- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.221
O yapar
Sana bişey diyim mi oyle mjlar Arada kayboluyo valla bende çoğu mjı etiket olmasına rağmen kaçırıyorum ondan etiket yaparak gelsen bence daha iyi olur şahsen ben göremiyorum çünkğSlm kızlar napionuz diye mesaj atiommm hiccc cevap yok ben geldim diye yine mesaj atiommm hiccc
Bi beni düzgün yapamadın zaten..O yaparO benim hayırlı evladım, folik asitli zamanlarıma denk geldi, çok güzel yaptım bu çocuğu, oldu bu çocuk
kk birinci noteri
Senin eşinden saklıcak neyin var be kutsişim. Görse öğrense nolur kv bile gömmeyen bir gacısınEşim nickimi öğrendi ondan kapattım
Evet aşna fişna konusunda
Beni de Benjamin Button gibi doğurmuşun anacım.O yaparO benim hayırlı evladım, folik asitli zamanlarıma denk geldi, çok güzel yaptım bu çocuğu, oldu bu çocuk
kk birinci noteri
Neden erkencisin şamdanımm
Günaydın kutsişim sizin ödül işinin içinden çıkmaya çalışıyorum, okuldaki evrak işinden zor şuan tespit meselesiSen napıyosun ♥
Bana kıyma
Günaydın limonsuzım nasılsın ♥
Yok bi kere konu açtım AhahahhaSenin eşinden saklıcak neyin var be kutsişim. Görse öğrense olur kv bile gömmeyen bir gacısın
Yorgun muydu ki, yorgundur belki
Çok güzel şeyler oluyor
Ayyyyy eline sağlıkkk birinci noteri hep burda zaten. Biz yokken topiğin kötü güçlerden koruyor
İyim tatlım evime geldim. Birazdan kalkıp kahvaltı için beyime paçanga böreği yapıcamtabi hazır yufkadan
Oooh yarasın bebişim. Aferin hayırlı kertenkelem böyle çay iç
Asil kadınımı üzeni üzerimAynı be ya....kurmuşlar kutsal ittifak bana da etmiyorlar hiç... dün burada patronun kızıyla muhabbet ettik azıcık...o da bana kimse gitme demiyor diyince üzüldüm....anama gelsin söylerim demedim ama içten içe kırıldım... B Brunello Cicinelli
30- 40 sayfa muhabbetlerini okudum yeminle...mesaj yazmıyor derlerse inanma bak...vallahi yazdım gülmediler bile
Gene de seviyorum kertenkele kardeşlerimi....arada anam var çünküm
Seni yapamadım. Sen ilk kertenkelelerdensin. O zamanlar tecrübesiz idim. Küçük idim. Cahil idim, foliksiz idim. Ama sende bir evlatsın. Hepimiz seni böyle kabullenip sevdikBi beni düzgün yapamadın zaten..
Muhabbete dalınca gözleri hiçbirşey görmüyor, gözlerini kan bürüyor bunların kanÜzülme bazen beni de görmüyorlar Koyu muhabbet arasında gelmemek lazım acımazlar, yıpranırsın, berduş olursun
Tosiam akrostiş şiir yazıyorum profillerine. Öyle işte. Eğleniyoruz kendi çapımızda işte
Paçanga mı, çok güzel yaparımkk birinci noteri hep burda zaten. Biz yokken topiğin kötü güçlerden koruyor
İyim tatlım evime geldim. Birazdan kalkıp kahvaltı için beyime paçanga böreği yapıcamtabi hazır yufkadan
Çok geçmiş olsun diloşumVallaha kızlar bende dünden beri depremle ugrasiyroum 6.7 kere sallandik 4.7 4.8 4.3 ile tedirgin olduk dün uyku muyku haram oldu
Tosiam akrostiş şiir yazıyorum profillerine. Öyle işte. Eğleniyoruz kendi çapımızda işte
Ulan iltifat mı ettin hakaret mi anlamadım yani bu nasıl bişeydir ikisi arasında kaldım suanAsil kadınımı üzeni üzerim
Alnını karışlarım alnını
Muhabbet bağımlısı bunlar Elhanım, muhabbet krizine girdikleri zaman gözleri hiçbirşey görmüyor. Ama sen üzülme, ben seni her zaman görürüm. Bir ana, yavru kertenkelesini nerde olursa olsun mutlaka görür, hem kızma onlar da kardeşNasılsın buram buram kalite kokan hatunum
Seni yapamadım. Sen ilk kertenkelelerdensin. O zamanlar tecrübesiz idim. Küçük idim. Cahil idim, foliksiz idim. Ama sende bir evlatsın. Hepimiz seni böyle kabullenip sevdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?