Diziyi sevdim ama gizemin dozunu biraz kacirmislar gibi geldi..Leylanin yanindaki cocuk komiserin olen cocugumu acaba:18:
Yaa 1995 deki Selen kim? O cocuk neden evden kactı gitti izledim ama kacirdim oralarını sanırsam.
O Alevin sırrı ne ? Niye garip davranıyorlar. Ne bicim karı koca bunlar yaaa ?
Off cok kafamm karıstııııııııııı......
sanirim selim havaalanindan aldigi cocuguda araba vermisti,güvenlik kamerasindan gördü..
ikinci bölümde harikaydı o kadar çok soru işareti var ki nasıl bağlayacaklar merak ediyorum.
1995 de majit evden sevdiği kız selen plağı çalmaya başlayınca ayakkabılarını bile giymeden kaçıyor annesinin öldüğünü ve plakta çalan şarkıyı çok sevdiğini söylüyor.Tamam da bu yüzden insan sevdiği kızı bırakıp kaçarmı? o anda üzülür sonra geri döner ama geri dönmüyor nedennn?
1999 da Komiser Alinin bebeği bence doğdu ve kan veren adamla bir ilgisi var ayrıca kardeşi Halil hastaneden aceleyle nereye gitti acaba?
1999 da İran da aranan kadın Leyla (Selimle havalanından ayrılan kadın ayrıca) oğlunun saç telini kudrete muhtemelen dna testi için verdi peki çocuk kimin?
2012 de selen neden selimin kaybolduğu zamanda tam Aylinin yanına geldi. Bu arada Selen müsteşarın kızı ve müsteşer bir görev için 1995 yılında komiser aliyle anlaşıyor komiser ali de kudret ile ortak çalışıyor kudret irana gidiyor ve leylayı arıyor. majit iranda kudreti bazı adamların elinden kurtarıyor sonra onu leylaya götürüyor bu arada majit de var bir şeyler .
komiser ali selime ne olduğunu araştıyor ve ayline gelip doğum gününde selimin oğluna ne aldığını soruyor (araba almış) ne alaka o kısmını kaçırdım.
Alev neden bu kadar melonkolik bir tip ne işler karıştırıyor msn de yazıştığı muzo kim, muzo neden aleve selimin ölmediğini duyunca işin zor dedi.
Acaba Alev Halilin Aylinle bir ilişkisi olabileceğinden mi korkuyor?
herkes birbiriyle bağlantılı ne olduğunu anlamak için diziyi her ayrıntısıyla takip etmek gerekiyor .Çünkü bir yerde koptuğun anda ileride gelişecek olayların nasıl neden meydana geldiğini anlamak zorlaşır. Bakalım nasıl devam edecek bu sene heyecanla beklediğim tek dizi
selen,aylinin arkadasi müstasirin sarkici kizi...
o cocukta irandan ankaraya okumaya gelmis(annesi öldürülmüs iranda),
selenle arkadaslar,selenin babasi plak aldi o sarkida cocugun annesinin sevdigi,söyledigi sarkiymis cocukta kacti gitti yani ben böyle aldim...
birde halil birsey bilmiyor madem ilk bölümde bir mesaj geldi selime gösterdi oda ayline bakti...
polis olan abiyle basta sanki selim arasinda bir kirginlik ya da selimin pis isler yaptigini bilen bir iafade vardi,poliste bir rahatsizlik filan
ama hic öyle olmadi sonradancok karisik cok..
Buldum buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
komserın dogdu öldü denen çocugu o kadının yanındaki cocuk mu acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18:
Canımm süpersin.. Sayende kafam biraazcık daha rahatladı.. Bi 1995 - 99 - 2012 derkene kopup gitmistim ama sayende böyle sıralı okumak güzel oldu
Buldum buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
komserın dogdu öldü denen çocugu o kadının yanındaki cocuk mu acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?