Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun diloşum Neresi orası ya haberleri açtığım yokki
Ankara kuzum Ankara dün çok sallandı canım herkez tedirgin di Çankırı'dan geldi deprem orda herkez bu gece dışarda yattı bir kac ev yıkılmış ard Arda 3 kere sallıyor sabah bir başladı akşam 10 a kadar sallandı gece de olmuş

Beni de Benjamin Button gibi doğurmuşun anacım.
Koptum sen en çıtır yavrumsun, hişt fıstık ver bir yanak
Yok bi kere konu açtım Ahahahha

Olsun bende Yorgun’ken yapıyodum ama
Biz yorgunken yaparız da onlar yapmaz kutsişim. Zaten açıkçası yapmama lüksü de bırakmıyorlar, en azından benimki öyle. Ama onlar nazlandım mı ikiletmiyorlar bile. Çok değişikler

Ay tam sana yazarken mj attı bunlar nasıl bi yaratıklar ya gece sırtını döndü yattı sabah günaydın askım diye mj atıyo ben şoookkkk

Allah, enerji dolu girişin beni enerjilendirdi
Ayacıklarını üşütme bak çocuğun olmaz.
Ama üşümeyi de özlemişim ben kendi adıma. Yazdan çok bunaldım. Yağmur olsun kar olsun donalım artık

Günaydın güzel girişlimm

Ahahah kıyamam ya ama hava da soguk burda orda nasıl bilmiyorum

İnsallah canım varda yükseltmeyi düşünüyoruz yada başka bi yatırırım bakalım :)

hava bi tuhaf ya burda da cikarcam da esim ise gitcek beraber çıkalım diye düşündüm :) benim adam gözünün önünde duran şeyi bulamaz çünkü
daha yemeği de yok. öğlen yemeği yapmam lazım :)

Depremden cok korkarım
Çok korkutucu bişey canım bir de bir anda sallamaya başlayınca ev de de kimse yok yanlizsın artık eşim fln geldi de biraz da öyle sallandik can sağlığı olsun tek canim bunla geçmiş olsun

Hım şimdi anladım o zaman kalk çabuk yemah püşür et püşür kofte püşür

Çok korkutucu bişey canım bir de bir anda sallamaya başlayınca ev de de kimse yok yanlizsın artık eşim fln geldi de biraz da öyle sallandik can sağlığı olsun tek canim bunla geçmiş olsun
Cok geçmiş olsun canım ya Allahım korumuş bende tek olsam cok korkardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…