- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.127
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki sizin başınızada gelse boşanır mıydınız gerçekten
Bak arkadaşım bazı şeyler sana başından selektör yapmış ama sen gözlerini kapatmışsın.
Sevgi önemli ama asıl önemli olan saygı ve güvendir temelde.
Ailesi ile bir olup bana çingene dediği an o adamın kıçına ayakkabı izimi çıkarırdım.
Hem benim hakkım olan bilezikleri alacaklar altınları alacaklar hem ben çingene olacağım!!!
Saygı yerin dibine girmiş.
diğeri eşiniz yalan söylemiş. sonradan ortaya çıkmış. yani evliliğin temeli güven sarsılmış.
bilezikleri elinden almış. sana danışmadan yine bozdurmuş..
Mesleğin var. Ailen var. Bu adam için değer mi sence?
bence onu analiz etmeliydin. Ömrünü böyle saygısız ve arkandan iş çeviren birinin eziyetleriyle geçirmek istiyor musun?
bu adamın ve ailesinin arkasını toplamak hoşuna mı gidiyor??
daha çocuğun yok. sorumluluğun yok. acaba diyeceğin bir konu yok.
Hayatınız sefil etme .
Onurunu ezdirme.
keşke öyle cahil olmayan bi aile olsaydı karşımda.Canım ben bekar Değilim Evliyim üstelik bende senin gibi altınları mihir istedim ve Altınlar bankamda kasamda duruyor. Ne eşime nede ailesine bir tanesini dokundurmadım, isteyince dişini gösterince senin olabiliyor o Altınlar yani
ne kadar zamandır evlisiniz mesleğiniz ne acaba
merak etmeyin bende aptal biri değilim ama bazen şartlar öyle olmuyor . bekarken asar keserdim ama adam alınca alıyor bi şekilde dövüş edip mi vermiycem. karşında edepsiz varken napabilirsin ki.
canım benim estagfurullah öyle demek istemedik.yani diyoruzki huyunu anlamışsın keşke daha dikkatli olsaydın...
çocuk yok sevgı yok yalan varhırsızlık var saygısızlık var ve sız ne yapayım dıyorsunuz
1. boşanın ( mantıklı )
2. dinsizin hakkından ımansız gelırrr (umarım ne demek ıstedıgımı anlarsınız)
hakkınızda hayılısı olsun cnmben o dinsizliği mahkemede yapmayı planlıyorum dilerimki donlarına kadar alabilirimmm.
amin teşekkür ederimhakkınızda hayılısı olsun cnm
haklısınız..... bende böyle düşünüyorum ama bunun yanında düşündüğüm tek salakça düşünce şu ;
acaba ya ilerde düzelirse , daha çok gencim illaki yine hayatıma grmek isteyen evlenmek isteyen olcak. gelen gideni aratır mı , yada daha mı iyisi gelcek ki . herkesin başka bşaka huyu varken ilk evlendiğim adamla mı yaşıyım.
hayıR derdim bi sonraki adam değil yanlış anlaşılmasın sadece 10 yıl sonra olsada yeni bi adam girceğine hayatıma aynı erkekle mi kalsam . ay ne bilim saçma mı bu düşünce((
bence bir süre kendinle kal çünkü bu yazından sonra sağlıklı düşünemediğine kanaat getirdim..
düzelir mi dersen de...
gir bdv yi bir oku...
beynini yiyip bırakır seni böyle bu adam.
nasıl bu kadar kendinizi sindiriyorsunuz anlamıyorum cidden.
adam hırsız resmen. güvensiz.
ailesiyle sana karşı gelip çingene diyor...
ilerde hayatına alacağın erkeği de iyi analiz edersin umarım.. beterin beteri yoktur.
aklı selim düşünüp karar aldıktan sonra.
bazı erkek ve ailesi sırf altın gelsin diye evlilik yaparlar ve tabi evlenir evlenmez o altınlar erkek ailesi tarafından talan edilir..bu ailede böyleymiş..para yok evlenmeye borç harç evlilik yapıyorlar..peki kocan senden gizli aldığı bileziği satıp ne yapmış parasını?..Herkese merhaba.
Eşimle sorunlu bir evliliğim var. Bir çok kez ayrılık eşiğinden döndük. tam düzeldik çok iyiz derken sürekli sürekli yeni bişeyler çıktı . düğünden sonra almıycam dediği çeyrekleri kp aldı . taktığı bilezikleri geri aldı hatta haberim yokken aldılar yani çaldılar. sustum .
balayına gittik borçla . eşim onu ödemedi . 1 tane bileziği bozdurdum balayını ödiycem diye elimden zorla parasını aldı .
en sonunda 1 bilezği bozdurup balayı borcunu kapattım. böyle böyle sadece geriye 1 bilezik kalmıştı .
en son tartıştığımızda eşim bileziğimi alıp saklamış . ki o bilezikler benim mihrimdi. asla ama asla helal etmiyorum ...
bileziği ver dediğimde veririm işte sus falan diyip durdu. hafta sonu nişana gidicektik verde 1 tane var bari takayım dedim , ben onu bozdurdum demesiyle yıkıldım. elimizde avucumuzda bitek o kalmıştı .
agzıma gelen herşeyi saydım . haram ettim. allah korkun varsa haram dedim , boğazınızda kalsın artık dedim .
adam olan utanır bu laflardan dedim. yok yok yok
kaç gündür suratına bile bakmıyorum barışmaya alışıyor ama artık iyice düştü gözümden . içimden hi bişey ggelmiyor
hiç bi konuda güvenim kalmadı artık bu son darbesiyle.
parasında değilim ailemin durumu gayet iyi bugün boşansam daha rahat bi hayatım olur . ama yaptığı adiliği hazmedemiyorum .
bana bi akıl bi yol lütfen napıyım ben ?
ailem boşan artık diyor.... arkamdalar maddi manevi. mesleğimde var çocuğum yok.
ama o bitirdiği sevgi ... bir zamanlar deli gibi olan sevgim....
bilmiyorum nlur bişeyler diyin. sizce devam edersem bile ne yapmalıyım.
bazı erkek ve ailesi sırf altın gelsin diye evlilik yaparlar ve tabi evlenir evlenmez o altınlar erkek ailesi tarafından talan edilir..bu ailede böyleymiş..para yok evlenmeye borç harç evlilik yapıyorlar..peki kocan senden gizli aldığı bileziği satıp ne yapmış parasını?..
bir erkeğe kadının ziynetine göz koyması hiç yakışmıyor..neden evlendin böyle bir aç gözlü kişi ile?
ehliyetini sana hediye edilen altına güvenerek almış..kapısı olmayan bir ev..desene senin işin çok zooor..ah bilemedim ki böyle bi insan olduklarını .
ehliyetini alcakmış bide evin kapısı yapılcaktı onu yaptırıp kalanıyla bana daha düşük parayala bilezik alırım yine yerine koyarız neden böyle yapıyorsun diyor![]()
ehliyetini sana hediye edilen altına güvenerek almış..kapısı olmayan bir ev..desene senin işin çok zooor..