Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız ben 7 yıl önce bulmuşum asıl yakusuklu mu da iste aahh ahhbakma senbu da beyaz atletle falan olunca cazibeli geldi bı an dedim ben onu seciyim
Vuu apansız kocana yükseldin seksü şempazem Beyaz atlet gibi seksi duranı var mı behhh bir de altına gaffur pijaması varsa yemeye kıyılmaz

Ahahaha çok güzel ciklet çiğnerim hee cak cak bide şişirir patlatırım bigüzel
Ahah bende çok severim de benim adamın gıcığı var sakıza. Ağzımda görsün azarlayıp attırır. Ne yaşamış sakızlada böyle olmuş bilmiyorum

Kız ben şu yorumu yazarken üstteki msji niye alintilamamisim ayunuttum heralde
Ben seni alıntılamasan da anlarım Ayyy demin başıma ne geldi, kalp krizinden gidiyordum. Cici'ye elveda diyordunuz az kalsın

Vuu apansız kocana yükseldin seksü şempazem Beyaz atlet gibi seksi duranı var mı behhh bir de altına gaffur pijaması varsa yemeye kıyılmaz
Evet ya sorma kız valla bugün biraz kırdım bidenemin kalbini zaten gönlünü almam lazım şimdi yavusuklu seksü fln diyince de iste kocacigima gitti aklım yoksa kertenkelelerde çok güzel kiz beyaz atlet cazibeside bı Türklerde var yahu şimdi türk erkeği diyince ilk beyaz atlet,türk kası göbek falan geliyodur yabancıların aklına eminim

Kiz tövbe de ne geldi başına
Şuan yatak odasında yatıyorum. Eşim işte. Telefonum elimde. Eşimin telefonu da eşimde tabi haliyle. Hal böyleyken odanın içinde bir yerden telefon çalma sesi gelmesin mi. Bildiğin odada bir telefon çalıyor ama ses derinden geliyor. Susmadan bulayım diye, uyuşturucu arayan narkotik köpeği gibi tüm odayı taradım. Ulan dedim bu adamın 2.bir telefonu var ve beni aldatıyor Ses çekmecedeki bir kutudan geliyormuş. Kutuyu açtım eşimin polis okulundan kalma tuşlu telefonu çalıyor. Bir baktım ki alarmı ötüyormuş huh Kalbime iniyordu kalbime
Diktorya Secret

Ahah bende çok severim de benim adamın gıcığı var sakıza. Ağzımda görsün azarlayıp attırır. Ne yaşamış sakızlada böyle olmuş bilmiyorum
Sakız sesinden nefret eden biri olarak takdir ettim enişteyi
Şarjım bitiyor izleyemedim videoyu, en asabi sert hangisiyle o benim

Sakız sesinden nefret eden biri olarak takdir ettim enişteyi
Şarjım bitiyor izleyemedim videoyu, en asabi sert hangisiyle o benim
Eneee benimkinden bidene daha ben bu huy birtek eşime has sanıyordum şuan biraz içim rahatladı Hiç tahammül edemez sesine de, sakız çiğneyen kişinin görüntüsüne de. Ağzımda görsün azar kıyamet attırır

Benim ailem yanımda çiğnemek isterken şekilden şekile giriyor kocam gıcığına çiğner patlatır birde, alışıyım diyeymiş kulaklık takıp müzik açarım.
Yemek yeme sesine de dayanamam bende takıntı çok oooo

Kızzz kuzucuk sen okb olmayasın? Gittin mi hiç bir psikoloğa?

Aaay allah senii yaa ahahaha

Akdjsjd kız Allah seni naapmasin cici emi gülmekten öldüm ahahah yani o an öyle bı senaryo kurmuşsun ki bdv de çok takıldığın burdan belli ben olsam eve biri girmiş,odaya da saklanmış diye düşünür, kacardim yeminlekafamdan ateş çıkardı ya korkudan,eşimin ikinci tlfnu diye düşünmeyi birak senle benim farkım isteAllah korusun ikimizde aldatilsak ben saf saf herşeyden bı haber,sen dedektif gibi iz süreceksin ahahaha ayy akşam akşam Allah'ta seni güldürsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…