Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben de psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. Faydalı oldu mu sizlerde?
Ben çabuk öfkelenip her şeyi kafaya taktığım için gittim kaç kere, bir sürü ilaç denedim fayda etmedi bana maalesef, antidepresanlar yaramıyor bana. Ama fayda gören çok kişi var.

Ben çabuk öfkelenip her şeyi kafaya taktığım için gittim kaç kere, bir sürü ilaç denedim fayda etmedi bana maalesef, antidepresanlar yaramıyor bana. Ama fayda gören çok kişi var.
Ben ilaç değil de yönlendirme istiyorum daha çok. Bir de bilinçaltı temizliği gibi teknikler için düşünüyorum. Antidepresan kullanmak istemiyorum.

Ben ilaç değil de yönlendirme istiyorum daha çok. Bir de bilinçaltı temizliği gibi teknikler için düşünüyorum. Antidepresan kullanmak istemiyorum.
İmkanın varsa terapi en güzeli zaten. İlaç bende mecbur kalmadıkça kimse kullanmasın diyorum.

Terapi yeterli olur diye düşünüyorum ama kurcalayınca neler çıkar bilemiyorum mevzular derin
Çıksın ne güzel işte , çıkacak ki derinlerden şifanı bulasın :) derinlere attıklarımız değil mi zaten bizi tüketen

Ahaha yine mi banlandin sen diye soruyorsa senin durum vahim kiz adamın feyz almasına lüzum yok ki bebişim senin ki fazla masum zaten akdjsjd manken gibi hatunlari farketmeyen kocalar candır hakikaten yaa,fişek gibi geldi geçti o üye nereye kaybolduysasanki hissetmiste senin o mesajı yazdığını,okuyup kocasıyla gülmek için uğramış gibi oldu

Ben şahidim vallahi sürekli evde. Hangimiz daha fazla camış gibi yatabiliriz yarışması mı düzenlemek gülom. İkimiz de bu konuda bir dünya markasıyız
ahahahhaha bncede hangimiz daha fazla uyuyor tartısılır ama ıkımızde camıs gibi uyuyoruz o bi kesn
bi de panda gbi yuvarlanıyorm bir odadan bir odaya savrulup bulundugum yerde kendimi yastıklarn altında üstünde buluyorm cgu zaman

ben arkada oturan beyaz tişortlü gri gömlekliyim yani kesn o ben olurdum hahahaha :d bütün ilginç seyler bnde mevcut hahahaha

Yavrum bu sene üniversite sınavına yeniden girdim. Psikoloji okuma hayalim vardı. Tutarsa eğer bir 4 sene sık dişini, bizzat ben senin biliçaltını temizlicem

Başka nedenlerden gittim de bunun için gitmedim
Eşimin babası öyle dediğin şeylerin hepsine takar, okb. Bende nasıl bir insansam taktığım bir tane şey yok, ağız şapırdatması bile sinirimi bozmaz sülalem rahat

Ayyy çok fena. Nasıl geçmiş sınavı

Ben işimi kış tutayım da yaz çıkarsa bahtıma be çiçeğim Erkek soyuna güven olmaz. Beyinleri malum yerlerinde onların. Bugün görev yapacağı yeri de biliyorum ama çok uzak, gidip gözetleyesim var da rezil olma ihtimalim kafamı kurcalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…