Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Slm kızlar napionuz diye mesaj atiommm hiccc cevap yok ben geldim diye yine mesaj atiommm hiccc
Sana bişey diyim mi oyle mjlar Arada kayboluyo valla bende çoğu mjı etiket olmasına rağmen kaçırıyorum ondan etiket yaparak gelsen bence daha iyi olur şahsen ben göremiyorum çünkğ

Eşim nickimi öğrendi ondan kapattım

Evet aşna fişna konusunda
Senin eşinden saklıcak neyin var be kutsişim. Görse öğrense nolur kv bile gömmeyen bir gacısın
Yorgun muydu ki, yorgundur belki

Son düzenleme:
kk birinci noteri hep burda zaten. Biz yokken topiğin kötü güçlerden koruyor

İyim tatlım evime geldim. Birazdan kalkıp kahvaltı için beyime paçanga böreği yapıcamtabi hazır yufkadan

Senin eşinden saklıcak neyin var be kutsişim. Görse öğrense olur kv bile gömmeyen bir gacısın
Yorgun muydu ki, yorgundur belki
Yok bi kere konu açtım Ahahahha

Olsun bende Yorgun’ken yapıyodum ama

Asil kadınımı üzeni üzerim
Alnını karışlarım alnını
Muhabbet bağımlısı bunlar Elhanım, muhabbet krizine girdikleri zaman gözleri hiçbirşey görmüyor. Ama sen üzülme, ben seni her zaman görürüm. Bir ana, yavru kertenkelesini nerde olursa olsun mutlaka görür, hem kızma onlar da kardeş Nasılsın buram buram kalite kokan hatunum
Bi beni düzgün yapamadın zaten..
Seni yapamadım. Sen ilk kertenkelelerdensin. O zamanlar tecrübesiz idim. Küçük idim. Cahil idim, foliksiz idim. Ama sende bir evlatsın. Hepimiz seni böyle kabullenip sevdik

Günaydın kertenkeleler.
Günaydın ana kertenkele.
Günaydın arizona.
Günaydın dünya.

Bugün de hava serin yağmurlu, bende hava gibi biraz kasvetliyim.
Ayaklarım buz gibi, çorap giymeye erinir vaziyetteyim.
İki gün sonra kasıklarım ağrırken burda ağlarsam, eskiden anamın yaptığı gibi hatırlatın bana. Yalın ayak gezdin hep diyin.
Neyse hepinizi seviyorum. Tekrar günaydın

berduş etti bu topihhh benii

Günaydın
B Brunello Cicinelli ben tam anlamadım, 17k 18k 19k olanlara ne oluyür
Tosiam akrostiş şiir yazıyorum profillerine. Öyle işte. Eğleniyoruz kendi çapımızda işte
kk birinci noteri hep burda zaten. Biz yokken topiğin kötü güçlerden koruyor

İyim tatlım evime geldim. Birazdan kalkıp kahvaltı için beyime paçanga böreği yapıcamtabi hazır yufkadan
Paçanga mı, çok güzel yaparım Ama kendi usulüm var. Köz kapya biberi turşusu koyuyorum içine çok azcık ince şerit halinde. Hamaratım benim,

Vallaha kızlar bende dünden beri depremle ugrasiyroum 6.7 kere sallandik 4.7 4.8 4.3 ile tedirgin olduk dün uyku muyku haram oldu
Çok geçmiş olsun diloşum Neresi orası ya haberleri açtığım yokki

Ulan iltifat mı ettin hakaret mi anlamadım yani bu nasıl bişeydir ikisi arasında kaldım suan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…