- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.201
Ne demek lan Şakir şimdi bu benim şiirim yok mu ???Günaydın tüm bebe kertenkelelerime
Benim adam geldi nöbetten malak kibin uyuyorBende kaçtım topiğe geldim bebelerim aç mıdır, açıkta mıdır bakayım dedim
Sonra şu ödül işini halletmeye çalıştım, çok zor anlardıAma hallettim
Şimdi kazananları açıklayayım artık sırayla yazması 1 ayı bulacak herhalde
Evet efendümm şimdi tablomuz şu şekilde. Öncelikle ben gitmeden önce en son 13.000 ödülünüYoulost16 almıştı. Bunu bir hatırlayarak devam edelim.
Eki Görüntüle 2307606 Eki Görüntüle 2307607
(Kutsal 13.000 i aldığı için 16.000 e kadar bekleme müddeti vardı. 2K bekleme kuralı getirmiştim hatırlarsanız. Diloş da 14.000 i aldığı için 17.000 e kadar beklem müddeti vardı. 15.004.msja kadar kutsal ve diloş mesajlaştığı için ödül successfull'a devretti)
Eki Görüntüle 2307608 Eki Görüntüle 2307609 Eki Görüntüle 2307610 Eki Görüntüle 2307611
Evet ben bu kadar şiir yazdıktan sonra mesleğimi şair olarak güncellicem haberiniz olsun
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Limonsuzzcay
Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Kajmery34
@Siyah_incim
@D e f n e
@Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
D Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@successful woman
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
@baby0101
@tosia
Kendini dün gece Naz’a cekti bende dem görürsün dedim biraz da ağır konuştum ama haketti...Neden küstün kutsişim nolduarabayı neden satıyorsunuz
Günaydın fındığım nasılsın
Aaaaa kiiimmmm???B Brunello Cicinelli kuzum hoşgeldinben bu karilara mesaj atiommm bana hiç geri dönüş yapmiolar bende gelmiom topiğe
Demaaa
Ben şuan çocuk fikrini yeniden sorguladımZor olmuyor mu böyle, bıkkınlık gelmiyor mu şamdanım
Ne demek lan Şakir şimdi bu benim şiirim yok mu ???
Yavrum olmaz mı şiir sana. Görsellerdeki herkes şiirlenecek yakında işteKendini dün gece Naz’a cekti bende dem görürsün dedim biraz da ağır konuştum ama haketti...
Yenisini almayı planlıyoruz cicim
Amin kuzum sağol, kimin kalbinde ne var bir tek Allah bilir, o yüzden insanları göründüğü gibi yargılamayı bırakalı çok oldu, artık hislerime güveniyorum ben kalbim ısınmadıysa ne kadar sempatik olursa olsun o kişi beni yanıltmadı hiç.bizde de kayinpeder aksi sinirli cin fikirli görünür. ama normalde işte merhametli cömert kalender bi adamdir. kaynanam da dışardan fedakâr, cefakâr, eli açık, saf ve iyi niyetli görünür. içi çok karanlık kadınınhani bazen icimizdeki kötüyle savaşırız iyi insan olmaya çalışırız. kadının hiç öyle derdi yok
Allah sana da geçim düzen versin negom. ya da gönlünde ne varsa ne geciyosa onu versinzor insanlar yıpratıyo herkesi herşeyi.
Kim sana dönüş yapmaz kimmmmmmm kimB Brunello Cicinelli kuzum hoşgeldinben bu karilara mesaj atiommm bana hiç geri dönüş yapmiolar bende gelmiom topiğe
Slm kızlar napionuz diye mesaj atiommm hiccc cevap yok ben geldim diye yine mesaj atiommm hicccAaaaa kiiimmmm???
Günaydın fındığım nasılsın ♥
Yohhhh askimmmmmmm kimse bana dönüş yapmioooKim sana dönüş yapmaz kimmmmmmm kim
Haaaaayırrrrbence sen bi folik asiti arastir bakciddiyim
zor bıkkınlık da geliyoama zaten işe doncem bi kaç aya o zaman da oğlanı krese bırak ise git al gel sikayetlerine baslicam kesin
ama ben erken kalkmayi seven bi insanim. benim genel şikayetim gece uyumamasi cicikom yasabaha kadar ayağımda salliyom, sakinlestirmeye calisiyom. ninni masal falan derken sabah harpten çıkmış gibi güne başlıyorum herkesin bebesi böyle çılgın olcak değil ya sen eşine peşinen söyle riske atma kendini o baksin geceleri falan
Eşim nickimi öğrendi ondan kapattımYavrum olmaz mı şiir sana. Görsellerdeki herkes şiirlenecek yakında işteYalnız profilin kapalı farkında mısın? Ne kapayıp duruyorsun şu profilini. Profilinle zorun ne. İçeride kara para mı aklıyorsun?
Ne konuda naza çekti kutsişim, aşna fişna konusunda mı
Aynı be ya....kurmuşlar kutsal ittifak bana da etmiyorlar hiç... dün burada patronun kızıyla muhabbet ettik azıcık...o da bana kimse gitme demiyor diyince üzüldüm....anama gelsin söylerim demedim ama içten içe kırıldım... B Brunello CicinelliB Brunello Cicinelli kuzum hoşgeldinben bu karilara mesaj atiommm bana hiç geri dönüş yapmiolar bende gelmiom topiğe
Kuzum ben hep geriden okuduğum için mesajları, ben gelene kadar gitmiş oluyordursunSlm kızlar napionuz diye mesaj atiommm hiccc cevap yok ben geldim diye yine mesaj atiommm hiccc
Muhabbete dalınca gözleri hiçbirşey görmüyor, gözlerini kan bürüyor bunların kanYohhhh askimmmmmmm kimse bana dönüş yapmioooneyse sabah sabah duygu sömürüsünü deeee yaptimmm ohhh
Ahahah kıyamam ya ama hava da soguk burda orda nasıl bilmiyorumiyiyim kuzu oglanla savasiyoruzayakkabılarını getirip getirip park diye ağlıyo
arabasiz zor oluyo ya inşallah istediğiniz gibi bi araba alırsınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?