Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne demek lan Şakir şimdi bu benim şiirim yok mu ???

Demaaa
Ben şuan çocuk fikrini yeniden sorguladım Zor olmuyor mu böyle, bıkkınlık gelmiyor mu şamdanım

bence sen bi folik asiti arastir bak ciddiyim

zor bıkkınlık da geliyo ama zaten işe doncem bi kaç aya o zaman da oğlanı krese bırak ise git al gel sikayetlerine baslicam kesin

ama ben erken kalkmayi seven bi insanim. benim genel şikayetim gece uyumamasi cicikom ya sabaha kadar ayağımda salliyom, sakinlestirmeye calisiyom. ninni masal falan derken sabah harpten çıkmış gibi güne başlıyorum herkesin bebesi böyle çılgın olcak değil ya sen eşine peşinen söyle riske atma kendini o baksin geceleri falan

Ne demek lan Şakir şimdi bu benim şiirim yok mu ???
Kendini dün gece Naz’a cekti bende dem görürsün dedim biraz da ağır konuştum ama haketti...

Yenisini almayı planlıyoruz cicim
Yavrum olmaz mı şiir sana. Görsellerdeki herkes şiirlenecek yakında işte Yalnız profilin kapalı farkında mısın? Ne kapayıp duruyorsun şu profilini. Profilinle zorun ne. İçeride kara para mı aklıyorsun?
Ne konuda naza çekti kutsişim, aşna fişna konusunda mı

Amin kuzum sağol, kimin kalbinde ne var bir tek Allah bilir, o yüzden insanları göründüğü gibi yargılamayı bırakalı çok oldu, artık hislerime güveniyorum ben kalbim ısınmadıysa ne kadar sempatik olursa olsun o kişi beni yanıltmadı hiç.

Günaydın fındığım nasılsın ♥

iyiyim kuzu oglanla savasiyoruz ayakkabılarını getirip getirip park diye ağlıyo
arabasiz zor oluyo ya inşallah istediğiniz gibi bi araba alırsınız:)

Haaaaayırrrr
Bide herkes hamilelikte kullanır ben kaç ay önceden başladım. Terminatör mü doğurucam şimdiiiii
Benim adam da gece amma güzel ilgilenir ya Adam gece nöbeti tutamıyor uyumaktan habire ceza alıyor, çocuğun nöbetini müthiş tutar eminim

Eşim nickimi öğrendi ondan kapattım

Evet aşna fişna konusunda

B Brunello Cicinelli kuzum hoşgeldinben bu karilara mesaj atiommm bana hiç geri dönüş yapmiolar bende gelmiom topiğe
Aynı be ya....kurmuşlar kutsal ittifak bana da etmiyorlar hiç... dün burada patronun kızıyla muhabbet ettik azıcık...o da bana kimse gitme demiyor diyince üzüldüm....anama gelsin söylerim demedim ama içten içe kırıldım... B Brunello Cicinelli
30- 40 sayfa muhabbetlerini okudum yeminle...mesaj yazmıyor derlerse inanma bak...vallahi yazdım gülmediler bile
Gene de seviyorum kertenkele kardeşlerimi.... arada anam var çünküm

Yohhhh askimmmmmmm kimse bana dönüş yapmiooo neyse sabah sabah duygu sömürüsünü deeee yaptimmmohhh
Muhabbete dalınca gözleri hiçbirşey görmüyor, gözlerini kan bürüyor bunların kan Üzülme bazen beni de görmüyorlar Koyu muhabbet arasında gelmemek lazım acımazlar, yıpranırsın, berduş olursun

iyiyim kuzu oglanla savasiyoruz ayakkabılarını getirip getirip park diye ağlıyo
arabasiz zor oluyo ya inşallah istediğiniz gibi bi araba alırsınız:)
Ahahah kıyamam ya ama hava da soguk burda orda nasıl bilmiyorum

İnsallah canım varda yükseltmeyi düşünüyoruz yada başka bi yatırırım bakalım :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…