• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son bileziğimide yediler .... haram olsun

hiltyn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
197
43
13
36
Herkese merhaba.
Eşimle sorunlu bir evliliğim var. Bir çok kez ayrılık eşiğinden döndük. tam düzeldik çok iyiz derken sürekli sürekli yeni bişeyler çıktı . düğünden sonra almıycam dediği çeyrekleri kp aldı . taktığı bilezikleri geri aldı hatta haberim yokken aldılar yani çaldılar. sustum .
balayına gittik borçla . eşim onu ödemedi . 1 tane bileziği bozdurdum balayını ödiycem diye elimden zorla parasını aldı .
en sonunda 1 bilezği bozdurup balayı borcunu kapattım. böyle böyle sadece geriye 1 bilezik kalmıştı .
en son tartıştığımızda eşim bileziğimi alıp saklamış . ki o bilezikler benim mihrimdi. asla ama asla helal etmiyorum ...
bileziği ver dediğimde veririm işte sus falan diyip durdu. hafta sonu nişana gidicektik verde 1 tane var bari takayım dedim , ben onu bozdurdum demesiyle yıkıldım. elimizde avucumuzda bitek o kalmıştı .
agzıma gelen herşeyi saydım . haram ettim. allah korkun varsa haram dedim , boğazınızda kalsın artık dedim .
adam olan utanır bu laflardan dedim. yok yok yok
kaç gündür suratına bile bakmıyorum barışmaya alışıyor ama artık iyice düştü gözümden . içimden hi bişey ggelmiyor
hiç bi konuda güvenim kalmadı artık bu son darbesiyle.
parasında değilim ailemin durumu gayet iyi bugün boşansam daha rahat bi hayatım olur . ama yaptığı adiliği hazmedemiyorum .
bana bi akıl bi yol lütfen napıyım ben ?
ailem boşan artık diyor.... arkamdalar maddi manevi. mesleğimde var çocuğum yok.
ama o bitirdiği sevgi ... bir zamanlar deli gibi olan sevgim....
bilmiyorum nlur bişeyler diyin. sizce devam edersem bile ne yapmalıyım.

SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ

Son düzenleme:
Arkamdan iş çeviren bir erkekle asla evli kalamazdım.çocuğun da yokken kurtul bu adamdan bence

evet asıl zoruma giden bu arkamdan iş çevirmesi . babası bilezikleri aldığında da böyle yaptı. bankaya yatırdım dedi . dekontunu getir dediğimde aylarca oylaadı beni . yok dükkanda kaldı yok bana güvenmiyor musun dedi. sonunda öğrendimki babası almış . :KK43:

Eşiniz çalışmıyor mu? Neden hep bir bilezik bozdurma derdinde?

çalışsada yetmyor kiradayız eşyalar borç . seviyorum diye neleri bırakıp geldim ama yaptıkları midemi bulandırıyor artık :(

bileziği saklamasının bir sebebi varmış demekki.
niye bozdurmuş, borcu filan mı varmış ?

bileziği saklamasının bir sebebi varmış demekki.
niye bozdurmuş, borcu filan mı varmış ?

bekarken yazıldığı ama alamadığı ehliyetini alcakmış karakoldan . kalan paraylada blezik yaparım dedi geri sana. ama inanmıyorum artık zerre kadar. inan bekarken yazılıp alamadığı ehliyeti karının bileziğine mi güvenip alır . çok utanç verici.
benim de ailem sülalem birsürü şey taktı hepsini onlar yedi . benim hiç mi hakkım yoktu. benim geleceğimi düşünen kim ki

bilezikler de bitmiş bakalım şimdi napacak acaba.

evet artık rahatlamıştır bilezikler batıyordu çünkü ona. 50 lira için bile bozduralım mı diyordu !! bende ailemden para alıp veriyordum. .

bekarken yazıldığı ama alamadığı ehliyetini alcakmış karakoldan . kalan paraylada blezik yaparım dedi geri sana. ama inanmıyorum artık zerre kadar. inan bekarken yazılıp alamadığı ehliyeti karının bileziğine mi güvenip alır . çok utanç verici.
benim de ailem sülalem birsürü şey taktı hepsini onlar yedi . benim hiç mi hakkım yoktu. benim geleceğimi düşünen kim ki

ehliyetini alacak bile olsa sizden izin alıp bozdurmalıydı.
bilezikleri kendilerinin olarak görmüşler demekki eşin ve ailesi.

en çok zoruma gidende bana diyoru ki bi bilezik yüzünden boşancaksan boşan . karıma bak ya bi bilezik yüzünden boşanıyor senin derdin bu muymuş falan diyor. öyle düşüyor ki artık gözümden....

Anlamıyorum, ödeyemiyecekse niye balayına götürüyor. Size de ödettirmek istememiş; gizli mi kaçıcaktınız otelden, yalan dolan işleri mi var bu adamın hep böyle.

Kaç yıllık evlisiniz? Borçlarınız bitse sorunlar da bitecek mi? Yoksa farklı problemler de mi var?

gecmis olsun canim, hem kendi altinlarina sahip olamamissin, hemde simdi burada gelmis dert yaniyorsun. ustelik demen o ki altinlarin cogu senin ailen tarafindan takilmis.

altinmis inciymis..hepsinin yerine yenileri gelir. sizin sikintilariniz altindan ziyade guven gibi. kocanin calismak yerine karisinin bir tanecik bilezigine goz koymasi nekadar kolayci oldugunu gosteriyor, bu bence buyuk bir sorun.

Allah yardimcin olsun. yaslarinizi bilmiyorum, nekadar zamandir evlisiniz onuda bilmiyorum. cocuk yapmadan bir sure daha biseyleri degistirmek ugruna caba gostermeye calismanizi tavsiye ederim, esinizide bu donem icerisinde booolca analiz edin, ama biseyleri degistirebilmesi icin firsatta verin (dirdirdir basinin etini yemeyin yani).

