Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzularım alın benden size amme hizmeti, gözünüz gönlünüz açılsın Bende bu şarkıyı buradaki bir üyeden öğrenmiştim ama kim hatırlamıyorum Bu aralar taktım bu şarkıya arabada bile hep bunu dinliyorum. Klibi de pek hojdır hani Onlar mı daha seksü yoksa biz mi hadi bakalım, herkes giysin çiçekli donlarını, dans pistine
ByNkoaLa K Kendinisevenbirii
hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu P Psikolojikdeliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri Chocolita C Chivas Regal Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus @canlianne minik kalp0753 Mcz09 Nego Reyyan__ Marskedisi

Son düzenleme:
Kız bu ne nerden buluyon bunları sen ya ben bu kadar kıvırtsam 50 kilo olurum heralde

Kız bu ne nerden buluyon bunları sen ya ben bu kadar kıvırtsam 50 kilo olurum heralde
Ahahahhahaahs gacı bacağını kafasına kadar kaldırıp sonra havada dönerek şıpagat açıyor. Denesem sonum acilde ameliyat

Hemen denicem bu hareketleri hahahahah

Ben de takılıyorum. Memleket etkisini gosterdi kilo almışım daha bir hafta oldu. İki hafta daha burdayım yandım ben resmen
Hhaha dikkat et kuzucuk, dobiş olup dönme sonra Gerçi şimdi oraların yemekleri de pek güzeldir Hişt tatlı kıssss benim rahmetliyi topuğundan vuracaktın ne oldu o iş, hallettin mi bakim

Bunlar kadınsa ben kezbanim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…