- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.921
Seni Yılmaz Erdoğan yapıyorum kıymetlim, senin yerin en üst yer sultanımben arkada oturan beyaz tişortlü gri gömlekliyim yani kesn o ben olurdum hahahaha :dbütün ilginç seyler bnde mevcut hahahaha
WouwwwwwwSeni Yılmaz Erdoğan yapıyorum kıymetlim, senin yerin en üst yer sultanım
Jennifer Lopez totolum benim, kalksın acık da gözümüz gönlümüz açılsın beehhWouwwwwww
Bak şimdi totom kalktı hahahahahahah
Çook şanslısın bu konuda o zamanEşimin babası öyle dediğin şeylerin hepsine takar, okb. Bende nasıl bir insansam taktığım bir tane şey yok, ağız şapırdatması bile sinirimi bozmaz sülalem rahat
Kız bu neKuzularım alın benden size amme hizmeti, gözünüz gönlünüz açılsınBende bu şarkıyı buradaki bir üyeden öğrenmiştim ama kim hatırlamıyorum Bu aralar taktım bu şarkıya arabada bile hep bunu dinliyorum. Klibi de pek hojdır hani Onlar mı daha seksü yoksa biz mi hadi bakalım, herkes giysin çiçekli donlarını, dans pistine
ByNkoaLa K Kendinisevenbirii
hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu P Psikolojikdeliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri Chocolita C Chivas Regal Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus @canlianne @minikkalp0753 Mcz09 Nego Reyyan__ Marskedisi
Ahahahhahaahs gacı bacağını kafasına kadar kaldırıp sonra havada dönerek şıpagat açıyor. Denesem sonum acilde ameliyatKız bu nenerden buluyon bunları sen ya ben bu kadar kıvırtsam 50 kilo olurum heralde
Hemen denicem bu hareketleri hahahahahKuzularım alın benden size amme hizmeti, gözünüz gönlünüz açılsınBende bu şarkıyı buradaki bir üyeden öğrenmiştim ama kim hatırlamıyorum Bu aralar taktım bu şarkıya arabada bile hep bunu dinliyorum. Klibi de pek hojdır hani Onlar mı daha seksü yoksa biz mi hadi bakalım, herkes giysin çiçekli donlarını, dans pistine
hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu P Psikolojikdeliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri Chocolita C Chivas Regal Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus @canlianne minik kalp0753 Mcz09 Nego Reyyan__ Marskedisi
Gülom sen deneme seninki zaten sana fazla yanık iyice elinden kurtulamazsınHemen denicem bu hareketleri hahahahah
Sen ne diyosun benim kesin apuş aram yırtılırAhahahhahaahs gacı bacağını kafasına kadar kaldırıp sonra havada dönerek şıpagat açıyor. Denesem sonum acilde ameliyat
4 sene sonra beni Manisa’da ziyaret edebilirsin canım akıl hastanesinde bekliyor olabilirimYavrum bu sene üniversite sınavına yeniden girdim. Psikoloji okuma hayalim vardı. Tutarsa eğer bir 4 sene sık dişini, bizzat ben senin biliçaltını temizlicem
Hahaha sorun ne ki kuzum, neyinden şikayetçisin?4 sene sonra beni Manisa’da ziyaret edebilirsin canım akıl hastanesinde bekliyor olabilirim
İyi geçti diyor. Umarım atanır. Sorular kolaymış gkgy eğitim biraz daha zorlamış. Alana bakalım bir de.Ayyy çok fena. Nasıl geçmiş sınavı
Hayırlısı olsun inşallah kuzum, Allah yardımcısı olsun. Sen neler yapıyorsun?İyi geçti diyor. Umarım atanır. Sorular kolaymış gkgy eğitim biraz daha zorlamış. Alana bakalım bir de.
Ben de takılıyorum. Memleket etkisini gosterdi kilo almışım daha bir hafta oldu. İki hafta daha burdayım yandım ben resmenHayırlısı olsun inşallah kuzum, Allah yardımcısı olsun. Sen neler yapıyorsun?
Hhaha dikkat et kuzucuk, dobiş olup dönme sonraBen de takılıyorum. Memleket etkisini gosterdi kilo almışım daha bir hafta oldu. İki hafta daha burdayım yandım ben resmen
Kuzularım alın benden size amme hizmeti, gözünüz gönlünüz açılsınBende bu şarkıyı buradaki bir üyeden öğrenmiştim ama kim hatırlamıyorum Bu aralar taktım bu şarkıya arabada bile hep bunu dinliyorum. Klibi de pek hojdır hani Onlar mı daha seksü yoksa biz mi hadi bakalım, herkes giysin çiçekli donlarını, dans pistine
hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu P Psikolojikdeliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri Chocolita C Chivas Regal Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus @canlianne minik kalp0753 Mcz09 Nego Reyyan__ Marskedisi
Adamlarimi gönderiyorum derhal o iş bendeHhaha dikkat et kuzucuk, dobiş olup dönme sonraGerçi şimdi oraların yemekleri de pek güzeldir Hişt tatlı kıssss benim rahmetliyi topuğundan vuracaktın ne oldu o iş, hallettin mi bakim
Kuzularım alın benden size amme hizmeti, gözünüz gönlünüz açılsınBende bu şarkıyı buradaki bir üyeden öğrenmiştim ama kim hatırlamıyorum Bu aralar taktım bu şarkıya arabada bile hep bunu dinliyorum. Klibi de pek hojdır hani Onlar mı daha seksü yoksa biz mi hadi bakalım, herkes giysin çiçekli donlarını, dans pistine
Bunlar kadınsa ben kezbanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?