- 7 Haziran 2019
- 183
- 243
- 53
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.901
Ya ben de psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. Faydalı oldu mu sizlerde?Başka nedenlerden gittim de bunun için gitmedim
Ben çabuk öfkelenip her şeyi kafaya taktığım için gittim kaç kere, bir sürü ilaç denedim fayda etmedi bana maalesef, antidepresanlar yaramıyor bana. Ama fayda gören çok kişi var.Ya ben de psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. Faydalı oldu mu sizlerde?
Ben ilaç değil de yönlendirme istiyorum daha çok. Bir de bilinçaltı temizliği gibi teknikler için düşünüyorum. Antidepresan kullanmak istemiyorum.Ben çabuk öfkelenip her şeyi kafaya taktığım için gittim kaç kere, bir sürü ilaç denedim fayda etmedi bana maalesef, antidepresanlar yaramıyor bana. Ama fayda gören çok kişi var.
İmkanın varsa terapi en güzeli zaten. İlaç bende mecbur kalmadıkça kimse kullanmasın diyorum.Ben ilaç değil de yönlendirme istiyorum daha çok. Bir de bilinçaltı temizliği gibi teknikler için düşünüyorum. Antidepresan kullanmak istemiyorum.
Terapi yeterli olur diye düşünüyorum ama kurcalayınca neler çıkar bilemiyorum mevzular derinİmkanın varsa terapi en güzeli zaten. İlaç bende mecbur kalmadıkça kimse kullanmasın diyorum.
Çıksın ne güzel işte , çıkacak ki derinlerden şifanı bulasın :) derinlere attıklarımız değil mi zaten bizi tüketenTerapi yeterli olur diye düşünüyorum ama kurcalayınca neler çıkar bilemiyorum mevzular derin
Ahaha yine mi banlandin sen diye soruyorsa senin durum vahim kizÇok haklı enişteİşte banı yedikçe ara vermiş oluyorum Bende bdvdeki konuları okuyorum bazen bak ne biçim kocalar var sen öyle olma diye feyz aldırıyorum. Boşuna dememişler en iyi örnek kötü örnektir diye ahahshs Geçenlerde gözüm dalmış, dalgın ve moralsiz gördü diye dürttü yine mi banlandın sen diyor adam bile banlarıma alıştı ahah bu arada geçenlerde bizim rengi kaçmış geceler muhabbetimizi kocasına okutan bizi ibreti alem yapan bir üye vardı geldi gitti hemen noldu ona ya kendimi kullanılmış hissediyorum
ahahahhaha bncede hangimiz daha fazla uyuyor tartısılır ama ıkımızde camıs gibi uyuyoruz o bi kesnBen şahidim vallahi sürekli evde.Hangimiz daha fazla camış gibi yatabiliriz yarışması mı düzenlemek gülom. İkimiz de bu konuda bir dünya markasıyız
ben arkada oturan beyaz tişortlü gri gömlekliyim yani kesn o ben olurdum hahahaha :dKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kertenkelelerimmmmmmmm koşunnnnnnnnn televizyona çıkmışızzzzzzzzzzzzzzzzz, Yarabbimmmmm ne şanlı, ne kutlu bir gün sonunda bizde meşhur olduk ahahahahaBen son kısımda ortaya çıkan sarı peruklu cüce kertenkeleyimm herkes bulsun kendini
ByNkoaLa @hizuran Youlost16 @Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliii @balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Chocolita @Chivas regal Limonsuzzcay @Minikriko K Kendinisevenbirii @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @canlianne @minikkalp0753 @Krmzblk Nego @Reyyan__
Günaydın yeni uyanmış bir halde yatakta mayisirken kk da takiliomGünaydın kızlar nasılsınız
Oh oh acukta benim yerime keyif yapGünaydın yeni uyanmış bir halde yatakta mayisirken kk da takiliom
Nasıl olduğuma gelince daha yeni uyndm bilemiyorum
Sen nasılsın canmmm
Yaparım kız ayipsin keyif bnm isimOh oh acukta benim yerime keyif yapbizde çocuklarla kahvaltı yapıyoruz
Tamam kuzum bu çay da senin için o zamanYaparım kız ayipsin keyif bnm isim
Gerçi bugün cicimden önce uyandm olmadı bu
Afyt olsun canmmm sende bnm yerime de te
Oy oy yarasın limonsuzumaaaTamam kuzum bu çay da senin için o zaman
Yavrum bu sene üniversite sınavına yeniden girdim. Psikoloji okuma hayalim vardı. Tutarsa eğer bir 4 sene sık dişini, bizzat ben senin biliçaltını temizlicemBen ilaç değil de yönlendirme istiyorum daha çok. Bir de bilinçaltı temizliği gibi teknikler için düşünüyorum. Antidepresan kullanmak istemiyorum.
Eşimin babası öyle dediğin şeylerin hepsine takar, okb. Bende nasıl bir insansam taktığım bir tane şey yok, ağız şapırdatması bile sinirimi bozmaz sülalem rahatBaşka nedenlerden gittim de bunun için gitmedim
Ayyy çok fena. Nasıl geçmiş sınavıBen muhabbeti kaçırmışım. Bugün sınava gittik kardeşimle kpss malum. . Pattis de vardı. Pertim çıktı ya. Millet profesyonel anam portatif sandalyesi, kilimine kadar getirmiş biz siftirik saftirik gittik karıncalar yedi bizi resmen
Ben işimi kış tutayım da yaz çıkarsa bahtıma be çiçeğimAhaha yine mi banlandin sen diye soruyorsa senin durum vahim kizadamın feyz almasına lüzum yok ki bebişim senin ki fazla masum zaten akdjsjd manken gibi hatunlari farketmeyen kocalar candır hakikaten yaa,fişek gibi geldi geçti o üye nereye kaybolduysa sanki hissetmiste senin o mesajı yazdığını,okuyup kocasıyla gülmek için uğramış gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?