- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Aboow hakikaten de Halile benziyor ama bu kadar acık etmezler yaa, bütün herseyi Halil üzerine yıkıyorlar bence suan... Hem Yorgo o buraya geri gelecek dedi, ayy Halil olmasınnnn, insan cocukluk arkadasına bunları yapmasın........
Halil de cok havalı bir adam he, normalde sarışınları sevmeme ragmen bu adam cok seksi masallah
tam izleyemedim son bölümü,, leyla şapkalı adamın yüzünü görmedi mi? gördüyse halil olduğunu anlamaz mıydı?
Ama birileri halilin üzerine yıkıyor olsa neden leylayı şikayet etsin ki polise... Ayrıca o şapkalı adamın ayakkabısı halilinkine çok benziyordu :26::26::26:
Canım ben daha yeni izliyorum acele ettim mesaj yazmak için cok heyecanlandım daaa hehehHalil mi simdi kesin yaaa, üffffffffff ona iyi haller yakışıyordu yaaaaaaaa :26::26:
Zaten Leyla ona Selimin olduğu adresi verince de hiç şaşırmadı tedirgin oldu off cok merak ediyorum.. O kadar aöf sınavlarına hazırlandım her diziyi bıraktım bi bunu bırakamadım cok merak uyandiriyor bende
Ben Halilin tek olduğunu düşünmüyorum açıkcası...Evet tüm ip uçları Halili gösteriyor ama bence işin arkasında başka biri daha var... Dünkü bölümde Halil evde ayrılır ayrılmaz Yorgo geldi Halil nasıl gördü hemen eve gelebildi...Yorgonun yokluğunu farketmesi bile daha uzun sürerdi bence... Evet Halilde işin içinde ama yardımcı olan biri var ona...
Leyla adresi görünce belki bilmediği için şaşırmamıştır bence...
Yüzü de kapalıydı görmedi maalesef
Halili diyorum canım, evet baska biri de var mutlaka ve Halilin Ayline olan aşkından haberdar büyük ihtimalle.
Sonu da kötü bitti yaaa, resmeen aşıkmış Ayline fotograflarda kesmiş Selimii.... Olan Aleve oldu... 2 bölüm kaldı artık ortaya cıksana nedenlerini sonuclarını izlesek öğrensekkkk..
şimdi netten izledim,, evet şapkalı adam ile halil in pantolnları aynı,, ama dikkatlice inceledim bacak yapıları aynı değil,, bence farklı kişiler.. ama halil in de bağlantısı var..
Haklısın bizde boğuşma sahnesinde adamın bacaklarını ve poposunu görünce eşimle Halil değil dedik ama ayakkabısı aynıydı Halille... Bende seninle aynı fikirdeyim Halil yönetiyor sadece diğerini...
Lutfen halil cikmasin,butun oklar onu gostersin,izleyiciyi evet kesin halil diye dusundurmek icin yapilsin ki sonunda ters kose olalim..lutfen halilin sizofrenligine falan baglanmasin konu.hollywood da artik bisey bulamayinca sizofren senaryosu yaziyor bol bol,yeterince izledim.ogg geldi artik.mesele bahmanin deneyi olsun,halilin aylin aski degil.yada bizim bilmedigimiz baska derin mevzular olsun.ucak kasitli olarak dusurulmus olsun mesela.sirf selimi oldu bilinsin diye.valla halil cikarsa izleyicinin beklentisi bosa olacak.ben bile daha mantikli gizemli bi senaryo yazardim derim eger halil olursa...
ayrıca yorgo yu boğmaya çaılısırken sapkalı adamın burnunun ucu gözüküyor bu adam da maske olmadığının kanıtı, leyla yüzünü görüyor,, bu da halil olmadığının kanıtı bence,,
ben hala halilin bu isin hic bir yerinde olmadigina tum kalbimle inaniyorum...
evet halil manyak psikopat bi asik,turlu sacmaliklar yapiyor,ama o herkesin gozune gozune soktuklari ayrintilari ozellikle yapiyorlar ki halil sanalim..
kesinlikle halil cikmayacak..is birlikci falanda degil..
baskalarinin isi...
Şuan itibariyle diziyi izlemiyorum. Son dizisi, ekibi ve Ay yapım bence siz bu işi yapmayın
Halildi arkadaşlar kesinleşti. Suratı kapalıydı... Bu yüzden leyla görmedi. LEyla halili aradı ve 5 dk sonra kapı çaldı Halil geldi. Ne çabuk??? Aynı kot pantalon ve ayakkabı ile. Ahyret bişey. İğrenç saçma dizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?