- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.241
Yaaa KuZum dışarda kalsaydınız keskeVallaha kızlar bende dünden beri depremle ugrasiyroum 6.7 kere sallandik 4.7 4.8 4.3 ile tedirgin olduk dün uyku muyku haram oldu
Ankara kuzum Ankara dün çok sallandı canım herkez tedirgin di Çankırı'dan geldi deprem orda herkez bu gece dışarda yattı bir kac ev yıkılmış ard Arda 3 kere sallıyor sabah bir başladı akşam 10 a kadar sallandı gece de olmuşÇok geçmiş olsun diloşumNeresi orası ya haberleri açtığım yokki
Ulan iltifat mı ettin hakaret mi anlamadım yani bu nasıl bişeydir ikisi arasında kaldım suan
Çıktık kuzum dışarı sonra girdik eve bir tehlike arz edilmiyor diye uyarı yapıldı eve döndük ama Çankırı da herkez dışarda yattıYaaa KuZum dışarda kalsaydınız keske
KoptumBeni de Benjamin Button gibi doğurmuşun anacım.
Biz yorgunken yaparız da onlar yapmaz kutsişim. Zaten açıkçası yapmama lüksü de bırakmıyorlar, en azından benimki öyle. Ama onlar nazlandım mı ikiletmiyorlar bile. Çok değişiklerYok bi kere konu açtım Ahahahha
Olsun bende Yorgun’ken yapıyodum ama
Ayyyy işte ciciye aradığım yorum tamda busanki anne değil de kayınvalide gibi dimi, bi taraftan sırtını sıvazlıyor diğer elinde bıçak
Ay tam sana yazarken mj attı bunlar nasıl bi yaratıklar ya gece sırtını döndü yattı sabah günaydın askım diye mj atıyo ben şoookkkkKoptumsen en çıtır yavrumsun, hişt fıstık ver bir yanak
Biz yorgunken yaparız da onlar yapmaz kutsişim. Zaten açıkçası yapmama lüksü de bırakmıyorlar, en azından benimki öyle. Ama onlar nazlandım mı ikiletmiyorlar bile. Çok değişikler
Silah olsun o zamanciciye bıçak filan pek olmadı ama o lafin gelisiydi
Depremden cok korkarımÇıktık kuzum dışarı sonra girdik eve bir tehlike arz edilmiyor diye uyarı yapıldı eve döndük ama Çankırı da herkez dışarda yattı
O yaparO benim hayırlı evladım, folik asitli zamanlarıma denk geldi, çok güzel yaptım bu çocuğu, oldu bu çocuk
kk birinci noteri
Allah, enerji dolu girişin beni enerjilendirdiGünaydın kertenkeleler.
Günaydın ana kertenkele.
Günaydın arizona.
Günaydın dünya.
Bugün de hava serin yağmurlu, bende hava gibi biraz kasvetliyim.
Ayaklarım buz gibi, çorap giymeye erinir vaziyetteyim.
İki gün sonra kasıklarım ağrırken burda ağlarsam, eskiden anamın yaptığı gibi hatırlatın bana. Yalın ayak gezdin hep diyin.
Neyse hepinizi seviyorum. Tekrar günaydın
Silah olsun o zaman
Günaydın güzel girişlimmGünaydın kertenkeleler.
Günaydın ana kertenkele.
Günaydın arizona.
Günaydın dünya.
Bugün de hava serin yağmurlu, bende hava gibi biraz kasvetliyim.
Ayaklarım buz gibi, çorap giymeye erinir vaziyetteyim.
İki gün sonra kasıklarım ağrırken burda ağlarsam, eskiden anamın yaptığı gibi hatırlatın bana. Yalın ayak gezdin hep diyin.
Neyse hepinizi seviyorum. Tekrar günaydın
Ahahah kıyamam ya ama hava da soguk burda orda nasıl bilmiyorum
İnsallah canım varda yükseltmeyi düşünüyoruz yada başka bi yatırırım bakalım :)
Doğru bak bu şimdi ama beni rehine almıştı ne çabuk unuttun??yok yahu karıncayı incitmez bir hali var
Çok korkutucu bişey canımDepremden cok korkarım
Hım şimdi anladım o zaman kalk çabuk yemah püşür et püşür kofte püşürhava bi tuhaf ya burda dacikarcam da esim ise gitcek beraber çıkalım diye düşündüm :) benim adam gözünün önünde duran şeyi bulamaz çünkü
daha yemeği de yok. öğlen yemeği yapmam lazım :)
Cok geçmiş olsun canım ya Allahım korumuş bende tek olsam cok korkardımÇok korkutucu bişey canımbir de bir anda sallamaya başlayınca ev de de kimse yok yanlizsın artık eşim fln geldi de biraz da öyle sallandik can sağlığı olsun tek canim bunla geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?