- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.261
Doğru bak bu şimdi ama beni rehine almıştı ne çabuk unuttun??
Aaaaaaaaaaaaaa resmeeeennnnsen haketmişsindir kır dizini otur
Aaaaaaaaaaaaaa resmeeeennnn
Kıskanma kıskanmaonu özel mesajlarda resimleşmeden düşünecektin
Ben bu muhabbeti bilmiyorumGünaydın tüm bebe kertenkelelerime
Benim adam geldi nöbetten malak kibin uyuyorBende kaçtım topiğe geldim bebelerim aç mıdır, açıkta mıdır bakayım dedim
Sonra şu ödül işini halletmeye çalıştım, çok zor anlardıAma hallettim
Şimdi kazananları açıklayayım artık sırayla yazması 1 ayı bulacak herhalde
Evet efendümm şimdi tablomuz şu şekilde. Öncelikle ben gitmeden önce en son 13.000 ödülünüYoulost16 almıştı. Bunu bir hatırlayarak devam edelim.
Eki Görüntüle 2307606 Eki Görüntüle 2307607
(Kutsal 13.000 i aldığı için 16.000 e kadar bekleme müddeti vardı. 2K bekleme kuralı getirmiştim hatırlarsanız. Diloş da 14.000 i aldığı için 17.000 e kadar beklem müddeti vardı. 15.004.msja kadar kutsal ve diloş mesajlaştığı için ödül successfull'a devretti)
Eki Görüntüle 2307608 Eki Görüntüle 2307609 Eki Görüntüle 2307610 Eki Görüntüle 2307611
Evet ben bu kadar şiir yazdıktan sonra mesleğimi şair olarak güncellicem haberiniz olsun
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Kajmery34
@Siyah_incim
@D e f n e
@Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
D Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@successful woman
@Pembe Bal10cuk
C Calcifer
@BenSero
@baby0101
I inessa armand
Kıskanma kıskanmasen reşimleşelim dedin de ben mi kabul etmedim
AYyyyy börek mi en sevdiğimmmmbenim işim varken orada börek yaparken 10 sayfa yazdınız öcümü aldım
AYyyyy börek mi en sevdiğimmmm
Neyse konumuza dönelim de ne yani 10 sayfa yazmak suçsa 11 sayfa yazalım ayup ediyon haaaa
Yekk yeaaa öyle güzel birşey bekleme kendi çapımızda eğlencesine işteaaaaa çok heyecanlı gerçekten
Ben sana birşey diyorsam o mutlaka iltifattır kutsişim aksini iddia eden etmesinUlan iltifat mı ettin hakaret mi anlamadım yani bu nasıl bişeydir ikisi arasında kaldım suan
Çok geçmiş olsun diloşum yaAnkara kuzum Ankara dün çok sallandı canım herkez tedirgin di Çankırı'dan geldi deprem orda herkez bu gece dışarda yattı bir kac ev yıkılmış ard Arda 3 kere sallıyor sabah bir başladı akşam 10 a kadar sallandı gece de olmuş
Allahsanki anne değil de kayınvalide gibi dimi, bi taraftan sırtını sıvazlıyor diğer elinde bıçak
Benimki de öyle yapıyor kutsişim alıştım artıkAy tam sana yazarken mj attı bunlar nasıl bi yaratıklar ya gece sırtını döndü yattı sabah günaydın askım diye mj atıyo ben şoookkkk
ciciye bıçak filan pek olmadı ama o lafin gelisiydi
Ben satır severim, balta severimSilah olsun o zaman
Sen topiğin uslusu, hayırlısı, gülüsünbeni anam topik için doğurmuş canım
hamurumu cevap yazarken yoğurmus canim
Karınca incitmem insan incitirimyok yahu karıncayı incitmez bir hali var
Bir daha rehin alınmak istemiyorsan profilinde kara para aklamayı bırakıp aç şu profiliniDoğru bak bu şimdi ama beni rehine almıştı ne çabuk unuttun??