Anlamıyorum, ödeyemiyecekse niye balayına götürüyor. Size de ödettirmek istememiş; gizli mi kaçıcaktınız otelden, yalan dolan işleri mi var bu adamın hep böyle.

Kaç yıllık evlisiniz? Borçlarınız bitse sorunlar da bitecek mi? Yoksa farklı problemler de mi var?

yok öyle çok dalavereli bi insan değil aslında ama bu bilezik konusunda yaptılar bana dalavereyi ......
diyo bozdurdumda naptım. yedim içtim mi. ehliyetini almazsa tekrar kursa yazılması gerekiyormuş . işte bilmem ne . ama eğer boşanırsam ziynet davası açıp yediklerini tek tek kusturtcam onlara çok kin yaptırdılar bana :(

gecmis olsun canim, hem kendi altinlarina sahip olamamissin, hemde simdi burada gelmis dert yaniyorsun. ustelik demen o ki altinlarin cogu senin ailen tarafindan takilmis.

altinmis inciymis..hepsinin yerine yenileri gelir. sizin sikintilariniz altindan ziyade guven gibi. kocanin calismak yerine karisinin bir tanecik bilezigine goz koymasi nekadar kolayci oldugunu gosteriyor, bu bence buyuk bir sorun.

Allah yardimcin olsun. yaslarinizi bilmiyorum, nekadar zamandir evlisiniz onuda bilmiyorum. cocuk yapmadan bir sure daha biseyleri degistirmek ugruna caba gostermeye calismanizi tavsiye ederim, esinizide bu donem icerisinde booolca analiz edin, ama biseyleri degistirebilmesi icin firsatta verin (dirdirdir basinin etini yemeyin yani).

altınlarına sahip çıkamamışsın demek ne demek canım ?
bikere güvenmeyip ailemin evine bıraktım yırttı kendini bu evde durcak diye.
sonra yerini gösterceksin dedi. almış haberim olmadan. ben göğsüme koyup gezemem ki. geriye 1 tanecik bilezik kalmış. çok detay bilmeden böyle konşmayın lütfen

Herkese merhaba.
Eşimle sorunlu bir evliliğim var. Bir çok kez ayrılık eşiğinden döndük. tam düzeldik çok iyiz derken sürekli sürekli yeni bişeyler çıktı . düğünden sonra almıycam dediği çeyrekleri kp aldı . taktığı bilezikleri geri aldı hatta haberim yokken aldılar yani çaldılar. sustum .
balayına gittik borçla . eşim onu ödemedi . 1 tane bileziği bozdurdum balayını ödiycem diye elimden zorla parasını aldı .
en sonunda 1 bilezği bozdurup balayı borcunu kapattım. böyle böyle sadece geriye 1 bilezik kalmıştı .
en son tartıştığımızda eşim bileziğimi alıp saklamış . ki o bilezikler benim mihrimdi. asla ama asla helal etmiyorum ...
bileziği ver dediğimde veririm işte sus falan diyip durdu. hafta sonu nişana gidicektik verde 1 tane var bari takayım dedim , ben onu bozdurdum demesiyle yıkıldım. elimizde avucumuzda bitek o kalmıştı .
agzıma gelen herşeyi saydım . haram ettim. allah korkun varsa haram dedim , boğazınızda kalsın artık dedim .
adam olan utanır bu laflardan dedim. yok yok yok
kaç gündür suratına bile bakmıyorum barışmaya alışıyor ama artık iyice düştü gözümden . içimden hi bişey ggelmiyor
hiç bi konuda güvenim kalmadı artık bu son darbesiyle.
parasında değilim ailemin durumu gayet iyi bugün boşansam daha rahat bi hayatım olur . ama yaptığı adiliği hazmedemiyorum .
bana bi akıl bi yol lütfen napıyım ben ?
ailem boşan artık diyor.... arkamdalar maddi manevi. mesleğimde var çocuğum yok.
ama o bitirdiği sevgi ... bir zamanlar deli gibi olan sevgim....
bilmiyorum nlur bişeyler diyin. sizce devam edersem bile ne yapmalıyım.
siz neden başından beri bu kadar taviz verdiniz ki?Biz kadınlar Evlendikten sonra da her şeyimizle erkeklere adıyoruz kendimizi.Ancak araya ince bir çizgi koyamıyoruz çünkü doğamız böyle.anladığım kadarıyla hem kendinizden ödün vermişsiniz.
arada öncelikle saygı yitirilmişse ve çıkmaza gidilmezse o evlilikten bir cacık olmaz benim fikrim.her şeyi sevgimi ayakta tutar bence hayır...
sizde ölçün tartın, sonunuzu göremiyorsanız geriye tek bir şey kalıyor;yolları ayırmak...
hakkınızda hayırlısını dilerim...

altınlarına sahip çıkamamışsın demek ne demek canım ?
bikere güvenmeyip ailemin evine bıraktım yırttı kendini bu evde durcak diye.
sonra yerini gösterceksin dedi. almış haberim olmadan. ben göğsüme koyup gezemem ki. geriye 1 tanecik bilezik kalmış. çok detay bilmeden böyle konşmayın lütfen
bankasi yokmu memleketin? goturup bir kasaya koymamissiniz hanimefendi. evde saklanirmi okadar altin. kirici olmak degildi niyetim, lakin gercekten iyi sahip cikamadiginiza inaniyorum. zaten guvenmemissin, ne diye eve getiriyorsunki altinini ozaman. kaldi ki malini mulkunu birbirine guvenememek....sikinti bu be canim.

Back
X