- 11 Nisan 2007
- 88.075
- 518.253
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.181
Ayy ne diyorsun ya ne kötü
Acı kadına samdan acı ciddiyim, başakla yaşayan bilir, ömür törpüsü, sabit fikirli adamlar
Psikoijisi normal değildir kv nin garanti veriyorum
Kuzum yaaEvet kertenkelelerim okulların açılması ile malesef daha az girebiliyorum artıkArtık daha yoğun ve daha yorgun bir ciciyim
Moral bozukluğu topukludan değilAmecey im. Aslında biraz uzun bir hikaye. Ama özetlemek gerekirse babamla senelerdir görüşmüyordum. Annem babam ayrı benim. Ben ve kardeşimden habersiz bir evlilik yaptı. Onun dışında başka birçok şey yaptı. Düğünde o ve eşiyle denk geldik bu akşam. Aslında güzel bir ortamdı eşi çok tatlı biriymiş. Hatta hep babama bizi arayıp sormasını söylüyormuş ama babam dinlemiyormuş. Çekiniyormuş falan..
Ama çok huzursuz oldum, ortam beni çok gerdi. Modum çok düştü.
Benim kocam da öyle durur, dışardan gören herkes çok beğenir, ağır başlı beyefendi, kibar, sakin durur. İçini evde ki halini ben bilirimzaten normal bi kadın değil negom. ama kayinpeder onun yanında çok normal kalender bi adam kaliyoöyle deyim sana. cidden hangisi hangisini delirtti daha anlayamadim karşılıklı zivanadan cikmislar galiba.
Od okudum çok güzel, Ahmet Ümit kitapları da sürükleyiciSizce hangisiyle başlasam
Benim kocam da öyle durur, dışardan gören herkes çok beğenir, ağır başlı beyefendi, kibar, sakin durur. İçini evde ki halini ben bilirimbeni de öyle kandırdı zaten, o halini beğenmiştim.
Günaydın bebeler burda mı
bebelere balonnnnn bebelere balonnnnnn
Benim adam geldi nöbetten demin, uyuyor şuan puk çuvalı gibi yayıldı kaldı yazık
Benimde uykum kaçtı kertenkele avına çıkayım dedim, kimler burda
Bonus yavrum biz hizuran ile eğitim şehidi olduk ondan gelemiyoruz pek Gerçi ben mümkün mertebe uğruyorum o cidden hiç yok ne zamandır Sanırım ben eğitim gazisi oldum o eğitim şehidi, öyle görünüyor
Günaydın cicim nasılsınGünaydın bebeler burda mı
Benim adam geldi nöbetten demin, uyuyor şuan puk çuvalı gibi yayıldı kaldı yazık
Bonus yavrum biz hizuran ile eğitim şehidi olduk ondan gelemiyoruz pek Gerçi ben mümkün mertebe uğruyorum o cidden hiç yok ne zamandır Sanırım ben eğitim gazisi oldum o eğitim şehidi, öyle görünüyor
Oyyy kıyamam sana ben iki gözümün çiçeğiGünaydın bebeler burda mı
Neden erkencisin şamdanımmben burdayım aney
Günaydın kutsişim sizin ödül işinin içinden çıkmaya çalışıyorum, okuldaki evrak işinden zor şuan tespit meselesiGünaydın cicim nasılsın ♥
Bana kıymaOyyy kıyamam sana ben iki gözümün çiçeği
Seni kurtarayım istersen bana yazma heNeden erkencisin şamdanımm
Günaydın kutsişim sizin ödül işinin içinden çıkmaya çalışıyorum, okuldaki evrak işinden zor şuan tespit meselesiSen napıyosun ♥
Bana kıyma
Günaydın limonsuzım nasılsın ♥
Çakallıkla almadıysan neden yazmayayım kutsişim aşk olsunSeni kurtarayım istersen bana yazma he ❤
Bnde yatağım da yatıyorum cici eşim yok
Yok çakallık yapmadım bakabilirsin :)Çakallıkla almadıysan neden yazmayayım kutsişim aşk olsunSana şiir yazmak su içmek gibi birşey oldu artık benim için, bağımlısı oldum
Eşin nerde kutsişim
Neden erkencisin şamdanımm
Günaydın kutsişim sizin ödül işinin içinden çıkmaya çalışıyorum, okuldaki evrak işinden zor şuan tespit meselesiSen napıyosun
Bana kıyma
Günaydın limonsuzım nasılsın
Neden küstün kutsişim nolduYok çakallık yapmadım bakabilirsin :)
Eşim araba pazarına gitti arabamızı satmak için ama zaten küsmüştüm ben ona
Demaaabenim oğlan sagolsun cicim ya :) an geç altı buçukta dikiyo benibeşte kalkmaya yeltemdigi zaman zorla yatıryorum aglaya ağlaya altı alti buçuğa kadar vakit geciriyo öyle kalkiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?