Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy ne diyorsun ya ne kötü
Acı kadına samdan acı ciddiyim, başakla yaşayan bilir, ömür törpüsü, sabit fikirli adamlar
Psikoijisi normal değildir kv nin garanti veriyorum

zaten normal bi kadın değil negom. ama kayinpeder onun yanında çok normal kalender bi adam kaliyo öyle deyim sana. cidden hangisi hangisini delirtti daha anlayamadim karşılıklı zivanadan cikmislar galiba.

Kuzum yaa

zaten normal bi kadın değil negom. ama kayinpeder onun yanında çok normal kalender bi adam kaliyo öyle deyim sana. cidden hangisi hangisini delirtti daha anlayamadim karşılıklı zivanadan cikmislar galiba.
Benim kocam da öyle durur, dışardan gören herkes çok beğenir, ağır başlı beyefendi, kibar, sakin durur. İçini evde ki halini ben bilirim beni de öyle kandırdı zaten, o halini beğenmiştim.

Benim kocam da öyle durur, dışardan gören herkes çok beğenir, ağır başlı beyefendi, kibar, sakin durur. İçini evde ki halini ben bilirim beni de öyle kandırdı zaten, o halini beğenmiştim.

bizde de kayinpeder aksi sinirli cin fikirli görünür. ama normalde işte merhametli cömert kalender bi adamdir. kaynanam da dışardan fedakâr, cefakâr, eli açık, saf ve iyi niyetli görünür. içi çok karanlık kadının hani bazen icimizdeki kötüyle savaşırız iyi insan olmaya çalışırız. kadının hiç öyle derdi yok

Allah sana da geçim düzen versin negom. ya da gönlünde ne varsa ne geciyosa onu versin zor insanlar yıpratıyo herkesi herşeyi.

Günaydın bebeler burda mı
bebelere balonnnnn bebelere balonnnnnn
Benim adam geldi nöbetten demin, uyuyor şuan puk çuvalı gibi yayıldı kaldı yazık
Benimde uykum kaçtı kertenkele avına çıkayım dedim, kimler burda
Bonus yavrum biz hizuran ile eğitim şehidi olduk ondan gelemiyoruz pek Gerçi ben mümkün mertebe uğruyorum o cidden hiç yok ne zamandır Sanırım ben eğitim gazisi oldum o eğitim şehidi, öyle görünüyor

ben burdayım aney

Günaydın cicim nasılsın

Oyyy kıyamam sana ben iki gözümün çiçeği

Seni kurtarayım istersen bana yazma he

Bnde yatağım da yatıyorum cici eşim yok

Seni kurtarayım istersen bana yazma he ❤

Bnde yatağım da yatıyorum cici eşim yok
Çakallıkla almadıysan neden yazmayayım kutsişim aşk olsun Sana şiir yazmak su içmek gibi birşey oldu artık benim için, bağımlısı oldum
Eşin nerde kutsişim

Çakallıkla almadıysan neden yazmayayım kutsişim aşk olsun Sana şiir yazmak su içmek gibi birşey oldu artık benim için, bağımlısı oldum
Eşin nerde kutsişim
Yok çakallık yapmadım bakabilirsin :)

Eşim araba pazarına gitti arabamızı satmak için ama zaten küsmüştüm ben ona

benim oğlan sagolsun cicim ya :) an geç altı buçukta dikiyo beni beşte kalkmaya yeltemdigi zaman zorla yatıryorum aglaya ağlaya altı alti buçuğa kadar vakit geciriyo öyle kalkiyo

Günaydın tüm bebe kertenkelelerime
Benim adam geldi nöbetten malak kibin uyuyor Bende kaçtım topiğe geldim bebelerim aç mıdır, açıkta mıdır bakayım dedim
Sonra şu ödül işini halletmeye çalıştım, çok zor anlardı Ama hallettim
Şimdi kazananları açıklayayım artık sırayla yazması 1 ayı bulacak herhalde
Evet efendümm şimdi tablomuz şu şekilde. Öncelikle ben gitmeden önce en son 13.000 ödülünü Youlost16 almıştı. Bunu bir hatırlayarak devam edelim.

(Kutsal 13.000 i aldığı için 16.000 e kadar bekleme müddeti vardı. 2K bekleme kuralı getirmiştim hatırlarsanız. Diloş da 14.000 i aldığı için 17.000 e kadar beklem müddeti vardı. 15.004.msja kadar kutsal ve diloş mesajlaştığı için ödül successfull'a devretti)

Evet ben bu kadar şiir yazdıktan sonra mesleğimi şair olarak güncellicem haberiniz olsun
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
Kajmery34
S Siyah_incim
D e f n e
Amecey
kubdef
bil ge
KedidirKedii
C Cay6
D Dilos06
T Tatlianne20
AnneAslan
hicmet16
Kukrim
Monny
efuulimm
successful woman
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
K KurkmantoluS
B baby0101
I inessa armand

Yok çakallık yapmadım bakabilirsin :)

Eşim araba pazarına gitti arabamızı satmak için ama zaten küsmüştüm ben ona
Neden küstün kutsişim noldu arabayı neden satıyorsunuz

benim oğlan sagolsun cicim ya :) an geç altı buçukta dikiyo beni beşte kalkmaya yeltemdigi zaman zorla yatıryorum aglaya ağlaya altı alti buçuğa kadar vakit geciriyo öyle kalkiyo
Demaaa
Ben şuan çocuk fikrini yeniden sorguladım Zor olmuyor mu böyle, bıkkınlık gelmiyor mu şamdanım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…