Hamilelikten 4 at önce kullanmaya başladım. Ne sen sor, ne ben anlatayım durumumuzu. 4 kişiyi perte çıkartıp hala at gibi koştıran bir bebeHaaaaayırrrr
Bide herkes hamilelikte kullanır ben kaç ay önceden başladım. Terminatör mü doğurucam şimdiiiii
Benim adam da gece amma güzel ilgilenir yaAdam gece nöbeti tutamıyor uyumaktan habire ceza alıyor, çocuğun nöbetini müthiş tutar eminim
Ahahhahah cukkk kurktuuummmm büüüle yapma aneuyyyKork benden akroş zepra korkkkkkk
Çok sağol kuzum Çankırı'da bir kaç ev yıkılmış bina değilde yerler fln çatlamış tek katlı evler biraz eski olduğu için taşları fln yıkılmış büyük bişey yok da ufak tefek şeyler var cnm bunla geçmiş olsun kuzumÇok geçmiş olsun diloşum yaÇok korkarım bende depremden.. Yıkılan ev falan var mı?
Kuzum her bin mesaja denk gelenin profiline akrostiş şiir hediye ediyorumBen bu muhabbeti bilmiyorum
DemaaaaHamilelikten 4 at önce kullanmaya başladım. Ne sen sor, ne ben anlatayım durumumuzu. 4 kişiyi perte çıkartıp hala at gibi koştıran bir bebe
Senden korkusun iddia edemez zTen ben hariç ama ben ederimYekk yeaaa öyle güzel birşey bekleme kendi çapımızda eğlencesine işte
Ben sana birşey diyorsam o mutlaka iltifattır kutsişim aksini iddia eden etmesin
Çok geçmiş olsun diloşum yaÇok korkarım bende depremden.. Yıkılan ev falan var mı?
AllahBenden mikemmel bir kv olur
Benimki de öyle yapıyor kutsişim alıştım artıkDeli bunlar deli, tahtaları eksik boşver sen üzme kendini. Bekaret kemeri satın al bidaha sende ona yüz verme
Ben satır severim, balta severim
Sen topiğin uslusu, hayırlısı, gülüsün
Karınca incitmem insan incitirim
Bir daha rehin alınmak istemiyorsan profilinde kara para aklamayı bırakıp aç şu profilini
Eki Görüntüle 2307626
Çok geçmiş olsun tekrar diloşum.. Allah beterinden saklasın inşAllah. Birkaç gün sonra normale dönersiniz psikoloji olarak, şuan endişe içinde olman normalÇok sağol kuzum Çankırı'da bir kaç ev yıkılmış bina değilde yerler fln çatlamış tek katlı evler biraz eski olduğu için taşları fln yıkılmış büyük bişey yok da ufak tefek şeyler var cnm bunla geçmiş olsun kuzum
Ahahhahah cukkk kurktuuummmm büüüle yapma aneuyyy
Patronun kızı kim?Aynı be ya....kurmuşlar kutsal ittifak bana da etmiyorlar hiç... dün burada patronun kızıyla muhabbet ettik azıcık...o da bana kimse gitme demiyor diyince üzüldüm....anama gelsin söylerim demedim ama içten içe kırıldım... B Brunello Cicinelli
30- 40 sayfa muhabbetlerini okudum yeminle...mesaj yazmıyor derlerse inanma bak...vallahi yazdım gülmediler bile
Gene de seviyorum kertenkele kardeşlerimi....arada anam var çünküm
Mmmm ellerine sağlık tatlım benimTosiam akrostiş şiir yazıyorum profillerine. Öyle işte. Eğleniyoruz kendi çapımızda işte
Paçanga mı, çok güzel yaparımAma kendi usulüm var. Köz kapya biberi turşusu koyuyorum içine çok azcık ince şerit halinde. Hamaratım benim,
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun tekrar diloşum.. Allah beterinden saklasın inşAllah. Birkaç gün sonra normale dönersiniz psikoloji olarak, şuan endişe içinde olman normal
Ayyy açtım açtım gir yaz şiirimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?