Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu muhabbeti bilmiyorum

aaaaa çok heyecanlı gerçekten
Yekk yeaaa öyle güzel birşey bekleme kendi çapımızda eğlencesine işte
Ulan iltifat mı ettin hakaret mi anlamadım yani bu nasıl bişeydir ikisi arasında kaldım suan
Ben sana birşey diyorsam o mutlaka iltifattır kutsişim aksini iddia eden etmesin
Çok geçmiş olsun diloşum ya Çok korkarım bende depremden.. Yıkılan ev falan var mı?
sanki anne değil de kayınvalide gibi dimi, bi taraftan sırtını sıvazlıyor diğer elinde bıçak
Allah Benden mikemmel bir kv olur
Ay tam sana yazarken mj attı bunlar nasıl bi yaratıklar ya gece sırtını döndü yattı sabah günaydın askım diye mj atıyo ben şoookkkk
Benimki de öyle yapıyor kutsişim alıştım artık Deli bunlar deli, tahtaları eksik boşver sen üzme kendini. Bekaret kemeri satın al bidaha sende ona yüz verme
ciciye bıçak filan pek olmadı ama o lafin gelisiydi
Silah olsun o zaman
Ben satır severim, balta severim
beni anam topik için doğurmuş canım
hamurumu cevap yazarken yoğurmus canim
Sen topiğin uslusu, hayırlısı, gülüsün
yok yahu karıncayı incitmez bir hali var
Karınca incitmem insan incitirim
Doğru bak bu şimdi ama beni rehine almıştı ne çabuk unuttun??
Bir daha rehin alınmak istemiyorsan profilinde kara para aklamayı bırakıp aç şu profilini

Hamilelikten 4 at önce kullanmaya başladım. Ne sen sor, ne ben anlatayım durumumuzu. 4 kişiyi perte çıkartıp hala at gibi koştıran bir bebe

Çok geçmiş olsun diloşum ya Çok korkarım bende depremden.. Yıkılan ev falan var mı?
Çok sağol kuzum Çankırı'da bir kaç ev yıkılmış bina değilde yerler fln çatlamış tek katlı evler biraz eski olduğu için taşları fln yıkılmış büyük bişey yok da ufak tefek şeyler var cnm bunla geçmiş olsun kuzum

Senden korkusun iddia edemez zTen ben hariç ama ben ederim

Aldım zaten mjına cevap bilen vermedim

Ayyy açtım açtım gir yaz şiirimi

Çok geçmiş olsun tekrar diloşum.. Allah beterinden saklasın inşAllah. Birkaç gün sonra normale dönersiniz psikoloji olarak, şuan endişe içinde olman normal

Patronun kızı kim? Bende yetişemiyorum bunların hızına Mmmm ellerine sağlık tatlım benim evde olsaydı senşn usulden yapardım

Çok geçmiş olsun tekrar diloşum.. Allah beterinden saklasın inşAllah. Birkaç gün sonra normale dönersiniz psikoloji olarak, şuan endişe içinde olman normal
Sağol canım benim piskolojik olarak devamlı şu anda bile sallanıyor gibi hissediyorumm toplarız bir iki güne gülüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…