden nefret eden biri olarak takdir ettim enişteyiAhah bende çok severim de benim adamın gıcığı var sakıza. Ağzımda görsün azarlayıp attırır. Ne yaşamış sakızlada böyle olmuş bilmiyorum
Grup kaynamasına kaynıyor da, sen nerelerdesin ha nerelerdesin, unutucaz yakında seniGrup yine kaynıyor bakıyorum ben bu ara uzak kaldım selamlar herkesee
Eneee benimkinden bidene dahaSakız sesinden nefret eden biri olarak takdir ettim enişteyi
Şarjım bitiyor izleyemedim videoyu, en asabi sert hangisiyle o benim
Benim ailem yanımda çiğnemek isterken şekilden şekile giriyorEneee benimkinden bidene dahaben bu huy birtek eşime has sanıyordum şuan biraz içim rahatladı Hiç tahammül edemez sesine de, sakız çiğneyen kişinin görüntüsüne de. Ağzımda görsün azar kıyamet attırır
Kızzz kuzucuk sen okb olmayasın? Gittin mi hiç bir psikoloğa?Benim ailem yanımda çiğnemek isterken şekilden şekile giriyorkocam gıcığına çiğner patlatır birde, alışıyım diyeymiş kulaklık takıp müzik açarım.
Yemek yeme sesine de dayanamam bende takıntı çok oooo
Evett gucciden aldım hemen kaliteyi atladımGucci tişörtlü olan mı chocolitam, süper seçim hahahaha
Aaay allah senii yaa ahahahaŞuan yatak odasında yatıyorum. Eşim işte. Telefonum elimde. Eşimin telefonu da eşimde tabi haliyle. Hal böyleyken odanın içinde bir yerden telefon çalma sesi gelmesin mi.Bildiğin odada bir telefon çalıyor ama ses derinden geliyor. Susmadan bulayım diye, uyuşturucu arayan narkotik köpeği gibi tüm odayı taradım. Ulan dedim bu adamın 2.bir telefonu var ve beni aldatıyor Ses çekmecedeki bir kutudan geliyormuş. Kutuyu açtım eşimin polis okulundan kalma tuşlu telefonu çalıyor. Bir baktım ki alarmı ötüyormuş huh Kalbime iniyordu kalbime
Diktorya Secret
Akdjsjd kız Allah seni naapmasin cici emi gülmekten öldüm ahahahŞuan yatak odasında yatıyorum. Eşim işte. Telefonum elimde. Eşimin telefonu da eşimde tabi haliyle. Hal böyleyken odanın içinde bir yerden telefon çalma sesi gelmesin mi.Bildiğin odada bir telefon çalıyor ama ses derinden geliyor. Susmadan bulayım diye, uyuşturucu arayan narkotik köpeği gibi tüm odayı taradım. Ulan dedim bu adamın 2.bir telefonu var ve beni aldatıyor Ses çekmecedeki bir kutudan geliyormuş. Kutuyu açtım eşimin polis okulundan kalma tuşlu telefonu çalıyor. Bir baktım ki alarmı ötüyormuş huh Kalbime iniyordu kalbime
Diktorya Secret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?