- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.881
Sanada daha aşağısı olmazdı yakuşuklu doktorum benim, stateskopun olayım koynuna dola beni, Guccin şekil önümden çekilEvett gucciden aldım hemen kaliteyi atladımdeliiiii
Yaaa bu telefon dura dura saat sistemi bozulmuş 07.30 alarmı çaldıKız bide ta bilmem ne zmdan kalan kutuda ki eski tuşlu tlfn diyosun,ne alarmiymis ki şimdi merak ettim eşinden ogrende yaz bize sonra
Kaldırın atın siz o tlfnu ya öyle tlfn mu olurYaaa bu telefon dura dura saat sistemi bozulmuş 07.30 alarmı çaldıKapalı bir de şarjı bitikken çaldı alarmını. Tövbeler olsun ya. Telefonun içine ecinniler kaçmış herhalde aynen dediğin gibi bunlar hep bdv'den. Adam yan baksa başka biri mi var diye diye olan 2 gr aklım da tarihe karıştı sende Müge anlı izliyorsun dimi itiraf et, az gülücem söz
Bdv, Müge Anlı'dan daha psikopata bağlatıyor adamı farkında mısınKaldırın atın siz o tlfnu ya öyle tlfn mu olurinsana kriz gecirtir Allah korusun bide evde tek kalınca insan daha bı paronayaya bağlıyor kız yok bende bol bdv okuyorum da müge anlı çok nadir valla öyle sürekli onu izlesem sokağa çıkamam heralde
Şu siteye sesli bildirim şart diyorumm kimse duymuyorGrup kaynamasına kaynıyor da, sen nerelerdesin ha nerelerdesin, unutucaz yakında seni
Hoşgeldin balıkımızİyi akşamlar kızlarr.
nasılsınız neler yapıyorsunuz? Ben yalnız oturmuş tv izliyorum.
Kız çık ya,ara ver sen bdv ye biraz fazlaca etkileniyosun senin kocaya yazık baştaBdv, Müge Anlı'dan daha psikopata bağlatıyor adamı farkında mısınBizzat tüm lanet etkilerini üstümde gözlemleyebiliyorum. En sık açılan konu da nedense "hamileyim aldatıldım ve boşanıyorum" çok dikkatimi çekiyor. Bide cinsellikteki troller favorim
Aaa nasıl olmaz, çektim kendi kulağımı tamamŞu siteye sesli bildirim şart diyorumm kimse duymuyoretiketlemede ismim yoktu fark ettim biraz tatil moduna girmiş olabilirim fırsat bulamadım kaynatmaya
Gezmeceler tozmacalar işte vurdum kendimi yollaraAaa nasıl olmaz, çektim kendi kulağımı tamamNasıl bir tatil modu bu kaynatmaya gelemiyorsun? Asıl tatilde gelinir. Neler yapıyorsunda özlemiyorsun beni anlat bakalım
Çok haklı enişteKız çık ya,ara ver sen bdv ye biraz fazlaca etkileniyosun senin kocaya yazık baştavalla cinsellikte ki trollere bende baya gülüyom ne yalan söyleyim arada eşime de okuyorm, bak kk'ya yine troller uğramış diyom kesin cinsellik bölümüdür diyor adam uğrayacak başka yer bulamamış mi srf.z gav.t diyor
Ne gezmekmiş bu be. Burada kocasına yıllık izin verilmeyen gariban bir Cici varken hiç utanmadan geziyorsunuz vay anasınıGezmeceler tozmacalar işte vurdum kendimi yollaraama özlemişim yalan yok
İzni olmayan koca iyidir boşverNe gezmekmiş bu be. Burada kocasına yıllık izin verilmeyen gariban bir Cici varken hiç utanmadan geziyorsunuz vay anasınıŞaka bir yana gezin tabi ne güzel ben ev kuşu mod
Bizde tam tersi tilkiler hep bende adamın günahı yok yazık. Ben boş kaldıkça senaryo kuruyorum tilkiler terketmiyor beynimiİzni olmayan koca iyidir boşvererkeklerde ne kadar boş zaman kafada o kadar çok tilki
HoşbuldumHoşgeldin balıkımızBende yalnız yatmış İnternette takılıyorum Sen hastaydın, nasıl oldun kuzu?
Ya ben sadece kendimi paranoyak sanıyordum bütün kadınlar aynıyız galibaBizde tam tersi tilkiler hep bende adamın günahı yok yazık. Ben boş kaldıkça senaryo kuruyorum tilkiler terketmiyor beynimi
Başka nedenlerden gittim de bunun için gitmedimKızzz kuzucuk sen okb olmayasın? Gittin mi hiç bir psikoloğa?
Aaa ben izliyorum Müge noolmuşYaaa bu telefon dura dura saat sistemi bozulmuş 07.30 alarmı çaldıKapalı bir de şarjı bitikken çaldı alarmını. Tövbeler olsun ya. Telefonun içine ecinniler kaçmış herhalde aynen dediğin gibi bunlar hep bdv'den. Adam yan baksa başka biri mi var diye diye olan 2 gr aklım da tarihe karıştı sende Müge anlı izliyorsun dimi itiraf et, az gülücem söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?